Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Martva - 4 Października 2009, 10:43
Nie pluję, tylko pfffkam, i nie wiem o której będę, to straszna masa czasu jeszcze
Virgo C. - 4 Października 2009, 10:45
| shenra napisał/a | | pozbawić nas opowieści o złamanych kotach i wkurw..ch myszach |
Oooo, ja chce tego posłuchać. To na pewno będzie lepsze niż o gwałceniu wiewiórek ostatnim razem
shenra - 4 Października 2009, 10:46
A czemu mła nie ma na tej liście?
illianna - 4 Października 2009, 10:47
shenra, już się robi
Rudusa też dopisałam, bo deklarował się kulinarnie, czyli będzie
dalambert - 4 Października 2009, 11:07
illianna, małe Licho jeszcze żyje ?
Kruk Siwy - 4 Października 2009, 11:08
Oficer SB się odezwał.
Virgo C. - 4 Października 2009, 11:11
| dalambert napisał/a | | małe Licho jeszcze żyje ? |
Nie wiemy, uciekł przed końcem
shenra - 4 Października 2009, 11:12
| dalambert napisał/a | | illianna, małe Licho jeszcze żyje ? | coby miało nie żyć My już swoją Martvą mamy.
Lichtenstein - 4 Października 2009, 11:12
Hej, przyznać trzeba, było przemiło.
Lekcja na dziś: to, że mieszkam przy krańcu znanej człowiekowi cywilizacji, symbolizowanym przez pętlę tramwajową, wcale nie oznacza, że nocny autobus też kończy tam bieg.
illianna, Sebastian, jako że zupełnie nie mam co zrobić* z tym nieszczęsnym winem, zanim się zepsuje, przekazałbym go charytatywnie na rzecz przyszłotygodniowego Balconu (na którym, przypominam, niestety nie będę) i do końca życia wykorzystywał to jako wymówkę, gdy przyjdę z pustymi rękami.
Martva, wyrażam nadzieję na odbycie się naleśniconu w jakiejś bliżej nieokreślonej przyszłości.
*poza zaaplikowaniem do zupociągu i żywieniem się wyłącznie nim przez trzy dni.
Martva - 4 Października 2009, 11:17
| Lichtenstein napisał/a | | wcale nie oznacza, że nocny autobus też kończy tam bieg. |
A gdzie kończy? BTW przejeżdżałam ostatnio przez Twoją ulicę i ona chyba jest dłuższa niż myślałam, byłam pewna że kończy się na skrzyżowaniu z Zarzeczem, a ona jeszcze ma straszny kawał w drugą stronę.
Lichtenstein - 4 Października 2009, 11:27
Mydlniki.
Chociaż, sprawdzając na stronie MPK to jest obok siebie rozkład końćzący na mojej pętli i kończący w Mydlnikach, przy czym pokrywają się godzinowo.
Niestety chyba od nowa muszę się uczyć autobusu, zanim będę sobie mógł w nim drzemać lub poczytywać. Tęsknię za moim nocnym N83.
Co do ulicy to faktycznie aż do Rudawej chyba się ciągnie. Ja na szczęście nie mieszkam *dokładnie* na niej, tylko z boku na osiedlu, którego bloki podpięte są numeracją pod nią.
Swoją drogą, dowiedziałem się, że mam w okolicy źródełko, mogę oszczędzać na mineralnej.
shenra - 4 Października 2009, 11:28
| Lichtenstein napisał/a | | Swoją drogą, dowiedziałem się, że mam w okolicy źródełko, mogę oszczędzać na mineralnej. | a ono na pewno 'pitne' jest
Martva - 4 Października 2009, 11:30
| Lichtenstein napisał/a | | Mydlniki. |
A, to spory kawałek dalej.
| Lichtenstein napisał/a | | Co do ulicy to faktycznie aż do Rudawej chyba się ciągnie. |
Ciągnie się jak najbardziej, chodzilismy z piesem do weterynarza tuż za mostem. Ale ten kawałek miedzy Rudawą a Zarzeczem jest strasznie nieprzyjemny z pieszej perspektywy, nie polecam.
Lichtenstein - 4 Października 2009, 11:33
Shenra, tak, przynajmniej domownicy u których wynajmuję tam chodzą po wodę. Jeszcze żyją.
nureczka - 4 Października 2009, 11:34
| Lichtenstein napisał/a | | Shenra, tak, przynajmniej domownicy u których wynajmuję tam chodzą po wodę. Jeszcze żyją. |
To o niczym nie świadczy. To porządny, przedwojenny materiał, co to i okupację i komunizm przetrzymał. A Ty jest socjalistyczna tandeta
shenra - 4 Października 2009, 11:35
| Lichtenstein napisał/a | | Jeszcze żyją. | to miejmy nadzieję, że i Ty przeżyjesz
Kruk Siwy - 4 Października 2009, 11:35
Producent wie co mówi.
illianna - 4 Października 2009, 13:00
Lichtenstein, nureczka, może mieć rację, co do tego, że ta woda nie musi być wcale taka dobra, niby to źródło jurajskie, ale ja miałabym wątpliwości, bo różne rzeczy słyszałam, obawiam się, że zwykła przegotowana kranówa jest lepsza
co do produkcji Ciebie się nie wypowiadam
wino przyjmiemy z chęcią (mamy w końcu jednego Jagiełłę ) chcesz podrzuć w tygodniu, dać Ci jakiś telefon?
e:. lit
corpse bride - 4 Października 2009, 14:47
dzięki wszystkim za spotkanie
illianna - 4 Października 2009, 15:35
corpse bride, wpisać Was na listę
Virgo C. - 4 Października 2009, 16:13
| illianna napisał/a | | (mamy w końcu jednego Jagiełlę ) |
Mogę spróbować ściągnąć jeszcze jednego (czy raczej jedną) ale nie wiem czy będzie jej się chciało z Wrocławia przyjechać
illianna - 4 Października 2009, 16:16
Virgo C., spróbuj
corpse bride - 4 Października 2009, 16:52
hm, miałam odkrzyknąć, że tak, wpisuj, ale sobie przypomniałam, że być może będę poza krk w następny weekend. właściwie to sama nie wiem, ale nie tu miejsce na takie rozsterki. dam znać, jak zdecyduję.
Martva - 4 Października 2009, 17:00
Nie pamiętam czy pytałam - siakieś rezerwacje robimy, czy coś?
corpse bride - 4 Października 2009, 17:38
ja mogę wam zrobić rezerwację, mam konto do tego kina.
illianna - 4 Października 2009, 18:19
Martva, chyba Virgo robi, jak corpse bride[/b ma konto, to mogą się razem dogadać
Rudus - 4 Października 2009, 19:53
O Moja ukochana stwierdzila ze "moze" bekarty wojny. Wiec jakby co to jedo miejsce obok mnie sie waha :]
shenra - 4 Października 2009, 20:39
ivaine może po koncercie reflektowałaby na BalCon ze swoją połówką.
illianna - 4 Października 2009, 20:55
Lista;
1.Virgo C
2.illianna i Sebastian
3.Shenra
4.Martva
5.Rudus plus Ukochana?
6.Ivaine plus Połówka (tylko BalKon)
7.Chmoon plus Luba (tylko BalKon)
8.Toudisław (kino?)
shenra - 4 Października 2009, 21:00
No coś słabo z tymi deklaracjami