Ludzie z tamtej strony świata - Max Bohdanowski.
Tomcich - 25 Września 2006, 18:54
Dzięki Max.
Rodion - 26 Września 2006, 19:42
Max ta szczypta defetyzmu która jest w każdym z nas pozwala nam walczyć i przetrwać w tym świecie. Gdy po raz kolejny wszystko sie wali możemy jak grek Zorba powiedzieć “ jaka piękna katastrofa!” napić sie wódki, zapłakać a potem powiedzieć: “ Dobra! Zaczynamy wszystko od początku, teraz wiem co zrobiłem źle”
Anko - 28 Września 2006, 23:25
No, przyznam, że nie zgadłam, kogo tym razem Nikitycz złapie. Stawiałam na E.T., jak widać - nie trafiłam.
A przeglądając wątek, widzę, że Max potrafi rysować w bardzo różnych stylach. Łał! To się nazywa mistrzostwo.
Max Bohdanowski - 3 Października 2006, 16:22
Anko, dzieki za mile slowa.
dareko - 4 Października 2006, 15:38
Max, nie planujesz moze przyjazdu na Falkon do Lublina? Milo byloby jakis bimberek razem wypic a sporo osob z forum juz sie zapowiedzialo
Kruk Siwy - 4 Października 2006, 20:58
Nooo. Młody bardzo się Maxem zainteresował. Skojarzyłbym ich i miał chwilę spokoju... hihihi
dareko - 14 Października 2006, 11:58
Max, przylookalem, ze jestes!!! Dasz sie namowic na falkon w Lublinie? No daj sie namowic, no daj!!!!
Max Bohdanowski - 14 Października 2006, 13:09
Namowic to mnie latwo Ale nie jestem zupelnie pewien co bedzie jutro, co dopiero czy bede mial mozliwosc przyjechac. Marzylem odwiedzic Polske jeszcze latem, ale nie wyszlo A kiedy bedzie Falkon?
dareko - 14 Października 2006, 13:15
17-19 listopada w Lublinie. OK, nie wiesz ale ustalmy jedno. Wize sobie zalatw, zeby nie bylo tak jak z Polconem.
Ale zastanow sie powaznie, moze jakas przelekcje bys zrobil, wiesz... ponoc organizatorzy sa otwarci na wszelkie propozycje, moze jakas wystawe prac... pokombinuj
mawete - 16 Października 2006, 07:09
Jak potrzebujesz jakieś zaproszenie czy coś to mów. Piwko się chłodzi
Szcze ne wmerła Ukrajina !!!
elam - 23 Października 2006, 22:37
mam juz 12ty numer SF, i musze przyznac- Mully i Sculder sa swietni (chociaz mogliby miec mordki ciut bardziej podobne do prototypow )
Max, jak zwykle, debesciak
Słowik - 24 Października 2006, 09:08
Potwierdzam w całej rozciągłości Max
Ixolite - 24 Października 2006, 10:35
No, a ja się zaraz wybieram na zajęcia, po drodze kiosk i też się będę mógł nacieszyć
asiontko - 24 Października 2006, 13:36
na razie w nowym numerze obejrzalam tylko komiksy (i chyba na tym zakoncze ) bo lubie obrazki
Sculder naprawde ci sie udal, Mully mniej, troche staro wyszla Ale ogolnie mi sie podoba.
Dlaczego Palacz pali dwa papierosy na raz?
hjeniu - 24 Października 2006, 14:19
Bo jest Palaczem przez duże P
Max Bohdanowski - 24 Października 2006, 22:19
Portrety nigdy mi sie nie udawali. Sculder wyszedl bardziej podobny, ale Mully... nie wyszla, fakt. Zreszta, to niezbyt wazne.
Nawiasem mowiac, w trzecim odcinku Nikitycza (jego mozna bedzie zobaczyc w kolejnym zyciu, w legendarnym albumie przygod Nikitycza, ktory jest fantastyczny w swej niewiarygodnosci) Mulder i Scully wyszli mi znacznie lepiej
Asiontku, wiesz, wszyscy moi znajomi, kto ogladal X-pliki, odrazu poznali tego Palacza wlasnie dlatego. W jeden glos mowili: O, to ten skurwisyn co ciagle pali. Narysowalem go palacym dwa papierosy na raz bo pamietam ze zawsze ten papieros albo palil albo gasil i po tym odrazu znow palil. To taki "chwyt komiksowy"
elam - 24 Października 2006, 22:34
ja chyba kojarze ten inny odcinek z Mully i Sculderem, bylo kiedys juz cos takiego, dawno temu w SF...
mawete - 25 Października 2006, 11:23
a było...
Godzilla - 26 Października 2006, 12:47
A ja sobie w pracy nad biurkiem wywiesiłam wśród różnych biurowych przydasiów te trzy obrazki z Chaty Nikitycza (z Krukiem w samolocie strzelającym do alienów). Kolega przyszedł, obejrzał, pośmiał się i spytał gdzie ciąg dalszy. Podsunęłam mu numer SFFH z pieskami. Nie znał pisma. Już zna.
Agi - 18 Listopada 2006, 13:47
Max , wielkie brawa Dzięki za ocalenie Ziemi
Tomcich - 18 Listopada 2006, 13:55
Tak jest, precz z latającą zastawą stołową.
NURS - 19 Listopada 2006, 01:38
nie na darmo na zastawę mówiono onegdaj "statki"
Fidel-F2 - 19 Listopada 2006, 09:12
Nikitycz jak zwykle klasa,
dwustronicowe rozwiązanie jest chyba optymalne dla takich historyjek.
P.S. Które z tych dzieciaków to Ender?
Ixolite - 19 Listopada 2006, 11:27
Gahhh, znowu spojlerują
Adashi - 19 Listopada 2006, 13:05
Cytat | NURS nie na darmo na zastawę mówiono onegdaj statki |
Po poznańsku nadal się tak mówi, a jak ktoś nie lubi po sobie zmywać używa wersji "statory"
Nikitycz Rulez. Internet Karczma Odlot!!!
Rodion - 19 Listopada 2006, 20:23
Max kapitalny pomysł z tymi widelcami!
< secred mode on > A jak prace? < secret mode off >
Anko - 21 Listopada 2006, 17:04
W tym miesiącu to dałeś czadu. Widelec bojowy jest zabójczy. Dzieciaki powalają, a pomysłowość Nikitycza to klasa sama w sobie. Tak, właśnie tak trzymaj Max!
Max Bohdanowski - 21 Listopada 2006, 22:50
Agi55 napisał/a | Max , wielkie brawa Dzięki za ocalenie Ziemi |
To nie mnie! To Nikityczowi i dzieciakom
Ja tylko notowalem i tyle
Max Bohdanowski - 21 Listopada 2006, 22:58
Fidel-F2 napisał/a |
P.S. Które z tych dzieciaków to Ender? |
Wiadomo ze Ender byl najmlodszy z zalogi, wiec to ten, ktory pyta Nikitycza o klub komputerowy.
Cykl o Enderze bardzo lubie - to jest najlepsze co Card napisal. Ale, niestety... spieprzyl sam siebie. O descoladzie juz wiecej nic nie wymyslil (a takie nadzieje pokladalem na wymyslenie tego wspanialego podrozowania poza "kula" wszechswiatu i odkryciu planety wirusow!), a jego "cienie" Endera i Hegemona sa zalosnymi politycznymi opusami - alas, alas - nuda!
Max Bohdanowski - 21 Listopada 2006, 23:07
Rodion napisał/a | Max
< secred mode on > A jak prace? < secret mode off >
|
Prace w toku. -- beeep -- Latwo to nie jest -- beep -- Goraczka przedswiateczna -- beep -- Magiczne slowo deadline -- przejdzmy na priv -- odbior!
|
|
|