To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Romek P. - 10 Lipca 2014, 22:13

Nie no, gdzież tam. Ich wyniki przez cały turniej nie powalają.
W grupie:
3:1 z Chorwacją
4:1 z Kamerunem
W 1/8 z Chile 1:1
W 1/4 z Kolumbią 2:1

Bramki nie stracili tylko w jednym meczu grupowym, z Meksykiem. Ale tam akurat było 0:0. Wnioski wyciągnij sam :)

jewgienij - 10 Lipca 2014, 22:31

Ok, masz rację, tych gier nie widziałem, to i nie zarejestrowałem należycie.
jewgienij - 13 Sierpnia 2014, 20:13

Polski, stołeczny klub, nie potrafi się połapać w zawiłościach przepisów.
Potem wysyła błagalne listy i żąda od przeciwników, żeby się zrzekli 8 milionów.
Ile wstydu ma się najeść polski kibic?

Tequilla - 17 Sierpnia 2014, 18:55

Co prawda to prawda, swoją droga jednak zastanawiam się, czy w podobnej sytuacji UEFA wydałaby identyczny werdykt w przypadku np. Barcelony. Przypuśćmy, że Barca wygrywa 4-1 w pierwszym meczu u siebie z jakimś tam Vardarem Skopje albo inszym niszowym klubem, a w drugim prowadząc 2-0 wpuszcza na pięć minut nieuprawnionego zawodnika. Wierzyć mi się nie chce, że UEFA spuściłaby ich w kiblu kosztem jakiejś tam macedońskiej, czy innej litewskiej drużyny.

Natomiast głupota Legii ewidentna i ktoś powinien za to beknąć.

dalambert - 17 Sierpnia 2014, 23:29

Tequilla napisał/a
Natomiast głupota Legii ewidentna i ktoś powinien za to beknąć.

Czy tylko głupota, raczej ktoś kto tego typa wypchnął na boisko / zupełnie nie potrzebnie/ wziął za ten numer kasę od szkotów i teraz sie śmieje :evil:

Chal-Chenet - 18 Sierpnia 2014, 09:02

To już pachnie za dużym SPISEGiem. Jak na moje przynajmniej. Prowizorka i tyle. Skoro Legia chce do Europy, powinna zacząć działać profesjonalnie i pilnować swoich interesów.
Tequilla - 18 Sierpnia 2014, 15:14

noo też mi się wydaje, że to po prostu burdello organizacyjne w Legii zadecydowało.
dalambert - 18 Sierpnia 2014, 16:22

Tequilla, nir w"Legii" a wśród konkretnych osób, ktoś wpadł na dziwny pomysł by se ten, a nie inny gracz przez PIĘĆ minut podryptał po boisku.
Pytanie DLACZEGO :?:

Tequilla - 19 Sierpnia 2014, 14:22

Fakt, że jest to dziwne. Po prostu teoria przekupstwa wydaje mi się mało prawdopodobna, ale jeśli nawet do niego doszło to i tak się tego nie dowiemy. Gdyby Legia miała jakiekolwiek bardziej namacalne dowody na takowe już by je wykorzystała. Więc albo go nie było albo było przeprowadzone tak rzetelnie, że ślad nie pozostał.
Luc du Lac - 19 Sierpnia 2014, 17:49

Sprawa jasna - agenci WSI,
myślę że Antek w5 minet by sprawę rozpracowal

mesiash - 20 Sierpnia 2014, 11:29

W tej sprawie mam to samo zdanie co dalambert. I nie jest to kwestia teorii spiskowej, tylko - wycofanie zawodnika z listy tuż przed meczem; wstawienie zawodnika na boisko tuż przed końcem wygranego meczu; posiadanie na tak odpowiedzialnym stanowisku kobiety, która dotychczas zajmowała się jakimiś pierdołami tylko - to za dużo jak na #przypadeg.
Luc du Lac - 20 Sierpnia 2014, 12:14

mesiash napisał/a
posiadanie na tak odpowiedzialnym stanowisku kobiety

taaa, wiesz co dobre ;)

chłopaki, z całym szacunkiem, ale dorabiacie karkołomne teorie do prostej sytuacji

Prezes Legii Warszawa - biznesmen, kupił z kumplem klubu i zainstalował swoich ludzi na stanowiskach - skądinąd zapewne dobrych fachowców, ale w innej nieco materii

Ktoś się tam nie połapał w niuansach przepisów i tyle

dalambert - 20 Sierpnia 2014, 12:35

Luc du Lac, Szkoci się połapali doskonale i kupili jakiegoś "człowieka prezesów" i to nie teoria karkołomna , ale wysoce prawdopodobna ;P:
mesiash - 20 Sierpnia 2014, 15:02

Luc du Lac, nie wyciągaj fragmentu zdania z kontekstu...
Cytat
kobiety, która dotychczas zajmowała się jakimiś pierdołami

Naprawdę szanuję Twoją wiarę w ludzką uczciwość i niedbalstwo :)

jewgienij - 21 Sierpnia 2014, 09:20

Teoria spiskowa zawsze będzie fajniejsza niż przyznanie się do tradycyjnego olewactwa, pomijania przepisów i fuszerki.
Dalambert ma się mieć dobrze, z Legii trzeba zrobić męczennicę, z UEFA gestapo, a następne pokolenia mogą fuszerować dalej, bo żadnej nauki od nas nie wyniosą prócz tej, że jesteśmy wiecznie okradani i moralnie lepsi.

W Europie nie lubi się Legii, nie lubi się prymitywnych wybryków jej kibiców, więc jak znaleźli kij, to uderzyli. Legia im to ułatwiła.

Tequilla - 31 Sierpnia 2014, 22:35

ponoć na miejsce tej babki jakiegoś podobnego patałacha mieli wziąć (co też identyczną fuszerkę w jakimś meczu zrobił). Przysłowie "Mądry Polak po szkodzie..." chyba przeterminowało się.
dalambert - 7 Wrzeœśnia 2014, 22:38

No, no Polska -Gibraltar 7 - 0, miłe. ale komu myśmy dokopali :? :)
gorat - 13 Wrzeœśnia 2014, 15:59

Nie bije się słabszych.
dalambert - 13 Wrzeœśnia 2014, 16:34

gorat, zawsze bije się słabszych :D jeno czasem są mniej słabsi, albo mocniejsi i wtedy to my jesteśmy słabsi :wink:
hrabek - 22 Wrzeœśnia 2014, 12:52

Po miesiącu posuchy wreszcie wygrana w lidze. I to na wyjeździe. I ponownie Robak strzelił!
Agi - 11 Października 2014, 22:42

No rewelacja!
2:0 z Niemcami! :bravo

dalambert - 11 Października 2014, 22:43

NO tegom się nie spodziewał :D Nasi górą :bravo :bravo :bravo
Magnis - 11 Października 2014, 22:56

Brawo dla nich :bravo .
Luc du Lac - 12 Października 2014, 00:30

Rycerze którzy mówią Mi
Matrim - 12 Października 2014, 22:53

Agi napisał/a
No rewelacja!