To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Stare ogłoszenia - Forum po przenosinach.

Adashi - 19 Sierpnia 2007, 13:39

Rób porządek, droga Oranżado, jak Cię ogarnęło natchnienie, "porządek musi być" :) Zrób przesiew w Powrocie (siedem podstron!), coś na pewno nada się do Planety.
mawete - 19 Sierpnia 2007, 14:03

gorat: własnie zastanawiałem sie jak by to miało wyglądać, ale wycofuje sie z pomysłu - byłoby heszcze gorzej... Róbcie porządki jakie chcecie, ja co prawda nie uzywam zobacz nieprzeczytane, ale szukam tego co mnie interesuje - sadzę jednak ze po pewnej dawce wkur...nia i dociekliwości uda mi się znaleźć :D
Adashi - 19 Sierpnia 2007, 14:04

Jakby co kupimy Ci kompas, bosmanie :mrgreen:
mawete - 19 Sierpnia 2007, 14:08

E tam :mrgreen: dam se radę - w końcu byłem szkolony w tym kierunku :mrgreen: :twisted: :mrgreen: Zakładam, że goratowe możliwości gmatwania nie sa większe niż moje szukania :mrgreen:
gorat - 19 Sierpnia 2007, 14:18

Ja też stawiam zakład, że nie pogmatwam aż tak bardzo :mrgreen:
Trochę tematów poprzerzucałem, zajrzałem do Archiwum X i złapałem się za głowę. Rozpirzyć dział, zrobić nowy temat z warunkami prenumeraty (+ np. kiedyś postulowana tabelka cen wysyłki dla różnych krajów) i go zamknąć z przybiciem, takoż temat o archiwaliach z aktualnym spisem i przybić - oba nowe tematy w Do redakcji, gdyż i tak obecnie kompetencje obu działów się pokrywają. Ale to juz raczej dla NURSa rzecz... Mogę sprzątać, ale świeżych informacji nie dostarczę.

Edit: potem można to skopiować na /www/, o ile już tam nie jest.

Rafał - 20 Sierpnia 2007, 10:39

Cosik się popierdzie... no ten tego, popsuło. Ludzie piszą ze statusem "Gość" bez licznika postów (np. Merula w luxnych) a niektórzy mają po kilkadziesiąt milionów postów - i nie nazywaja się wcale Pako ani NURS :shock:
Godzilla - 20 Sierpnia 2007, 10:45

Błąd forum... albo jakieś lewe machlojki w ustawieniach. Nie znam się na tym nic a nic, ale przydałoby się, żeby przyjrzał się temu ktoś ze znających. Konkretnie mam na myśli tego sauronogolluma.
Rafał - 20 Sierpnia 2007, 10:50

Ach, masz na myśli WIEDZĄCYCH? :wink: Ostało się podobno kilku w Mittgardzie, jeden z Mordorogoratorium i jeden z Krainy Ofiru i Zanzibaru. Bo ten który wszystkimi rządzi zaginął, podobno w ciemności coś wiąże :wink: :lol:
Godzilla - 20 Sierpnia 2007, 10:52

A drugi pojechał na rybki :?
Znaczy ten z Morodorogoratorium. Łowić żarłacze, trzęsacze i lewiatany.

Rafał - 20 Sierpnia 2007, 10:53

Pepe wróć !?
Kruk Siwy - 20 Sierpnia 2007, 10:56

Miziaj mnie miziaj goratku... ale wejrzenie w sprawę przydało by się.
Czarny - 20 Sierpnia 2007, 14:40

Czy te liczniki kują Was jakoś w oczy? Spokojnie, był już taki jeden przypadek. Gorat powróci to naprawi. Nie ekscytujcie się tak ;P:
gorat - 29 Sierpnia 2007, 23:58

Mam naprawiać też duże litery? :twisted:
Już się biorę za "wystrzelonego". A jutro Polcon, auć, 13.5 godzin drogi dzisiaj zaliczyłem...

Edit: a goście standardowo nie mają licznika postów. Bardziej interesujące jest to: skąd mają możliwość pisania jako goście?

Adashi - 30 Sierpnia 2007, 17:31

gorat napisał/a
Edit: a goście standardowo nie mają licznika postów. Bardziej interesujące jest to: skąd mają możliwość pisania jako goście?

To jest dopiero ciekawe, jakaś luka w matrixie? :twisted: :mrgreen:

Gwynhwar - 16 Wrzeœśnia 2007, 15:50

A kuku...
gorat - 20 Maj 2008, 18:41

Chodzi mi po głowie taka myśl, by wydzielić wszystkie tematy związane ze shortami do osobnego działu. Kontynuować?
mawete - 20 Maj 2008, 18:43

a da się dział zaznaczyć jako ignorowane? :D
Agi - 20 Maj 2008, 18:45

gorat, kontynuj, to ułatwi znajdowanie kolejnych edycji
agnieszka_ask - 20 Maj 2008, 18:53

jak najbardziej kontynuować. bo czasami idzie się pogubić gdzie co jest.
gorat - 20 Maj 2008, 18:55

mawete: można wejść i zaznaczyć wszystko :D Choć pomysł jest prosty i dość łatwy w realizacji - tylko czasu brak :shock: :? :x
Witchma - 20 Maj 2008, 18:56

świetny pomysł :bravo :)
Chal-Chenet - 20 Maj 2008, 19:09

Kontynuować. Trochę tych edycji się już nazbierało...
Iwan - 20 Maj 2008, 22:03

dawaj, dawaj, dawaj :mrgreen:
gorat - 20 Maj 2008, 22:26

Iwan, że co? Już dawno zrobiłem :P:
Iwan - 20 Maj 2008, 22:33

dawno niedawno czas jest względny :D a ja pijany :mrgreen:
Stormbringer - 21 Maj 2008, 09:41

Dobry manewr z tym szortowym podforum. Teraz wszystko jak na dłoni. :)

Partner forum