To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 15:40

Całkiem od niechcenia walę w ucho skrzydłem. I zręcznym ruchem dzioba pozbawiam lewego oka. No bo po co Ci dwa? Do spamowania wystarczy jedno. Jeszcze tylko drobny podarunek na środek czoła (wiesz taki jak zawsze zostawiają ptaki, gdy jesteś ubrany w wyjściowy garnitur) i już. Jeżeli chodzi o mnie czuj się przywitany. Pa!
Indy - 26 Lipca 2006, 15:50

......No i jeszcze obetnijmy mu małe palce do pisnia postów nie będą mu potrzebne
mawete - 26 Lipca 2006, 15:50

Całkiem od niechcenia odpalam kombajn... :D Kruk Siwy: ładnie wyglądałeś... "... komu dzwonią... :" :D
mawete - 26 Lipca 2006, 15:51

Ciach... :D
zbry - 26 Lipca 2006, 15:51

Do nightingale:
Na mawete mam maczetę

Kruk Siwy - 26 Lipca 2006, 15:54

mawete, i dobrze Ci tak. Ty z sercem do golluma a on Ci maczetą. Ciach!
mawete - 26 Lipca 2006, 15:54

i ty Brutusie :D :mrgreen: :bravo nada się... :D
zbry - 26 Lipca 2006, 15:59

Dzięki z miłe powitanie, spadam lizać rany.
Pako - 26 Lipca 2006, 16:35

Czekaj, czekaj. Rany możesz lizać, ale do smaku posolimy ;) Papryki też chcesz :twisted: ?
mawete - 26 Lipca 2006, 17:51

Pako: rozjechany i przemielony jesteś... :mrgreen: :twisted: ale to dobrze bo podobno plony mizerne...
Pako - 26 Lipca 2006, 17:55

A za co mi się dostało? Toż ja dawno mam za sobą okres nowicjatu, co widać po postach :P
I biiją mnie za nic :( chlip, chlip...

Tomcich - 26 Lipca 2006, 17:59

Zbry za to, że w Seti jesteś masz u mnie fory. 8)
Tylko uważaj bo ostatnio galareta atakuje. :mrgreen:

Zbry, ZBRYYY !!! Gdzie jesteś. :shock:

zbry - 26 Lipca 2006, 21:30

Nie ma mnie, bo mi jakiś... no, nieważne, zwał, jak zwał, ale mi wziął i palce poucinał i czym ja teraz mam sobie w tym wydziobanym oczodole dłubać? Idę po łyżeczkę.
Gorm - 26 Lipca 2006, 22:06

Od kilku miesiecy jestem tu nowy, a ze podobno trzeba sie przywitac...wiec witam ;)

Pozdrawiam
Gorm

mawete - 26 Lipca 2006, 22:08

ups... za mało piwa...
Witaj :D

Agi - 26 Lipca 2006, 23:27

Witaj Gorm :mrgreen:
Gdzie się chowałeś do tej pory :?: Za karę stawiasz piwo wszystkim :mrgreen: :mrgreen:

Indy - 27 Lipca 2006, 09:39

Chował się na "Złomowisku" zapewne. :D
Godzilla - 27 Lipca 2006, 10:47

W żelazny kubraczek się ubrał biedaczek. Wystawmy go w tym kubraczku na słoneczko.

Znaczy, witaj Gorm, cieszę się żeś się uaktywnił. Od razu awansowałeś z kotokłaka na Golluma :P

Alex - 27 Lipca 2006, 11:12

Biją - nie biją - kazali się wpisać.
Przywitać ładnie.

Witam więc wszytskich użytkowników, cieszę się, że mogę dołączyć do waszego grona.

Pierwszy post tutaj. Już nie pamiętam, kiedy ostatnio byłam na jakimś forum... :)

mawete - 27 Lipca 2006, 11:17

Alex - cześć :D
hrabek - 27 Lipca 2006, 11:19

Ktos ostatnio narzekal, ze spadl udzial plci pieknej w calosci zarejestrowanych uzytkownikow na forum. Dzieki tobie wrocil do poprzedniego stanu. Witamy serdecznie! :)
Fidel-F2 - 27 Lipca 2006, 11:32

Bałem się o maslulinizację forum ale dzięki Alex wróciło znów na 18%.

No to witam. I zbańki, i z buta, i zbuta, i w nery, i jeszcze raz i pod oko i znowu w w nery i bejsbolem i bejsbolem i raz i raz, raz, raz, raz, raz i jeszcze z buta perę razy i bejsbolem i jeszcze raz. Neeeefriii do nogi, pan mielone na obiad przygotował.

Godzilla - 27 Lipca 2006, 11:43

Witamy Cię serdecznie i ściskamy łapą.
Alex - 27 Lipca 2006, 11:50

Nie wiedziałam, że ledwo się przywitam, a już będą jakieś odpowiedzi :)
W moim mniemaniu czas oczekiwania na jakąś odpowiedź wynosi, niech pomyślę, minimum 24h?
Nieważne.
:)

Nie wiedziałam, że tu tak mało pań. Ale że przewaga panów to nie narzekam! ;)

Kruk Siwy - 27 Lipca 2006, 11:54

Zobaczymy jak to będzie z tym narzekaniem. Przyleciałem z kwiatkami. W doniczce. A więc z lotu nurkowego: ziuuuuuuuuuuuu! Łup! Co za piękne trafienie - centralnie w czółko. Witaj i leż spokojnie. Inni się Tobą zajmą.
Godzilla - 27 Lipca 2006, 12:24

Aaaa, bo jeżeli szanowna Pani składa podanie, to poprosimy od razu z dwiema kopiami, trzema zdjęciami z prawym uchem i kopertówką dla administratora. Szef podania przegląda raz na kwartał.
mawete - 27 Lipca 2006, 12:30

Godzilla
Cytat
Szef podania przegląda raz na kwartał.

jak ma dobry humor... bo jak ma zły to je wiesza w WC :mrgreen:

Alex - 27 Lipca 2006, 12:32

Nie, jak to mówił kiedyś mój kolega, mi "pasi". :wink:
Może nawet lepiej (dla mnie :) ), że dużo tu panów, bo jeśli chodzi o Internet, to ostatnio obracałam się w strasznie sfeminizowanym środowisku... A to dobrze nie robi (rany, jaka ja się robię perwersyjna od pierwszych postów) dla psychiki ;)

mawete - 27 Lipca 2006, 12:40

To zapraszamy do innych tematów... szkoda że się nie objawiłaś wcześniej, tydzień temu mieliśmy minispotkanie w Gdyni.... Popatrz na fotki - Do redakcji/towarztskie spotkanie fantastów - od jakiejś 12-tej strony...

I do SETI zapraszamy :D

Duke - 27 Lipca 2006, 15:17

Echhhh dziś mam taki dzień że kto wie może przed końcem komus przywalę, albo zbluzgam poważnie. Dajcie mi tu jakiegoś nowego, to mu puszczę seryjkę na korpus, potem w nery, a jak bedzie leżał to małego kujawiaka ... Pomarzyć piekan rzecz ...

Partner forum