Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Pako - 6 Lipca 2006, 15:14
Ha! Wysyp nowych!
To może grilla rozpalimy?
Kruk Siwy - 6 Lipca 2006, 15:16
Kto ma sos sojowy? I tacki? Pako organizuje grilla z Nowych. Mniam!
Pako - 6 Lipca 2006, 16:24
Jeszcze świeże, ciepłe mięsko Krwiste
Ktoś chce łopatkę?
Tomcich - 6 Lipca 2006, 18:56
Zostawcie coś dla mnie, mandragora w ogródku usycha.
mc1444 - 6 Lipca 2006, 19:00
No To Masz
mc1444
Ziemniak - 6 Lipca 2006, 19:51
Witam serdecznie
No to na dobry początek podcinamy tasakiem ścięgna Achillesa (żeby nie uciekła) i rozglądamy się za jakimś poręcznym rożnem
Albion - 7 Lipca 2006, 08:48
BUHAHAHAHAHAHA !!!!
Na Whiskas poprzerabiam !!!
I witam serdecznie wszystkich nowych...
NOŻEM I WIDELCEM !!!
Godzilla - 7 Lipca 2006, 10:35
Ale paluszki im zostaw, Albionie, co by mieli czym spamować. O narybek trzeba bądź co bądź trochę dbać. Mc1444, ciebie również ściskam serdecznie i gorąco i łapą po pleckach poklepuję na dzień dobry. No nie, czemu wszyscy się tak łatwo zamieniają w mokrą plamę? Z kim ja się będę teraz bawić? Mamusiuuuuu!
Radam - 7 Lipca 2006, 10:56
Godzilla napisał/a | Ale paluszki im zostaw, Albionie, co by mieli czym spamować. O narybek trzeba bądź co bądź trochę dbać. |
Wystarczy jeden zostawić, bo choć wolniej się pisze to można nad treścią się zastanowić
Witam w zacnej kompanii nowy narybek, machając kikutami bo tylko tyle mi zostało po mojej imprezce powitalnej (ognisko, konie i takie tam atrakcje)
Rodion - 7 Lipca 2006, 16:51
Jest tak goraco ze nic misie nie chce!
wiec prosze was bardzo byscie tym kijaszkien co o tam sobie lezy, zbili sie sami do nieprzytomnosci. Oki?:
Czarny - 7 Lipca 2006, 17:24
To przepędź te "misie" i do roboty własnoręcznej, tudzież wzbogaconej instrumentami (kastety, pały, siekiery i inna broń biała, jak również palna - co kto lubi)
A ja Was nowi spiorę (znaczy powitam ) w stylu pawlakowym, ino sierzp tatowy zastąpię kosą Grima
Rodion - 7 Lipca 2006, 17:27
Czarny a to chce Ci sie w taki upał?!
Czarny - 7 Lipca 2006, 17:32
Ordnung muss sein. Co ma do rzeczy "się chce"? Z takim podejściem drugiej Japonii to my nie zbudujemy
Rodion - 7 Lipca 2006, 17:34
Sorki!! To ja nie wiedzialem ze my tu drugi Nipon budujemy!
Czarny - 7 Lipca 2006, 17:37
Pan tu, panie Rodion od serdeczności powitalnych się migasz, a ja gorę, a ja gorę
Rodion - 7 Lipca 2006, 17:41
A skoro tak to zalecam zimne piwko w ilości dowolnej ( najlepiej sporej)
A nowi niech sie bezsilnie przygladaja! ( o suchym pysku w upale)
Albion - 8 Lipca 2006, 08:30
No to może zmiana planów skoro tak, to ja jakieś sushi zarządzę
Gdzieś tu mi się miecz dziadkowy plątał pod okiem... jest, haaaaa!!!! To teraz nowych ze ściany po akcji naszej kochanej Godzilli zdrapiem i na desce porombiem
Indy - 8 Lipca 2006, 13:31
No i oczywiście zostaw coś dla mnie.
Albion - 8 Lipca 2006, 14:29
No teraz to problem będzie, bo się nieco rozpędziłem i w sumie to co mam przed sobą to bardziej tatar przypomina niż sushi....
Chyba, że lubisz, to częstuj się śmiało - tatar dla wszystkich!!!
No i jeszcze sklonować można, krwi wszędzie pełno, w najgorszym przypadku mutant jaki wyjdzie
Indy - 9 Lipca 2006, 15:51
Nie ważne co, żeby się jeszcze ruszało i czuło, że boli.
ocset - 9 Lipca 2006, 19:27
WItam wszystkich
Nawiasem mówiąc science-fiction.pl to fajna domenka. Ciekawe kto ma emaila boss@science-fiction.pl?
MrMorgenstern - 9 Lipca 2006, 21:22
Na powitanko polewam Cię po pleckach octem od św. Siarki. Podobno schodzi ładnie z mięskiem, gdy się trochę samopobiczujesz
Tomcich - 9 Lipca 2006, 21:31
Ponieważ w obecnej chwili jestem Batmanem więc wezwę swoją rodzinkę i oni się tobą zajmą. Dla mnie trochę za gorąco.
A na końcu
Trzeba troszkę kaszanki zrobić, a ten gostek na końcu zna się na krwi upuszczaniu.
Indy - 10 Lipca 2006, 17:44
Witam nowoprzybyłego, już się Tobą zajmą
dareko - 10 Lipca 2006, 17:51
Ooooo..... mięsko Ładny nick, przypomnial mi, że nic kwaśnego dawno nie jadłem Słój jakiś wiekszy trochę, ze 300 litrów octu i zrobimy młodego w marynacie
Kruk Siwy - 11 Lipca 2006, 08:32
Ale upał, nic się nie chce, więc tylko od niechcenia nowego gwiazdą zaranną między łopatki. Witaj! Łup!!
Locke - 12 Lipca 2006, 22:21
Hej. Jako nowy, witam się ze wszystkimi.
Miło was poznać
Tomcich - 12 Lipca 2006, 22:26
Hej, luuuudzie Nowego mamy. Trochę gorąco na grilla, może go do zamrażarki schować na trochę.
A poza tym to witam na forum.
Albion - 13 Lipca 2006, 07:20
Witam Locke! Jako żeś osoba obiektywna, pozwól, że pokażę ci swój nowy wynalazek. Myslę że ocenisz go uczciwie. Nazywa się "zmiażdży-paluch", ale to nazwa robocza, możemy zmienić... Jak działa, pytasz? Ha, nic prostszego, wkłada się widzisz w ten otwór paluchy - daj rękę nie wstydź się - i naciska ten tutaj przycisk. Słyszysz jak miło szumi. Szarpnęło mówisz, nic to że do łokcia pojechało, zdarza się - najwyżej nazwę zmienimy, mówiłem, że robocza... Tak się zastanawiam... to może teraz nogę dla odmiany?
dareko - 13 Lipca 2006, 08:15
Witaj na forum Oooo, zamrożony jesteś i bez rączki, biedactwo. A pokarz drugą rączkę.... Ciach Mam lody na upał!!!!
|
|
|