To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Lu - 8 Kwietnia 2006, 14:43

Argael:
Cytat
I tak Sean Bean wciąga wszystkich nosem...

:shock:
A cóż to za określenie?
No, ale skoro tak, to oglądałeś chyba "Las Vegas parano" ? Czy Depp nie jest tam słodki? :twisted: :twisted: :twisted:

Iscariote - 8 Kwietnia 2006, 15:22

:evil: Chyba zacznę ignorować ten temat.
elam - 15 Kwietnia 2006, 16:45

no, to drogie panie (ewentualnie panowie tez...)
prawdziwa zagadka filmowa:
z jakimi filmami kojarzy sie wam
ten przystojny pan??

Logan - 15 Kwietnia 2006, 21:31

No jak to z jakimi... Z takimi :mrgreen:
Lu - 15 Kwietnia 2006, 21:43

Podobał mi się w "Rzymie".

Natomiast jeśli juz mowa o przystojnych aktorach, to nieśmiało przypomnę o Johnie Torturro - doskonały i wytrawny 8)
Czy ktoś pamięta taki film, straaaaasznie dawno go oglądałam, jeszcze na zjechanej kasecie VHS Czacha dymi ?

elam - 15 Kwietnia 2006, 23:17

Logan, ty jestes paskud, i tyle. a sio !

mi sie baaardzo spodobal w "oblednym rycerzu", choc niewiele go widac - ale zapadl mi w oko :) . jak tylko go zobaczylam w rzymie, nie skojarzylam od razu, ale wiedzialam, ze gdzies juz go... no i prosze.

elam - 15 Kwietnia 2006, 23:19

Lu, a ty zamiast tylko wychwalac, daj linka. :) zobaczymy, ocenimy... :)
Lu - 15 Kwietnia 2006, 23:32

Elam, błagam, nie przeganiaj mi paskuda - mam do niego słabość :roll: Pomimo tego ze sprzedał mi plombę w "wiadomej sprawie" :twisted:

A teraz pracuję nad linkami 8)

Lu - 16 Kwietnia 2006, 00:03

On jest trochę stary, i nawet nie z bardzo ładny... ale mam słabość do takich "nie za ładnych" facetów... :oops: Wiem że teraz będę projektować (taki ludzki mechanizm :) ) ale on wydaje się być taki inteligentny.... A przy tym wszystkim grał u Tima Burtona którego ubóstwiam pasjami.
O jego epizodzie w "Big Lebowski" już chyba wspomniałam, ale nie zaszkodzi przypomnieć - ten film bez Johna Torturro wiele by stracił, ale ten epizod latynowskiego pedofila jest mistrzostwem świata !

próba lina jeden

P.S.
Działa!!! To dzięki Czarnemu i jego instrukcjom wpisywania "z palca" :)

Edycja:
Poprawiłam tylko swoje własne sieroctwo - film pt. "Barton Fink" nakręcili oczywiście bracia Coen , polecam do obejrzenia (wielkokrotnego * wszystkim którzy jeszcze go nie widzieli)

* wielokrotny to ostatnio moje ulubine słowo...

Hauer - 16 Kwietnia 2006, 07:26

Barton Fink siedział tyle, nie napisał nic.

Tylko raz ten film widzialem. Nie wiesz gdzie go mozna dostac Lu, żebym mógł go zobaczyc wielkrotnie (nie wiem co kobiety widza w tym słowie)?

Lu - 16 Kwietnia 2006, 08:28

Hauer:
Cytat
Tylko raz ten film widzialem. Nie wiesz gdzie go mozna dostac Lu, żebym mógł go zobaczyc wielkrotnie (nie wiem co kobiety widza w tym słowie)?

Nie mogę ci powiedzieć co takiego fantastycznego jest w słowie "wielkorotne" , bo to jest strasznie wielka tajemnica 8)
:lol: :lol: :lol:
Barton Fink widziałam wielokrotnie jeszcze na C+ (oczywiście wcześniej oglądałam w kinie przy okazji jakiegoś przeglądu) , w czasach kiedy miałam telewizor, a dostępny jest zapewne w wypozyczalniach. Ogladałam sobie ten film co drugi, czasami co trzeci dzień i za każdym razem odkrywałam nowe smaczki. :lol:

elam - 16 Kwietnia 2006, 09:42

... ach to TEN! no, teraz kojarze!
fakt, Lu, dobry gust masz. bardzo w moim typie pan, chociaz starawy :) .

elam - 5 Czerwca 2006, 17:47

to ja sobie pozwole odgrzac moj ulubiony topic :)
i powzdychac okrutnie :)

upatrzylam sobie tego pana w Stargate SG-1. pojawia sie w sumie tylko w dwoch odcinakach, ale to sie nazywa milosc od pierwszego wejrzenia :) a potem wyguglalam, ze gra jedna z glownych rol w serialu Jeremiach (taka post - apokalipsa, calkiem, calkiem; polecam :) )
pan nazywa sie Peter Stebbings i czuje, ze jeszcze o nim uslyszymy :)
" alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

moj ci on jest, moj ! ! ! ! :mrgreen:

joe_cool - 5 Czerwca 2006, 19:28

typuję, że za parę lat będzie całkiem apetyczny 8) ... obecnie zbyt chłopaczkowaty jak na mój gust.
Aga - 5 Czerwca 2006, 19:40

Elam:
Cytat
moj ci on jest, moj ! ! ! ! :mrgreen:

A gdzie biała nałęczka? :P

elam - 5 Czerwca 2006, 19:50

ach bo on mlody jeszcze.. no i wybralam najbardziej lalusiowate zdjecia :mrgreen:
Fidel-F2 - 5 Czerwca 2006, 20:51

lista pól do wyboru jest do kitu. A Nicolas Cage?
Ziuta - 5 Czerwca 2006, 21:30

A Bogart? Bogart musi być! :mrgreen:
elam - 5 Czerwca 2006, 21:38

sami sobie bogarta... eh, a w jakim filmie fantastycznym on zagral, co?
ja tu sobie wklejam panow ladnych i z fantastyka zwiazanych.
no i jeszcze tak mniej-wiecej w wieku odpowiednim do wzdychania.... :mrgreen:

Ziuta - 5 Czerwca 2006, 21:43

Casablanca jest fantastyczna! I Sokół Maltański! Poza tym Bogart stanowi wzór dla milionów mężczycn. :D
Ixolite - 5 Czerwca 2006, 21:47

Dobrze gada, to naprawde fantastyczne filmy!
elam - 5 Czerwca 2006, 21:50

ale nie zyje. ja sie nie chce do facetow modlic, tylko wzdychac :mrgreen:
zaloz sobie swoj temat "wzor dla milionow mezczyzn" i tam go adoruj.
a ja sobie jeszcze powzdycham :) " alt="" border="0" onload="rmw_img_loaded(this)" />

Haletha - 8 Czerwca 2006, 11:31

Czy to Frodo za lat kilka?;)
A prawdziwy facet wygląda tak, albo tak. Przeciwko temu zresztą też bym nic nie miała. No ale dosyć;-))

Angelus - 8 Czerwca 2006, 15:15

Zdecydowanie pan na drugim zdjęciu jest prawdziwym mężczyzną a nawet bywa wilkiem. :wink: Ostatnio znów miałam okazje obejrzeć Ladyhawk i się powzruszać.Ech...piękna to historia... :mrgreen: :bravo
Lu - 9 Czerwca 2006, 15:21

Ziuta
Cytat
Poza tym Bogart stanowi wzór dla milionów mężczycn. :D

A mógłbyś poznać mnie z jednym z nich ? Bo ja do tej pory żadnego nie spotkałam... :wink:

joe_cool - 15 Czerwca 2006, 13:07

żeby nie mnożyć bytów forumowych wpisuję sie tutaj z propozycją, aby wątek rozszerzyć również na przystojnych piłkarzy - w końcu mistrzostwa są, no nie?

co ciekawe, w polskiej reprezentacji raczej adonisów mało. od wczoraj moim idolem jest boruc (zdjęcie boskie tutaj), żewłakow też jest niczego sobie, no i nie zapominajmy o dudku (tak, uważam, że jest przystojny).

z ligi międzynarodowej mój ulubiony forever to oczywiście edwin van der sar - jest słodki... :mrgreen:
beckham odpada (gdzie on jest przystojny, ja się gromkim głosem pytam?!?!?!?!?), figo jest niczego sobie (męski jak cholera), rosicky jest uroczy (baby face).

a jak jest u innych pań?

elam - 15 Czerwca 2006, 13:13

moze tam i sa przystojni, ale dopoki nie zagraja w jakims fantastycznym filmie, ja do nich nie wzdycham :)
Angelus - 17 Czerwca 2006, 10:00

A mi sie podoba Twój nowy avatarek elam. :mrgreen: :bravo
elam - 17 Czerwca 2006, 10:08

och dziekuje.. :P
a kto to, wytlumaczylam niedawno obszernie w odpowiednim temacie. :)
Karl naprawde slodki jest... i moze morderce psychopate zagrac, i fajnego goscia.. taki normalny, w miare przystojny, sympatyczny pan. :) i wiekowo mi pasuje... ach... znowu sie rozmarzylam i wzdycham .. :)

Pako - 17 Czerwca 2006, 10:20

Serio astmy dostaniesz ;)
Ale na tym avku faktycznie fajnie wygląda kolo :)

Partner forum