Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Rodion - 2 Lipca 2006, 01:07
Cytat | Nie zaglądałam przez tydzień, dopiero dzisiaj znalazłam wreszcie w Jastrzębiej Górze jakąś kafejkę internetową |
To tam jest cos takiego?!
I jak podoba Ci sie w mojej okolicy?
Rodion - 2 Lipca 2006, 02:12
No i starcz tego bobrego na razie.
Dobranoc Wszystkim.
I Dzien dobry Tym ktorzy po mnie.
Kuras - 2 Lipca 2006, 08:30
Nie wiarygodnie, absurdalnie, wrecz kosmicznie wczwsnie (jak na niedziele) WITAM WAS WSZYSTKICH
Słowik - 2 Lipca 2006, 10:33
Za dużo to nas nie ma
Cześć.
elam - 2 Lipca 2006, 10:48
witam straaaaaaaaaasznie niewyspana... zaraz sie rzuce na wyrko.
francuzy do 5tej rano swietowaly mecz z brazylia. upal straszny. i jak tu sie cieszyc z niedzieli??
no ciesze sie, ze jeszcze mam dzisiaj neta-bonusa-gratisa i moge wam pogremlinkowac
Tomcich - 2 Lipca 2006, 10:56
Ave Populi
Rodion - 2 Lipca 2006, 10:58
Tak myslalem, slyszac jaki jest wynik meczu, ze biedna Elam sobie dzis nie pospi.
Witam i znikam ( no moze sobie chwilke poczytam )
Pako - 2 Lipca 2006, 11:46
Cześć!
Ale mnie wczoraj odcięło od świata... widzieliście kiedyś, jak dymi ogródek, a nie płonie? No.. ja widziałem
a potem widziałęm, jak ogień bucha z kabla z prundem.... a pogotowie elektryczne to olewa, że się dziwy dzieją, przyjechali po ok 6 godzinach od zgłoszenia awarii... cool w ogóle
Ale w końcu działa prund, znowu płynie. I chwała niech będzie Bogu za ten dar 7dni/24h pogotowie energetyczne
Ixolite - 2 Lipca 2006, 11:50
Witam i ja wszystkich
mawete - 2 Lipca 2006, 12:38
Witam all
QCF!
Selithira - 2 Lipca 2006, 12:54
Cytat | To tam jest cos takiego?! |
Jest, jest, tylko znaleźć było trudno
A właśnie, dopiero przed chwilą zorientowałam się, że Władysławowo i okolica to teren Rodiona
I dzień DOBRY wszystkim QCF
Stoniu - 2 Lipca 2006, 12:58
Witam wszystkich...
Głowa mnie rozbolała od ilości nowych postów .
Ziuta - 2 Lipca 2006, 13:56
Bry.
Paskudny dzień, paskudny miesiąć. Paskudny rok.
elam - 2 Lipca 2006, 14:07
alez, Ziuta !
allways look on the bright side of life !!!
Selithira - 2 Lipca 2006, 14:31
Na dziś się żegnam, może wieczorem zajrzę
Fidel-F2 - 2 Lipca 2006, 14:35
no cześć, ostatni post Batmana. Nareszcie
elam - 2 Lipca 2006, 14:39
hyhy teraz jest niewiele lepiej
Ixolite - 2 Lipca 2006, 15:01
To samo mowilem Fidelowi, kiedy narzekal na batmana
Indy - 2 Lipca 2006, 16:47
Witam Wszystkich
Od trzech dni coś robili z internetem a zaraz będą znów robili a ja nie mam pojęcia co Ale wiem że nie bede miał internetu do jutra.Więc się tylko przywotałem. Jutro poczytam reszte postów.
Pako - 2 Lipca 2006, 16:54
A wy narzekacie Batman nowy jest całkiem przyjemnym filmem. I ja batmana lubię. A supermen to gej (jak to ktoś udowodnił). No, myszka miki to komuch, bo czerwone majtasy nosi, pluto chińczyk (bo żółty, znaczy prochiński, znaczy prokomunistyczny, w końcu pies myszki miki ). Kto tam jeszcze? Kaczor donald? To kapitalista.. nic mu się nie udaje, mówić nie umie wyraźnie. Sknerus, jak sama nazwa wskazuje to sknerowaty kapitalista jest, kiedy rodzina przymera, on groszem nie poratuje.
A... no i bysh lubi hop cole!
Paranoja!
Anonymous - 2 Lipca 2006, 19:41
Cześć. Teściowie już sobie pojechali.
Pako, a co powiesz o małej syrence? To moja ulubiona bajka Disneya, ale chcialabym się czegoś strasznego dowiedzieć.
Rodion - 2 Lipca 2006, 19:53
Selithira
Cytat | A właśnie, dopiero przed chwilą zorientowałam się, że Władysławowo i okolica to teren Rodiona
|
Pamiętaj o tym! I bądz grzeczna!
Pako - 2 Lipca 2006, 19:57
Hmmm.. Mała syrenka? Toż to Freudowskie wyżycie się autora (goła kobieta i zoofilia jeszcze). Jest mała, delikatna, pedofilia się ujawnia.
No i to wszystko kierowane jest do dzieci. Czyli autor stara się zasiać złe wzorce w dzieciach młodzieży.
A różowe muszelki na piersiach świadczą jednoznacznie, że ma skłonności komunistyczne!
No i mezalians olbrzymi: syrena i człowiek. Nie dość, że zboczenie, to jeszcze propagowanie równości ponad podziałąmi, jak to rozumiał komunizm: wszsycy równi (a że czasem równiejsi.. cóż.. bywa ).
A ja idę już, brat mnie wygania
Do jutra
Dobranoc.
Pa Elam! Wróć szybko do nas! Będę tęsknił!
elam - 2 Lipca 2006, 20:08
wroce, wroce, nie martw sie, szybciej, niz bys chcial wroce ...
Rodion - 2 Lipca 2006, 20:11
Obiecujesz?
Ziuta - 2 Lipca 2006, 20:14
Wróć! Wróć!
elam - 2 Lipca 2006, 20:22
rozsmieszacie mnie siedze sobie i dlawie sie parowkami
Rodion, a tobie gg nie dziala??
Rodion - 2 Lipca 2006, 20:26
Dzialac, dziala ale mam pootwieran cala mase okien i nie jestempewien czy dam rade z jeszcze jednym.
a czym to Cie tak rozsmieszamy moja Panno?1
Hymm...?
Anonymous - 2 Lipca 2006, 20:34
Pako:
Cytat | A różowe muszelki na piersiach świadczą jednoznacznie, że ma skłonności komunistyczne! |
Nadinterpretacja. Przecież one były fioletowe.
gorat - 2 Lipca 2006, 20:35
Deń debry, deszcz i dołem!
Wreszcie się do kompa dorwałem, to się witam. Trochę mną po wertepach ciągali, to spaskudzony jestem troszkę.
|
|
|