To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Nitj'sefni - 21 Kwietnia 2012, 16:18

Bo jesteś kibicem Barcelony, więc Ciebie nie denerwują. Z mojej perspektywy to wygląda inaczej. Ciężko mi się nie złościć na ludzi, którzy ostatnio regularnie ogrywają moją drużynę. Może to absurdalne, ale cóż. Na graczy Realu się nie wściekam, bo grają dobrze, nie mogę się do nich przyczepić. Barcelona jest po prostu lepsza.
terebka - 21 Kwietnia 2012, 20:19

No, chyba że...
Nitj'sefni - 21 Kwietnia 2012, 22:13

A dzisiejsze Gran Derbi dla Realu! Brawo Królewscy :bravo :bravo :bravo Standardowo Barcelona atakowała, ale jakoś brakowało jej polotu. Real natomiast mądrze i spokojnie, choć nie tak jak lubię, czyli defensywnie. Widocznie, aby z Barcą odnieść sukces, inaczej się nie da. Podobny mecz do tego naszego polskiego El Classico - gospodarze atakowali, ale to goście ich wypunktowali.

I kolejna miła dla mnie informacja - Borussia Dortmund Mistrzem Niemiec. Wielkie brawa :bravo :bravo :bravo

Chal-Chenet - 21 Kwietnia 2012, 22:23

:bravo Real. Porażka Barcelony zawsze cieszy. :D Teraz przykład z Królewskich powinna wziąć Chelsea.
Btw, komentatorzy boscy. Pół meczu stękają, że Xavi dzisiaj słaby, a jak go Guardiola zmienia zdziwieni i zdania, że powinien zostać. :lol:

:bravo Borussia

terebka - 22 Kwietnia 2012, 09:21

Cóż. Taka karma. Nie wszystko da się połknąć. Czasami coś się uleje. W miarę spokojny mecz, bez teatralnych gestów ze strony wojowników Mourinho. Po prostu mecz, a nie farsa, w którym wygrał zespół z lepszą dyspozycją i rozsądną strategią. Bo kiedy chce się zdominować atakiem Barcelonę, wyjeżdża się z Camp Nou z koszykiem straconych bramek. Tu mi się zaraz przypomina spotkanie reprezentacji Polski i Hiszpanii :roll:

Sukces Polussi Dortmund cieszy :D :bravo :bravo :bravo

Nitj'sefni - 24 Kwietnia 2012, 20:39

Puchar jest nasz! Brawo Legia! :bravo :bravo :bravo

Jeszcze Mistrz i będzie fantastycznie.

Jotha - 24 Kwietnia 2012, 21:59

Brawo Legia!!! :bravo
Chal-Chenet - 24 Kwietnia 2012, 22:50

Chelsea!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Papa, Barcelono!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Matrim - 24 Kwietnia 2012, 22:55

No proszę... Nie powiem, że mnie to nie cieszy :)
Jotha - 24 Kwietnia 2012, 22:56

No, jak jutro jeszcze Real poleci... to w Hiszpanii powszechny płacz i zgrzytanie uzębieniem :)
Taselchof - 24 Kwietnia 2012, 23:20

Jeszcze tylko Bayern 19 maja pojedzie do Monachium oglądać finał z trybun swojego stadionu. ;-)
dalambert - 25 Kwietnia 2012, 06:10

Legia :bravo
Barca - no, no, coś się kończy, coś zaczyna :?

hrabek - 25 Kwietnia 2012, 07:25

Ach, jak Torres przyjął tę piłkę przy ostatniej akcji. Piękne.
terebka - 25 Kwietnia 2012, 07:33

:P
Nitj'sefni - 25 Kwietnia 2012, 09:27

Kładę się spać przy prowadzeniu Barcelony, a rano sprawdzam wynik i proszę :mrgreen:

Niech się tylko dzisiaj Real postara, bo nie będę miał komu kibicować w finale.

terebka - 25 Kwietnia 2012, 18:18

W takim wypadku, kibicuję Niemcom (i wcale nie chodzi mi Khedirę o Özila)
Agi - 26 Kwietnia 2012, 03:49

terebka, możesz się cieszyć!
Cytat
Real Madryt - Bayern Monachium: dreszczowiec w Madrycie, awans Bawarczyków

terebka - 26 Kwietnia 2012, 07:04

Fajnie. Inaczej nie miałbym komu kibicować w finale.
Chal-Chenet - 26 Kwietnia 2012, 09:08

Zapowiada się ciekawy finał. Bayern u siebie zapewne siądzie na Chelsea od pierwszych minut, ale na korzyść Anglików przemawia dwumecz z Barceloną, gdzie FCB zrobiła dokładnie to samo, a i tak odpadła. Go, Chelsea! Niech wygrają Anglicy, należy im się po tych pechowych latach w LM.
hrabek - 26 Kwietnia 2012, 09:30

Patrzcie, co to się porobiło. Byłem święcie przekonany, jak zresztą znakomita większość piłkarskiego świata, nawet tego siedzącego w środku, że Real i Barcelona bez problemu poradzą sobie z "tymi drugimi", bo przecież inny finał nie może być. Tymczasem okazało się nagle, że "ci drudzy" nie trafili do półfinału z konkursu piękności, a także przeszli fazę grupową i eliminowali kolejnych przeciwników. Wczorajszy mecz podobał mi się o wiele mniej, bo chociaż w teorii Bayern miał dużo bardziej widowiskowy pomysł na walkę z Realem od Chelsea, która po prostu zamurowała bramkę, to o tyle w praktyce obrona Anglików wyglądała jednak dużo lepiej od bezładnej bieganiny w Madrycie, szczególnie, że w drugiej połowie piłkarzom obu drużyn o wiele bardziej przeszkadzały sznurówki, buty, murawa i kwadratowa piłka od obrońców przeciwnej drużyny.

EDIT: Chal, tylko pamiętaj, że Chelsea w Barcelonie zremisowała mając zaliczkę z pierwszego meczu. Tu pierwszego meczu nie ma, więc remis urządza ich jedynie do pewnego stopnia.

Chal-Chenet - 26 Kwietnia 2012, 10:50

Wiem. Obawiam się w ogóle trochę tego, że Bayern gra u siebie, jednak mam nadzieję, że będą aż za bardzo chcieli dać radość publiczności, zagrają zbyt ofensywnie i zostaną skarceni. A Chelsea ma spore możliwości by ukąsić.
Nitj'sefni - 26 Kwietnia 2012, 18:20

No tak, czyli finału pewnie nie obejrzę. Nie znoszę Chelsea i równie mocno nie znoszę Bayernu. Jak spojrzę, to tylko na chwilę i bez większego zainteresowania. A jak ktoś by spytał kogo bym wolał, to chyba Smerfy, bo angielska liga jest najlepsza na świecie i koniec kropka.
Nitj'sefni - 12 Maj 2012, 22:12

Borussia Dortmund pokonała w finale Pucharu Niemiec Hollywood Monachium 5:2!!! 3 gole Roberta, Kuba i Łukasz po asyście. Rewelacja!!!
ketyow - 13 Maj 2012, 18:50

City zniszczyło mi wieczór.

Glory, glory...

Witchma - 13 Maj 2012, 18:53

ketyow napisał/a
City zniszczyło mi wieczór.

Nie tylko Tobie.

jewgienij - 19 Maj 2012, 11:45

Grali do końca, jak kiedyś MU z Bayernem w finale. Szacunek

ED. choć mnie też to boli

Chal-Chenet - 20 Maj 2012, 00:11

Chelsea!!! :bravo Zasłużyli.
Taselchof - 20 Maj 2012, 00:27

Bayern przegrał wszystko co mógł Chelsea to nie moja bajka ale brawo :) , szczególnie dla Drogby. :bravo :bravo
jewgienij - 20 Maj 2012, 10:02

Słabiutki ten mistrz, ale cóż, wygrał.
jewgienij - 28 Maj 2012, 13:43

W ramach powstrzymania mojej sraczki przedczerwcowej, może innym szaleńcom też pomoże :D
Swoją drogą, na pewno tylu Niemców nigdy nam nie kibicowało, jak to będzie teraz.

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Partner forum