To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

mawete - 21 Sierpnia 2006, 21:11

Cześć Purgatov :D starych znajomych nie biję... :mrgreen:
Rodion - 21 Sierpnia 2006, 21:12

Purgi a jak przezyjesz kompiel w piwie Arka? :mrgreen:
Studnia - 21 Sierpnia 2006, 21:19

Krasnolud-lykantrop powiadasz...
Gdzies tu mialem srebrna brzytwe... Podejdz no robaczku zaraz Ci przystrzyzyny zrobimy...

Purgatov - 21 Sierpnia 2006, 21:19

Nie wiem, czy należy odpowiadać w tym wątku, ale przyznam się Rodionie, że takiej tortury się nie spodziewałem :shock: ...
To gorsze, niż krasnoludzki spiryt :P .
Ale miałeś prawo, bo to w końcu ja przywitałem ciebie w Rewie tym "zacnym" trunkiem ;)

EDIT: Cholerka...
Arbuz spadł mi na klawiaturę... teraz się klei...

Rodion - 21 Sierpnia 2006, 21:27

Ot, bo widzisz tak tu juz jest. Parskanie na monitor, lepka klawiatura itd. :mrgreen:
dareko - 21 Sierpnia 2006, 21:29

Witam swierze miesko :twisted:

Cytat
Witam wszystkich znajomych i tych, których dopiero poznam.

Ano poznasz, poznasz... od najlepszej strony :twisted:

Cytat
Arbuz spadł mi na klawiaturę... teraz się klei...

To nie arbuz :) Tak po przyjacielsku przeczesalem ci grzywke. Kapie teraz troche ale kazdemu kapie jak mu skalp zdejmuje :twisted:

Zatamujemy.... goracym zelazem :twisted:

Purgatov - 21 Sierpnia 2006, 21:42

dareko napisał:
Cytat
To nie arbuz :) Tak po przyjacielsku przeczesalem ci grzywke. Kapie teraz troche ale kazdemu kapie jak mu skalp zdejmuje :twisted:

To masz pecha, bo ja już grzywki nie mam :P , no, chyba że w wilczej postaci, ale wtedy poluję, a nie w klawiaturę stukam...
Poza tym to nie pełnia.
I nie opowiadaj o takich pysznościach, jak cieknąca krew, bo zacząłem się ślinić i klawiatura mi się rozpuszcza :mrgreen: ...

dareko - 21 Sierpnia 2006, 21:52

Ja najpierw czesze, potem patrze co na rekawicy zostalo. Faktycznie, wiele to tego nie miales :twisted: Ale teraz grunt pod przeszczep gotowy :mrgreen: :mrgreen:
Tomcich - 21 Sierpnia 2006, 22:08

O zdawało mi się, że widziałem pieska. :mrgreen:

A to Ty Purgatov
Gdzie ja mam te srebrne kulki. :roll: O już znalazłem. :mrgreen:

Dareko

Gif dla ciebie. :mrgreen: do witania nowych :mrgreen:

Studnia - 21 Sierpnia 2006, 23:17

Purgatov
Cytat
To masz pecha, bo ja już grzywki nie mam

No przecież mówiłem ze mu przystrzyżyny zrobie... :twisted:

dareko - 22 Sierpnia 2006, 11:50

Tomcich, wielie dzieki :) Skad ty bierzesz te wszystkie gify? :)
Nexus - 23 Sierpnia 2006, 21:14

Witam wszystkich serdecznie (włączając tych, którzy przygotowali już maszynki do mielenia świeżego mięska :D ).
Przyznam szczerze, że sama rejestracja setnie mnie ubawiła w momencie wpisywania wyświetlanego numerku jako testu na człowieczeństwo :)
Tak jakby Nexus miał jakiś wybór :P
Postaram się nie wprowadzać sztucznej atmosfery do forum :)

Pako - 23 Sierpnia 2006, 21:20

Obyś jak najlepiej udawał człowieka ;)
A teraz z pałki go, z pałki go!

Nexus - 23 Sierpnia 2006, 21:32

Na szczęście staram się poznać ludzką naturę i przygotowałem się przed wejściem - poduszki skutecznie wytłumiają pałki :D
Tylko proszę nie po głowie... jeszcze jakiś rezystorek nie wytrzyma, a co się dzieje z przegrzanym androidem to może opowiedzieć Pirx i załoga Nostromo :P

Tomcich - 23 Sierpnia 2006, 21:58

To i ja witam. :D Widzę w Tobie duży potencjał dla naszego teamu Seti (jako Nexus powinieneś mieć dużą moc obliczeniową). :mrgreen:

A ponieważ mam urlop i się przemęczać nie będę do powitania wyznaczę swego kumpla :D

Pamiętasz go NEXUS :wink: :mrgreen:

dareko - 23 Sierpnia 2006, 22:05

A gdzie mnie z tym zelastwem? Nie jadam rdzewiejacych elementow!!!!
Elektromagnesem gadzine, pod sufit podwiesic i kwasem lac... moze zmieknie :twisted:

Nexus - 23 Sierpnia 2006, 22:26

Tomcich napisał/a
Pamiętasz go NEXUS :wink: :mrgreen:

Taaa... fajnie wisiał tak za jedną rączkę :wink:
Zresztą, kto wie czy on nie NASZ :P
A co do SETI, to myślałem, że projekt został zakończony?

dareko, regularnie polewam się oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia na zimno... podobno to zdrowe i rdza nie żre. :P

Tomcich - 23 Sierpnia 2006, 22:35

Nexus

Cytat
A co do SETI, to myślałem, że projekt został zakończony?

Zakończony został projekt SETI Classic, cały czas pracuje jednak SETI na platformie Boinc. :D Zresztą zapraszam TUTAJ gdzie liczy nasz team. :D

QCF, QCG i do przodu!!!

mawete - 24 Sierpnia 2006, 07:22

Nexus: zwykle nie bije - nie chce mi się, ale witam :D
hjeniu - 24 Sierpnia 2006, 08:58

Wiam wszystkich baaaardzo serdecznie. Mimo tego że SF czytam od pierwszego numeru dzięki oszałamiającej operatywności Telekomuny naszej kochanej dopiero teraz mam możliwość uczestnictwa w Forum, więc nie bijcie zbyt mocno. Jeśli chodzi o fantastykę to jestem ogromnym fanem zarówno osoby jak i stylu bycia Jakuba Wędrowycza a poza tym czytam właściwie wszystko co mi wpadnie w łapy. Rozglądam się po wątkach i widzę, że czeka mnie sporo czytania zanim uda się coś z sensem powiedzieć postaraliście się :bravo . Chciałem wykupić się od bicia wysyłając Wam skrzyneczkę piwa Perła Lubelska, ale firewall nie przepuścił. Mam nadzieję, że dobre chęci też się liczą. Mocny uścisk dłoni dla panów, padam do nóżek i całuję rączki pięknym panią.
Pako - 24 Sierpnia 2006, 08:59

Od bicia się uchować? To se nie da ;) Ale bijemy lekko, za to że dzielnie chciałeś do nas dołączyć ;)
Fidel-F2 - 24 Sierpnia 2006, 09:15

hjeniu nic się nie martw, tu mało kto gada z sensen. Taka uroda tego forum. Witam ale bić nie zamierzam.
mawete - 24 Sierpnia 2006, 09:45

I ja witam :D
Agi - 24 Sierpnia 2006, 10:12

Cytat
padam do nóżek i całuję rączki pięknym panią.

Witaj hjeniu
Za pady i całuski dziękuję, ale i tak masz ode mnie w ucho za gramatykę :evil:

Fidel-F2 - 24 Sierpnia 2006, 10:14

a nie za ortografię i interpunkcję? :D
hjeniu - 24 Sierpnia 2006, 10:16

Sorki za gramatykę. Ale jestem inżynierem informatykiem i gramatycznie piszę tylko w C++ :D
mawete - 24 Sierpnia 2006, 10:17

hehe... i w ten sposób wychodzi na to że GGG ma rację :D
Pako - 24 Sierpnia 2006, 10:22

Tzn? Informatycy mają luz, bo jak zacznie nam pisać siakimś c++ albo d2k6 to nic nie zrozumiecie, a ja się będę musiał wysilać :P
Ale też ortoggrafię trzeba opanować ;)

Agi - 24 Sierpnia 2006, 10:28

Fidel-F2
a nie za ortografię i interpunkcję?

interpunkcję zauważyłam, ale darowałam :wink:
natomiast użycie słowa "panią" zamiast "paniom" to błąd gramatyczny

hjeniu - 24 Sierpnia 2006, 10:35

Kiedyś znałem, teraz jak sobię napiszę notatkę na karteczce to następnego dnia za Chiny Ludowe nie potrafię przeczytać (tak bazgrolę). To się chyba nazywa wtórny analfabetyzm.

Partner forum