To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Witchma - 16 Kwietnia 2008, 18:54

Ziemniak napisał/a
Książki z oddziału dla młodzieży mogą pożyczać tylko gimnazjaliści, licealiści i studenci pedagogiki,

nie słyszałam jeszcze o takim barbarzyństwie... ja mam karty w bibliotekach zarówno dla dorosłych, jak i dla dzieci i nikt mi papierów nie sprawdzał :P

Ziemniak - 16 Kwietnia 2008, 19:05

W wojewódzkiej, w oddziale dla dzieci mogę pożyczać bez problemów, w oddziale dla dorosłych jest limit od trzynastego roku życia, tylko u młodzieży takie jaja :evil:
Witchma - 16 Kwietnia 2008, 19:07

a to u Was trzystopniowo jest? to trochę przegięli, współczuję :)
merula - 17 Kwietnia 2008, 08:00

Trzeba dorwac jakiegoś młodzieżowca i na jego konto wypożyczać.
Witchma - 17 Kwietnia 2008, 08:02

wyobraź to sobie - gang przestępców czyhający na gimnazjalistów pod szkołą... wymuszanie haraczy? dragi? a skąd! żądają od nich kart bibliotecznych :mrgreen:
Anonymous - 17 Kwietnia 2008, 08:06

Juz jest gorzej. :evil: Poranny atak wściekłości na siebie samą. :evil:
Iwan - 17 Kwietnia 2008, 11:48

Cytat
A duży ten twój mały?

13 miesięcy :D

merula - 18 Kwietnia 2008, 09:01

Szalona specyfika wentylka w rowerach powodujaca, że nie można ich obsłużyć normalną pompką, a w samochód żeby pojechać na stację nie wsadzę, jak również niemożliwość zakupu zakrętki do owych bez zakupu dętki. Wrr...
dzejes - 18 Kwietnia 2008, 11:48

Zarzucanie mi kłamstwa przez niekompetentnych idiotów i drzazga w stopie.
joe_cool - 18 Kwietnia 2008, 19:51

takie jedno paskudztwo, co się przypętało i teraz połowa mojej górnej wargi wygląda jak niepowiemco. :evil:
Rafał - 21 Kwietnia 2008, 07:38

Powiedz mu, że cie boli głowa :wink:
Przemek - 21 Kwietnia 2008, 11:45

Mnie wkurza zmiana tłumacza w połowie lub pod koniec cyklu. Tak było w cyklu Smoczy jeźdźcy Anne McCaffrey i w cyklu o wolnych ciutludziach Terrego Prattcheta.
tym tłumaczom, którzy kontynłują tłumaczenie przydałoby się przeczytanie poprzednich części cyklu, żeby nie wnerwiać ludzi.

Rafał - 21 Kwietnia 2008, 11:55

Właśnie przed chwilą zabili u mnie na wiosce gościa trudniącego się pożyczaniem i odzyskiwaniem długów. Policja przeczesuje śmietniki i trawniki. Hm, właściwie to nie wiem czy pisze w odpowiednim wątku :?
Agi - 21 Kwietnia 2008, 14:10

Nie mamy przypadkiem jakiegoś wątku o tłumaczach?
Kruk Siwy - 21 Kwietnia 2008, 14:13

I owszem mamy. Z życia tłumoka czy jakoś tak.
Agi - 21 Kwietnia 2008, 15:13

Zatem zapraszam do stosownego wątku.
Tam przenoszę dyskusję

Gwynhwar - 22 Kwietnia 2008, 13:43

Jestem niepocieszona :(
Agi - 22 Kwietnia 2008, 13:50

No to trzeba Cię pocieszyć: głask
Gwynhwar - 22 Kwietnia 2008, 13:54

Dziękuję :(
Anonymous - 22 Kwietnia 2008, 13:55

Wkurza mnie fakt, że choruję juz trzeci tydzień. :?
Fearfol - 22 Kwietnia 2008, 14:35

widać tak się leczysz : p,

ja nie chodzę do lekarza i mam spokój, żyje w błogiej nieświadomości.

Witchma - 22 Kwietnia 2008, 19:15

od piątku boli mnie noga... i to w takim głupim miejscu - na wierzchniej stronie stopy i z każdym dniem jest gorzej :(
ilcattivo13 - 22 Kwietnia 2008, 21:10

Witchma - sprawdzałaś porządnie? Może to tylko języczek w bucie się zwinął :wink:

Troszkę się wk...wiłem wczoraj. Kupiłem sobie zwykłe bawełniane spodnie dresowe do chodzenia po domu. Jak wybierałem, to sprzedawczyni podawała same duże rozmiary i dopiero na moje kategoryczne "nie" dała normalny. Tyle, że teraz wyglądam jak kolarz :evil:

....Choć z drugiej strony... Nieźle opina uda, więc może nie będę wymieniał na większe :P

Witchma - 22 Kwietnia 2008, 21:13

nawet bym powiedziała, że bez butów boli bardziej

a co do spodni, to wrzuć fotki ilcattivo, to pomożemy Ci podjąć decyzję ;P:

Anonymous - 23 Kwietnia 2008, 07:55

Fearfol napisał/a
widać tak się leczysz : p,

Fakt, że trochę na własne życzenie, wzięlam tylko 3 dni zwolnienia, bo w piątek mialam zarezerwowaną wycieczkę dla dzieci. W dodatku w sobotę pojechałam z mamą na pielgrzymkę, bo obiecałam dawno temu już, a tam przemokłam i zmarzłam. I dziś idę do lekarza, zamiast do pracy... :( Buuu, umieram.

Martva - 23 Kwietnia 2008, 09:38

Reklamy suplementów diety na chudnięcie i problemy z prostatą. I tabletek na nawilżanie skóry. Potwornie irytujące.
Kruk Siwy - 23 Kwietnia 2008, 09:41

Nawilżają prostatęi odchudzają skórę... Stop. Skutek uboczny: prostują zwoje mózgowe. Musisz to oglądać? Hm?
Martva - 23 Kwietnia 2008, 09:53

Nie oglądam, w radiowej Trójce lecą na okrągło.
pomaga na prostatę i na te inne sprawy, inne sprawy, rozumiem, nie rozumiem, rozumie pani, bleeeee.

ilcattivo13 - 23 Kwietnia 2008, 09:56

Witchma - na Twoje szczęście nie mam aparatu :wink: Więc fotek nie będzie...
A spodnie jednak zostawiam.

Załamałem się poziomem wiedzy sprzedawców w suwalskich sklepach komputerowych. Zwłaszcza jeden taki, co najpierw powiedział, że jest maniakiem gier FPP, a potem usiłował mi wcisnąć myszkę optyczną za 21 pln jako "najlepszy możliwy sprzęt do CSa". Co za patałach :| Bidulek nawet nie wiedział, że do myszek "z górnej półki" potrzebne są specjalne podkładki (bo na zwykłych podkładkach wyciągną niewiele ponad połowę rozdzielczości). Normalny, "urwał", bęcwał :|

Kruk Siwy - 23 Kwietnia 2008, 09:58

Jaka płaca taka praca.
Normalka.
Pykaj to.

Partner forum