To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Autostopem przez galaktykę - MUSICIE TO ZOBACZYĆ !!!

Kruk Siwy - 31 Października 2013, 10:56

Jest mocno przeciwpancerna. A może nawet rakietowa.
Luc du Lac - 31 Października 2013, 10:56

Rodion napisał/a

Tak z ciekawości, na jakie stanowisko?

pozwolę sobie zacytować koleżankę:

"znalazłam wreszcie kogoś na popcorn :)
teraz Łukasz nie będziesz narzekał ;) "

Luc du Lac - 31 Października 2013, 10:57

Kruk Siwy napisał/a
Jest mocno przeciwpancerna. A może nawet rakietowa.

jak się to mówi...
niezła lufa

Rafał - 31 Października 2013, 11:09

Dobry materiał na pod oficera :D
Rodion - 31 Października 2013, 11:12

Za taka to chłopaki i w ogień bez mrugnięcia okiem, a i popcorn będzie wystrzałowy :P
feralny por. - 31 Października 2013, 11:20

A ja zadam pytanie z innej beczki. Kształci się na oficera, czyli co? Odbywa służbę kandydacką? Jest żołnierzem zawodowym w trakcie kursu oficerskiego? No innego wyjścia nie widzę. A skro tak, to na podjęcie pracy zarobkowej poza wojskiem musi mieć zgodę dowódcy jednostki wojskowej, któremu podlega. Ma taką zgodę?
Luc du Lac - 31 Października 2013, 11:32

feralny por. napisał/a
A ja zadam pytanie z innej beczki. Kształci się na oficera, czyli co? Odbywa służbę kandydacką? Jest żołnierzem zawodowym w trakcie kursu oficerskiego? No innego wyjścia nie widzę. A skro tak, to na podjęcie pracy zarobkowej poza wojskiem musi mieć zgodę dowódcy jednostki wojskowej, któremu podlega. Ma taką zgodę?

jest na 1 roku WSO

feralny por. - 31 Października 2013, 11:42

I rozsyła sobie CV po firmach? Niezłe.
Lowenna - 31 Października 2013, 11:45

Rozsyła zdjęcia. CV to tylko załącznik.
Kruk Siwy - 31 Października 2013, 11:49

feralny por., kurka wiem że chcesz numer telefonu dzieweczki ale załatw to na PW, co?
feralny por. - 31 Października 2013, 12:19

Telefon do wielkiej, szurniętej baby, a po co?
Kruk Siwy - 31 Października 2013, 12:20

Chcesz o tym porozmawiać?
feralny por. - 31 Października 2013, 12:33

Rozmawiać o wielkiej, szurniętej babie? Po co?
Kruk Siwy - 31 Października 2013, 12:37

Bo to dobry pretekst żeby się piwa napić. Ech ci młodzi... A poza tym skąd wiadomo, że wielkiej? Podała przez telefon wymiary?
feralny por. - 31 Października 2013, 12:39

Na podstawie zdjęcia zaryzykuję tezę, że spora. Na pewno większa ode mnie.
Kruk Siwy - 31 Października 2013, 12:44

Nawet jak zdejmie szpilki?

Luc du Lac, wrzuć jeszcze jakąś fotę
feralny por. napisał/a
wielkiej, szurniętej baby,
może to wyjaśni sprawę gnębiącą feralnego..
Ja tam kompleksów wzrostowych pozbyłem się jakoś w miarę szybko co i innym radzę bo to dobrze czyni na trawienie i znajomości wśród supermodlelek. Hihihi!

feralny por. - 31 Października 2013, 12:46

Tu nie idzie o kompleksy (z tym sobie radzę), tylko o ocenę zagrożenia.
Kruk Siwy - 31 Października 2013, 12:49

Muszę kończyć. Kośba czeka, ale mam nadzieję, że się pojawisz w Para jakoś niebawem to będziemy kontynuować ocenę zagrożenia. W ramach ćwiczeń strategicznych.
Fidel-F2 - 31 Października 2013, 13:43

feralny por. napisał/a
Na pewno większa ode mnie.
też mi osiągnięcie
Fidel-F2 - 31 Października 2013, 14:55

Murzyn zasiadł na papieskim tronie. :P

http://joemonster.org/art..._to_fajny_koles

Ice - 1 Listopada 2013, 19:51

No to mamy początek końca... :wink:
Farin - 2 Listopada 2013, 12:56

Piosenka jak piosenka ale ciekawi mnie sam przypadek tego faceta:
http://www.youtube.com/wa...d&v=GuTV7yBxYrU

merula - 3 Listopada 2013, 16:03

niesamowite widowisko
http://www.youtube.com/wa...d&v=DNe0ZUD19EE

Farin - 4 Listopada 2013, 18:33

Proszę proszę:

SF czy Fantasy? ;]

Druga najmądrzejsza myśl na tym swiecie!

Fidel-F2 - 8 Listopada 2013, 09:26

Nowy kanał TV - Discovery Smoleńsk

http://www.youtube.com/watch?v=WkGqklwkkFA

Cytat
urządzenia były tak czułe, że trzeba było uważać by ich nie urazić
:mrgreen:
Godzilla - 8 Listopada 2013, 19:13

Test Rorschacha online.

Macie ochotę się przebadać?

Witchma - 8 Listopada 2013, 19:16

Cytat
Twoje odpowiedzi każą przypuszczać, że w tej chwili masz na sobie skórzaną bieliznę, a może także coś metalowego. Twoje upodobania powodują, że nie jesteś w stanie nawiązać zdrowej interakcji międzyludzkiej, chociaż prawdopodobnie i tak nigdy nie próbowałeś.

Większość ludzi, którzy udzielali takich odpowiedzi jak ty, kradnie w samoobsługowych restauracjach. Potrzebujesz natychmiastowej terapii, żeby móc funkcjonować w codziennym życiu, niemniej zamiast tego możesz zostać doskonałym politykiem.

Twoje odpowiedzi pokazują, że powinieneś zadbać o lepszy dobór konfekcji, co jest konsekwencją manifestacji twojego id i nieświadomej jaźni (tej, której używasz w pracy).

I jak ja mam teraz żyć? :mrgreen:

Godzilla - 8 Listopada 2013, 19:18

Cytat
Twoje odpowiedzi każą przypuszczać, że w tej chwili masz na sobie skórzaną bieliznę, a może także coś metalowego. Twoje upodobania powodują, że nie jesteś w stanie nawiązać zdrowej interakcji międzyludzkiej, chociaż prawdopodobnie i tak nigdy nie próbowałeś.

Większość ludzi, którzy udzielali takich odpowiedzi jak ty, kradnie w samoobsługowych restauracjach. Potrzebujesz natychmiastowej terapii, żeby móc funkcjonować w codziennym życiu, niemniej zamiast tego możesz zostać doskonałym politykiem.

Twoje odpowiedzi pokazują, że powinieneś zadbać o lepszy dobór konfekcji, co jest konsekwencją manifestacji twojego id i nieświadomej jaźni (tej, której używasz w pracy).

Witchma, odrzynałaś! :omg: :omg: :omg:

Witchma - 8 Listopada 2013, 19:19

Godzilla, widocznie filologia robi z ludźmi coś złego :twisted:
thinspoon - 8 Listopada 2013, 19:49

U mnie bez niespodzianek

Cytat
Jesteś chorym degeneratem. Powinieneś zostać zamknięty na zawsze. Są duże szanse, że aktualnie jesteś poszukiwany przez policję. Bóg wie za co.
Twoje głęboko umiejscowione kompleksy sprawiają, że stale masz perwersyjne fantazje seksualne obejmujące zwierzęta i sprzęt rolniczy.
Ludzie, którzy odpowiadali tak jak Ty najczęściej umierają zastrzeleni przez zazdrosnych małżonków ich daleko posuniętych w latach kochanków.
Twoje upośledzenie jest dotkliwe, ale nadal możesz odnieść sukces, o ile nie próbujesz zaangażować się w aktywność bardziej złożoną niż pisanie poradników. Powtarzaj sobie tylko: w najlepszym razie jestem przeciętny. Obniż swoje oczekiwania wobec siebie, a nie będziesz zawiedziony. Obniż je bardzo.
Nie zaszkodzi także jak od czasu do czasu upijesz się do nieprzytomności.

Partner forum