To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

dzejes - 27 Marca 2008, 12:19

Telefon ze swoim rozpaczliwie cichym dzwonkiem. Planuję kupić taki ogromny, ruski budzik z kurantami i kukułką.

Palant w busie wielkim jak stodoła, ktory mnie zastawił pod pocztą.

Pani na poczcie drąca pieczątką koperty i mówiąca "Oj, jakie słabe pan je kupuje, trzeba kupowac te z folią zabezpieczającą". Jasssne, tylko, że tamta A$ kosztuje 2 zł, a moja 20 gr. A przy x przesyłkach miesięcznie to robi różnicę. Tylko oczywiście trzeba napier....lać jak głupia.

A to dopiero południe...

hrabek - 27 Marca 2008, 12:34

Powinienes zwrocic pani uwage, ze skoro koperty sie dra, to ona ma takie kwadratowe samoprzylepne papierki, na ktorych moze postawic pieczatke i przykleic na twoja koperte. wtedy tez z tego samego powodu nie bedzie musiala walic tak mocno po znaczkach, bo wyrazny stempel bedzie wlasnie na tym papierku.
hijo - 27 Marca 2008, 20:43

zabrakło biletów na koncert Serj Tankiana :evil:
Ixolite - 27 Marca 2008, 23:13

Psujący się internet, zwłaszcza wtedy, kiedy jest najbardziej potrzebny...

I burdel na uczelni...

Fidel-F2 - 27 Marca 2008, 23:41

Ixolite napisał/a
I burdel na uczelni...
to się od moich czasów pozmieniało, my byśmy się z takiego faktu cieszyli
Ixolite - 28 Marca 2008, 09:14

To uczelnia techniczna jest... Praktycznie sami faceci.
dzejes - 28 Marca 2008, 09:26

Burdel... Sami faceci...

Ix! - trzymaj się człowieku!

Fidel-F2 - 28 Marca 2008, 22:57

Ixolite napisał/a
to tym bardziej powinien cieszyć
Witchma - 29 Marca 2008, 08:56

nieuczciwi ludzie, którzy są mi winni kasę :/
mawete - 29 Marca 2008, 09:19

Witchma: mam kolege który długi odbiera :twisted:
Witchma - 29 Marca 2008, 09:27

a pożyczysz go na trochę, mawete? ;P:
mawete - 29 Marca 2008, 09:55

dużo Ci wiszą? jak mu się opłaci to pożyczę :D ale uprzedzam - to nie jest miły facet :mrgreen:
Tequilla - 29 Marca 2008, 10:14

mnie irytuje reklama Zbyszko Polokola w której siostra zamienia kota na fajnego psa. Nie, żeby psy nie był fajne, ale jak ktoś ma kocią fobię to nie powinien tego ogłaszać publicznie na dodatek w głupiej reklamie.
Witchma - 29 Marca 2008, 10:15

to chyba za 700 zeta nie będę go fatygować ;) co nie znaczy, że nie chciałabym kasy odzyskać - uczciwie ją zarobiłam :evil:

edit:

Tequilla napisał/a
mnie irytuje reklama Zbyszko Polokola w której siostra zamienia kota na fajnego psa. Nie, żeby psy nie był fajne, ale jak ktoś ma kocią fobię to nie powinien tego ogłaszać publicznie na dodatek w głupiej reklamie.

:bravo dla tego Pana :D

mawete - 29 Marca 2008, 10:17

Witchma: za tyle to on z łóżka nie wstaje... :mrgreen: ;P:
Witchma - 29 Marca 2008, 10:20

też mówię :D może poszukam czegoś tańszego we własnym zakresie ;)
Ixolite - 29 Marca 2008, 12:02

Fidel-F2 napisał/a
Ixolite napisał/a
to tym bardziej powinien cieszyć

:shock: Khem, nie wnikam.

Martva - 29 Marca 2008, 12:08

Deszcz, a miałam plany ogrodowe zaawansowane. Coś mi sie wydaje że się skończy na wbijaniu słupków mimo deszczu, ale kompostu w takich warunkach nie przesieję.
Poza tym w sklepie nie było mrożonych brokułów i moje plany obiadowo-pierogowe wzięły w łeb.
Grrr.

hijo - 29 Marca 2008, 12:13

Martva, wyśłij mi przepis na to czego nie zrobisz dzisna obiad :mrgreen: lubię brokuły
Martva - 29 Marca 2008, 12:47

Ale ja nie wiem czego nie zrobię na obiad, dostaliśmy ser, więc moja siostra orzekła 'pierogi ruskie', nie znoszę sera ani pierogów ruskich więc miałam sobie wymyślić własne; a parę lat temu przeczytałam recenzję kulinarną jakiegoś miejsca z pierogami i autor wspominał o takich z nadzieniem z brokułów i kukurydzy. Tyle. Nie wiem czy jeszcze curry nie było... ja bym dała czosnek i sambal oelek/tabasco, a potem mogłabym się zastanowić nad innymi dodatkami.
Ale skończy sie na wiśniach z mrożonki, nie przepadam za obiadami na słodko, a nie mam nic innego co bym im mogla wsadzić do środka :/

hijo - 29 Marca 2008, 13:34

Dzięki za podpowiedź 8)
Gustaw G.Garuga - 30 Marca 2008, 20:29

Mało, coraz mniej czasu, i tak przynajmniej do lata.
hijo - 30 Marca 2008, 22:12

i jeszcze godzinę ci dziś urwali
Rafał - 31 Marca 2008, 08:19

Głupta moja. Zakupiwszy domofon całą sobotę ryłem podwórko co by kabel do chałupy dociągnąć, zryłem się jak dzika świnia ale zakopałem dziada, ubiłem, wyprowadziłem końcówki, podłączyłem po czym przypomniałem sobie, że trzeba sprawdzić czy kabel nie jest walnięty. Jest :twisted:
dareko - 31 Marca 2008, 10:03

Rafał, Ciesz sie, ze sie nie okazalo, ze domofon jest bezprzewodowy. Moze sprawdz ;)
Fidel-F2 - 31 Marca 2008, 10:04

dareko napisał/a
Rafał, Ciesz sie, ze sie nie okazalo, ze domofon jest bezprzewodowy. Moze sprawdz
też miałem przez chwilę takie podejrzenia
dzejes - 31 Marca 2008, 10:20

Reklamy BGŻ. Taki przyjazny dla firm, a potem za przelew do GB kasuje mnie 52 zł :roll: Już nie wspomnę, że po złodziejskim kursie przeliczone i przy nieco większej kwocie będzie mi się opłacało polecieć na miejsce i zapłacić Visuchną.
Witchma - 31 Marca 2008, 10:51

odkurzanie :evil:
Kruk Siwy - 31 Marca 2008, 10:59

Witchma, akt? Twórczości blaskomiotnej?
Ixolite - 31 Marca 2008, 11:01

znowu internet

Partner forum