Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Rafał - 23 Czerwca 2006, 12:32
Witajcieeee!
QCF!
Co za świnia egoistyczna wakacje powymyślała??? I co ja teraz z dzieciakami porobię??? Wysłać nie mam gdzie, teściowej nie wpuszczę, na podwórku szlajają się budowlańcy i rzucają się dachówkami, dawajcie jakieś pomysły.
elam - 23 Czerwca 2006, 12:41
a masz ogrodek?? to niech ida trawe z marchewki i cebuli wyrywac, albo czeresnie obrywac... ja tak spedzalam wakacje do 17go roku zycia....
Rafał - 23 Czerwca 2006, 13:04
W tamtym roku jeszcze był, budowlańce poniszczyły, zresztą innego wyjścia nie było.
elam - 23 Czerwca 2006, 13:13
no to niech skopia ziemie pod nowy....
mozesz tez nauczyc je wyplatania koszykow, robienia na drutach, sztuki origami;
kazac czytac "trylogie" czy inne arcydzielo literatury iurzadzic konkurs z nagrodami na znajomosc tegoz;
zrobic z ich pomoca generalny remanent w garazu/szopie/piwnicy/strychu/pokoju dziecinnym;
pozwolic umyc brudne butelki i sloiki z piwnicy i zaniesc do skupu a za uzyskane pieniadze kupic co chca;
kupic farbe pokojowa w kilku kolorach i pozwolic wlasnorecznie odmalowac ich pokoje;
zaopatrzyc oboje w komputery polaczone w siec i niech sobie graja...
widzisz, opcji jest mnostwo...
Rafał - 23 Czerwca 2006, 13:16
7 i 9 lat?
Godzilla - 23 Czerwca 2006, 13:17
Niech sobie na gruzach ogródka zbudują Rudego 102 z kartonu i paru żerdzi. No, może być Sokół Millennium.
elam - 23 Czerwca 2006, 13:21
aa nie wiem dlaczegoi, mialam wrazenie ze te twoje dzieci to maja juz cos kolo 12 lat... no dobra. Sienkiewicza moga zaczac czytac. sprzatac w pokoju tez
Aga - 23 Czerwca 2006, 13:25
Witam! Nareszcie wakacje. Mam jeszcze kilka godzin, zanim przyjedzie po mnie ojciec i zostanę odcięta od neta na całe dwa miesiące. Czasem może wpadnę na forum, ale raczej rzadko...
No, zakończenie roku już za mną, świadectwo odebrane, kwiatki wręczone, można odpoczywać.
elam - 23 Czerwca 2006, 13:31
trzymaj sie, Aga!!!
milych wakacji, duzo slonca i smacznych lodow, sympatycznego towarzystwa, ciekawych wydarzen, konskiego zdrowia i grubego portfela !!!
Pako - 23 Czerwca 2006, 13:38
Dzień dobry
A nie.. nie taki dobry. Przez siedem dni nawet kropeleczki alkoholu nei mogę do ust wziać. Nawet cukierki z alkoholem odpadają..... Ble...
Ale za to jest ciepło, może potem przestanie byc w końcu duszno
Aga - 23 Czerwca 2006, 13:47
Dziękuję, Elam, dziękuję. Czekają mnie najprawdopodobniej wspaniałe wakacje. Rosja i te sprawy
Selithira - 23 Czerwca 2006, 15:53
A ja się witam i jednocześnie żegnam na jakieś dwa tygodnie Nie spamować za dużo!
A nad morzem zainfekuje się parę komputerów SETI QCF !
Pako - 23 Czerwca 2006, 16:08
Selithira - Pa! Baw się dobrze! Przyślij mi kartkę
Piech - 23 Czerwca 2006, 17:02
Cytat | Miria: ...jeszcze tylko egzamin |
Na mianowanego?
Aga - 23 Czerwca 2006, 17:42
Ja się już oficjalnie pożegnam, bo jak mnie ojciec zaskoczy, to nie wiem, czy będę miała czas.
Wybywam na dwa miesiące, ale postaram się czasem zajrzeć na forum. Życzę wszystkim miłych, słonecznych wakacji, piszącym - dużo weny i wspaniałych pomysłów.
A ja
Pako - 23 Czerwca 2006, 17:47
Pa Aga! Miłych wakacji ci życzę! Jak znajdziesz czas i komputer (w rosji też podobno mają ) to napisz posta
Pa!
Piech - 23 Czerwca 2006, 17:50
Pa, pa. Poducz się rosyjskiego. To bardzo ładny język. Kiedyś go nie cierpiałem, ale z innych powodów.
Anonymous - 23 Czerwca 2006, 18:25
Piech:
Cytat | Cytat:
Miria: ...jeszcze tylko egzamin
Na mianowanego? |
Tak. Jestem zadowolona, bo szkoła dostała osiemset zlotych za projekt edukacyjny, którego byłam koordynatorką - dyro dał mi te pieniądze na wyposażenie sali
Poproszę o trzymanie kciuków we wtorek.
Piech - 23 Czerwca 2006, 18:48
Dobrze. Bedę trzymał jeden kciuk za Ciebie, a drugi za żonę, która ma to samo i w ten sam dzień.
Pako - 23 Czerwca 2006, 18:53
No to kciuki za obie śliczne panie trzymamy
Ixolite - 23 Czerwca 2006, 18:54
Pozdro dla tych co wyjezdzaja
Ja jeszcze tydzien sesji przed sobą mam
Za to animacje skonczylem wreszcie
Anonymous - 23 Czerwca 2006, 20:36
Piech:
Cytat | Dobrze. Bedę trzymał jeden kciuk za Ciebie, a drugi za żonę, która ma to samo i w ten sam dzień. |
Ooo! Życz jej ode mnie powodzenia. Będzie dobrze, tak myślę. Tylko niech żona się nauczy, jakie są uprawnienia Rady Pedagogicznej
elam - 23 Czerwca 2006, 21:03
no to jeszcze za mnie trzymajcie kciuki, zeby moj promotor wypil to piwo, jakiego wlasnie nawarzyl...
narobil burdlu, ofiara ruska.. pardon, francuska ...
miala byc obrona 26go, a on mi dzisiaj pisze, ze 5go lipca. a ja mam juz bilety kupione na 3go, i nie mozna wymienic. no kurdeeeeee!!!!
Anonymous - 23 Czerwca 2006, 21:18
Oj, elam, będę trzymać kciuki. Współczuję - widać na francuskich uczelniach taki sam bałagan, jak na naszych.
Indy - 23 Czerwca 2006, 22:26
Dobra ja gasze kompa, bo musi odpocząć.
Dobranoc , do jutra Kochani
mawete - 24 Czerwca 2006, 07:48
Cześć
QCF!
Pako - 24 Czerwca 2006, 08:53
yo!
qcf, niech będzie
Indy - 24 Czerwca 2006, 09:19
Witam Wszystkich,
na dworze jest narazie pieknie
QCF
elam - 24 Czerwca 2006, 10:14
witam
chyba przez ten ostatni tydzien bede biegac za ludzmi i orty poprawiac...
Indy,
NA RAZIE. na ten jeden raz.
a mi udalo sie wylaczyc komputer przed trzecia... on sie wyspal. ja nie
Tomcich - 24 Czerwca 2006, 10:31
Witam wszystkich, zapowiada się kolejny, upalny dzionek.
|
|
|