To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Kruk Siwy - 28 Sierpnia 2006, 17:29

Agi55, racją masz. To zaraz kto to miał dostać w ucho? mawete? Ej, nie... już wiem Lothierl! No to w ucho, i w lewe i w prawe! Dzwoni? I tak ma być! Jak dla mnie nowa forumowiczka jest przyjęta. Witaj!
Tomcich - 28 Sierpnia 2006, 18:14

Jak to już się autor kiedyś zastanawiał: Bić, albo nie bić? Oto jest pytanie? :roll:

bić, Bić, BIĆ, BIIIĆ. :mrgreen:

Dunadan - 28 Sierpnia 2006, 19:20

Pozdrowienia z Fynlandii :D niedlugo mam nadzieje wroce do forum na dobre :) poki co czytam njanowszego sffh... czy ktos mnie tu jeszcze pamieta? :)
Angelus - 28 Sierpnia 2006, 20:46

Za każdą rane Lothi odniesioną w tym starciu należy sie sprawcom podwójne ugryzienie od wampira! :twisted: :wink: Wrrrr....!!!! :twisted:
Iscariote - 28 Sierpnia 2006, 20:56

skoro gryzą to ja spasuję. Niech inni ryzykują transfuzję :wink:
Sailor - 28 Sierpnia 2006, 21:06

raz, raz ...próba mikrofonu :-)

Witam wszystkich bardzo serdecznie, a najserdeczniej poznanych na Polconie.

Przy okazji, Czarny, o jakiej imprezie na 6stym piętrze mówisz, której nie pamiętam :oops:

Agi - 28 Sierpnia 2006, 21:16

Cześć Sailor :!:
Ja też Cię witam bardzo serdecznie. Zmęczona i smutna jestem - nie chce mi się Ciebie bić :( Witaj zatem

Sailor - 28 Sierpnia 2006, 21:26

Agi55,

A za co chcesz mnie bić? czyżbym od razu zaliczył jakąś wtopę :shock:

Agi - 28 Sierpnia 2006, 21:29

Ja właśnie nie chcę cię bić.
A moje rozumowanie było proste - miałeś pierwszy post, trafiłeś do wątku "biją", zatem manto się należy :twisted:

Nexus - 28 Sierpnia 2006, 21:34

Witaj Sailor :) W razie czego znam adresy dobrych szpitali :P
Sam z jednego właśnie korzystam po powitaniu tutaj :D

Sailor - 28 Sierpnia 2006, 21:44

jasne !

Sam sobie jestem winien, że nie skumałem, teraz nalezy mi sie x2 :-(

Anonymous - 28 Sierpnia 2006, 23:30

Cześć Sailor :mrgreen: :bravo

Nie będę Cię biła, i co mi ktoś zrobi? :twisted:

Cieszę się, że jesteś, jak zapowiadaleś. :D

dzejes - 28 Sierpnia 2006, 23:33

To ja Cię po przyjaźni w pół obejmę, żebra skruszę i obiecaną wyprawę pod pokład odbędziemy :twisted:
Studnia - 29 Sierpnia 2006, 06:35

Miria
Cytat
Cześć Sailor :mrgreen: :bravo

Nie będę Cię biła, i co mi ktoś zrobi? :twisted:

A ja taki nie jestem, ale że właśnie jest pora śniadania to Cie wezme i skonsumuje... Tylko czy Ty jadalny jesteś?

Jadalny! :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Czarny - 29 Sierpnia 2006, 06:58

Cześć Sailor. O ile się nie mylę, to do niedawna byłeś Sqbi i załapałeś się nawet na kilka zdjęć z NURS-conu.
Nie pamiętasz imprezy :shock: ja, Ty, Marcin, Tomek, Marzena, Miria, Lu i Tomcich. Poza tym wpatruj się uważnie w emotki, one wiele mogą znaczyć :mrgreen:

A powitalnie należy Ci się salwa z pancernika Potiomkina do przyjęcia na klatę, boś Ty Sailor :twisted:

Pako - 29 Sierpnia 2006, 10:42

Marynarz się nie łapnął na imprezę u NURSa, z tego co pamiętam w ogóle, Czarny... te parę piw to o tak ci obraz świata zmieniły ;)
A ty się Marynarz nie przejmuj, to taka nowa świecka tradycja, nowy jesteś, teraz cię obijemy, to potem nie będziemy bili ;)
Witam cię tu w ogóle serdecznie... do bólu serdecznie :)

Czarny - 29 Sierpnia 2006, 10:53

Zajarzyłem jak już wysłałem posta, że on jest na zdjęciu "Na strychu" z soboty w wątku o NURS-conie, ale nie chciało mi się juz zmieniać.
mawete - 29 Sierpnia 2006, 11:00

Część Sailor :D - ja za darmo nie biję :mrgreen:
Rodion - 29 Sierpnia 2006, 11:17

Ahoj! Sailor ( cale szczescie ze nie sailor moon :? ) torpedy poszly :twisted: Mozesz zacząć zygzakowac :D
Nattfiarill - 29 Sierpnia 2006, 13:55

Zmęczonam po Polconie. A tu dużo świerzej krwi :twisted:
Wampirek się posili...
Idę na polowanie :twisted:

Kruk Siwy - 29 Sierpnia 2006, 15:10

Generalnie mariaków to ja lubię, więc bić nie będę specjalnie... ot ze dwa razy z byka w potwarz. W dokach lepiej biją...
A co do polujących wampirów to takie myśli mi przychodzą do głowy, że warto im dać spokój, Wieczny. Dobry osinowy kołek i odpowiednia ceremonia pogrzebowa...
Kraaa!

Nexus - 29 Sierpnia 2006, 18:51

(Nexus smaruje się czosnkiem, polewa roztopionym srebrem i ubiera koszulkę w krzyże)
mawete - 29 Sierpnia 2006, 19:09

Komuś bym przypierdo...ł, zły jestem....
Lu - 29 Sierpnia 2006, 19:30

Wyżyj się na jakimś czacie ;)
dareko - 29 Sierpnia 2006, 19:33

A ja myslalem, ze jak nei placa to nie bijesz :)
Nexus - 29 Sierpnia 2006, 19:34

w sumie... to możesz mnie... jakoś się pozbieram i poskręcam... w końcu Prawa Robotyki obowiązują... 8)
mawete - 30 Sierpnia 2006, 08:10

Już mi przeszło... :D
Rafał - 30 Sierpnia 2006, 10:35

Rozchodziłeś ? :mrgreen:
A ja mam ochotę na flaczki. Dawno flaczków nie robiłem. Zdradzę się z przepisem. Łapiemy średnio wyrośniętego goluma, wbijamy w ziemię palik, nacianamy goluma w połowie wysokości i wyciągamy ze środka kawałek flaczka, po czym przywiązujemy flaczek do palika. Bierzemy bacik i ganiamy goluma dookoła palika, aż flaczki się nawiną. Odcinamy palik od goluma, goluma zaszywamy bądź nie, solimy, pieprzymy, pieczemy nad ogniem i voila!

Rodion - 30 Sierpnia 2006, 10:38

Goluma czy flaczki :?: :roll: :twisted:
Rafał - 30 Sierpnia 2006, 10:43

A co sobie życzyś?

Partner forum