To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Angelus - 17 Czerwca 2006, 11:17

Elam, ranisz mi serce. :cry: Jakże bym mogła nie znać Karla! :wink: Boski Eomer!Piękny lord Vakoo!Tylko w Statku Widmo wyglądal srednio przyjemnie dla oka... :mrgreen:
elam - 17 Czerwca 2006, 11:23

- zwlaszcza, jak zajadal te stare konserwy, co sie w robaki zamienily :mrgreen:
noo, Lu widziala jeszcze inny film z karlem w roli glownej, gdzie gra strasznego wiesniaka niezwykle przekonujaco :) ale najfajniejszy byl w "doomie", najbardziej do siebie podobny. mniam :)

Angelus - 17 Czerwca 2006, 11:53

Tego niestety nie widziałam. :( Wszystko jeszcze przede mną. :mrgreen:
elam - 17 Czerwca 2006, 11:55

ooo, Doom fajny jest :) trzeba zobaczyc :)
Angelus - 17 Czerwca 2006, 11:59

Im dłużej patrzę na Twój avik, tym większej nabieram ochoty. :mrgreen:
elam - 17 Czerwca 2006, 12:19

" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />
:mrgreen:
mam tego jeszcze ze 300 obrazkow, jakby ktos chcial... :mrgreen:

Ixolite - 17 Czerwca 2006, 12:21

Doom nie jest fajny :) Mozesz powiedziec, ze aktorzy w nim grajacy sa fajni, ale sam film nie jest fajny
elam - 17 Czerwca 2006, 12:22

a wlasnie, ze jest :)
Ixolite - 17 Czerwca 2006, 12:25

:lol: :lol: :lol:

elam - 17 Czerwca 2006, 12:27

to pierwsze mam - to z xeny, jak gral amorka :mrgreen: ale tego drugiego nie kojarze...
Angelus - 17 Czerwca 2006, 12:35

Grał w Xenie? :shock: :shock: :shock:
Chyba wszyscy tam grali... :mrgreen:
Elam, jesteś niemożliwa!Apetyt mój wzrasta... :wink:
Chyba pójdę wziąć prysznic... :twisted:
Jak mi jeszcze powstawiasz fotki Hugh Jackmana jako Wolverine to eksploduję. :wink:

elam - 17 Czerwca 2006, 12:38

xena to serial australijski, a karl mieszka rzut czapka od australii, bo w nowej zelandii.. gral najpierw tego erosa, a potem w kilku odcinkach - juliusza cezara.
o prosze, tu jako julek (czarny charakter w serialu) :) :" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

a zeby zapobiec eksplozji, hugh innym razem :)

Angelus - 17 Czerwca 2006, 12:43

Teraz sobie przypominam Karla jako Julka.Bardzo mi sie podobał choć wówczas nie wiedziałam, że to Karl bo go nie znałam. :wink: Był okrutny dla Xeny... :twisted:
Ixolite - 17 Czerwca 2006, 12:44

Te mi sie bardziej podobaja :mrgreen:
Zwlaszcza ten pierwszy

elam - 17 Czerwca 2006, 12:46

- dzieki, tych nie mialam :) slodki jest, prawda? :mrgreen:
Czarny - 17 Czerwca 2006, 14:16

Aż za bardzo, błeeeeeeeee :mrgreen:
elam - 17 Czerwca 2006, 14:19

cukiereczek, mniam-mniam. ciasteczko. :mrgreen: no on jeszcze gowniarz byl, jak w xenie gral. wyrabia sie powoli. za 5 lat to bedzie dopiero ciacho. torcik z marcepanem i czekoladowa polewka :)
Angelus - 17 Czerwca 2006, 15:53

Ciasteczko z lukrem i polewą czekoladową. :wink:
Pako - 17 Czerwca 2006, 17:19

Nie no.. ten w xenie to on jest? Podobał mi sie tam strasznie... nie jako facet :P ale jako pokazanie Erosa. Cool był 8)
Anonymous - 17 Czerwca 2006, 19:42

Przyznaję, słodziutki. :mrgreen:
Aga - 18 Czerwca 2006, 20:27

Ja jeszcze wracam do tych piłkarzy przystojnych. Wiem, że niektóre dziewczyny sikają po nogach, jak widzą Christiano Ronaldo. :shock: Mnie on nie rusza. Za bardzo taki... lalusiowaty jak na mój gust. Przystojni piłkarze... Muszę pomyśleć. I jeszcze kilka spotkań obejrzeć. O, Ballack jest niezły.
joe_cool - 19 Czerwca 2006, 10:43

Aga, dzięki za podjęcie tematu! Nareszcie! :D Nie, żebym coś miała przeciwko Karlowi Urabnowi (jako posępny Eomer podobał mi się bardzo), ale raz na 2 lata (no bo jeszcze mistrzostwa Europy są po drodze) lubię się pozachwycać piłkarzami :mrgreen: I piłką oczywiście też...

http://www.spiegel.de/fot...9MQ_3_3,00.html
pierwsze zdjęcie - kolana miękną...
christiano ronaldo strasznie mi na nerwy działa, poza tym nie gra fair play.
a zdjęcie numer 5 - ballack. czy ja wiem... no, nie wiem.

Anonymous - 19 Czerwca 2006, 13:42

Fajne te zdjęcia. :mrgreen: Chociaż panowie trochę za bardzo wdzięczą sie do obiektywu. :P
elam - 19 Czerwca 2006, 13:57

- offtopujecie !!! :twisted: :mrgreen:
Aga - 19 Czerwca 2006, 14:34

Elam, zapytaj NURSA, może ci moda da? ;) :P
A żeby offtopu nie robić - Joe, masz rację. Pierwsze zdjęcie jest bardzo... seksowne. Tylko... kto to jest? :shock:

Angelus - 19 Czerwca 2006, 15:54

Niezgorsze chłopaki ale wolę jednak Karla i Hugh Jackmana. :mrgreen:
Aga - 19 Czerwca 2006, 17:16

Powiedz jeszcze, że jako Wolverine'a. No, powiedz... :mrgreen:
Angelus - 19 Czerwca 2006, 17:54

Oczywiście, ze jako Wolverine! :mrgreen: Powiedziałam to! :mrgreen: I jeszcze jako Van Helsinga! :lol: W tym płaszczyku skórzanym wyglądał smakowicie... :wink: Tylko to strzelanie z kuszy mu nie wychodziło zbytnio. :wink:
Aga - 19 Czerwca 2006, 18:03

Angelus:
Cytat
Oczywiście, ze jako Wolverine! :mrgreen: Powiedziałam to! :mrgreen:

Przeoczyłam :oops: Pójdźże, niech cię uściskam! Wreszcie znalazłam kogoś, kto podziela moją opinię! :mrgreen:

elam - 19 Czerwca 2006, 20:07

no, to skoro nie offtopujecie juz, nagroda :)
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" /> " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

Partner forum