Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
mawete - 28 Listopada 2005, 10:55
37 - godzin... czas przejśc do szczegółów...
gorat - 28 Listopada 2005, 11:09
Tak jest - 2!
mawete: będziesz o północy czyhał pod kioskiem?
Votan - 28 Listopada 2005, 11:11
RD napisał/a | Tak jest! I jutro można się zastanowić, czy szanownym panom nie odrąbać już obu rączek. Aż się boję, co będziemy ciąć pojutrze... |
A jak będzie opóźnienie to dopadniemy Naczelnego i jego będziemy ciąć powoli, po kawałeczku i solić starannie.
mawete - 28 Listopada 2005, 11:20
gorat napisał/a | Tak jest - 2!
mawete: będziesz o północy czyhał pod kioskiem? |
...a co? ja nie dam rady?
A tak serio to ptrawdopodobnie wtedy będę z pracy wracał... ale kiosk otwieraja dopiero ok. 4tej...
Nanoszę poprawkę: 40,5 godziny...
gorat - 28 Listopada 2005, 11:35
Votan napisał/a | A jak będzie opóźnienie to dopadniemy Naczelnego i jego będziemy ciąć powoli, po kawałeczku i solić starannie. |
Ostroznie, bo już sobie to wyobraziłem Niech Margot juz sobie bilet zaklepuje, będzie na co patrzeć - jak nie przy tym, to którymś następnym
NURS - 28 Listopada 2005, 11:51
Votan napisał/a | RD napisał/a | Tak jest! I jutro można się zastanowić, czy szanownym panom nie odrąbać już obu rączek. Aż się boję, co będziemy ciąć pojutrze... |
A jak będzie opóźnienie to dopadniemy Naczelnego i jego będziemy ciąć powoli, po kawałeczku i solić starannie. |
A nie wpadło Ci do głowy, że tak naprawdę, to za ostatni etap pracy odpowiada drukarnia, nie redakcja
Oficjalnie, odbiór nakladu bedzie 2 grudnia, tyle dzisiaj udało mi się wydobyc z drukarni. Prenumeraty pójdą wcześniej. plafon pewnie bedzie mial w terminie, albo 1-go.
gorat - 28 Listopada 2005, 11:54
To może w takim razie wyślemy Margot do drukarni, oki? Tylko poczekamy, aż sie znowu w coś sympatycznego zmutuje dla lepszego efektu...
mawete - 28 Listopada 2005, 11:56
wrrrrggghh.....
Czarny - 28 Listopada 2005, 12:00
NURS napisał/a | Prenumeraty pójdą wcześniej |
To znaczy kiedy? Dziś? Jutro? 30-tego?
NURS - 28 Listopada 2005, 12:20
najprawdopodobniej 30-tego. Własnie ustalam wszystkie szczegóły.
Votan - 28 Listopada 2005, 12:29
NURS napisał/a | Votan napisał/a | RD napisał/a | Tak jest! I jutro można się zastanowić, czy szanownym panom nie odrąbać już obu rączek. Aż się boję, co będziemy ciąć pojutrze... |
A jak będzie opóźnienie to dopadniemy Naczelnego i jego będziemy ciąć powoli, po kawałeczku i solić starannie. |
A nie wpadło Ci do głowy, że tak naprawdę, to za ostatni etap pracy odpowiada drukarnia, nie redakcja . |
Wpadło, ale każdy pretekst jest dobry, żeby sobie uatrakcyjnić życie. Chcesz nam odebrać tę odrobinę rozrywki? Obiecuję, że nie będziemy ciąć najistotniejszych organów.
Margot - 28 Listopada 2005, 13:39
Będziemy ciąć i solić. To, co odcięte, do słoików z formaliną, żeby była pamiątka
NURSie, szykuj się: przecież podałeś termin! I jak się spoźnisz, będziemy wypominać - od tego jest ten wątek. I znęcać się nad Tobą. Jakoś trzeba sobie przecież umilić czas oczekiwania przedłuzonego.
NURS - 28 Listopada 2005, 13:53
OK. to się idę natrzeć smołą i posypać pierzem, alebo emigruję do zimnych krajów. A ty margoto, za karę tracisz z nastepnym postem przywilej bycia Gerlatem
Margot - 28 Listopada 2005, 14:18
Oj! Znowu przemiana! Doprowadzi mnie to do multiplikacji jaźni, NURSie!
Ledwie się zżyłam z jakąś postacią, już staję się kimś innym!
No, cóż, przyjmę kolejną metamorfozę ze spokojem... Mam nadzieję...
Czarny - 28 Listopada 2005, 14:31
Coś przemiana nie następuje. Wiedźmin hardy zaparł się i wytrzyma chyba jeszcze parę postów (może aż 49?).
Margot - 28 Listopada 2005, 14:43
Nawet wiedźmin *beep*, gdy Adminów kupa... Może Admicja przygotowuje straszną, koszmarną i potworną jatkę dla wiedźmina...
Ale wiedźmin będzie się starał przetrzymać twardo i hardo. Do końca => mojego lub ich
Czarny - 28 Listopada 2005, 15:44
A ja już mam !!! Dzisiaj dostałem nowy numer z prenumeraty !!!
Oczywiście chodzi o NF
Margot - 28 Listopada 2005, 16:06
Czarny, nie wprowadzaj wrogiej propagandy, bo Cię też zamienią w Szninkla
Znaczy: wiedźmin nie strzymał.
NURSie, na długo to? Bo muszę się przygotować jakoś, może kolorowy avatarek sobie znaleźć??
Godzilla - 28 Listopada 2005, 17:51
To kiedy to do kiosków trafi? W przyszły poniedziałek?
Dobrze że sobie lekturę kupiłam. Czytam "Bez bohatera". Tyle się człowiek w życiu naczekał, i jeszcze naczeka.
Najwyżej podzielę się parę razy i będzie mnie więcej. Kupą pójdę do kiosku.
gorat - 28 Listopada 2005, 21:03
A Wy co tak szybciutko zapominacie o jatce? Przyciśnijcie NURSa o adres drukarni (oczywiście kulturalnie ) - pójdziemy tam z nożem i solą... :)))))
Margot - 28 Listopada 2005, 21:24
gorat napisał/a | A Wy co tak szybciutko zapominacie o jatce? Przyciśnijcie NURSa o adres drukarni (oczywiście kulturalnie ) - pójdziemy tam z nożem i solą... )))) |
Mowy nie ma, żeby zapomnieć, Goracie!
Niemniej, po sprawiedliwości musi być. Dopiero, jak numeru nie będzie - jatka będzie. Bez pośpiechu, odliczanie należy doprowadzić do szczęśliwego końca, a na tym końcu... No!
NURS, przypomnij mi, jaki był adres tej drukarni???
varquez_87 - 28 Listopada 2005, 23:13
Jak sami wszyscy widzą, trzeba sobie będzie załatwić prenumerate. wtedy i my będziemy mogli się cieszyć najnowszym numerem SF jeszcze przed wejściem jego do kiosków
Margot - 28 Listopada 2005, 23:29
varquez_87 napisał/a | Jak sami wszyscy widzą, trzeba sobie będzie załatwić prenumerate. wtedy i my będziemy mogli się cieszyć najnowszym numerem SF jeszcze przed wejściem jego do kiosków |
Zależy jeszcze, jak się do tego odniesie najwspanialsza na świecie Poczta Polska, ta, którą znamy i lubimy
Na razie, mam szansę na otrzymanie numeru SF&literki w tym samym czasie, co prenumeratorzy. Przy założeniu, że NURS się wywiąże z terminu. Jak się nie wywiąże, zawsze jest wartość dodana w postaci jatki...
<maruda włączona> NURS, gdzie ta drukarnia, mówiłeś?! <maruda wyłączona>
NURS - 29 Listopada 2005, 01:10
Drukarnia dziełowa, wrocław.
Adon - 29 Listopada 2005, 01:15
Czyli teoretycznie u nas powinno być najszybciej?
Margot - 29 Listopada 2005, 01:16
Północ minęła, zatem czas ogłosić:
1!
Dobrze, że drukarnia blisko...
mały smoczek - 29 Listopada 2005, 07:14
już jutro, od rana zaczne przszukiwać kioski
mawete - 29 Listopada 2005, 11:13
Jutro... ciekawe jakie będzie opóźnienie w Lublinie...
//edit: NURS: jak będzie jutro u mnie w kiosku to masz ode mnie buteleczkę czteroletnigo miodu półtoraka... własnej produkcji... jest zdecydowanie mocniejszy niż sklepowy...
gorat - 29 Listopada 2005, 13:17
Margot napisał/a | Zależy jeszcze, jak się do tego odniesie najwspanialsza na świecie Poczta Polska, ta, którą znamy i lubimy |
Metropol 214 29.11.2005 napisał/a | Z kraju w skrócie: Katowice
36-letni pracownik poczty co najmniej od roku wysyłał przechodzące przez jego ręce paczki na swój adres lub do członków swojej rodziny. Doszedł do takiej wprawy w odbiorze przesyłek, że często trafiał na telefony komórkowe, sprzęt elektroniczny i drogie perfumy. (PAP) |
1! Oby... :/
NURS - 29 Listopada 2005, 20:04
mawete napisał/a | Jutro... ciekawe jakie będzie opóźnienie w Lublinie...
//edit: NURS: jak będzie jutro u mnie w kiosku to masz ode mnie buteleczkę czteroletnigo miodu półtoraka... własnej produkcji... jest zdecydowanie mocniejszy niż sklepowy... |
sprytne, ale na 100% przegrałem niestety nasza drukarnia wygrywa pod wzgledem cenowym, ale z terminowością na razie problem...
|
|
|