Z archiwum X - Warunki prenumeraty
hrabek - 26 Stycznia 2009, 10:37
Bog zaplac. To ja cierpliwie czekam. Celuje w srode. Jak nie dojdzie do piatku, to znowu sie pozale.
Sandman - 26 Stycznia 2009, 12:05
O mamo pojawił się dziś w skrzynce, data nadania 08/01, a panie na poczcie się oburzają jak ludzie wieszają psy na tej instytucji...
NURS - 26 Stycznia 2009, 13:52
no, i sami widzicie, ze to nie klątwa zadna tylko skur*****two instytucji, która bierze pieniądze i nie robi swojego.
xan4 - 26 Stycznia 2009, 19:59
Nie strzymałem, byłem dzisiaj w tesco za sprawą mojej ukochanej małżonki i na koniec za dobre sprawowanie pozwoliła mi kupić numer łączony na który czekam i czekam,
a więc już nie czekam
Freva - 27 Marca 2009, 17:06
Dlatego ja dalam se spokoj z prenumerata. Wole sie pofatygowac do eMpiku, bo same nerwy przez rok mialam. 2 numery nie doszly , albo z mega opoznieniem. W chwili gdy ja dostawalam swoj egzemplarz czesto w rozerwanej kopercie, mokry egzemplarz poszarpany bo poczta nie szanuje na forum juz konczyly sie rozmowy o poszczegolnych opowiadaniach ;DDD
Adon - 6 Maj 2009, 16:46
Czy tylko ja nie dostałem jeszcze majowego SFFH z prenumeraty? Czy to ciągle obsuwa z długiego weekendu?
Iwan - 6 Maj 2009, 17:00
też jeszcze nie mam
Sandman - 7 Maj 2009, 00:12
U mnie skrzynka też jeszcze pusta.
baranek - 9 Czerwca 2009, 08:11
terebka, ja też myślałem o prenumeracie, ale przeczytałem kilka postów na forum i chyba sobie odpuszczę. Spóźnia się, czasami w ogóle nie dochodzi, czasami przychodzi w opłakanym stanie. To już wolałem zawalczyć z kioskiem.
hrabek - 9 Czerwca 2009, 09:42
Ale teraz Fabryka przejęła, więc może nie będzie się spóźniać. Pierwszy nowy numer podobno przyszedł bardzo szybko. Do tego dają ciekawe dodatki. Chyba się skuszę.
terebka - 9 Czerwca 2009, 16:36
Też przeczytałem tu, i ówdzie, że przyszedł szybko. Zresztą, co będę się zastanawiał już teraz, czy zaprenumerować. Cel numer jeden to dorwać wreszcie teksty Harny i Dabliu, wszystko jedno jak i gdzie.
Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 17:46
hrabek napisał/a | Do tego dają ciekawe dodatki. Chyba się skuszę. |
Dają jeszcze dodatki? Myślałem, że Fs nie będzie dawało... pozatym nie ma napisane nic o
tym na ostatniej str. nowego numeru. To może znowu zacznę prenumerować skoro tak chwalicie...
Fidel-F2 - 9 Czerwca 2009, 17:47
jak to nie ma? a książki do wyboru?
Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 20:23
Fidel-F2 napisał/a | jak to nie ma? a książki do wyboru? |
A to... Ale to tylko z pierwszym zamówionym numerem... a co dalej?
hrabek - 9 Czerwca 2009, 20:29
A co ty byś chciał, dwie książki do każdego numeru dostawać? No to by dopiero było
Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 21:12
Tia.... i jeszcze od razu przedpremierowe filmy SF na DVD. Tak serio to mogli by dorzucić jakiś..hm... komiks? ( ale nie ten z okładki ).
Uprzedzając następny post: Tak wiem: "takie rzeczy tylko w erze"
hrabek - 9 Czerwca 2009, 21:13
Ale ja pytalem apropo tego:
Cytat | A to... Ale to tylko z pierwszym zamówionym numerem... a co dalej? |
I pytałem jak najbardziej poważnie.
Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 22:00
hrabek napisał/a | I pytałem jak najbardziej poważnie. |
No to powiem Ci, że bym chciał. SFFiH za dychę i dwie książki za ok 3-2dychy każda i to gratis... kto by nie chciał.
hrabek - 10 Czerwca 2009, 07:54
No właśnie, dlatego się skuszę, tylko chyba dopiero w przyszłym miesiącu, bo w tym nie starczy funduszy. Co prawda dla mnie wybór książek trochę ograniczony, bo trzy juz mam, więc zostają mi tylko dwie, z czego Ziemiański niekoniecznie, ale co tam - jak gratos dają, to czemu nie wziąć. Nie rozumiałem tylko o co ci chodziło z tym "co dalej", co napisałeś.
Krwawy lolo - 10 Czerwca 2009, 14:59
Chodziło mi to że mogli by dawać jakieś małe bonusy np. gdyby co pięć numerów dawali plakat, fajnie by było. Wiem, że coś takiego zrealizować .
hrabek - 10 Czerwca 2009, 15:06
Możesz udawać, że dostajesz książkę co 6 numerów.
Cena prenumeraty nie wzrosła. Dostajesz dwie książki gratis, to naprawdę świetna oferta, chociaż trochę wąski wybór.
hrabek - 10 Czerwca 2009, 15:31
Wydzieliłem tu posty dotyczące prenumeraty.
Fidel-F2 - 10 Czerwca 2009, 15:48
Krwawy lolo napisał/a | gdyby co pięć numerów dawali plakat, fajnie by było. | kup sobie Playboya, daja w kazdym numerze
Krwawy lolo - 11 Czerwca 2009, 18:01
Fidel-F2 napisał/a | kup sobie Playboya, daja w kazdym numerze |
Chodzi CI o rozkładówkę? Ale to nie to samo, poza tym playboy to jeden wielki Photoshop... ble. Nie narzekam, ale to że jest fajnie nie znaczy, że nie może być lepiej
Mi wystarczy żeby SFFiH przychodziło na czas i w dobrym stanie.
Fidel-F2 - 11 Czerwca 2009, 19:20
Chodziło mi o to, że gdyby SF zafundował mi plakat w ramach bonusu, to by mnie k...sko zdrzaźnił
NURS - 11 Czerwca 2009, 20:48
Krwawy lolo napisał/a | Fidel-F2 napisał/a | kup sobie Playboya, daja w kazdym numerze |
Chodzi CI o rozkładówkę? Ale to nie to samo, poza tym playboy to jeden wielki Photoshop... ble. . |
mylisz się, lolo. Niektóre podkolorowuja, ale widziałem kilka z tych panienej na żywo, i sa prawie jak te na zdjęciu, prawie niemal, ciut, ciut.
fidel, a gdyby dali ci kalendarz (aktualny) z niezlą ilustracją?
baranek - 11 Czerwca 2009, 22:07
NURS napisał/a | ale widziałem kilka z tych panienej na żywo |
Ale w sensie, że można było dotknąć? Żeby nie napisać chamsko - pomacać?
Kruk Siwy - 11 Czerwca 2009, 22:09
Jam ich nie widział... ale widziałem zdjęcia NURSa, z takimi laskami... (mnietuniebyło).
gorat - 11 Czerwca 2009, 22:39
Też widziałem. Można na forum poszukać, parę latek temu pokazywał parę marnych sztuk.
Kruk Siwy - 11 Czerwca 2009, 22:41
gorat, Ty to masz dziwny gust? Rzeczywiście te Sztuki były dla Ciebie marne?
To jakie wolisz? Garbate?
|
|
|