Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Matrim - 2 Września 2012, 23:55
Chal-Chenet napisał/a | Który? |
Właściwy
Póki z przodu będzie +1, to z tyłu może być i 5. No, może 3...
Chal-Chenet - 3 Września 2012, 00:09
Matrim napisał/a | Właściwy |
jewgienij - 3 Września 2012, 13:12
Zawsze kibicowałem MU, ale teraz wolę City, bo mają kasę, a ja nigdy nie mieszkałem w Manchesterze
Do boju, City!!!
mesiash - 6 Września 2012, 16:21
To co się dzieje wokół meczu reprezentacji to jakaś aberracja. Ile musi kosztować prawo do transmisji, jakie warunki trzeba spełnić by brać udział w przetargu i ile kasy musiało pójść pod stołem, to przechodzi ludzkie pojęcie.
Taselchof - 6 Września 2012, 21:00
Nie wiem ale 20 zł to powinien kosztować bilet na nasza reprezentację in life a nie komentarz Borka z Kołtoniem (nie uwłaczając komentatorom).
Matrim - 7 Września 2012, 08:28
Wiecie, czy gdzieś w Sieci będzie transmisja dzisiejszego meczu bez konieczności finansowego wspierania tych takich-owakich? Szczególnie, że ostatecznie tylko jedna platforma dostała możliwość nadawania.
Chal-Chenet - 7 Września 2012, 08:32
Matrim, http://www.meczyki.pl/ i parę innych podobnych stron powinny przynieść rozwiązanie Twoich problemów.
Matrim - 7 Września 2012, 08:45
Chal-Chenet, gracias
Chal-Chenet - 7 Września 2012, 08:46
Służę.
Matrim - 7 Września 2012, 22:34
Uuu... Zaskakująco dobry mecz, choć zdecydowanie pierwsza połowa niezbyt udana, nerwowa, ale głównie przez te śmigające petardy i krzesełka. Każdy by miał stracha. Ale w drugiej połowie chłopaki się zebrali i powalczyli. Ale nad utrzymaniem się w przewadze po czerwonej kartce dla przeciwnika muszą poćwiczyć
dalambert - 7 Września 2012, 22:35
Matrim, a jak to się skończyło ?
Matrim - 7 Września 2012, 22:39
Od 0:1 dla nas po pięciu minutach, przez 2:1 dla nich na koniec pierwszej połowy, do 2:2 na koniec. I po drodze czerwona kartka dla Czarnogórca (za łokieć w twarzy Lewandowskiego), a chwilę potem dla Obraniaka (za czoło w twarzy przeciwnika).
dalambert - 7 Września 2012, 22:49
Matrim, no to Mundial mamy z głowy i pana Latę na prezesowskim stołku
Matrim - 7 Września 2012, 22:51
Ehh, dalambercie...
hrabek - 8 Października 2012, 09:35
Zachodniopomorskie drużyny dość niespodziewanie zrobiły łódzkim pogrom. Dwa wysokie zwycięstwa na wyjeździe bardzo mnie ucieszyły.
terebka - 8 Października 2012, 13:08
Hrabek, nie jesteś w tej radości odosobniony
hrabek - 8 Października 2012, 13:20
2 ostatnie mecze Pogoni to 4 punkty. Przed tymi spotkaniami pewnie by brali w ciemno, aczkolwiek w innej konfiguracji. Remis z Jagiellonią (na własne życzenie) tydzień temu zabolał, dlatego bardzo się ucieszyłem ze zwycięstwa na obcym terenie, co Pogoni rzadko się zdarzało nawet za czasów pierwszoligowych. Ale przede wszystkim styl gry bardzo mi się podobał.
Flota to w ogóle temat na osobną dyskusję. Takiego łojenia, jakie drużyna świnoujska uskutecznia obecnie w lidze dawno już nie widziałem.
terebka - 8 Października 2012, 13:34
Nawet remisy Pogoni nie są wypacane, są to utracone zwycięstwa i to cieszy poniekąd również. Dawno już ekstraklasowa Pogoń nie wzbudzała tak uzasadnionych nadziei.
Taselchof - 8 Października 2012, 14:44
Mimo wszystko z beniaminków bardziej czarują Gliwice, co najważniejsze mają pomysł na grę, 6 miejsce w tabeli 12 punktów , nawet w meczu z Lechem w pierwszej połowie grał b. dobrze.
hrabek - 8 Października 2012, 15:33
E tam, Pogoń z Lechem zremisowała, a mogła wygrać. A punktów ma raptem o jeden mniej. Mogę się zgodzić, że obaj beniaminkowie dają radę
terebka - 8 Października 2012, 18:43
I tak. Ciekawi mnie, jak też - odpukać - pociągnie Flota tę swoją passę już w ekstraklasie.
Taselchof - 8 Października 2012, 19:16
Ze swoim budżetem i stadionem ma nawet szansę nie spełniać wymogów licencyjnych, no ale kto tego przestrzega
Chal-Chenet - 8 Października 2012, 21:48
Widzew widzę wraca na swoje miejsce. I tak zaskakująco długo liderowali.
dalambert - 16 Października 2012, 21:16
Bu ha ha , bu ha, ha i hip hop dziś, dzisś,
te futafony za miliard złotych wybudowały koszyk HGW z zasuwanym dachem i dziś go NIE zasunęły , więc leje równo i z mecza fówno
Agi - 16 Października 2012, 21:18
dalambert napisał/a | te futafony za miliard złotych wybudowały koszyk HGW z zasuwanym dachem i dziś go NIE zasunęły , więc leje równo i z mecza fówno |
W radiu mówią, że drużyny się nie zgodziły na zasunięcie, bo duszno.
dalambert - 16 Października 2012, 21:19
Agi, Bu ha bu ha bu haha
Agi - 16 Października 2012, 21:22
dalambert, co ja Ci poradzę, że im duszno.
dalambert - 16 Października 2012, 21:24
faktycznie bidoczki strasznie im du....pno
Blue Adept - 16 Października 2012, 21:31
Ale kaszana, ta nasza piłka kopana... Najlepsze, że miała być na stadionie "impreza" pożegnalna Laty, z zaproszeniem "czcigodnych gości"...
Agi - 16 Października 2012, 21:31
W tvn24 piszą na pasku, że decyzję podjął PZPN jako organizator spotkania wynajmujący stadion.
Blue Adept napisał/a | Najlepsze, że miała być na stadionie impreza pożegnalna Laty, z zaproszeniem czcigodnych gości... |
No to się Lato pożegnał cebrem zimnej wody.
|
|
|