nie wolno pisać, że Skyrim jest zły, bo jeszcze ktoś postanowi to sprawdzić!
Nie warto, Witchma, nie warto Nuuudy normalnie. I te smoki tylko latają i zieją, latają i zieją...
Ale jak ładnie latają! Aż się ich człowiekowi nie chce zabijać. A raz taki jeden przyleciał i natłukł bandytów, którzy szyli do mnie z łuków.
Choć i tak najbardziej obłędnym stworzeniem w Skyrim jest koń, który ot tak potrafi się do mnie przypałętać w niektórych lokacjach. Od innych przypadkowo napotkanych koni odróżnia go fakt, że pozwala na sobie pojeździć.
Ale jak zauważy jakiegoś przeciwnika, to nie ma zmiłuj. Raz przyłapałem go na samotnym szturmowaniu zbójeckiego fortu. Cóż było robić - pomogłem.Dunadan - 7 Grudnia 2011, 15:55 A próbował ktoś z was pokraść się do smoka? mnie to się udało :] szkoda tylko, że nie mam ciągle dobrego sztyletu i nawet krytyk x15 wiele nie zdziałał choć trochę pomógł.czterdziescidwa - 7 Grudnia 2011, 16:04 Dunadan sztyletem? Było dosiąść i odlecieć do ciepłych krajów... jest już mod o lataniu na smokach?gorbash - 21 Grudnia 2011, 11:21 Mam do wydania Half Life 2 i Half-Life 2: Lost Coast na Steamie.
Wygrałem ostatnio, a mam już swoje. Chętnego zapraszam na priv.cwany-lis - 22 Grudnia 2011, 21:25 Lost Coast ? to jakiś mod ?
Sam po kilku miesiącach przerwy wróciłem do "the Lost Odyssey" - taki tam japoński rpg na Xboxa 360 - wiązałem z nim dobre nadzieje ale niestety gra powiela "błędy" tego specyficznego gatunku a orientalny, specyficzny humor psuje wrażenia z dosyć poważnej historii.Witchma - 24 Grudnia 2011, 22:42 Skyrim to ZUO Fidel-F2 - 24 Grudnia 2011, 23:08 chodzisz i oglądasz niebo?Matrim - 25 Grudnia 2011, 00:32
Witchma napisał/a
Skyrim to ZUO
No i musiała sprawdzić Witchma - 25 Grudnia 2011, 09:43 Fidel, w przerwach między zbieraniem kwiatków i czytaniem książek. A jakie piękne niebo do rozwoju postaci zrobili
Matrim, to wszystko Twoja wina!Ilt - 26 Grudnia 2011, 23:14
Witchma napisał/a
Skyrim to ZUO
La, la, la, Nexus Mod Manager, tekstury HD (w 8-16 razy większej rozdzielczości), Tytanis, Skyrim Script Extender, poprawiacz silnika (tak, jest już pierwszy fanowski plugin przyspieszający działanie Skyrima poprzez optymalizację niektórych funkcji) i wiśta wio do przodu.
I to wszystko bez Skyrim Construction Kit, który ma wyjść w styczniu (czyli tak w kwietniu/maju będzie rozpusta).
)Matrim - 26 Grudnia 2011, 23:30 Witchma, no nie mów, że tak Ci z tym źle, że musisz szukać winnych Witchma - 27 Grudnia 2011, 00:03 Matrim, jakby co, to poproszę, żebyś wytłumaczył mojej szefowej, czemu nie odesłałam tłumaczenia... i podejrzewam, że na tekst "pies mi zjadł" nie da się nabrać ("smok mi porwał" też raczej nie przejdzie).Matrim - 27 Grudnia 2011, 00:32 Witchma, najpierw obowiązki, a potem przyjemności!
Spoiler:
Jakby co, spróbuj z Szanowna pani Szefowo kochana, bo to było tak: skończyłam to piękne tłumaczenie i wyszło cut-mniut, że aż miło było patrzeć! Nawet wszystkie przecinki takie same, co do piksla! I już, już miałam je zapisać na dysku, kiedy jak nie rąbnie! Jak nie błyśnie! I prądu brakło i wszystko zgasło, tramwaje stanęły, w piekarnikach serniki opadły i w ogóle, prawda? I ludzie mówią, że to smok... Ludzie, Szefowo kochana, nie ja. [tu następuje odpowiednia do sytuacji mina]. I po sprawie
Witchma - 27 Grudnia 2011, 01:08
Matrim napisał/a
najpierw obowiązki, a potem przyjemności!
No właśnie... tylko ostatnio kiedy kończę z obowiązkami, to się okazuje, że jest już rano i czas się zająć obowiązkami. CHLIP!
A tekst uroczy, nauczę się na pamięć Nath - 27 Grudnia 2011, 03:08 Właśnie przeszedłem Batman: Arkham Asylum. Jestem uradowany
Bardzo fajna gra. Miałem do niej dwa podejścia, po pierwszym mi się co prawda spodobała, ale jakoś odłożyłem na bok i inne tytuły wzięły górę. Ale sobie o niej przypomniałem teraz i nie żałuję.
Wszystko mi się chyba w niej podoba. Historia, różnorodne czarne charaktery, widowiskowy system walki, piękne cut-scenki, gęsty klimat... Trujący Bluszcz No, w każdym razie, długo by wymieniać
Podsumowując, polecam
PozdrawiamHubert - 27 Grudnia 2011, 15:30 Starzeję się chyba. Nie mam w co grać. Miałem potrzebę przyciąć w jakiegoś porządnego cRPGa, ale okazało się, że nie ma w co (do TESów i New Vegas jakoś mnie nie ciągnie, potrzebuję rzutu izometrycznego... i nowej historii). Rozważałem Neverwinter Nights 2 z Maską zdrajcy, ale nie wiem... warto?Dunadan - 27 Grudnia 2011, 15:36 Sosnechristo, w Skyrimie masz całkiem świeżą historię... dziwna sytuacja polityczna, smoki itd... IMHO klimat tamtego świata odczuwa się nieporównanie lepiej jak w NWN czy IWD.
Złapałem się śmiesznej myśli idąc sobie fragmentem grani z Kasprowego w stronę Świnicy kilka dni temu. Tak sobie idę i idę, wieje, zimno, śnieg sypie po oczach choć niebo czyste i tylko jakieś obłoki strzepią się na szczytach wyżej. I tak sobie myślę - zobaczę gdzie tego smoka?... Witchma - 27 Grudnia 2011, 15:45 Dunadan, ja w wigilię zainstalowałam sobie Skyrima i trafiłam na jakąś górę zasypaną śniegiem, gdzie stwierdziłam, że mam choć trochę "white Christmas" Dunadan - 27 Grudnia 2011, 15:51 Witchma, no widzisz, to tak w drugą stronę trochę Witchma - 27 Grudnia 2011, 15:59 Zgadza się
A tak w ogóle nie podoba mi się w Skyrimie dyskryminacja ze względu na gatunek (choć pan, który nazwał mnie "sierściuchem" długo nie pożył).agrafek - 27 Grudnia 2011, 22:03 Ciekawe, czy będziesz mogła zostać wilkołakiem. Kot zmieniający się w wilka, to byłoby ciekawe.
Z podobnych do waszych historyjek, zobaczyłem gdzieś w sieci zdjęcie z Norwegii i od razu zawołałem: "O, Skyrim", zanim choć przyszło mi na myśl, że taki krajobraz może się zdarzyć i w rzeczywistości:).Iscariote - 28 Grudnia 2011, 16:08
Nath napisał/a
Trujący Bluszcz
Nie wiem czy psuć Ci tę radość, czy nie... Ale chyba nie wierzysz, że do motion capturingu tej postaci wynajeli taką ładną laske za kupe kasy, skor mogli taniej np. jakiegoś chinczyka? kropek - 28 Grudnia 2011, 16:30
Witchma napisał/a
Dunadan, ja w wigilię zainstalowałam sobie Skyrima i trafiłam na jakąś górę zasypaną śniegiem, gdzie stwierdziłam, że mam choć trochę white Christmas
No tak Skyrim zabiera Ci czas, żeby na Jaćkon przyjechać A w Suwałkach to w Skyrima można z Merulą, Zgagą i Niećwieciem pograć... Witchma - 28 Grudnia 2011, 16:32
kropek napisał/a
No tak Skyrim zabiera Ci czas, żeby na Jaćkon przyjechać
Cholera, rozszyfrowałeś mnie kropek - 28 Grudnia 2011, 18:39 Nath - 28 Grudnia 2011, 18:49
Iscariote napisał/a
Nath napisał/a
Trujący Bluszcz
Nie wiem czy psuć Ci tę radość, czy nie... Ale chyba nie wierzysz, że do motion capturingu tej postaci wynajeli taką ładną laske za kupe kasy, skor mogli taniej np. jakiegoś chinczyka?
Nieeeeee!
Żegnajcie nam dziś, hiszpańskie dziewczyny...
Pozdrawiam
P.S. Spoko, nie interesuje mnie kto to był w realu. W realu mam swoją kobietę, przy której Trujący Bluszcz jest co najwyżej jak melisa Homer - 28 Grudnia 2011, 19:44 Nath bierz się za Arkham City - jest jeszcze lepsze fabularnie i większe. Piękny sequel - tak się to powinno robić.Nath - 29 Grudnia 2011, 15:53
Homer napisał/a
Nath bierz się za Arkham City - jest jeszcze lepsze fabularnie i większe. Piękny sequel - tak się to powinno robić.
Chętnie bym się zabrał, ale póki co cena mnie skutecznie odstrasza...
Poczekam sobie trochę, aż tak mi się nie spieszy
PozdrawiamIscariote - 30 Grudnia 2011, 15:12 Gra ktoś, grał ktoś w League of Legends? ketyow - 7 Stycznia 2012, 12:22 Iscariote, nie wymawiaj przy mnie tego tytułu, przez tą grę straciłem współlokatora i najlepszego kumpla, ba, studia dla niej rzucił Nie znam bardziej głupiej i odmóżdżającej "MMO"