To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - FALKON 2010 CYBER FALKON

ilcattivo13 - 4 Listopada 2010, 23:00

shenra napisał/a
Damnit. Ale warto było spróbować :mrgreen:

próbuj, próbuj. Przez ćwiczenia do mistrzostwa :wink:

UWAGA!

W związku z tym, że Virgo definitywnie nie przyjeżdża na Falkon, poszukuję "sędziego technicznego" (wymagania: obsługa komputera w stopniu podstawowym i choć częściowa trzeźwość na czas konkursu; znajomość tematu konkursu mile widziana, ale nie wymagana) do prowadzenia konkursu w piątek, w godz. 10:00 - 12:00. W zamian zwrócę ja lub orgowie 10pln z akredytacji i ew. bonusy za prowadzenie konkursu dzielimy sprawiedliwie na pół, czyli 2/3 dla mnie, 1/3 dla sędziego :wink: Ktoś chętny?

Martva - 4 Listopada 2010, 23:08

To dla porządku napisz jaki to konkurs :)
ilcattivo13 - 4 Listopada 2010, 23:59

a nie pisałem? Striendż... Konkurs jest taki jak na gorimokonie - klasyka gier pecetowych. Sędzia techniczny będzie siedział przy kompie i otwierał filmiki i screeny. I skreślał "zużyte" na wydruku.

Zainteresowana?

mawete - 5 Listopada 2010, 10:20

cześć pijaki :D
baranek - 5 Listopada 2010, 10:33

i chwała!
shenra - 5 Listopada 2010, 11:20

mawete, :shock: :arrow: it's alive :!: :shock: :mrgreen:
mawete - 5 Listopada 2010, 11:32

żyje kochanie i czekam na Ciebie na Falkonie :D
shenra - 5 Listopada 2010, 11:43

Łza wzruszenia zakręciła mi się w oku ;P:
xan4 - 5 Listopada 2010, 12:41

Jedzie ktoś ze Śląska?
ilcattivo13 - 5 Listopada 2010, 12:43

Howdee mawete - rezerwowałeś lokal? :)
gorim1 - 5 Listopada 2010, 17:10

merula, w sumie nie przez piwo co tylko dla piwa :D
Kasiek - 6 Listopada 2010, 11:44

O ile nie dopierdzielą mi nadgodzin, to jestem wolna od 14.30 w czwartek. Jeśli ktoś potrzebuje, żeby po niego wyjść na dworzec, doprowadzić na Falkon i/lub do lokalu oraz usadzić przed kuflem piwa to ja bardzo chętnie ;)
ilcattivo13 - 6 Listopada 2010, 15:37

ot, takie sobie równanie na DPCW

2x + y = DPCW,

gdzie:
x = Złota L
y = 999
DPCW = Dobry Początek Czwartkowego Wieczoru

:D

gorim1 - 6 Listopada 2010, 20:09

ilcattivo13, oj chyba nie będę spożywał alkoholu na falkonie strułem się....
ilcattivo13 - 6 Listopada 2010, 20:42

gorimie, już my Cię z z zatrucia wyleczymy :mrgreen:

A w wiadomej sprawie - jest już może ktoś chętny na zostanie konkursowym sędzią technicznym i zastąpienie Virgo? To tylko dwie wycięte z życiorysu, wściekle poranne i ekstraordynarnie skacowane piątkowe godziny...

No kompletnie nie rozumiem dlaczego nikt się nie zgłasza. Przeca przy tych wszystkich profitach, to już tu powinien być widoczny las. Jak nie rąk, to chociaż krzyży...

baranek - 6 Listopada 2010, 20:44

ilcattivo13, tu nie chodzi o profity. chodzi o nieznajomość tematu.
ilcattivo13 - 6 Listopada 2010, 21:05

baranek - a jaka nieznajomość tematu jest w klikaniu w ponumerowany filmik czy obrazek? Martva była na naszym konkursie na Avie (jeszcze raz pozdrawiam tych organizatorów, dzięki którym konkurs trwał 30 minut zamiast 60 :twisted: ) i widziała, że to nic trudnego. No skoro Virgo dał radę... :twisted:

EDIT:

jest program konwentu - start w czwartek o 16-tej...

Ominie mnie spotkanie z Robertem M. Wegnerem... Oj, chyba nie tylko ja wolę "odwalić pańszczyznę" z samego rana :wink:

Tym samym szanse na znalezienie pomocnika spadają do zera... :| Ech...

Vilya - 6 Listopada 2010, 22:57

Jedenasta odsłona jednego z największych polskich konwentów już za niecały tydzień! Cztery dni pełne szeroko pojętej kultury fantastycznej. Musisz tam być! Ładuj baterie! Zaktualizuj oprogramowanie! Czekamy na Ciebie! Tymczasem już dziś zobacz co na Ciebie czeka na konwencie Cyber Falkon 2010!

Pełny program dostępny już na stronie http://www.falkon.konwent.pl/

Musisz tam być !

Lowenna - 7 Listopada 2010, 08:13

Odzyskałam kompa, zarezerwowałam noclegi i wyżywienie, znalazłam połączenie pekapowe z tylko jedną przesiadką (ale w Katowicach - sic!!!) i odliczam godziny do odjazdu :D
ilcattivo13 - 7 Listopada 2010, 20:43

jak tak przeglądam sobie ten program, to jakoś tak ubożuchno się zrobiło (w porównaniu do lat ubiegłych). Mało prelekcji ogólnych, za to masa punktów dla erpegowców, "mangowco-anime'owców" i "gwiezdnych-wojenników"... Przypomina mi to gorimokon z 2009 roku. Ale z drugiej strony, będzie więcej czasu by na "zupkę" skoczyć :mrgreen:

Ale mimo, że jest ubożuchno, to i tak mój konkurs pokrywa się ze spotkaniem z Wegnerem... No ja to mam szczęście... Siut :evil:

Dabliu - 7 Listopada 2010, 21:36

W piątek o 14 mam spotkanie autorskie, o 15 dyżur autorski, a w niedzielę o 11 prelekcję o gladiatorach. Jakby co, to zapraszam, ten tego :)
Last Viking - 8 Listopada 2010, 10:13

Tym razem jak będę w Lublinie to koniecznie muszę napić się beczkowej "Perły" (po 4 miesięcznej całkowitej abstynencji)
Ostatnio jak byłem w maju, to niestety z mawete nie dotarliśmy do lokalu, gdzie takowe piwo lali :evil:

merula - 8 Listopada 2010, 11:12

Słuchajcie, zabiję tego mojego chłopa. Ile było marudzenia, że nie ma kasy, ze żadne wyjazdy i inne takie.... to co? Właśnie przed chwilą się mnie pyta: "To kiedy wybierasz się na ten Falcon?" Wrrr..... i co ja mam teraz robić?
shenra - 8 Listopada 2010, 11:58

merula, jechać. Jeżeli możesz i finansowo to wytrzymacie to jedź :!: Koniecznie :!: :!: :!: To już zaraz :!: :!:
merula - 8 Listopada 2010, 12:02

taaa.... tylko gdzie ja spać będę, skoro oddałam swoją miejscówkę?
shenra - 8 Listopada 2010, 12:04

ilcattivo13, do raportu! Miejscówka meruli jeszcze do odzyskania? Technicznie nikt nie wziął Twojej miejscówki.
xan4 - 8 Listopada 2010, 12:06

Jakąś miejscówkę ja wziąłem, ale ilcattivo pisał mi o dwóch wolnych miejscach, więc powinno jedno być wolne.
merula - 8 Listopada 2010, 12:08

to by zwiększało szanse :twisted:
shenra - 8 Listopada 2010, 12:12

Bo w sumie nie wiem czy odmawialiśmy miejscówki. Gdzie ta paskuda się schowała?
merula - 8 Listopada 2010, 12:16

w kosmicznych jajach :mrgreen:

Partner forum