Z archiwum X - Warunki prenumeraty
hrabek - 4 Grudnia 2008, 15:35
Ale o ssso chodzi? Przeciez nie bylo mi zle.
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2008, 15:59
ale chociaż rozumiesz jak to jest z Pocztą?
czy może jednak nie?
hrabek - 4 Grudnia 2008, 16:06
Rozumiem. Ale pamietam tez, jak Nurs na tym forum obiecywal, ze do prenumeratorow numer bedzie wychodzil wczesniej, tak zeby byc nawet przed kioskami. O ile pamietam, raz sie to udalo. Mialem nadzieje, ze bedzie sie udawac czesciej, ale widocznie za duzo chcialem.
A twoje nagle zainteresowanie moim samopoczuciem jest co najmniej podejrzane.
Anonymous - 4 Grudnia 2008, 16:14
Fidelku drogi, a jak tam u Ciebie z prenumeratką? A z pocztą jak? Trzymasz się jakoś?
Uciekam, nie mogłam się nie wpisać w konwencję.
Piech - 4 Grudnia 2008, 19:24
Do mnie prenumeratka nie doszła.
Może dlatego, że nie wykupiłem żadnej prenumeratki.
Się tylko zastanawiam czy hrabek nie powinien być zadowolony, kiedy po otwarciu koperty odkryje, że oto z grudnia nagle zrobił mu się listopad.
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2008, 23:17
Piech, ale wiesz jak to jest z Pocztą? wiesz, prawda?
Piech - 5 Grudnia 2008, 00:39
Fidelu drogi, z Pocztą to jest tak, że... Chyba wszyscy zdajemy sobie sprawę jak jest z Pocztą... I jak tak myślimy o tym jak jest z pocztą, to dopiero zaczynamy zdawać sobie sprawę, że naprawdę dobrze jest wiedzieć jak z Pocztą jest.
Fidel-F2 - 5 Grudnia 2008, 01:50
znaczy wiesz, kamień z serca
ale radzisz sobie z tym jakoś?
Piech - 5 Grudnia 2008, 09:11
Fidelu drogi, przyznaje, że nie jest mi lekko. Sam chyba wiesz jak z pocztą jest.
ihan - 6 Grudnia 2008, 09:56
Piechu, w obliczu tego jak z poczta jest to i tak dzielnie się trzymasz. Zuch!
NURS - 6 Grudnia 2008, 10:27
hrabek napisał/a | Rozumiem. Ale pamietam tez, jak Nurs na tym forum obiecywal, ze do prenumeratorow numer bedzie wychodzil wczesniej, tak zeby byc nawet przed kioskami. O ile pamietam, raz sie to udalo. Mialem nadzieje, ze bedzie sie udawac czesciej, ale widocznie za duzo chcialem.
A twoje nagle zainteresowanie moim samopoczuciem jest co najmniej podejrzane. |
I uwierz mi, że robię. Kilka dni przed końcem druku oddaję do drukarni koperty z adresami, które powinny wyjść na pocztę po zejściu pierwszych egz.
hrabek - 8 Grudnia 2008, 11:21
Hmm... No ale ile czasu robi sie taki naklad? Nie jest tak, ze drukowanie kilkudziesieciu tysiecy egzemplarzy to kilka godzin? Wiec czy pierwszy, czy ostatni z listy, to na poczte trafia tego samego dnia?
xan4 - 8 Grudnia 2008, 13:07
hrabek, informuję, że dostałem prenumeratę właśnie co,
a tak przy okazji, głosowałeś na szorty
hrabek - 8 Grudnia 2008, 13:20
Przy okazji: nie glosowalem.
Dzieki za info o prenumeracie. Byc moze do mnie tez dzisiaj trafi.
Witchma - 8 Grudnia 2008, 13:25
hrabek nie głosowałeś i możesz spać spokojnie? Może prenumeraty za karę nie dostajesz...
hrabek - 8 Grudnia 2008, 13:28
Hmm... moze. Przekonamy sie dzisiaj, czy przyjdzie
Witchma - 8 Grudnia 2008, 13:28
hrabek, pomóż szczęściu - zagłosuj
hrabek - 8 Grudnia 2008, 13:35
Sprobuje. Jak mi czasu dzisiaj starczy, to przeczytam i zaglosuje.
Sandman - 9 Grudnia 2008, 16:25
NURS napisał/a | hrabek napisał/a | Rozumiem. Ale pamietam tez, jak Nurs na tym forum obiecywal, ze do prenumeratorow numer bedzie wychodzil wczesniej, tak zeby byc nawet przed kioskami. O ile pamietam, raz sie to udalo. Mialem nadzieje, ze bedzie sie udawac czesciej, ale widocznie za duzo chcialem.
A twoje nagle zainteresowanie moim samopoczuciem jest co najmniej podejrzane. |
I uwierz mi, że robię. Kilka dni przed końcem druku oddaję do drukarni koperty z adresami, które powinny wyjść na pocztę po zejściu pierwszych egz. |
Dziś dotarła do mnie prenumerata i teraz ciekawostka, data nadania 03. 12. To jak to w końcu jest, drukarnia trzymała to u siebie 3 tygodnie, czy jak?
NURS - 9 Grudnia 2008, 16:37
Na to wychodzi. Ja odstawiłem koperty wyjeżdżająć, ososbiście, ze znaczkami i wszystkim potrzebnym. Oni powinni wysłać ok 20tego, z przyczyn technicznych druk obsunął się (a mnie nie było, więc wiadomo kto poszedł na tył kolejki więc najpóźniej 25tego. Widać, że nie sposób polegać na innych, musze opracować jakiś sposób kontroli.
Agi - 9 Grudnia 2008, 18:05
NURS, a nie można w umowie z drukarnią zapisać kar umownych za każdy dzień opóźnienia?
Martva - 25 Stycznia 2009, 23:27
Prenumeratorzy, macie numer 38-39?
Sandman - 26 Stycznia 2009, 01:11
Niet
xan4 - 26 Stycznia 2009, 08:02
dalej nie
hrabek - 26 Stycznia 2009, 08:08
Mi Nurs obiecal w piatek wyslac zalegle numery. Ciekawym, czy wyslal
xan4 - 26 Stycznia 2009, 08:22
Mnie już wysłał tydzień temu drugi egzemplarz, zaczynam podejrzewać moją pocztę
Martva - 26 Stycznia 2009, 09:05
A, bo zaczynałam się niepokoić że skończyła mi się prenumerata, albo nieczytany numer poszedł do Anglii, albo coś takiego... Ciekawe czy jak już dojdzie, to zdążę zagłosować.
hrabek - 26 Stycznia 2009, 09:06
No mi podobno tez raz juz wyslal. Na chwile obecna jestem 2 numery do tylu, bo 37 tez nie mam. I w piatek mial wyslac oba w jednej paczce. Mam nadzieje, ze tym razem dojdzie.
Martva - 26 Stycznia 2009, 10:33
Sandman, a do Ciebie też już było słane drugi raz, czy czekasz na pierwszy?
NURS - 26 Stycznia 2009, 10:35
Jeśli ktoś nie dostał dajcie mi znać na pw. tym razem sam osobiście zataszczylem przeniesione paczki tu w katowicach na poczte. i przy mnie wszystkie ofrankowali na miejscu.
|
|
|