Zadomowienie - powitania na forum - Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem''
Iscariote - 26 Lutego 2006, 13:06
Powrót wielkiego Iscarioty... sasasasasasasaa
mecząc sie nad projektem z niemiekiego (kompletnie nie mam pojecia po co im po niemiecku ile płacę za gaz ale spoko.. zrobi się)
Głupota niektórych nauczycieli mnie dołuje naprawdę. Ale cóż. Rządy merytokracji.
Mój bohater sie wyżyje kiedyś na nich
elam - 26 Lutego 2006, 15:09
kiedys moze pojedziesz do niemiec i bedziesz musial zaplacic za gaz.. na razie napij sie tego. to koktajl z gazem.. rozweselajacym.
Iscariote - 26 Lutego 2006, 15:31
I w ten sposób dowiedziałem się, że polska edukacja dba o moją przyszłość.
Dzięki wam nauczyciele, od dziś bede grzeczny na lekcjach, nie będę się sprzeciwstawiał, choćby nie wiem jakie głupoty byście mówili.
Bosz.. byście zobaczyli mojego historyka... a taki niepozorny z niego człowiek.
A koktajlik z gazem rozweselającym chętnie... dwa poprosze.
AGHR... dobija mnie ta szkoła.. tak to jest jak alles zostawiam na ostatnią chwilę.
elam - 26 Lutego 2006, 15:44
ja tez kiedys nie wiedzialam, do czego w zyciu moze mi sie przydac francuski. no i siedze w paryzu juz 4ty rok..
Iscariote - 26 Lutego 2006, 15:48
i w ten sposób nawet nie zauwazyłem, że już nie jestem Hanem Solo tylko Hellboyem
Wole niemiecki od francuskiego
Aga - 26 Lutego 2006, 15:52
Brrrrr... Niemiecki to moja zmora od początku. Nie cierpię tego języka. Za to angielski - jak najbardziej. Byłam nawet na wymianie w Holandii (miała na celu poprawienie naszych umiejętności językowych właśnie w zakresie j. angielskiego - mówię, bo byli już tacy, którzy pytali, czy mówię po holendersku ) i się bez problemu dogadałam. Jak byliśmy w Amsterdamie, to mieliśmy przewodniczkę, która bardzo... hmm... ciekawie mówiła po angielsku. Ale dało się zrozumieć.
elam - 26 Lutego 2006, 16:03
niemiecki moze byc smieszny.
jahwol, herr flik! w allo, allo... o, musze to dopisac do tematu z serialami. !
Aga - 26 Lutego 2006, 16:05
Allo, Allo... Uwielbiam...
Nawiasem mówiąc, jesteście okropni. Nie, to ja jestem okropna. Ja muszę na jutro przeczytać "Lalkę", a siedzę na forum...
elam - 26 Lutego 2006, 16:07
Lalka fajna jest. przynajmniej mi sie podobala..
no, to napij sie jerszcze troche koktajlu rozweselajacego i idz przywitac sie z wokulskim..
Anonymous - 26 Lutego 2006, 16:11
Lu napisał/a | Miria: dziekuję za uroczy wieczór |
Cała przyjemność po mojej stronie. Miło było nie saczyć piwa w samotności, lecz w miłym towarzystwie
Rodion napisał/a | Ale tak sobie czytam, i widze ze mie tylko ja dorwalem sie wczoraj do butelki z kwasem. |
To aż tak bardzo widać ?
Rodion - 26 Lutego 2006, 16:13
Miria napisał/a | To aż tak bardzo widać |
Kwestia wprawy.
Wlaśnie sie dowiedzialem czemu Nel nie lubi Wokulskiego.
Aga - 26 Lutego 2006, 16:14
elam napisał/a | Lalka fajna jest. przynajmniej mi sie podobala..
no, to napij sie jerszcze troche koktajlu rozweselajacego i idz przywitac sie z wokulskim.. |
Mnie też się podoba. Jedyne, co mnie wnerwia, to Izabela. A Wokulski jest ok. Właśnie się zorientował, że go Maruszewicz w konia robił. Dosłownie i w przenośni
Lu - 26 Lutego 2006, 16:17
Rodion napisał/a |
Wlaśnie sie dowiedzialem czemu Nel nie lubi Wokulskiego. |
A gdzie takie śmieszności opowiadają?
Aga - 26 Lutego 2006, 16:18
Jaka znowu Nel? Ja chyba nie kontaktuję...
Rodion - 26 Lutego 2006, 16:19
A tutaj.
http://steampunk.republika.pl/piechur/bagdad1.html
Aga - 26 Lutego 2006, 16:22
Dobre!
Rodion - 26 Lutego 2006, 16:25
Dla ciekawych jest tego więcej.
http://steampunk.republika.pl/piechur/index.html
elam - 26 Lutego 2006, 16:25
no tak... widze, ze moje koktajle ciesza sie powodzeniem, i przynosza efekty..
niestety, musze chwilowo was opuscic.
Alf zaprosil mnie na Melmak, mam wyglosic odczyt na jakiejs konferencji gastronomicznej o wytwarzaniu dietetycznego kefiru z kotow..
Aga - 26 Lutego 2006, 16:26
Znaczy, w wersji light? Ci z Melmack stwierdzili, że się za bardzo upaśli, czy co?
Lu - 26 Lutego 2006, 16:27
Dobry ten Staś i Nel
Iscariote - 26 Lutego 2006, 16:29
kurde... O Nel poczytam sobie potem.. na razie tłumacze słowa do portfolio... w miedzy czasie siedzę na forum, gadam na gg, słucham najnowszego Korna, sciągam 3 jakieś płyty i przy okazji uzywam wulgaryzmów ponad przecietną...
Rodion - 26 Lutego 2006, 16:29
Lu napisał/a | Dobry ten Staś i Nel |
Prawda!? Świetny pomysl i te dodatki majace stworzyć odpowiednią atmosfere i wrazenie realnego odkrycia!
Rodion - 26 Lutego 2006, 16:31
Iscariote napisał/a | uzywam wulgaryzmów ponad przecietną... |
A to ostatnie to po co? Moda jakaś nowa?
Iscariote - 26 Lutego 2006, 16:43
Rodion napisał/a |
A to ostatnie to po co? Moda jakaś nowa? |
nie wiem.. jakoś tak ostanio mi się ujęło.. może w złe towarzystwo wpadłem... (choć ja uważam, że to szkoła robi z nas potwory)
Aga - 26 Lutego 2006, 17:58
150 padło! Stawiam na tę okoliczność. Niech teraz każdy chętny leci do tematu "Co pije NURS..." i wybierze sobie coś z zestawu. Z uzasadnieniem
gorat - 26 Lutego 2006, 21:06
elam napisał/a | hmm, sok z aliena, moznaby jeszcze np. Gorata zaprosic, powinien docenic.. |
Napojów wyskokowych nie pijam
Rodion napisał/a | Widzialaś szkielet smoka za karczmą? Polowę much zezarly! |
Eee, ten szkielet zeżarł?
Lu napisał/a | Ale Ty też idź! A nuż zakochasz sie w jakiejś owieczce |
Do zoofilii go zachęcasz? Tfu, masz teraz się nim zając i to porządnie, no! A potem może jeszcze moderatorom ulżysz... ?
I radziłbym świętować "okrągłe" posty wpisami bardziej merytorycznymi...
Desdemona - 27 Lutego 2006, 08:16
Spaliłbym wać pannę jak zwyczaj nakazuje ale chuncwot jakiś mi drwa dla upieczenia kiełbasek spożytkował tedy tylko tą oprawną w uran księgą egzorcyzm czynię w imię Newtona Eisteina Planka i Lorenza Aj zapomniałem że to tyle waży - dodeje spoglądając na ciało desdemony z rozbitą czaszką To tak na wypadek gdybym waćpanny "pod obcym" nie spotkał
Na mnie tam słowo oprawne w uran nie dziala....:)) Desdemona zbiera się z podłogi i chwiejnym krokiem podaża w strone baru.....
elam - 2 Marca 2006, 13:27
no to na bol glowy ja polecam ten kefir z kota...
elam - 5 Marca 2006, 16:57
kurcze, co jest, odkad mam internet, jakby wywialo wszystkich z sieci... az tak nie lubicie gremlinkow??
a przeciez jestesmy mile, towarzyskie, lubimy dobra zabawe, jedzenie, picie i spiew...
Aga - 5 Marca 2006, 17:11
Was zostawić na weekend to strach. Dwa dni mnie nie było, a tu już 301 postów do przeczytania...
Elam - lubimy, lubimy... Jeść
Ale miałam zakręcony weekend... Ojciec w szpitalu wylądował, wszystko się sypie...
|
|
|