Autostopem przez galaktykę - MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!!
feralny por. - 8 Listopada 2013, 20:14
Znalazłem w skrzynce nie wiem co myśleć...
Agi - 8 Listopada 2013, 20:15
thinspoon, nie wiedziałam, że jesteśmy tacy podobni.
Cytat | Interpretacja
Jesteś chorym degeneratem. Powinieneś zostać zamknięty na zawsze. Są duże szanse, że aktualnie jesteś poszukiwany przez policję. Bóg wie za co.
Twoje głęboko umiejscowione kompleksy sprawiają, że stale masz perwersyjne fantazje seksualne obejmujące zwierzęta i sprzęt rolniczy.
Ludzie, którzy odpowiadali tak jak Ty najczęściej umierają zastrzeleni przez zazdrosnych małżonków ich daleko posuniętych w latach kochanków.
Twoje upośledzenie jest dotkliwe, ale nadal możesz odnieść sukces, o ile nie próbujesz zaangażować się w aktywność bardziej złożoną niż pisanie poradników. Powtarzaj sobie tylko: w najlepszym razie jestem przeciętny. Obniż swoje oczekiwania wobec siebie, a nie będziesz zawiedziony. Obniż je bardzo.
Nie zaszkodzi także jak od czasu do czasu upijesz się do nieprzytomności. |
Rodion - 8 Listopada 2013, 20:28
Cytat | Twoje odpowiedzi wyraźnie wskazują, że odstawiłeś leki i prawdopodobnie łamiesz warunki zwolnienia warunkowego.
Można przypuszczać, że nosisz wyłącznie czarne ubrania, ponieważ głosy w twojej głowie każą Ci to robić, podobnie jak jeść wyłącznie surowe mięso.
Ludzie, którzy udzielali odpowiedzi podobnych do twoich zwykle czerpią przyjemność z sikania do basenu.
Możesz zapomnieć o swoim marzeniu bycia operatorem koparki. Właściwie to, biorąc pod uwagę twoje zaburzenia, najlepiej by było gdybyś zrezygnował z obsługi jakiegokolwiek sprzętu cieższego niż śrubokręt, do czasu aż twój stan się polepszy (co prawdopodobnie nigdy nie nastąpi).
Jest niemal pewne, że nienawidzisz swojej matki i pogardzasz swoim ojcem, ale jest to zupełnie normalne (wszyscy nienawidzimy twoją matkę i pogardzamy twoim ojcem). |
Taaaa.... pomijając ostatnie mogłoby pasować
Fidel-F2 - 9 Listopada 2013, 01:54
feralny por., dopiero po chwili zakumałem, że to cztery różne masaże
Fidel-F2 - 9 Listopada 2013, 10:52
niestety, w zadnym obrazku nie było odpowiedzi o najbardziej sensownym skojarzeniu
Cytat | Jesteś w zasadzie normalny, nie licząc twojego upodobania do odkurzaczów i biegania nago w świetle księżyca. Terapia wstrząsami elektrycznymi może Ci pomóc, ale z pewnością nie pomoże Ci robienie głupich testów z plamami atramentu. Znajdź sobie jakieś hobby (nie związane z odkurzaczami) i staraj się trzymać swoje pokręcone żądze pod kontrolą.
Ludzie którzy udzielali odpowiedzi podobnych do twoich sądzą, że lądowanie na księżycu było sfingowane.
Ponieważ nie masz żadnego szacunku do życia, uczciwości i moralności, jedyna dostępna dla Ciebie ścieżka kariery to stanowisko kierownicze w korporacji.
Chociaż jest możliwe korygowanie twojej osobowości za pomocą kombinacji praktyk umartwiania się i silnych dawek leków psychotropowych, możesz nigdy nie zacząć funkcjonować całkowicie normalnie. |
joe_cool - 10 Listopada 2013, 14:53
Cytat | Twoje odpowiedzi wskazują, że masz silne predyspozycje do alkoholizmu. Prawdopodobnie nawet teraz znajdujesz się pod wpływem alkoholu. Powinieneś zmobilizować swoją wolę, przestać pić i przerzucić się na twarde narkotyki. Badania pokazują, że pozwoli Ci to przeżyć nieznacznie dłużej.
Osoby, które udzielały odpowiedzi podobnych do twoich, zwykle nie są wpuszczane do żadnych barów ponieważ wszczynają bójki jeszcze zanim wypiją pierwszą kolejkę.
Z powodu ograniczeń psychicznych twoje życie będzie pasmem porażek. Istnieje jednak nadzieja, że zabieg lobotomii pozwoli Ci uzyskać pewien wgląd w twoje uczucia i motywacje. Oprócz tego sprawi, że nie będziesz zbyt często pojawiał się w miejscach publicznych, co będzie z korzyścią dla wszystkich.
Oczywiście nienawidzisz swoich rodziców, chociaż wydaje Ci się, że ich kochasz. |
Farin - 10 Listopada 2013, 23:49
Boskie body painting:
merula - 11 Listopada 2013, 18:49
Witchma nie wiedziała, że jesteśmy bliźniaczkami mentalnymi
Farin - 12 Listopada 2013, 19:43
to sie nazywa autoalarm :]
http://d24w6bsrhbeh9d.clo...9pzN0_460sa.gif
gorat - 12 Listopada 2013, 20:00
Spróbowałem Rorschacha, dałem sobie siana, bo istniejących odpowiedzi czasem nawet nie jestem w stanie dopasować naturalnie do obrazka, po prostu bezsens.
To nie autoalarm, to system obrony automatycznej.
merula - 12 Listopada 2013, 20:09
gorat napisał/a | istniejących odpowiedzi czasem nawet nie jestem w stanie dopasować naturalnie do obrazka |
a to fakt. najczęściej miałam skojarzenia zupełnie inne niż proponowane.
jakkolwiek głupio to brzmi
Farin - 14 Listopada 2013, 20:01
Pogubiłem się już po kilku sekundach o czym oni gadają!
Klekajcie narody dla ludzi, którzy potrafią wypowiedzieć coś takiego(BTW ciekawe ile razy do tego "podchodzili")
Pinky i Mózg
http://www.youtube.com/watch?v=eIu4fP4fOHE
merula - 17 Listopada 2013, 12:53
czego oni jeszcze nie zrobią...Hrabi na bluesowo
Witchma - 17 Listopada 2013, 13:22
Oni są zdolni do wszystkiego
Farin - 17 Listopada 2013, 21:15
Krótki film o wybuchów bomb atomowych na ziemi:
http://memolition.com/201...-ever-on-earth/
Liczby przerażają.
feralny por. - 17 Listopada 2013, 21:34
A powinny uspokajać.
Fidel-F2 - 18 Listopada 2013, 08:12
feralny por. napisał/a | A powinny uspokajać. | +1
Farin, znaczy, że co? Wybuchło 2 tyś bomb z górką i śladu nie widać? To czego się bać?
Luc du Lac - 18 Listopada 2013, 09:41
stare
fascynuje zaciekłość USA w przeprowadzaniu testów na swoim terytorium
Godzilla - 18 Listopada 2013, 22:30
Matrim - 19 Listopada 2013, 00:11
Jeszcze nie było? Epic Split.
Reklama ciężarówek Volvo. Czy tam raczej precyzji w ich prowadzeniu, ale nieważne. Van Damme w roli życia
fealoce - 19 Listopada 2013, 00:22
Godzilla,
hrabek - 19 Listopada 2013, 07:51
Matrim, wow. Brak mi słów.
Fidel-F2 - 19 Listopada 2013, 09:32
ładne
Luc du Lac - 19 Listopada 2013, 09:34
Matrim napisał/a | Jeszcze nie było? Epic Split.
Reklama ciężarówek Volvo. Czy tam raczej precyzji w ich prowadzeniu, ale nieważne. Van Damme w roli życia |
bez dwóch zdań - emmy,grammy,oscary
czapki z głów
Lowenna - 19 Listopada 2013, 16:48
Matrim,
merula - 19 Listopada 2013, 18:39
a chomika w pracy widzieliście? http://www.youtube.com/watch?v=7N87uxyDQT0
też reklama Volvo
ketyow - 19 Listopada 2013, 19:12
Polak... w brytyjskim Mam Talent. Mistrzostwo trollingu
http://www.youtube.com/watch?v=qIM-w8ji9zQ#t=91
thinspoon - 19 Listopada 2013, 19:13
Rodion - 19 Listopada 2013, 19:20