To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Aga - 11 Sierpnia 2006, 10:50

To ja szybciutko, bo zaległości mam okropne, biję niebitych i uciekam do innych wątków. :mrgreen:
Iscariote - 11 Sierpnia 2006, 11:07

A z kopa im wszystkim plugawym... bo dopiero teraz się rejestracji podjeli, a już od dawna powinni tutaj nam statystyki forum nabijać. Bo krew już na podłodze zaschła i nie chlupocze mi pod nogami
Studnia - 11 Sierpnia 2006, 12:04

Witam nowych... Ja bym ich do Studni... Tak na pare latek, niech skruszeją... :twisted:
Dorota Guttfeld - 11 Sierpnia 2006, 20:03

Iscariote:
Cytat
dopiero teraz się rejestracji podjeli, a już od dawna powinni tutaj nam statystyki forum nabijać. Bo krew już na podłodze zaschła i nie chlupocze mi pod nogami

Taaa, a potem się moderatorzy dziwią, że ten czy tamta nie chce się w powitalni ujawniać... :) Człowiek przychodzi z keksem i słowem bożym, a tu albo ląduje mrocznie w Studni, albo zamroczony od nokautu, a potem takiego okręcają trzy razy wokół i rzucają na pożarcie w głównych wątkach? Nie ma głupich, ja obok podpisana wcale się nie witam :D

Tomcich - 11 Sierpnia 2006, 20:04

Albo konserwować w miodziku. :twisted: E, nie :roll: szkoda szlachetnego napitku. :mrgreen:
Studnia - 11 Sierpnia 2006, 20:12

Dorota Guttfeld,
Cytat
a tu albo ląduje mrocznie w studni

Z DUżEJ LITERY!! :evil:
Tomcich,
Cytat
Albo konserwować w miodziku. :twisted: E, nie :roll: szkoda szlachetnego napitku. :mrgreen:

Ale gdyby tak w formalinie... Ewentualnie szpileczką do ściany i ramki dookoła, jak motylka :twisted:

Dorota Guttfeld - 11 Sierpnia 2006, 20:42

Studnia:
Cytat
Z DUżEJ LITERY!! :evil:

Łaski! Nie! Nie! Nie tym pręęęęteeem...!

Studnia - 11 Sierpnia 2006, 20:59

Dorota Guttfeld
Cytat
Łaski! Nie! Nie! Nie tym pręęęęteeem...!

Na następny raz już zapamiętasz... (po czym odrzuca stalowy pręt, i odchodzi otrzepując ręce. Po chwili staje, rozgląda się dookoła, po czym stwierdzając że nikt nie patrzy 8) wraca do leżącego i jęczącego ciała i kopie je kilkakrotnie po żebrach z dzikim uśmiechem na twarzy :twisted: ) No a teraz to już na bank zapamiętasz :mrgreen:

P.S. Skąd we mnie taka brutalność?? Sam się siebie boje... :shock:

Wedrowycz - 12 Sierpnia 2006, 14:00

No to jeszcze raz. Dzien dobry, bo kazali. Bo nie lubie takich postow na sile, zeby sie przedstawiac, ale skoro poprosili, to nie wypada odmowic. Zwlaszcza, ze "wazni" poprosili, choc z drugiej strony... diabel ich wie, czy to powiazan z policja nie ma, wiec moze lepiej bic? A jak nie bic, to pic, to zawsze skutkuje :D

No dobra, o upodobaniach (nie)seksualnych - jak nick (nie, nie, Gollum to nie nick, a podobno obrazanie jest zabronione na forum?) wskazuje, lubie fantastyke lekka, prosta i radosna. Obojga plci ( zarowno zenska - typu F (od female lub fantasy) jak i meska (sci-fi, jako wybitnie mocno naukowy i inzynieryjny gatunek).
JEsli chodzi o fora - glownie zagladac bede do tych naukowych, jako doswiadczony inzynier. Troche sie wtracal ze swoim zdaniem w dyskusje, troche - podrzucajac nowe ciekawostki typowo sci-fi, mimo iz z wyciagniete z szarej rzeczywistosci...

Godzilla - 12 Sierpnia 2006, 14:33

Aaa, witajcie, witajcie. Tradycyjnie już poklepuję was drobną łapką po pleckach :evil:

No to jeszcze podleję was Perłą obficie, cobyście skruszeli i smaku nabrali.

- Hej hej, riebiata, coś tu na was czeka! Nowi do powitania!!!

Agi - 12 Sierpnia 2006, 14:34

Witaj Wedrowyczu, mądre głowy w cenie, więc uszkodzić nie wypada :mrgreen:
Zatem ściskam prawicę... och :!: to było imadło :?:

Studnia - 12 Sierpnia 2006, 16:13

Wedrowycz
Cytat
A jak nie bic, to pic, to zawsze skutkuje

I już go lubie. No to Panie Wędrowyczu, miodziku polać, czy samogon z trocin będzie? :wink:

Wedrowycz - 12 Sierpnia 2006, 19:16

Hm... z trocin nie bedzie. Milicja zabrala trociny, cos podejrzewali, a Semen ostatnio zadnej rozp...uchy w zadnej stodole nie robil ;)
Pozostaje oryginalna zbozowka... a ze lato w tym roku nie obrodzilo, to tylko z dolnej czesci, a nie z ziarna ;)

A jesli chodzi o imadlo - to ja bardzo przepraszam. :roll: .. na przyszlosc prosze uprzedzac, miesiac wczesniej przestane wcierac viagre w miesnie :P

Anonymous - 15 Sierpnia 2006, 13:23

Przepraszam? Czy tu biją?

Jeśli tak, to nie tak mocno...pośladki powinny przetrwać...Pisać na kompie nie będę na stojąco. :P

No dobra, teraz na poważnie: witam i o zdrowie pytam.

Tomcich - 15 Sierpnia 2006, 13:45

O jaki fajny Żerań. :wink:

Tylko uważaj na Godzillę, bo przypadkiem na ciebie wejdzie i płaski się zrobisz. :mrgreen: Jak większość witanych zresztą. :mrgreen:

Słowik - 15 Sierpnia 2006, 14:18

No to jedziemy ludziki ile fabryka dała.
Cześć Żerań.

Studnia - 15 Sierpnia 2006, 15:47

No to witamy w klubie...
Godzilla - 16 Sierpnia 2006, 15:21

Uwaga, nadchodzę.

Hmmm. Gdzie to mnie zaniosło. Żerań? A, takie ładne kominy! :mrgreen: Fabryka i elektrociepłownia! :mrgreen: A ten powiew świeżej pleśni to od Polfy! :twisted: No to TUP, TUP, TUP!

Jasny gwint, no i się roz*&*^%ły te ślimaki Trasy Toruńskiej. Korek jak cholera. No ale siła wyższa, rozumiecie, wszystko przez te, jak im tam, wibracje od ciężarówek :mrgreen:

<oddala się chyłkiem>

Nattfiarill - 17 Sierpnia 2006, 11:10

Ooo, Żerań :D
Witaj.
I miłe poklepywanie po plecach na przywitanie...
Co, płucka odbiłam :shock:
Przepraszam :D
Mogę mocniej :lol:

romanomi - 18 Sierpnia 2006, 23:36

Witam
Moje upodobania to stare dobre hard SF nie gardzę space operami ale polaków czytuję niemal wszystkich.
Głównie jestem tzw czytającym z offu.
A jak będą bić to ząbki powyrywam...

Agi - 19 Sierpnia 2006, 06:51

(Po odłożeniu szczęki w bezpieczne miejsce) :mrgreen:
A masz w ucho :!: I z drugiej strony :!: A teraz prawym hakiem w szczękę :!: I poprawka lewym prostym :!: No co, masz dość, czy dołożyć :?: :mrgreen:

Pako - 19 Sierpnia 2006, 09:01

Ciepło jest... nawet bić nie będę... sami się ugotujecie :)
Cześć wam, ludziska ;)

Tomcich - 19 Sierpnia 2006, 10:17

No to romanomi na Twoje powitanie wypuszczę Kubusia. :mrgreen:

Rekiny mają to do siebie, że im ząbki odrastają przez całe życie, więc groźba stomatologiczna nie skutkuje. :D

O widzę, że Kubuś coś już żuje. :mrgreen: Nie brakuje ci rączki albo nóżki? :mrgreen:

Studnia - 19 Sierpnia 2006, 11:08

Tomcich, Kubusiem? Nowego? No nie powiem, finezyjne rozwiązanie...
Witaj nam romanomi, tu Cie wszyscy czule przywitają

A ja przywitam Cie po teksańsku

...

Godzilla - 19 Sierpnia 2006, 13:33

A ja po japońsku :twisted: :twisted: :twisted:
Rafał - 21 Sierpnia 2006, 15:18

O! Nowe części do mojego Franka przyszły :mrgreen: i to same :bravo :
Z Żerania weznę sobie kręgosłupik z żeberkami (kręgosłupk dla Franka, a żeberka dla kota - coś się zmizerowało biedactwo, kici, kici, naści żeberka), a z Romanomi wytnę szyszynkę i móżdżek. Szyszynka tym razem dla kota, a móżdżek, po cholerę mi móżdżek? Albo Romanomiemu? Na wszelki przypadek dodam do żeńszenia i zaleję spirtem. A nuż coś się wykluje?

Indy - 21 Sierpnia 2006, 16:55

Ja też witam się z nowym.

Godzilla ten tradycyjny sposób, czy jakiś zupełnie inny ? :mrgreen:

dareko - 21 Sierpnia 2006, 17:14

Ja dzis bez fantazji, pranie zwykle :twisted:

Godzilla - 21 Sierpnia 2006, 17:54

Mały chwycik sumo tym razem... :mrgreen:
Purgatov - 21 Sierpnia 2006, 21:09

No to uderzam z buta na to forum :twisted: ...Jako osoba, która wskazała Nattfiarill jedyną słuszną drogę do forów fantastycznych zobowiązuję się teraz podążyć za nią na to forum :wink: .
Mózgu nie posiadam, więc jak kto chce bić, to w głowę. Krzywda mi się nie stanie, a wam ręce poodpadają i sprzęty się stępią (jako krasnolud-lykantrop mam twardy łeb :twisted: )

Witam wszystkich znajomych i tych, których dopiero poznam.

Partner forum