To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Z archiwum X - Warunki prenumeraty

hrabek - 26 Stycznia 2009, 10:37

Bog zaplac. To ja cierpliwie czekam. Celuje w srode. Jak nie dojdzie do piatku, to znowu sie pozale.
Sandman - 26 Stycznia 2009, 12:05

O mamo pojawił się dziś w skrzynce, data nadania 08/01, a panie na poczcie się oburzają jak ludzie wieszają psy na tej instytucji...
NURS - 26 Stycznia 2009, 13:52

no, i sami widzicie, ze to nie klątwa zadna tylko skur*****two instytucji, która bierze pieniądze i nie robi swojego.
xan4 - 26 Stycznia 2009, 19:59

Nie strzymałem, byłem dzisiaj w tesco za sprawą mojej ukochanej małżonki i na koniec za dobre sprawowanie pozwoliła mi kupić numer łączony na który czekam i czekam,
a więc już nie czekam :D

Freva - 27 Marca 2009, 17:06

Dlatego ja dalam se spokoj z prenumerata. Wole sie pofatygowac do eMpiku, bo same nerwy przez rok mialam. 2 numery nie doszly , albo z mega opoznieniem. W chwili gdy ja dostawalam swoj egzemplarz czesto w rozerwanej kopercie, mokry egzemplarz poszarpany bo poczta nie szanuje na forum juz konczyly sie rozmowy o poszczegolnych opowiadaniach ;DDD
Adon - 6 Maj 2009, 16:46

Czy tylko ja nie dostałem jeszcze majowego SFFH z prenumeraty? Czy to ciągle obsuwa z długiego weekendu?
Iwan - 6 Maj 2009, 17:00

też jeszcze nie mam
Sandman - 7 Maj 2009, 00:12

U mnie skrzynka też jeszcze pusta.
baranek - 9 Czerwca 2009, 08:11

terebka, ja też myślałem o prenumeracie, ale przeczytałem kilka postów na forum i chyba sobie odpuszczę. Spóźnia się, czasami w ogóle nie dochodzi, czasami przychodzi w opłakanym stanie. To już wolałem zawalczyć z kioskiem.
hrabek - 9 Czerwca 2009, 09:42

Ale teraz Fabryka przejęła, więc może nie będzie się spóźniać. Pierwszy nowy numer podobno przyszedł bardzo szybko. Do tego dają ciekawe dodatki. Chyba się skuszę.
terebka - 9 Czerwca 2009, 16:36

Też przeczytałem tu, i ówdzie, że przyszedł szybko. Zresztą, co będę się zastanawiał już teraz, czy zaprenumerować. Cel numer jeden to dorwać wreszcie teksty Harny i Dabliu, wszystko jedno jak i gdzie.
Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 17:46

hrabek napisał/a
Do tego dają ciekawe dodatki. Chyba się skuszę.

Dają jeszcze dodatki? Myślałem, że Fs nie będzie dawało... pozatym nie ma napisane nic o
tym na ostatniej str. nowego numeru. To może znowu zacznę prenumerować skoro tak chwalicie...

Fidel-F2 - 9 Czerwca 2009, 17:47

jak to nie ma? a książki do wyboru?
Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 20:23

Fidel-F2 napisał/a
jak to nie ma? a książki do wyboru?

A to... Ale to tylko z pierwszym zamówionym numerem... a co dalej?

hrabek - 9 Czerwca 2009, 20:29

A co ty byś chciał, dwie książki do każdego numeru dostawać? No to by dopiero było ;)
Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 21:12

Tia.... i jeszcze od razu przedpremierowe filmy SF na DVD. Tak serio to mogli by dorzucić jakiś..hm... komiks? ( ale nie ten z okładki ).

Uprzedzając następny post: Tak wiem: "takie rzeczy tylko w erze" :lol:

hrabek - 9 Czerwca 2009, 21:13

Ale ja pytalem apropo tego:

Cytat
A to... Ale to tylko z pierwszym zamówionym numerem... a co dalej?

I pytałem jak najbardziej poważnie.

Krwawy lolo - 9 Czerwca 2009, 22:00

hrabek napisał/a
I pytałem jak najbardziej poważnie.

No to powiem Ci, że bym chciał. SFFiH za dychę i dwie książki za ok 3-2dychy każda i to gratis... kto by nie chciał.

hrabek - 10 Czerwca 2009, 07:54

No właśnie, dlatego się skuszę, tylko chyba dopiero w przyszłym miesiącu, bo w tym nie starczy funduszy. Co prawda dla mnie wybór książek trochę ograniczony, bo trzy juz mam, więc zostają mi tylko dwie, z czego Ziemiański niekoniecznie, ale co tam - jak gratos dają, to czemu nie wziąć. Nie rozumiałem tylko o co ci chodziło z tym "co dalej", co napisałeś.
Krwawy lolo - 10 Czerwca 2009, 14:59

Chodziło mi to że mogli by dawać jakieś małe bonusy np. gdyby co pięć numerów dawali plakat, fajnie by było. :mrgreen: Wiem, że coś takiego zrealizować :oops: .
hrabek - 10 Czerwca 2009, 15:06

Możesz udawać, że dostajesz książkę co 6 numerów.
Cena prenumeraty nie wzrosła. Dostajesz dwie książki gratis, to naprawdę świetna oferta, chociaż trochę wąski wybór.

hrabek - 10 Czerwca 2009, 15:31

Wydzieliłem tu posty dotyczące prenumeraty.
Fidel-F2 - 10 Czerwca 2009, 15:48

Krwawy lolo napisał/a
gdyby co pięć numerów dawali plakat, fajnie by było.
kup sobie Playboya, daja w kazdym numerze
Krwawy lolo - 11 Czerwca 2009, 18:01

Fidel-F2 napisał/a

Chodzi CI o rozkładówkę? Ale to nie to samo, poza tym playboy to jeden wielki Photoshop... ble. Nie narzekam, ale to że jest fajnie nie znaczy, że nie może być lepiej :P
Mi wystarczy żeby SFFiH przychodziło na czas i w dobrym stanie.

Fidel-F2 - 11 Czerwca 2009, 19:20

Chodziło mi o to, że gdyby SF zafundował mi plakat w ramach bonusu, to by mnie k...sko zdrzaźnił
NURS - 11 Czerwca 2009, 20:48

Krwawy lolo napisał/a
Fidel-F2 napisał/a

Chodzi CI o rozkładówkę? Ale to nie to samo, poza tym playboy to jeden wielki Photoshop... ble. .

mylisz się, lolo. Niektóre podkolorowuja, ale widziałem kilka z tych panienej na żywo, i sa prawie jak te na zdjęciu, prawie niemal, ciut, ciut.
fidel, a gdyby dali ci kalendarz (aktualny) z niezlą ilustracją?

baranek - 11 Czerwca 2009, 22:07

NURS napisał/a
ale widziałem kilka z tych panienej na żywo

Ale w sensie, że można było dotknąć? Żeby nie napisać chamsko - pomacać?

Kruk Siwy - 11 Czerwca 2009, 22:09

Jam ich nie widział... ale widziałem zdjęcia NURSa, z takimi laskami... (mnietuniebyło).
gorat - 11 Czerwca 2009, 22:39

Też widziałem. Można na forum poszukać, parę latek temu pokazywał parę marnych sztuk.
Kruk Siwy - 11 Czerwca 2009, 22:41

gorat, Ty to masz dziwny gust? Rzeczywiście te Sztuki były dla Ciebie marne?
To jakie wolisz? Garbate?

Partner forum