To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

NURS - 18 Lutego 2007, 22:43

Sądząc z rozmiarów idiotyzmu, chyba w to wierzą. Gdyby ściemniali zatrzymaliby sie w odpowiednich miejscach.
IMO, sytuacja, kiedy w Afganistanie zgina nasi, może byc wykorzystana do obalenia kaczyzmu. Nawet Lechutka mogą patchworkowac, czy impeachmentować, jeden pies...

lokje - 18 Lutego 2007, 23:03

dlaczego akurat w Afganistanie? ostatnio chyba mieliśmy worek z Iraku, pochowany w chwale, z medalem i przemówieniem, ku chwale rodziny pewno. rewolucji nie zauważyłam. kraj robi jakąś różnicę?
Ziuta - 18 Lutego 2007, 23:13

W Iraku prowadzimy działania szkoleniowo-prewencyjne. W Afganie żołnierze pójdą na pierwszą linię.
Zerowiec - 18 Lutego 2007, 23:48

Zaczyna się trochę dziwnie robić. Doniesienia o planowanych zamachach stanu przy użyciu seksu, wojskowe służby specjalne rzekomo kontrolujące wszystkie dziedziny życia, różne kliki oskarżające się wzajemnie o wszystko począwszy od zdrady stanu po deprawację młodzieży i grożące procesami oraz konsekwencjami gdy przejmą władzę. Czy my jesteśmy jeszcze w Europie, czy może jednak już w Ameryce Południowej albo na Bliskim Wschodzie?
NURS - 19 Lutego 2007, 00:41

Dlaczego w Afganistanie? Dlatego, że każdy zabity tam, może być zaliczany na konto Macierewicza i jego moczodawców. Dlatego.
dareko - 20 Lutego 2007, 14:07

Zbaranialem. Swiat naprawde wariowac zaczyna.
"Mamo" i "tato" to ponoc slowa homofobiczne:

http://wiadomosci.gazeta....00,3931688.html

Chyba sie do PiS zapisze :D

Godzilla - 20 Lutego 2007, 14:10

***** ***** [----] (tu słowa uznane powszechnie za obraźliwe)
Prawa dziecka mają absolutne pierwszeństwo przed prawami homo, zomo i stowarzyszenia miłośników kanarków! :evil:
I do kroćset, moje dzieci nie mają strażników, bo nie siedzą w więzieniu, a opiekunce płacę kilka złotych za godzinę w razie potrzeby. Partnera mogę mieć przy kartach albo w interesach. Pod słowo "bliscy" mogę podciągnąć sporo osób, ale mąż jest zbyt szczególną osobą żeby wrzucać go w jeden worek z wujkami, ciociami, rodzeństwem i kuzynostwem. Dlaczego w imię interesów wąskiej i najwyraźniej zakompleksionej grupy ktoś chce majstrować przy moim nazewnictwie rodzinnym i cenzurować najpotrzebniejsze słowa?

NURS - 20 Lutego 2007, 14:17

Jesli to prawda, to ja chyba tez się zapiszę do PiS.
Martva - 20 Lutego 2007, 14:40

Szkocja to nie Polska, ale reakcje są takie, że zaraz zacznę podejrzewać Kaczyńskich o prowokację, mającą na celu masowe przyciąganie ludu do Jedynej Słusznej Partii :D
Swoją drogą, czemu chcecie do PiS, nie do LPR?
[żeby nie było, pomysł z artykułu uważam za co najmniej niepoważny]

Pako - 20 Lutego 2007, 14:45

Kurde... zawsze lubiłem tę równość nad równościami. Kobieta to też słowo obraźliwe, co nie? co na to polskie feministki? Może będziemy mówili: osobnik ludzki płci żeńskiej?
No i w ogóle rozróżnienie rodzajów na męski, żęński i nijaki to też tragedia jest, teraz będą rodzaje m, ż i nijakie. Albo nie wiem co.
Co tu jeszcze urównoprawnić?

Boże... sam nie wiem, jak wyrazić to, co czuję, jak czytam takie rzeczy. Z jednej strony chce mi się nad tymi ludźmi płakać, z drugiej nie sposób nie zarechotać nad ludzką głupotą...

NURS - 20 Lutego 2007, 14:45

Bo PiS rzondzi! :-)
dzejes - 20 Lutego 2007, 15:29

PiS wprowadza nowe standardy. Ambasady bez tfu tfu agentów.
NURS - 20 Lutego 2007, 15:34

tu tez to zapasi :-)
http://www.youtube.com/watch?v=vjlluR_DsDw

dzejes - 20 Lutego 2007, 15:35

Toż ja to podlinkowałem jakieś dwa tygodnie temu :?
NURS - 20 Lutego 2007, 15:37

A to sorki, nie zauważyłem.
Godzilla - 20 Lutego 2007, 15:43

Cytat
Może będziemy mówili: osobnik ludzki płci żeńskiej?

"Mężczyzna inaczej", Pako, "mężczyzna inaczej" :mrgreen:

lokje - 20 Lutego 2007, 15:52

Pako
Cytat
Co tu jeszcze urównoprawnić?

wszystko i wszystkich, jak leci :mrgreen: raz na jakiś czas trafiają się geniusze grzebiący na siłę przy języku- pamiętam wrzaski o zmianę history na herstory. rechotałam wtedy, dzisiaj też sobie nie żałowałam :twisted:

Godzilla - 20 Lutego 2007, 15:55

Gdzieś zaproponowano żeby zamiast seminariów na uczelni były owularia.
Anonymous - 20 Lutego 2007, 16:03

Owularia. Chłe chłe. :mrgreen:
Pako - 20 Lutego 2007, 16:07

[quote="Godzilla"]"Mężczyzna inaczej", Pako, "mężczyzna inaczej" :mrgreen: [/quote]
A swoją drogą, to smutne, że niektóre kobiety tak zazdroszczą mężczyznom. Taka zazdrość to strasznie niszczące uczucie jest.... szare komórki go nie przetrzymują ;)

Fidel-F2 - 20 Lutego 2007, 16:37

chyba zacznę być nastawiony agresywnie do homoseksualistó
a co, niech se pojeżdżą bez lusterek

NURS - 20 Lutego 2007, 16:47

tak to jest, jak sie jest tolerancyjnym dla innych :-)
Szenute - 20 Lutego 2007, 17:12

Hy niezła akcja z tymi słowami w Szkocji :lol: to już nie tolerancja tylko głupota
NURS - 20 Lutego 2007, 18:04

IMO to juz czysta głupota i faktycznie zemsci się na tych, którzy czegos takiego żądają.
Romek P. - 20 Lutego 2007, 18:06

Uroki politycznej poprawności. Jako jej zaciekłego wroga, tylko mnie cieszą takie kompromitacje :) ciekawe, ile mamuś i tatusiów poczuło wściekłość? :)
Szenute - 20 Lutego 2007, 18:09

Romek P. napisał/a
Uroki politycznej poprawności. Jako jej zaciekłego wroga, tylko mnie cieszą takie kompromitacje :) ciekawe, ile mamuś i tatusiów poczuło wściekłość? :)

Nie mamuś i tatusiów tylko strażników :wink: :lol: :lol:

Adashi - 21 Lutego 2007, 08:11

Oczywiście przesadyzm, ale hmm... w polskich szkołach (w parlamencie też) na ścianie ponad tablicą, oprócz godła narodowego, tj. Orła Białego na Czerwonym Polu spoczywa coś jeszcze i to jest IMHO nie w porządku, bo o ile dobrze pamiętam myśmy zwyciężyli ten zakon pod Grunwaldem :mrgreen:
Rafał - 21 Lutego 2007, 09:14

Adashi, wyluzuj, co?
dzejes - 21 Lutego 2007, 09:19

Konstytucja
Art. 25.

1. Kościoły i inne związki wyznaniowe są równouprawnione.
2. Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych, zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym.

:wink:

Czarny - 21 Lutego 2007, 09:21

No i .... :? Wiszący krzyż chyba pomaga w ich wyrażaniu właśnie.

Partner forum