To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Dzienne i nocne rozmowy o seksie

Ambioryks - 17 Marca 2010, 19:20

nureczka, no to gratuluję powodzenia u płci przeciwnej.
nureczka - 17 Marca 2010, 19:24

Ambioryks, ciiiii... Bo Kruk się dowie.
feralny por. - 17 Marca 2010, 19:29

Ambioryks napisał/a
I to mnie dziwi. Nie wiem, dlaczego oni tak to odczytują
Eee, wisz pan, panie... Skoro sam tego nie zauważasz, to nie dam rady Ci pomóc. Sam widzisz, jak są odbierane Twoje posty i to nie jest spowodowane tym że się wszyscy na Ciebie uwzięli, tylko tym, że piszesz je w taki, a nie inny sposób.

Ambioryks napisał/a
Ktoś kiedyś przeprowadzał jakąś ankietę z pytaniem: Na co patrzysz najpierw, kiedy widzisz kobietę??
No pewnie, badań na temat tego na co faceci zwracają uwagę i na co się najdłużej gapią, było od metra.

nureczka, ja się im jakoś nie dziwię. :wink:

dzejes - 17 Marca 2010, 19:30

Ambioryks napisał/a

dzejes napisał/a
dzięki temu można się dowiedzieć zadziwiająco wiele o tobie.

Ale po co dowiadywać się czegokolwiek o mnie? I w ogóle po co tak wiele zagadnień ogólnych sprowadzać do osób biorących udział w dyskusji? Kiedyś Lynx skarżyła się, że tak często używam słów ja, mnie, mi, moim, jestem itd., a teraz widzę pretensję, że tych słów nie używam. Moglibyście się zdecydować? Bo wszystkim dogodzić nie jestem w stanie.

Ale co wspólnego mają obserwację Lynx i moje? Masz nas wszystkich za jakąś hydrę stugłową? A co do dowiadywania się o tobie - a bo ja lubię, hobby takie mam.

merula - 17 Marca 2010, 20:25

Ambioryks, zrośnięte bri były swego czasu lubiane i cenione u kobiety przez Gruzinów i inne narody środkowej Azji, tak bardziej w kierunku na wschód. Więc może nie kategoryzuj tak.
Były nawet nacje, co ceniły kobiety tłuste.

Ambioryks - 17 Marca 2010, 22:06

merula napisał/a
zrośnięte bri były swego czasu lubiane i cenione u kobiety

A tu mnie zaskoczyłaś, przyznam. Myślałem, że wszyscy traktują to jako mankament, a już na pewno jako coś niekobiecego.
merula napisał/a
przez Gruzinów i inne narody środkowej Azji

Nie żebym się czepiał, ale Kaukaz to nie środkowa Azja. Środkowa Azja to Turkmenistan, Kirgistan, Tadżykistan, Kazachstan i Uzbekistan - kraje zamieszkałe w większości przez muzułmanów - ludy tureckie lub, jak w przypadku Tadżykistanu, irańskie. Gruzja to kraj prawosławny.
merula napisał/a
Były nawet nacje, co ceniły kobiety tłuste.

Nie ma w tym nic dziwnego, sam lubię puszyste kobiety (choć nie tylko). Wielu ludzi traktowało tuszę jako dowód na dostatek i dobrobyt, w jakim żyje dana kobieta, co pozwalało na wykarmienie potencjalnego potomstwa. To dopiero ostatnia ćwierć XX w. przyniosła modę na anorektyczne kościotrupy zamiast "cielesnych" kobiet. Gdybym miał do wyboru tłustą lub anorektyczkę, wybrałbym tą pierwszą. Choć wolę opcje pośrednie.

Fidel-F2 - 17 Marca 2010, 22:33

nureczka napisał/a
Popatrz na zwierzaczki: tam właśnie samce są śliczne i atrakcyjne. Samiczki nie muszą - mają inne, ukryte zalety.
Ambioryks napisał/a
Owszem. Zwłaszcza wśród ptaków (np. pawi), gdzie samce są bogaciej ubarwione niż samiczki.
ale jaki z tego wniosek? Tu nie chodzi o estetykę a o to samo co czyni mężczyznę z kasą bardziej atrakcyjnym od tych bez kasy. Samiec który jest przesadnie ubarwiony i dzwiga bagaż który jest do niczego w życiu nie potrzebny a czasam niosący ze sobą zwiększone ryzyko śmierci oznajmia, że jest sprawniejszy od innych bo stać go na tę ekstrawagancję energetyczną ergo jego geny są wartościowsze. Bajkowo ubarwiony paw to facet w Lamborghini.
nureczka - 17 Marca 2010, 23:07

Fidel-F2 napisał/a
Bajkowo ubarwiony paw to facet w Lamborghini.

Oj, tak. Tak. Rozmarzyłam się.

Martva - 17 Marca 2010, 23:21

Ambioryks napisał/a
Tylko że jakoś miss nie zostają kobiety z prostymi, zrośniętymi i nisko osadzonymi brwiami.

Pfff, kobiety poniżej 160cm też nie zostają miss, i co?

feralny por. - 18 Marca 2010, 11:07

Martva, i to jest moim zdaniem podstawowy błąd. W ramach protestu nie oglądam.
dzejes - 18 Marca 2010, 11:08

Kobiety poniżej 160 cm zaplątałyby się w te długie suknie, stąd nie uczestniczą w wyborach Miss. Elementarne.
feralny por. - 18 Marca 2010, 11:10

A po co komu suknie, na wyborach miss?
dzejes - 18 Marca 2010, 11:11

Widziałem raz wybory i suknie były.
dalambert - 18 Marca 2010, 11:12

To może chłopaki zorganizujecie na np. Awangardzie wybory Miss Forum :D :!: :?:
Martva - 18 Marca 2010, 11:12

Astam, noszę kiecki do kostek i dłuższe i się nie plączę.

feralny por., jestem wzruszona :)

nureczka - 18 Marca 2010, 11:12

dzejes napisał/a
Kobiety poniżej 160 cm zaplątałyby się w te długie suknie, stąd nie uczestniczą w wyborach Miss. Elementarne.

Nigdy się nie zaplątałam.
W bikini też się nigdy nie zaplątałam. Kruk się raz zaplątał w wiązadełka, ale on do tytułu Miss nie pretenduje.
A poza tym niska dama może bezpiecznie nosić nawet 12 cm obcasa nie ryzykując, że wpędzi swego mężczyznę w kompleksy. ;P:

feralny por. - 18 Marca 2010, 11:16

dzejes, ja wiem, że są, ale nie wiem po co. Wszak to wybory miss, a nie "opakowania".

Martva, nureczka, murem za wami stanę, małe damy maja więcej uroku na centymetr.

Virgo C. - 18 Marca 2010, 11:46

nureczka napisał/a
A poza tym niska dama może bezpiecznie nosić nawet 12 cm obcasa nie ryzykując, że wpędzi swego mężczyznę w kompleksy.

Próbuje sobie wyobraźić Martvą w takim obcasie, ale wyobraźni mi starczy do pierwszego kroku :mrgreen:

dalambert - 18 Marca 2010, 11:47

Virgo C., w tym przypadku mnie wyobraźni starcza na dziesięcio centymetrowe ;P:
merula - 18 Marca 2010, 15:42

kurcze, jako dama zdecydowanie niemała zaczynam sie czuć niesfojo i niefajnie :evil:

a z tymi obcasami to niestety prawda jest. albo niska wrażliwośc na męskie ego, albo niskie obcasy... :mrgreen:

hrabek - 18 Marca 2010, 16:02

A tam, przesadzasz, moje ego nie ma nic przeciwko wysokim obcasom :mrgreen:
merula - 18 Marca 2010, 16:29

hrabek, w Twoim towarzystwie mało która miałaby problem z wysokością obcasów :mrgreen:
dalambert - 19 Marca 2010, 08:24

hrabek, merula, Cytuję klasyka ;
".. Najlepsze są małe panie z ogromnym mieszkaniem ..."
To się sprawdza w życiu ;P:

nureczka - 19 Marca 2010, 10:51

dalambert napisał/a
Najlepsze są małe panie z ogromnym mieszkaniem

To o mnie! To o mnie! Wiedziałam, że jestem seksowna!
Mogę nawet dopisać ciąg dalszy
... i z malutkim ogródkiem!

Witchma - 19 Marca 2010, 10:58

"A najgorsze, gdy na którąś z tych pań trafi paskudny drań" :)
mBiko - 19 Marca 2010, 11:04

A to z kolei o mnie :twisted:
Rafał - 19 Marca 2010, 11:10

Ale o co chodzi z malutkim ogórkiem?
dalambert - 19 Marca 2010, 11:24

nureczka napisał/a
To o mnie! To o mnie! Wiedziałam, że jestem seksowna!

Ty jesteś sexowna również BEZ mieszkania :D

nureczka - 19 Marca 2010, 11:29

Rafał napisał/a
Ale o co chodzi z malutkim ogórkiem?

Próbuję zwiększyć swoją atrakcyjność seksualną zaznaczając, że oprócz mieszkania mam także ogródek :)

Matrim - 19 Marca 2010, 11:38

Rafał, o ogórku pisał małym ;)

Partner forum