To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Studnia - 30 Lipca 2006, 22:53

Tomcich, już tam byłem. Nic ciekawego tam nie ma. Ale jeśli chcesz się dowiedzieć, to skacz...
elam - 30 Lipca 2006, 23:50

Tomcich, pejcz?? no, no, nie podejrzewalam cie... :mrgreen:
Tomcich - 30 Lipca 2006, 23:53

No widzisz, ludzi nigdy do końca nie poznasz. :mrgreen: Ale to było na specjalną prośbę. :D Nasz klient, nasz Paaan. :mrgreen:
Clops - 31 Lipca 2006, 01:32

Trudniej o oprawców o tej porze co? :mrgreen: Ale nie, nie mam nadziei, wiem, że już niedługo, z tytułu nicku, zostanie ze mnie mielone. Nie żałujcie sobie.
NURS - 31 Lipca 2006, 01:43

Spokojnie. Był kiedyś taki artysta, Klopsem zwany (Meatloaf) :-)
elam - 31 Lipca 2006, 01:54

o, o , ja klopsika bym zjadla...
Clops - 31 Lipca 2006, 02:01

Elam, o tej porze? Trza o linię dbać... :twisted:

Widzę, że szał na nowe emoty nie przeminął... ciekawe co tam Tomcich wymyśli/wyszuka.

elam - 31 Lipca 2006, 02:29

heh, ja nie mam zadnych nowych emot, ja korzystam ze strony emotikowej :)
Padre - 31 Lipca 2006, 09:27

Kurde na wiosce sztacheto bicie mnie czeka więc bijąc się w piersi witam się na forum speszl for Mawete (tak wiem że wkurza cię z dużej litery) a post ten numer 8 osiąga :mrgreen:
Godzilla - 31 Lipca 2006, 09:45

Padre, to lubię! Nowego spa... khem, użyszkodnika mamy, aktywnego i bojowego!
No to klepu-klepu po pleckach drobną łapką na powitanie!
No coś ty, naprawdę coś ci połamałam? Z której strony? :shock:

Padre - 31 Lipca 2006, 10:16

No to klepu-klepu po pleckach drobną łapką na powitanie!
No coś ty, naprawdę coś ci połamałam? Z której strony?

Nie naprawdę wszystko w porząku zawsze chciałem mieć zewnętrzy szkielet , czy to płuco wystaje , nie wiem nie widze ale lubie tak porządnie i bezpośrednio wciągać wiatr
:lol:

Ps
a to już 9

Studnia - 31 Lipca 2006, 10:24

Nie no na tym forum to jak w wojsku jest. Mam na mysli FALE. Ładnie to tak?? NIe boicie się że kiedyś role się odwrócą? Kiedyś się pojawi nowy szeryf w mieście...
Godzilla - 31 Lipca 2006, 10:34

Głęboka studzienkaaaaa
Głęboko kopanaaaa,
A nad nią Godzillaaaaaa
Kieby malowanaaaa!

Chlup kamyczek do Studni :mrgreen:

Co się martwisz, tu się role odwracają bardzo szybko.

Studnia - 31 Lipca 2006, 10:44

Uważaj Godzilla... Tam mieszka coś czego nie chciałbyś obudzić... Kilku próbowało i kiepsko skończyli...

elam - 31 Lipca 2006, 10:48

pffff...
tego tam na obrazku to rodion zjadl na sniadanie juz pare miesiecy temu.... :mrgreen:

Studnia - 31 Lipca 2006, 10:54

No to już wiem co się z nim stało... Zalegał za czynsz... No i dobrze że go nie ma. Moge jego pokój wynająć komuś innemu. Myślicie że utrzymanie takiej Studni w dzisiejszych czasach jest takie łatwe??
Godzilla - 31 Lipca 2006, 11:01

No żeż wy... Kiedy to był mój dobry kumpel! Nawet podobny!
Studnia - 31 Lipca 2006, 11:12

Zażalenia do rodiona... Może koleś rozrabiał po pijaku, i często nie płacił w terminie, ale te głębokie dysputy filozoficzne... :wink:
Nattfiarill - 31 Lipca 2006, 18:08

Stoniu, dziękuję za litość, zwłaszcza, ze kule się wampirka nie imają :wink:
Tomcich - 31 Lipca 2006, 18:22

Studnia, skoro już tak szybko wróciłeś, to skocz jeszcze tutaj. :mrgreen:

Clops, no sam żeś się wystawił z tym nickiem. :mrgreen:
Akurat mam tutaj pewną maszynkę. :D
Ma ktoś ochotę na mielone!!! :mrgreen:

No nie ochlapał mnie. :|

Studnia - 31 Lipca 2006, 19:03

Tomcich, tak już też skakałem. Naszczęście tuż przed skokiem zrobiłem save, więc wystarczyło go odczyta i znowu jestem. Nie pozbędziesz się mnie tak łatwo 8) . Jednym słowem nie ze mną te numery Bruner... Ups... Miałem na myśli - Nie ze mną te numery Tomcich...
elam - 31 Lipca 2006, 21:03

a ja tylko wyrazam cicha nadzieje, ze studnia i klops nie sa nowymi awatarami hauera :)
Studnia - 31 Lipca 2006, 21:10

Cytat
a ja tylko wyrazam cicha nadzieje, ze studnia i klops nie sa nowymi awatarami hauera

No nie no... Dopiero co przeglądając forum trafiłem na wątek o wyrzej wymienionym osobniku. Więcv oświadczam że nie jestem Haurem, Efemerydą cycuś takiego. Nie interesuję się karą śmierci, nie używam słowa debil, chyba że w żartach. Zarejestrowałem się na tym forum bo czytam SFFH i nie chce tu prowadzi żadnych wojen politycznych tudzież nawracania niewiernych na swoje poglądy. Podejżenie jednakże rozumiem.

elam - 31 Lipca 2006, 21:22

no to uffff... bo ten podpis tak dal mi do myslenia... :wink: :mrgreen:
Studnia - 31 Lipca 2006, 21:26

Podpis... Najlepszy kumpel wyjechał do Anglii, z nieznanych przyczyn wyparowały mi uczucia do kobiety co do której byłem przekonany że to ta jedyna, wpadłem w depresje i nie bardzo wiem co zrobic ze swoim własnym życiem... Stąd ten podpis.
Słowik - 31 Lipca 2006, 21:34

Wrzucał już ktoś granacik do Studni hę ? :D
elam - 31 Lipca 2006, 21:38

to i tak dobrze, ze sie lubisz i jestes swoim przyjacielem. jesli to prawda. bo w rzeczywistosci niewielu jest ludzi, ktorzy moga szczerze to powiedziec o sobie...
Studnia - 31 Lipca 2006, 22:43

Owszem lubię się. Ale jestem ostatnim człowiekiem któremu bym zaufał :wink: Żartuje oczywiście.
nightingale, granatów jeszcze nikt nie wrzucał, były tylko kamienie. Ale zanim wrzucisz granat to weź z niego pestki wydłub, bo jak sam to robie to się zawsze sokiem ochlapie.

Słowik - 31 Lipca 2006, 22:49

Przypomniał mi się dowcip o partyzantach, co się schowali w studni. Niemcy przeszukali okolicę, siedli na cembrowinie i się zastanawiają na głos gdzież ci Polacy mogli się schować.
- Może są w stodole - wołają do studni, bo w studni fajne echo.
- ...oże siedzą w stodole - odpowiadają partyzanci.
- A może siedzą w studni ? - indagują Niemcy.
- ...może siedzą w studni - odpowiadją partyzanci.
- A może wrzucimy granat ?
- A może są w stodole ? - szumi echo...

Studnia - 31 Lipca 2006, 23:06

:bravo :mrgreen: :bravo

Partner forum