Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
Fidel-F2 - 31 Maj 2012, 15:56
Nie będzie jakiegoś tematu na EURO?
Ten temat mam w ignorach ale czuję silną potrzebą narzekania. Rzygać mi się chce jak słyszę nieudolne g*wno które robi za polską piosenkę na EURO 2012.
hrabek - 31 Maj 2012, 16:04
Możesz temat założyć, masz wprawę
Fidel-F2 - 31 Maj 2012, 16:15
nie moje kompetencje merytoryczne
jewgienij - 31 Maj 2012, 17:21
Fidel-F2 napisał/a | Rzygać mi się chce jak słyszę nieudolne g*wno które robi za polską piosenkę na EURO 2012. |
Mnie się to kojarzy z http://www.youtube.com/watch?v=IHZyWcV_oi8
Ale kto by się takimi pierdołami przejmował?
aniol - 11 Czerwca 2012, 11:57
najpierw polscy nazisci mieli mordować angielskich pilkarzy,
a teraz zespol Dżazembajna namawia do zażywania kokainy
czy tylko ja mam wrażenie, czy faktycznie w kalifacie brytyjskim jedyni normalni ludzie to polacy?
http://muzyka.wp.pl/gid,6...ml?ticaid=1e9c3
Agi - 11 Czerwca 2012, 12:43
aniol, powiedzmy sobie wprost: nie wszyscy nas lubią.
W następnej kolejności proponuję przypomnieć sobie tekst Młynarskiego, który to tekst nic, a nic nie stracił na aktualności: Ballada o kasjerze
Wersja tekstowa
Jotha - 12 Czerwca 2012, 14:08
A my i tak z Rosją wygramy
dalambert - 12 Czerwca 2012, 15:56
No to dziś meczowy horrorek, a typowałem z serca i nadzieji głupiej / niech żywi nigdy.../
więc aby nam się.
Matrim - 25 Czerwca 2012, 20:10
Na marginesie kończącego się Euro zaczynają się już transakcje handlowe. Nic dziwnego nie ma w tym, że głównie młode niemieckie wilczki (Reus, Schurrle) są na celowniku dużych klubów. A to Polacy mieli się wypromować najbardziej Niemniej, w światowych serwisach pojawiła się informacja, że Newcastle chce Boenischa, który w polskiej drużynie był niby najgorszy. I dobrze mu tak, chcemy Polaków w Premiership
A dodatkowo, Kagawa oficjalnie już podpisał kontrakt z Manchesterem United. Bardzo mnie ta wiadomość cieszy
Nitj'sefni - 25 Czerwca 2012, 20:17
Matrim napisał/a | w światowych serwisach pojawiła się informacja, że Newcastle chce Boenischa |
No, i pojawiło się też to, że VfB z niego zrezygnowało. Chyba Niemcy lepiej znają się na piłce
Matrim - 25 Czerwca 2012, 21:02
Nitj'sefni, oj i po co zdradzać takie mało istotne szczegóły? Mnie tam Boenisch do angielskiej ligi pasuje. Kto wie, może się tam wiele nauczy, ambicji mu na pewno nie brak.
Taselchof - 10 Sierpnia 2012, 15:06
To ja krotko w sprawie Ligii Europejskiej i eliminacji do LM ... przynajmniej nie szykuje sie, by jakaś drużyna mówiła ,że jest wymęczona bo gra co 3 dni jakiś mecz (poza może tymi tygodniami gdzie wypada PP), dostaliśmy w pupę od europejskich przeciętniaków, aż miło, jednak w przypadku śląska sprzedaż , bądź w sumie strata całej obrony nie przyniosła sukcesu nawet sprowadzony na prędcę Jodłowiec nie załatał wyrwy. W Lechu Ślusarski na przedzie, grający na szpicy ... Sny o tym że poziom ekstraklasy z roku na rok jest coraz wyższy to mrzonki i już raczej w tym przypadku nie odpowiadają za to takie tuzy jak Lato,Olkowicz i Bugdoł, tylko prezesi którzy nie umieją stworzyć klubu, z trenerem na lata i szkoleniem młodzieży. O Legii też mam parę prostych żołnierskich słów ale to może innym razem .
A teraz panowie Typerzy znajdą się chętni bo start naszej ,,Ekstra"klasy coraz bliżej.
dalambert - 10 Sierpnia 2012, 15:18
Taselchof napisał/a | A teraz panowie Typerzy znajdą się chętni bo start naszej ,,Ekstraklasy coraz bliżej |
może, nie mam o tym bladego pojęcia, aletypowanie losowe tyż się sprawdza
Jotha - 14 Sierpnia 2012, 14:20
Legia gra dalej, przynajmniej na razie. Przy tym wprowadza młodych do drużyny, choć przydało by się i wzmocnienie składu starszymi i nieco bardziej doświadczonymi. A Śląsk dał plamę, choć jeszcze większą Ruch.
A jutro zaczyna "nowa" reprezentacja...
jewgienij - 14 Sierpnia 2012, 19:01
Jeśli Bóg da, będzie dobrze. Jeśli nie, będzie tak samo.
My śmiertelni nie mamy na to wpływu. Działacze, trenerzy i piłkarze czekają więc na boską opatrzność, która nie raz ratowała nas w historii.
terebka - 15 Sierpnia 2012, 12:59
Dobra. Fryzjer złapany, można startować z ligą.
Taselchof - 15 Sierpnia 2012, 13:27
Mam nadzieje że chociaż z 10 typerów się zbierze w tym sezonie do typowania rodacy
Chal-Chenet - 15 Sierpnia 2012, 14:13
Właśnie.
figurant - 16 Sierpnia 2012, 00:02
Po dzisiejszym meczu, z wielką niecierpliwością, czekam na spotkanie z Anglią.
dalambert - 16 Sierpnia 2012, 00:47
A ja wiem jedno, w Brazylii nas nie będzie
Matrim - 16 Sierpnia 2012, 20:43
A w weekend zaczyna Premier League. Mam nadzieję, że ManU wróci na tron, szczególnie po dzisiejszych wieściach, że van Persie dołączył do drużyny. Martwi jednak brak wzmocnień w pomocy, przydałoby się jakieś konkretne wzmocnienie, bo jeden Kagawa to jednak mało. Niby jest Giggs i Scholes... Szkoda, że nie powalczyli mocniej o Hazarda.
A dodatkowo mocno kibicuję Southampton - od zawsze "mojej" drużynie w Football Managerze Przez najlepszą akademię piłkarską z nie-topowych drużyn.
Nitj'sefni - 17 Sierpnia 2012, 10:05
Matrim napisał/a | A w weekend zaczyna Premier League. |
Wreszcie. Już nie mogę się doczekać
Matrim napisał/a | van Persie dołączył do drużyny |
Ciekaw jestem jak przyjmą go kibice na Emirates...
A ja kibicuję tylko i wyłącznie Liverpoolowi i mam nadzieję, że wyjdzie z zapaści. Transferów parę było, choć nie jakichś niesamowitych (ale The Reds nie są teraz aż tak atrakcyjnym pracodawcą), a ze dwa może jeszcze będą. Kadra wydaje się być nie najgorsza, a i jest nowy manager, więc zobaczymy. Marzy się powrót do Top 4.
jewgienij - 17 Sierpnia 2012, 16:24
Taselchof napisał/a | Mam nadzieje że chociaż z 10 typerów się zbierze w tym sezonie do typowania rodacy |
Po występach naszych czołowych klubów w pucharach na widok samych nazw polskich klubów robi mi się niedobrze. Pewnie mi przejdzie, ale na razie ta liga mnie kręci tyle, co liga albańska.
Albo nasza piłka sięgnęła dna, albo ja się starzeję bez godności.
Taselchof - 17 Sierpnia 2012, 18:15
jewgienij, jak to mówiła jedna mądrośc może ta ,,ekstraklasa" to g... ale to nasze...a "Ekstrakalsa".
Chal-Chenet - 17 Sierpnia 2012, 20:28
Nitj'sefni napisał/a | Matrim napisał/a | A w weekend zaczyna Premier League. |
Wreszcie. Już nie mogę się doczekać |
+1
Chal-Chenet - 19 Sierpnia 2012, 11:01
A w Anglii póki co bez zmian. Arsenal jak zwykle majaczy o Mistrzostwie, ale osłabia się przed sezonem (tym razem odchodzi dwóch kluczowych zawodników) i zaczyna ligę bez przytupu, a Liverpool tradycyjnie zawodzi już od początku ligi.
Zobaczymy jeszcze w jakiej formie są Manchestery i Chelsea, bo to te zespoły będą się bić o tytuł. I raczej tylko one.
Szacunek też dla Newcastle za walkę. Oglądałem trochę drugiej połowy i jak oni gryźli trawę... Oklasky. Powinni powalczyć o LE przy takiej dyspozycji.
jewgienij - 19 Sierpnia 2012, 12:02
Biedny Arsenal, ciągle im kogoś wyjmują
Chal-Chenet - 22 Sierpnia 2012, 10:09
O inauguracji ligi: http://poprzecinku.pl/art/zaczeli/50
Matrim - 2 Września 2012, 22:21
No i tak. Southampton zamyka tabelę, ale przynajmniej oba Manchestery mają już odfajkowane, każdemu strzelili po dwie bramki, z United prowadzili, obronili karnego... ale RvP dał popis. No cóż. Może jednak nie spadną.
A Manchester zdobędzie mistrza
Chal-Chenet - 2 Września 2012, 23:52
Który?
MU wygrało, ale zagrali słabo w defensywie. Ta formacja wymaga wzmocnień. Vidic i Ferdidand już nie są w takiej formie, jak przed laty, a i nazwiska zmienników nie zachwycają.
|
|
|