Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
REMOV - 29 Października 2009, 14:09
| lucek napisał/a | | Martva, nie liczy się ilość, a jakość. Ile razy mam Ci to powtarzać? | ROTFL, jak to szło quaerebam quis hoc diceret?
lucek - 29 Października 2009, 14:12
Znaczy, na jakim filmiku? Znaczy, niezależnie od tego, na jakim, to jestem super I dziękuję za zaproszenie - postaram się, chociaż na kfilę, do Was dołączyć.
l.
Toudisław - 29 Października 2009, 14:13
| Virgo C. napisał/a | Np ja (z tym że Wegner jest aktualnie u smerta). A co?
|
Obie masz ? a bo nie wiedziałem komu porzyczyłęm dobra ju ż wiem
lucek - 29 Października 2009, 14:14
| REMOV napisał/a | ROTFL, jak to szło quaerebam quis hoc diceret? |
Id fecit, cui prodest
l.
illianna - 29 Października 2009, 14:15
lucek, na filmiku z zagramanicznym pisarzem
Martva - 29 Października 2009, 14:16
Virgo C., lubię się przytulać.
REMOV, wiesz że masz blisko i może nawet się zmieścisz na wysokość?
lucek, filmik falkonowy
REMOV - 29 Października 2009, 14:17
| lucek napisał/a | | Znaczy, na jakim filmiku? | Z tym, jak mu tam w ząbek czesanym, aktorem kina dziecięcego z porąbanym imieniem i nietypowym nazwiskiem. A, już pamiętam - Macaulay Culkin - i mam nadzieję, że się nie pomyliłem ani w jednym, ani w drugim.
| Martva napisał/a | REMOV, wiesz że masz blisko i może nawet się zmieścisz na wysokość? | Teraz? Noł czens at ol. Chyba, że jak się wykuruje... poza tym, nie ma mnie w Krakowie.
illianna - 29 Października 2009, 14:18
REMOV, | Martva napisał/a | | REMOV, wiesz że masz blisko i może nawet się zmieścisz na wysokość? | no właśnie, ponoć jesteśmy sąsiadami
REMOV - 29 Października 2009, 14:19
Naprawdę? I może jeszcze mój samochód blokuje Ci dojście do jakiegoś pubu, co?
illianna - 29 Października 2009, 14:20
REMOV, no skoro masz blisko to chyba tak ale nie musisz się mnie bać, naprawdę najwyżej zajmujesz mi miejsce parkingowe
REMOV - 29 Października 2009, 14:23
Ja się nie boję. Ja jestem czujny.
illianna - 29 Października 2009, 14:25
REMOV, prawdziwy facet, zaraz wyjął gana
spoko, nie zarysuje Ci lakieru
a na imprezę przyjdź i tyle
Virgo C. - 29 Października 2009, 14:26
| illianna napisał/a | | to właśnie jest fajne świntuchu |
Dopóki starczy powietrza w mieszkaniu
@Martva
Ja ciebie też, ale nadal Cię dzisiaj nie lubię
lucek - 29 Października 2009, 14:27
| illianna napisał/a | lucek, na filmiku z zagramanicznym pisarzem |
To nie pisarz, to geniusz
[poza tym wiedziałem, o jakim filmiku mowa, krygowałem się i kaprysiłem, żebyście dalej mówiły, jaki jestem fajny i uroczy:-) ]
l.
illianna - 29 Października 2009, 14:27
Virgo C., otworzymy okna i balkon
lucek, bo jesteś
Virgo C. - 29 Października 2009, 14:29
| illianna napisał/a | | Virgo C., otworzymy okna i balkon |
Śnieg zasypie Cię, śnieg zasypie mnie...
Martva - 29 Października 2009, 14:32
Virgo C., jeśli bedziesz używał tak brzydkich słów to też nie będę Cię lubić.
lucek - 29 Października 2009, 14:33
| illianna napisał/a |
lucek, bo jesteś |
Bo się zarumienię...
l.
Virgo C. - 29 Października 2009, 14:36
| Martva napisał/a | | jeśli bedziesz używał tak brzydkich słów to też nie będę Cię lubić. |
Nie ja wpadłem na pomysł otwierania balkonu i okien na kilka dni przed końcem listopada
Martva - 29 Października 2009, 14:39
| lucek napisał/a | | Bo się zarumienię... |
I niech mi jeszcze ktoś kiedys powie że kokietuję
Virgo C., nie mówię o otwieraniu czegokolwiek, tylko o brzydkim słownictwie. Fe.
illianna - 29 Października 2009, 14:39
lucek, o tak ?
Chal-Chenet - 29 Października 2009, 14:41
| Martva napisał/a | | o brzydkim słownictwie. |
Śnieg?
REMOV - 29 Października 2009, 14:41
| illianna napisał/a | | REMOV, prawdziwy facet, zaraz wyjął gana | Autka nie widziałaś, znaczy się | Cytat | a na imprezę przyjdź i tyle | Jak wydobrzeję, to mogę to przemyśleć. Na razie to czekam na badania...
Martva - 29 Października 2009, 14:43
Chal-Chenet, wstydziłbyś się. Nie mówi się o takich świństwach w moim towarzystwie. O.
| REMOV napisał/a | | Jak wydobrzeję, |
Do 27 XI dasz radę. Chyba.
REMOV - 29 Października 2009, 14:44
Wtedy w ogóle nie będzie mnie w Polsce. Chyba. Gdzieś tam znowu jadę, lecę czy jakoś tak.
illianna - 29 Października 2009, 14:47
REMOV, gany robią na mnie większe wrażenie, zawsze chciałam sobie postrzelać z prawdziwego a do tej pory tylko z wiatrówki
szkoda, ale jakbyś był to wpadnij
lucek - 29 Października 2009, 14:47
| illianna napisał/a | lucek, o tak ? |
Nie inaczej, nie inaczej
l.
gorbash - 29 Października 2009, 14:49
illianna, na Fabrycznej na Dąbiu jest strzelnica kryta. Całkiem fajna zabawa, może nie mają niewiadomo czego ale z glockiem czy berettą na początku też jest przyjemnie.
illianna - 29 Października 2009, 14:50
gorbash, o właśnie, dopisać Pana na listę?
REMOV - 29 Października 2009, 14:52
| illianna napisał/a | | REMOV, gany robią na mnie większe wrażenie, zawsze chciałam sobie postrzelać z prawdziwego a do tej pory tylko z wiatrówki | Kolejna... o rany, obiecałem kiedyś, że zorganizuję w Krakowie strzelanie, bo chyba już 15-20 kobiet jest na liście. Nawet od czasu do czasu szantażują. Ściągnę nieco sprzętu (to nie jest problem) i da się to - na przykład na Pasterniku - zrobić. Tyle tylko, że aura nie do końca sprzyja zabawom. A jak płci pięknej marzną rączki, to jej się strzelać nie chce | Cytat | | szkoda, ale jakbyś był to wpadnij | Zobaczę, jak to jest z wyjazdami służbowymi w następnym miesiącu. W sumie to miałem wylatywać dwa razy, ale trochę się coś mi posypało ze zdrowiem i nie wiem, jak z tym wszystkim będzie. Na razie daję sobie spokój z pracą do trzeciego czy czwartego listopada. Stąd w ogóle mam czas.
|
|
|