To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Z archiwum X - Warunki prenumeraty

hrabek - 4 Grudnia 2008, 15:35

Ale o ssso chodzi? Przeciez nie bylo mi zle.
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2008, 15:59

ale chociaż rozumiesz jak to jest z Pocztą?

czy może jednak nie?

hrabek - 4 Grudnia 2008, 16:06

Rozumiem. Ale pamietam tez, jak Nurs na tym forum obiecywal, ze do prenumeratorow numer bedzie wychodzil wczesniej, tak zeby byc nawet przed kioskami. O ile pamietam, raz sie to udalo. Mialem nadzieje, ze bedzie sie udawac czesciej, ale widocznie za duzo chcialem.
A twoje nagle zainteresowanie moim samopoczuciem jest co najmniej podejrzane.

Anonymous - 4 Grudnia 2008, 16:14

Fidelku drogi, a jak tam u Ciebie z prenumeratką? A z pocztą jak? Trzymasz się jakoś?

Uciekam, nie mogłam się nie wpisać w konwencję. 8)

Piech - 4 Grudnia 2008, 19:24

Do mnie prenumeratka nie doszła.
Może dlatego, że nie wykupiłem żadnej prenumeratki.

Się tylko zastanawiam czy hrabek nie powinien być zadowolony, kiedy po otwarciu koperty odkryje, że oto z grudnia nagle zrobił mu się listopad.

Fidel-F2 - 4 Grudnia 2008, 23:17

Piech, ale wiesz jak to jest z Pocztą? wiesz, prawda?
Piech - 5 Grudnia 2008, 00:39

Fidelu drogi, z Pocztą to jest tak, że... Chyba wszyscy zdajemy sobie sprawę jak jest z Pocztą... I jak tak myślimy o tym jak jest z pocztą, to dopiero zaczynamy zdawać sobie sprawę, że naprawdę dobrze jest wiedzieć jak z Pocztą jest.
Fidel-F2 - 5 Grudnia 2008, 01:50

znaczy wiesz, kamień z serca

ale radzisz sobie z tym jakoś?

Piech - 5 Grudnia 2008, 09:11

Fidelu drogi, przyznaje, że nie jest mi lekko. Sam chyba wiesz jak z pocztą jest.
ihan - 6 Grudnia 2008, 09:56

Piechu, w obliczu tego jak z poczta jest to i tak dzielnie się trzymasz. Zuch!
NURS - 6 Grudnia 2008, 10:27

hrabek napisał/a
Rozumiem. Ale pamietam tez, jak Nurs na tym forum obiecywal, ze do prenumeratorow numer bedzie wychodzil wczesniej, tak zeby byc nawet przed kioskami. O ile pamietam, raz sie to udalo. Mialem nadzieje, ze bedzie sie udawac czesciej, ale widocznie za duzo chcialem.

I uwierz mi, że robię. Kilka dni przed końcem druku oddaję do drukarni koperty z adresami, które powinny wyjść na pocztę po zejściu pierwszych egz.

hrabek - 8 Grudnia 2008, 11:21

Hmm... No ale ile czasu robi sie taki naklad? Nie jest tak, ze drukowanie kilkudziesieciu tysiecy egzemplarzy to kilka godzin? Wiec czy pierwszy, czy ostatni z listy, to na poczte trafia tego samego dnia?
xan4 - 8 Grudnia 2008, 13:07

hrabek, informuję, że dostałem prenumeratę właśnie co,
a tak przy okazji, głosowałeś na szorty :?:

hrabek - 8 Grudnia 2008, 13:20

Przy okazji: nie glosowalem.
Dzieki za info o prenumeracie. Byc moze do mnie tez dzisiaj trafi.

Witchma - 8 Grudnia 2008, 13:25

hrabek nie głosowałeś i możesz spać spokojnie? Może prenumeraty za karę nie dostajesz...
hrabek - 8 Grudnia 2008, 13:28

Hmm... moze. Przekonamy sie dzisiaj, czy przyjdzie :twisted:
Witchma - 8 Grudnia 2008, 13:28

hrabek, pomóż szczęściu - zagłosuj ;P:
hrabek - 8 Grudnia 2008, 13:35

Sprobuje. Jak mi czasu dzisiaj starczy, to przeczytam i zaglosuje.
Sandman - 9 Grudnia 2008, 16:25

NURS napisał/a
hrabek napisał/a

I uwierz mi, że robię. Kilka dni przed końcem druku oddaję do drukarni koperty z adresami, które powinny wyjść na pocztę po zejściu pierwszych egz.

Dziś dotarła do mnie prenumerata i teraz ciekawostka, data nadania 03. 12. To jak to w końcu jest, drukarnia trzymała to u siebie 3 tygodnie, czy jak?

NURS - 9 Grudnia 2008, 16:37

Na to wychodzi. Ja odstawiłem koperty wyjeżdżająć, ososbiście, ze znaczkami i wszystkim potrzebnym. Oni powinni wysłać ok 20tego, z przyczyn technicznych druk obsunął się (a mnie nie było, więc wiadomo kto poszedł na tył kolejki :-) więc najpóźniej 25tego. Widać, że nie sposób polegać na innych, musze opracować jakiś sposób kontroli.
Agi - 9 Grudnia 2008, 18:05

NURS, a nie można w umowie z drukarnią zapisać kar umownych za każdy dzień opóźnienia?
Martva - 25 Stycznia 2009, 23:27

Prenumeratorzy, macie numer 38-39?
Sandman - 26 Stycznia 2009, 01:11

Niet :(
xan4 - 26 Stycznia 2009, 08:02

dalej nie :cry:
hrabek - 26 Stycznia 2009, 08:08

Mi Nurs obiecal w piatek wyslac zalegle numery. Ciekawym, czy wyslal :)
xan4 - 26 Stycznia 2009, 08:22

Mnie już wysłał tydzień temu drugi egzemplarz, zaczynam podejrzewać moją pocztę :twisted:
Martva - 26 Stycznia 2009, 09:05

A, bo zaczynałam się niepokoić że skończyła mi się prenumerata, albo nieczytany numer poszedł do Anglii, albo coś takiego... Ciekawe czy jak już dojdzie, to zdążę zagłosować.
hrabek - 26 Stycznia 2009, 09:06

No mi podobno tez raz juz wyslal. Na chwile obecna jestem 2 numery do tylu, bo 37 tez nie mam. I w piatek mial wyslac oba w jednej paczce. Mam nadzieje, ze tym razem dojdzie.
Martva - 26 Stycznia 2009, 10:33

Sandman, a do Ciebie też już było słane drugi raz, czy czekasz na pierwszy?
NURS - 26 Stycznia 2009, 10:35

Jeśli ktoś nie dostał dajcie mi znać na pw. tym razem sam osobiście zataszczylem przeniesione paczki tu w katowicach na poczte. i przy mnie wszystkie ofrankowali na miejscu.

Partner forum