Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Witchma - 16 Kwietnia 2008, 18:54
| Ziemniak napisał/a | | Książki z oddziału dla młodzieży mogą pożyczać tylko gimnazjaliści, licealiści i studenci pedagogiki, |
nie słyszałam jeszcze o takim barbarzyństwie... ja mam karty w bibliotekach zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci i nikt mi papierów nie sprawdzał
Ziemniak - 16 Kwietnia 2008, 19:05
W wojewódzkiej, w oddziale dla dzieci mogę pożyczać bez problemów, w oddziale dla dorosłych jest limit od trzynastego roku życia, tylko u młodzieży takie jaja
Witchma - 16 Kwietnia 2008, 19:07
a to u Was trzystopniowo jest? to trochę przegięli, współczuję
merula - 17 Kwietnia 2008, 08:00
Trzeba dorwac jakiegoś młodzieżowca i na jego konto wypożyczać.
Witchma - 17 Kwietnia 2008, 08:02
wyobraź to sobie - gang przestępców czyhający na gimnazjalistów pod szkołą... wymuszanie haraczy? dragi? a skąd! żądają od nich kart bibliotecznych
Anonymous - 17 Kwietnia 2008, 08:06
Juz jest gorzej. Poranny atak wściekłości na siebie samą.
Iwan - 17 Kwietnia 2008, 11:48
| Cytat | | A duży ten twój mały? |
13 miesięcy
merula - 18 Kwietnia 2008, 09:01
Szalona specyfika wentylka w rowerach powodujaca, że nie można ich obsłużyć normalną pompką, a w samochód żeby pojechać na stację nie wsadzę, jak również niemożliwość zakupu zakrętki do owych bez zakupu dętki. Wrr...
dzejes - 18 Kwietnia 2008, 11:48
Zarzucanie mi kłamstwa przez niekompetentnych idiotów i drzazga w stopie.
joe_cool - 18 Kwietnia 2008, 19:51
takie jedno paskudztwo, co się przypętało i teraz połowa mojej górnej wargi wygląda jak niepowiemco.
Rafał - 21 Kwietnia 2008, 07:38
Powiedz mu, że cie boli głowa
Przemek - 21 Kwietnia 2008, 11:45
Mnie wkurza zmiana tłumacza w połowie lub pod koniec cyklu. Tak było w cyklu Smoczy jeźdźcy Anne McCaffrey i w cyklu o wolnych ciutludziach Terrego Prattcheta.
tym tłumaczom, którzy kontynłują tłumaczenie przydałoby się przeczytanie poprzednich części cyklu, żeby nie wnerwiać ludzi.
Rafał - 21 Kwietnia 2008, 11:55
Właśnie przed chwilą zabili u mnie na wiosce gościa trudniącego się pożyczaniem i odzyskiwaniem długów. Policja przeczesuje śmietniki i trawniki. Hm, właściwie to nie wiem czy pisze w odpowiednim wątku
Agi - 21 Kwietnia 2008, 14:10
Nie mamy przypadkiem jakiegoś wątku o tłumaczach?
Kruk Siwy - 21 Kwietnia 2008, 14:13
I owszem mamy. Z życia tłumoka czy jakoś tak.
Agi - 21 Kwietnia 2008, 15:13
Zatem zapraszam do stosownego wątku.
Tam przenoszę dyskusję
Gwynhwar - 22 Kwietnia 2008, 13:43
Jestem niepocieszona
Agi - 22 Kwietnia 2008, 13:50
No to trzeba Cię pocieszyć: głask
Gwynhwar - 22 Kwietnia 2008, 13:54
Dziękuję
Anonymous - 22 Kwietnia 2008, 13:55
Wkurza mnie fakt, że choruję juz trzeci tydzień.
Fearfol - 22 Kwietnia 2008, 14:35
widać tak się leczysz : p,
ja nie chodzę do lekarza i mam spokój, żyje w błogiej nieświadomości.
Witchma - 22 Kwietnia 2008, 19:15
od piątku boli mnie noga... i to w takim głupim miejscu - na wierzchniej stronie stopy i z każdym dniem jest gorzej
ilcattivo13 - 22 Kwietnia 2008, 21:10
Witchma - sprawdzałaś porządnie? Może to tylko języczek w bucie się zwinął
Troszkę się wk...wiłem wczoraj. Kupiłem sobie zwykłe bawełniane spodnie dresowe do chodzenia po domu. Jak wybierałem, to sprzedawczyni podawała same duże rozmiary i dopiero na moje kategoryczne "nie" dała normalny. Tyle, że teraz wyglądam jak kolarz
....Choć z drugiej strony... Nieźle opina uda, więc może nie będę wymieniał na większe
Witchma - 22 Kwietnia 2008, 21:13
nawet bym powiedziała, że bez butów boli bardziej
a co do spodni, to wrzuć fotki ilcattivo, to pomożemy Ci podjąć decyzję
Anonymous - 23 Kwietnia 2008, 07:55
| Fearfol napisał/a | | widać tak się leczysz : p, |
Fakt, że trochę na własne życzenie, wzięlam tylko 3 dni zwolnienia, bo w piątek mialam zarezerwowaną wycieczkę dla dzieci. W dodatku w sobotę pojechałam z mamą na pielgrzymkę, bo obiecałam dawno temu już, a tam przemokłam i zmarzłam. I dziś idę do lekarza, zamiast do pracy... Buuu, umieram.
Martva - 23 Kwietnia 2008, 09:38
Reklamy suplementów diety na chudnięcie i problemy z prostatą. I tabletek na nawilżanie skóry. Potwornie irytujące.
Kruk Siwy - 23 Kwietnia 2008, 09:41
Nawilżają prostatęi odchudzają skórę... Stop. Skutek uboczny: prostują zwoje mózgowe. Musisz to oglądać? Hm?
Martva - 23 Kwietnia 2008, 09:53
Nie oglądam, w radiowej Trójce lecą na okrągło.
pomaga na prostatę i na te inne sprawy, inne sprawy, rozumiem, nie rozumiem, rozumie pani, bleeeee.
ilcattivo13 - 23 Kwietnia 2008, 09:56
Witchma - na Twoje szczęście nie mam aparatu Więc fotek nie będzie...
A spodnie jednak zostawiam.
Załamałem się poziomem wiedzy sprzedawców w suwalskich sklepach komputerowych. Zwłaszcza jeden taki, co najpierw powiedział, że jest maniakiem gier FPP, a potem usiłował mi wcisnąć myszkę optyczną za 21 pln jako "najlepszy możliwy sprzęt do CSa". Co za patałach Bidulek nawet nie wiedział, że do myszek "z górnej półki" potrzebne są specjalne podkładki (bo na zwykłych podkładkach wyciągną niewiele ponad połowę rozdzielczości). Normalny, "urwał", bęcwał
Kruk Siwy - 23 Kwietnia 2008, 09:58
Jaka płaca taka praca.
Normalka.
Pykaj to.
|
|
|