Spodenki - Szortal
Kruk Siwy - 5 Kwietnia 2011, 13:26
Myślę, że jakaś zajawka i informacja (strona w budowie) nie zaszkodziłaby, ale ja się na tych technikalich to nie znam.
brajt - 5 Kwietnia 2011, 14:44
Ja już słyszałem śmiechy, że nie ma "strony w budowie", bo jeszcze domeny i serwera nie wykupili.
brajt - 10 Kwietnia 2011, 20:40
Jak to szło? "Fajny temat. Szkoda, że podupadł."
Kruk Siwy - 10 Kwietnia 2011, 21:21
Wanted!
Little lamb.
Death or the life
0000000 dolars!
baranek - 10 Kwietnia 2011, 21:24
Kruk Siwy, w tym momencie nic nie zależy ode mnie. Muszę czekać. Wnerwia mnie to. Tego posta piszę nosem, bo palce mam zgryzione do łokci.
Kruk Siwy - 10 Kwietnia 2011, 21:26
Nie żądamy cudów. Ale informacje są mile widziane. Nawet negatywne.
Selena - 11 Kwietnia 2011, 00:07
Cierpliwości
Ma być, to będzie.
Kruk Siwy - 11 Kwietnia 2011, 09:30
Really?
Ja tu z tego miejsca niniejszym otwartą politykę informacyjną postuluję!
NURS - 11 Kwietnia 2011, 09:38
You, Crow, speak or squeak very gut po english
baranek - 11 Kwietnia 2011, 09:40
Sprawa wygląda tak, że Zagubiony po kolei przeskakuje kolejne kłody, które komputer i sieć rzucają mu pod nogi. Znaczy - rozwiązuje kolejne problemy techniczne, na które natyka się tworząc stronę. Daje radę, ale powolutku. Nie poganiam go, bo to on będzie tę stronę prowadził.
Kruk Siwy - 11 Kwietnia 2011, 09:57
Nie mam nic do Zagubionego, ale może mu jakąś odsiecz podesłać? Liczy się sprawa, nieprawdaż?
NURS, da prawilno. Ajem very very nervus poliglota!
brajt - 11 Kwietnia 2011, 15:12
U mnie troche inaczej. Jako ze pomoc techniczna zaproponowalem w tym watku od samego pojawienia sie idei serwisu i do dzis nikt sie w tej sprawie nie odezwal, to teraz czekam na gotowe.
Ale do Zagubionego tez nic nie mam, bo takie rzeczy musza trwac, a chlopak oprocz tego ma jeszcze prace/szkole/rodzine, jak kazdy. Chwala mu za to, ze znajduje czas na taka prace za darmo.
Tylko podajac marcowy termin daliscie sygnal, ze wszystko jest juz ok, stad teraz glosy niecierpliwosci.
Zagubiony - 12 Kwietnia 2011, 10:14
Wcześniej nie pisałem tutaj, bo kontakt z Wami zostawiłem na głowie baranka, ale myślę, że warto bym parę słów powiedział.
Obecnie prace programistyczne nad szortalem są na etapie finalizacyjnym. Miałem parę problemów z nim, ale sukcesywnie sobie z nimi radzę. Staję na głowie, by to draństwo działało.
Co do terminu - dałem sobie deadline do końca marca i teoretycznie powinienem się wyrobić, ale teoria teorią, a życie życiem, parę spraw mi wyleciało, parę rzeczy działało inaczej niż myślałem i musiałem się trochę babrać w kodzie. Za obsuwę terminu przepraszam, myślę, że funkcjonalność portalu wynagrodzi Wasze dłużące się oczekiwanie, ale szczegółów to już nie będę zdradzał, sami zobaczycie .
Tymczasem mamy obok bobokową edycję szortową, więc zamiast obgryzać paznokcie, przeczytajcie tamte szorty, zagłosujcie i skomentujcie .
brajt - 12 Kwietnia 2011, 14:08
Zagubiony - no i wszystko jasne. Ty dałeś deadline techniczny do końca marca, a ktoś zapomniał dodać do tego miesiąca na uzupełnianie baz danych, poprawki i ewentualne opóźnienia.
Bo jak usłyszałem, że Szortal ruszy jeszcze w marcu, to pierwsza moja myśl brzmiała "niemożliwe, już mają gotową stronę techniczną?".
Inna sprawa, że i tak nie będziemy mieli wstępu do zaplecza administracyjnego, więc z tej funkcjonalności wiele nie zobaczymy.
Matrim - 12 Kwietnia 2011, 14:24
Zagubiony, to na pewno przez te wstążeczki
brajt - 12 Kwietnia 2011, 14:26
Ale nie zapomnij zrobić sobie przerwy i przyjechać we wtorek do Wrocławia na GIAA.
Zagubiony - 12 Kwietnia 2011, 14:37
brajt, przestań już, bo a) mylisz się, b) gadasz (tu bardziej pasowałby wulgaryzm) głupoty.
Matrim, a to dziewczyny na Skofie mnie tak urządziły . Wpadnij kiedyś do nas do Wa-wy .
Do tego wątku wrócę jak już skończę projekt. Dobra, znikam pracować.
brajt - 12 Kwietnia 2011, 14:52
Wedle rozkazu, więcej się w tym temacie nie wypowiadam.
Matrim - 12 Kwietnia 2011, 19:18
Zagubiony napisał/a | Matrim, a to dziewczyny na Skofie mnie tak urządziły . Wpadnij kiedyś do nas do Wa-wy . |
Widziałem relacje
Ciepło się robi, więc może kiedyś
Nina Wum - 2 Maj 2011, 18:06
Czy są jakieś wieści o szortalu?
(Proszę nie rzucać cegłą.)
baranek - 2 Maj 2011, 20:05
Nina Wum, nie mam cegieł. Wszystkie rozbiłem waląc głową w mur. Obecnie szukam nowym rozwiązań. Uruchomię szortal, choćby to miała być ostatnia rzecz jaką zrobię w życiu. I to w takiej formie, jaką sobie wymarzyłem.
Bardzo Was wszystkich przepraszam za opóźnienia.
shenra - 2 Maj 2011, 20:07
baranek, nie martw się. Czekamy, aż będzie wsio ok.
Nina Wum - 2 Maj 2011, 21:23
Baranku, głowa, która zrodziła punka Tadeusza, stokroć cenniejsza jest niż mur.
Nie wal! Poczekam cierpliwie.
Selena - 4 Maj 2011, 00:23
Poczekamy, poczekamy
meksico - 4 Maj 2011, 00:32
Przy okazji witam się z wszystkimi
baranku ja też czekam na szortal. Miałem pisać na priv w tej kwestii ale widzę, że tutaj wszystkiego się dowiem
pozdrawiam i czekam cierpliwie
Kruk Siwy - 4 Maj 2011, 09:40
meksico, tu się niczego nie dowiesz. Bo tu żondżą Tajemniczy Baranek i ten co został Zagubiony NA Wieki.
baranek - 4 Maj 2011, 09:45
Kruku, przyjąłem na klatę. Należało mi się. Za głupotę. Za nieokiełznany entuzjazm. Za chwilową bezradność.
Iscariote - 4 Maj 2011, 09:54
W temacie co prawda obeznany nie jestem, ale
baranek, jak już przy przyjmowaniu na klatę jesteśmy, to może napisz po prostu jak się sprawa ma. Co konkretnie jest zrobione, a czego brakuje i jakie są problemy.
Widzę, że sporo osób jest zainteresowanych tematem. Na pewno ucieszy ich jakaś konkretna informacja. (bo tu bliżej do dezinformacji chyba )
A to, że coś komuś nie idzie tak jakby się chciało w optymistycznym scenariuszu to nie powód do wstydu.
baranek - 4 Maj 2011, 10:04
Szczegóły... Jakiekolwiek konkrety podam, kiedy uda mi się złapać kontakt z Zagubionym. Mam nadzieję, że jest cały i zdrowy, bo już od pewnego czasu nie daje znaku życia.
Zagubiony, przepraszam, że tak na forum to piszę, ale spróbuj się postawić w mojej sytuacji.
baranek - 9 Maj 2011, 06:54
No tak. Nie udało się. Nie wyszło. Nie zagrało. Koncepcja, sama w sobie nie głupia, miała jednak wady. Porażka. Wtopa. Masakra.
Znaczy zaczynamy jeszcze raz. Wchodzi do gry nowy twórca strony. O postępach jego pracy będę Was informował, w miarę napływania do mnie wieści. Mam nadzieję, że wciąż jesteście ze mną.
Zagubiony, przykro mi. Mam nadzieję, że rozumiesz moje postępowanie.
|
|
|