To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 10 Kwietnia 2008, 10:05

A ceremonia jaka ma być? Wzruszająca czy z ubawem po pachy? Specjalny cennik dla młodo odeszłych...
Brać i wybierać Sośniak nasz zgasły kulego.

Hubert - 10 Kwietnia 2008, 12:17

Merula, zdaję się na Ciebie, bo u mnie kiepsko ze znajomością kwiatów.

Kruku, ubaw po pachy. A na czele konduktu ma iść kapela jazzowa wygrywająca "Vabank" lub "Jeszcze raz Vabank"... :mrgreen:

mistique - 10 Kwietnia 2008, 17:00

vobis.
Fidel-F2 - 10 Kwietnia 2008, 19:46

nia toże mnie wk**wia, ale szczęśliwy nie jestem

dziewiąty dzień w pracy, niedospałem, jakiś katar z osłabieniem, dodatkowo cóć wlazlo za łopatke i boli jak cholera a w pracy roboty było po pachy, ledwie żywy jestem

Anonymous - 10 Kwietnia 2008, 20:44

Przeiębienie. :evil:
Martva - 10 Kwietnia 2008, 21:53

Frustracja zakupowa :evil:
Witchma - 14 Kwietnia 2008, 11:49

robota, nie mam nawet czasu SF przeczytać :evil:
hrabek - 14 Kwietnia 2008, 11:56

Wkurza mnie sprzedawca na allegro. Szybko wyslal towar jak sprzedawal, ale jak sie zepsul, to wyslalem do reklamacji i czekam trzeci miesiac. Przez telefon mnie zlewaja, na maile nie odpowiadaja. Napisalem do Allegro, co jest grane, poradzili, zeby zglosic sprawe na policje i w razie czego oczywiscie sluza pomoca. I chyba tak sie skonczy. Wyslalem im dzisiaj maila, ze czekam 7 dni na zalatwienie sprawy, a pozniej kieruje sprawe na policje.
Po wyslaniu maila poczulem sie lepiej :)

Kruk Siwy - 14 Kwietnia 2008, 11:58

A to coś cennego jest?
hrabek - 14 Kwietnia 2008, 12:04

router za 150zl, teraz to nawet mniej kosztuje. Ale wkurza mnie, ze zamiast uzywac czegos, za co zaplacilem raz, to teraz mam pojsc i kupic drugi raz, bo ktos ma mnie w d...
Kruk Siwy - 14 Kwietnia 2008, 12:07

Nawet i 15 zeta szkoda, tak się tylko zastanawiam czy przy tej kwocie policja nie zleje sprawy ciepłą produkcją nerkową.
Witchma - 14 Kwietnia 2008, 12:09

policja, policją, ale jak się złoży doniesienie, to allegro może coś tam zadziałać, walcz hrabku, 150 zeta drogą nie chodzi!
hrabek - 14 Kwietnia 2008, 12:10

Kruk: Hmm... na to nie wpadlem, w zasadzie od razu domyslilem sie do czego zmierzasz, ale dopiero wtedy przyszlo mi to do glowy. Tylko ze to dla nich latwa sprawa powinna byc, bo ja wskazuje kto to zrobil i mam na to niepodwazalne dowody. Jak zleja to cieplym moczem, to pojde do sklepu obok i zrobie "zakupy" na kwote do wysokosci routera. Zobaczymy, co wtedy zrobia... :evil:

EDIT: Literowka i odnosnik osobowy, bo Witchma zdazyla sie wciac.

Witchma: Allegro napisalo, ze nie jest strona w sprawie, choc oczywiscie wszystkimi danymi transakcji sluza.

Kruk Siwy - 14 Kwietnia 2008, 12:13

Mała szkodliwość społeczna. Duża zdaje się powyżej 250 zet się zaczyna. Znaczy można w miarę bezpiecznie rabować do wysokości tej kwoty. Wie to każdy doliniarz.
chyba że ostatnio się coś zmieniło.

Słowik - 14 Kwietnia 2008, 12:17

Też miałem taką sytuację, kwota podobna. Ale wystarczyło postraszyć policją i poskutkowało. Skutkuje moim zdaniem postawienie ultimatum czasowego.
Piech - 14 Kwietnia 2008, 12:24

Jatki na drogach. Dziś w drodze do pracy omijałem zgnieciony przez tramwaj samochód. Od strony kierowcy niewiele z niego zostało. Kawałek dalej co dzień mijam przejście dla pieszych, gdzie kilka tygodni temu zginął człowiek. Widziałem go jak leżał po wypadku. W piątek, jadąc do Konina, na tym niedługim kawałku autostrady widziałem wywróconą ciężarówkę, a jadąc z powrotem widziałem sprzątanie spalonego wraka samochodu osobowego.

Nam nie trzeba hitlerowców. Sami se wszystko zrobimy.

dzejes - 14 Kwietnia 2008, 15:29

hrabek napisał/a
Napisalem do Allegro, co jest grane, poradzili, zeby zglosic sprawe na policje i w razie czego oczywiscie sluza pomoca.

:lol:

Allegro służy pomocą. Padłem.

hrabek - 15 Kwietnia 2008, 09:37

Czemu? No w sensie, ze przekaza wszelkie logi, itd. a takze pomoga w zlozeniu doniesienia. Co w tym takiego, ze padles?
Witchma - 15 Kwietnia 2008, 10:44

internetowy empik - właśnie postanowił nie dodawać zamówień do koszyka :evil:
merula - 15 Kwietnia 2008, 14:06

administratorzy przychodni.
Był czas, ze przychodziło się jak człowieka naszło i zapisywał dziecko z wyprzedzeniem, nawet jak nie było miejsc , bo limity, to za kilka miesiecy, ale jednak. A teraz wrócono do świętego, tfu.. , systemu kolejkowego i jednego dnia w miesiacu zapisują na następny i jak człowiek się dobrze przed ósmą do kolejki nie ustawi, to po ptakach na miesiąc.

hrabek - 15 Kwietnia 2008, 14:20

kolo dwumasowe. Nie do konca wiem co to jest, ale podobno jest *beep*. A na allegro najtansze 1450zl. Wymiana 780. Na szczescie kumpel mnie troche uspokoil, wiec jest szansa, ze nie bedzie tak zle.
Iwan - 15 Kwietnia 2008, 16:34

mały ma zapalenie oskrzeli i nawet na spacer nie mogę z nim wyjść przy takiej fajnej pogodzie
joe_cool - 15 Kwietnia 2008, 17:17

sama siebie wkurzam - przez strasznie głupi błąd (wynikający z totalnego zestresowania) oblałam egzamin na prawo jazdy... pffff... :evil:
Witchma - 15 Kwietnia 2008, 17:33

tłumik mi się @%$#$, a konkretnie rura do tłumika :evil: i po mieście pomykałam, jak dres jakiś, słychać mnie było na 10 min. przed tym, jak było mnie widać... szczęście w nieszczęściu, że podobno mój silnik ma cudowny dźwięk i niektórzy nawet przekonują, że nie powinnam tego naprawiać ;)
dzejes - 15 Kwietnia 2008, 17:47

hrabek napisał/a
Czemu? No w sensie, ze przekaza wszelkie logi, itd. a takze pomoga w zlozeniu doniesienia. Co w tym takiego, ze padles?

Znaczy zrobią to, co jest od nich wymagane. Mam do czynienia z Allegro jako klient serwisu i powiem Ci, że nawet TP S.A. zachowuje się lepiej.

A ontopicznie odezwała się klientka winna mi od pól roku 700 zł. No i się wk****łem, bo kolokwialnie mówiąc w kulki leci. Jutro wyślę jej wezwanie do zapłaty, a jak nie - to do sądu.

Witchma - 15 Kwietnia 2008, 17:53

dzejes napisał/a
A ontopicznie odezwała się klientka winna mi od pól roku 700 zł.

:mrgreen: ja też miałam taką dłużniczkę - dokładnie 732 zeta mi wisiała, ale jakiś tydzień temu dostałam 500, a resztę mam dostać do końca miesiąca, tak więc nie trać nadziei ;)

Godzilla - 15 Kwietnia 2008, 21:30

Iwan napisał/a
mały ma zapalenie oskrzeli i nawet na spacer nie mogę z nim wyjść przy takiej fajnej pogodzie

A duży ten twój mały?

Witchma - 16 Kwietnia 2008, 11:40

ciachnęłam sobie paluszek papierem i teraz mnie boli, za każdy razem, jak go zginam... książki to zło :evil:
Godzilla - 16 Kwietnia 2008, 12:55

Witchma, oj jak ja znam ten ból. Smaruję Alantanem i zalepiam plastrem, to mi się najlepiej sprawdza.
Ziemniak - 16 Kwietnia 2008, 18:38

Dobry jest też świeży aloes :)

A ontopicznie - regulamin wojewódzkiej biblioteki publicznej. Książki z oddziału dla młodzieży mogą pożyczać tylko gimnazjaliści, licealiści i studenci pedagogiki, a są tam pozycje których nie ma u dorosłych, np. extensa Dukaja, albo kurierzy galaktycznych szlaków, których nie ma nigdzie indziej. Półki uginają się od fantastyki, a nikt tego nie pożycza, takie marnotrawstwo... zgroza.

Partner forum