To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Pako - 6 Lipca 2006, 15:14

Ha! Wysyp nowych!
To może grilla rozpalimy? :twisted:

Kruk Siwy - 6 Lipca 2006, 15:16

Kto ma sos sojowy? I tacki? Pako organizuje grilla z Nowych. Mniam!
Pako - 6 Lipca 2006, 16:24

Jeszcze świeże, ciepłe mięsko :) Krwiste :twisted:
Ktoś chce łopatkę?

Tomcich - 6 Lipca 2006, 18:56

Zostawcie coś dla mnie, mandragora w ogródku usycha. :mrgreen:

mc1444 - 6 Lipca 2006, 19:00

No To Masz :)

mc1444

Ziemniak - 6 Lipca 2006, 19:51

Witam serdecznie
No to na dobry początek podcinamy tasakiem ścięgna Achillesa (żeby nie uciekła) i rozglądamy się za jakimś poręcznym rożnem :twisted:

Albion - 7 Lipca 2006, 08:48

BUHAHAHAHAHAHA !!!!
Na Whiskas poprzerabiam !!! :twisted:

I witam serdecznie wszystkich nowych...

NOŻEM I WIDELCEM !!! :mrgreen:

Godzilla - 7 Lipca 2006, 10:35

Ale paluszki im zostaw, Albionie, co by mieli czym spamować. O narybek trzeba bądź co bądź trochę dbać. Mc1444, ciebie również ściskam serdecznie i gorąco i łapą po pleckach poklepuję na dzień dobry. No nie, czemu wszyscy się tak łatwo zamieniają w mokrą plamę? Z kim ja się będę teraz bawić? Mamusiuuuuu!
Radam - 7 Lipca 2006, 10:56

Godzilla napisał/a
Ale paluszki im zostaw, Albionie, co by mieli czym spamować. O narybek trzeba bądź co bądź trochę dbać.

Wystarczy jeden zostawić, bo choć wolniej się pisze to można nad treścią się zastanowić :wink:
Witam w zacnej kompanii nowy narybek, machając kikutami bo tylko tyle mi zostało po mojej imprezce powitalnej :) (ognisko, konie i takie tam atrakcje)

Rodion - 7 Lipca 2006, 16:51

Jest tak goraco ze nic misie nie chce!
wiec prosze was bardzo byscie tym kijaszkien co o tam sobie lezy, zbili sie sami do nieprzytomnosci. Oki?: :?

Czarny - 7 Lipca 2006, 17:24

To przepędź te "misie" i do roboty własnoręcznej, tudzież wzbogaconej instrumentami (kastety, pały, siekiery i inna broń biała, jak również palna - co kto lubi) :twisted:
A ja Was nowi spiorę (znaczy powitam :mrgreen: ) w stylu pawlakowym, ino sierzp tatowy zastąpię kosą Grima :wink:

Rodion - 7 Lipca 2006, 17:27

Czarny a to chce Ci sie w taki upał?! :?
Czarny - 7 Lipca 2006, 17:32

Ordnung muss sein. Co ma do rzeczy "się chce"? Z takim podejściem drugiej Japonii to my nie zbudujemy :wink:
Rodion - 7 Lipca 2006, 17:34

Sorki!! To ja nie wiedzialem ze my tu drugi Nipon budujemy! :D :wink:
Czarny - 7 Lipca 2006, 17:37

Pan tu, panie Rodion od serdeczności powitalnych się migasz, a ja gorę, a ja gorę :mrgreen:
Rodion - 7 Lipca 2006, 17:41

A skoro tak to zalecam zimne piwko w ilości dowolnej ( najlepiej sporej) :mrgreen:
A nowi niech sie bezsilnie przygladaja! ( o suchym pysku w upale) :twisted:

Albion - 8 Lipca 2006, 08:30

No to może zmiana planów skoro tak, to ja jakieś sushi zarządzę :twisted:
Gdzieś tu mi się miecz dziadkowy plątał pod okiem... jest, haaaaa!!!! To teraz nowych ze ściany po akcji naszej kochanej Godzilli zdrapiem i na desce porombiem :mrgreen:

Indy - 8 Lipca 2006, 13:31

No i oczywiście zostaw coś dla mnie.
Albion - 8 Lipca 2006, 14:29

No teraz to problem będzie, bo się nieco rozpędziłem i w sumie to co mam przed sobą to bardziej tatar przypomina niż sushi.... :?
Chyba, że lubisz, to częstuj się śmiało - tatar dla wszystkich!!! :twisted:

No i jeszcze sklonować można, krwi wszędzie pełno, w najgorszym przypadku mutant jaki wyjdzie :wink:

Indy - 9 Lipca 2006, 15:51

Nie ważne co, żeby się jeszcze ruszało i czuło, że boli. :mrgreen:
ocset - 9 Lipca 2006, 19:27

WItam wszystkich :mrgreen: :bravo

Nawiasem mówiąc science-fiction.pl to fajna domenka. Ciekawe kto ma emaila boss@science-fiction.pl? :mrgreen: :bravo

MrMorgenstern - 9 Lipca 2006, 21:22

Na powitanko polewam Cię po pleckach octem od św. Siarki. Podobno schodzi ładnie z mięskiem, gdy się trochę samopobiczujesz :twisted:
Tomcich - 9 Lipca 2006, 21:31

Ponieważ w obecnej chwili jestem Batmanem więc wezwę swoją rodzinkę i oni się tobą zajmą. :mrgreen: Dla mnie trochę za gorąco. :mrgreen:

A na końcu

Trzeba troszkę kaszanki zrobić, a ten gostek na końcu zna się na krwi upuszczaniu.

Indy - 10 Lipca 2006, 17:44

Witam nowoprzybyłego, już się Tobą zajmą :twisted:
dareko - 10 Lipca 2006, 17:51

Ooooo..... mięsko :twisted: Ładny nick, przypomnial mi, że nic kwaśnego dawno nie jadłem :twisted: Słój jakiś wiekszy trochę, ze 300 litrów octu i zrobimy młodego w marynacie :mrgreen:
Kruk Siwy - 11 Lipca 2006, 08:32

Ale upał, nic się nie chce, więc tylko od niechcenia nowego gwiazdą zaranną między łopatki. Witaj! Łup!!
Locke - 12 Lipca 2006, 22:21

Hej. Jako nowy, witam się ze wszystkimi. :D
Miło was poznać

Tomcich - 12 Lipca 2006, 22:26

Hej, luuuudzie Nowego mamy. :twisted: Trochę gorąco na grilla, może go do zamrażarki schować na trochę. :mrgreen:
A poza tym to witam na forum. :D

Albion - 13 Lipca 2006, 07:20

Witam Locke! Jako żeś osoba obiektywna, pozwól, że pokażę ci swój nowy wynalazek. Myslę że ocenisz go uczciwie. Nazywa się "zmiażdży-paluch", ale to nazwa robocza, możemy zmienić... Jak działa, pytasz? Ha, nic prostszego, wkłada się widzisz w ten otwór paluchy - daj rękę nie wstydź się - i naciska ten tutaj przycisk. Słyszysz jak miło szumi. Szarpnęło mówisz, nic to że do łokcia pojechało, zdarza się - najwyżej nazwę zmienimy, mówiłem, że robocza... Tak się zastanawiam... to może teraz nogę dla odmiany? :twisted:
dareko - 13 Lipca 2006, 08:15

Witaj na forum :) Oooo, zamrożony jesteś i bez rączki, biedactwo. A pokarz drugą rączkę.... Ciach :twisted: Mam lody na upał!!!! :mrgreen:

Partner forum