To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Jotha - 26 Marca 2012, 14:42

W czołówce ligi coraz ciekawiej. Do Legii i Śląska dołączył Ruch, dziś grają Korona z Polonią, wygrywający też ma szansę jeszcze powalczyć... Wisła już chyba odpadła.

A Borussia "Polonia" Dortmundt jak burza :)

Matrim - 14 Kwietnia 2012, 22:37

Jotha napisał/a
A Borussia Polonia Dortmundt jak burza :)

I ciągle, i jeszcze. Myślałem, że po Bayernie trochę opadną z sił i nie dadzą rady wygrać z Schalke, ale pokazali klasę. A nasi... Ehh :)

Taselchof - 14 Kwietnia 2012, 22:53

Wszyscy grają dla Legii poza samej Legii :wink: ciekawe czy czarne koszule się przybliżą do czołówki.
Chal-Chenet - 15 Kwietnia 2012, 10:16

Kolejorz to zrobi, mam nadzieję...
Chal-Chenet - 15 Kwietnia 2012, 22:01

I tak się dzieje. Za tydzień jeszcze pojechać Legię w Warszawie i w ogóle będzie uroczo. :D
Taselchof - 15 Kwietnia 2012, 22:11

Nawet w TVP będzie szansa tą klęskę Lecha obejrzeć. Ruch marnuje szanse na zbliżenie się do Legii ciekawe jak ślicznie ich rozprzedadzą po sezonie.
Chal-Chenet - 15 Kwietnia 2012, 23:04

Marnuje, ale wciąż ma blisko, dzięki temu, że Legia także nie wygrywa. A co do Legia-Lech będzie ciężko. Lech nie jest w jakiejś świetnej formie, pocieszające, że Legia także. Ktokolwiek zdobędzie mistrza, w tym roku będzie to słaby mistrz. W mojej opinii.
Taselchof - 16 Kwietnia 2012, 09:48

Na pewno nie mniej słabszy jak Wisła w zeszłym sezonie która zdobyła mistrzostwo z liczbą 56 punktów na koncie (najmniej w historii), ciekawe czy Legia prześcignie ten niechlubny rekord. :mrgreen:
Chal-Chenet - 16 Kwietnia 2012, 12:49

Jeśli w ogóle zdobędzie mistrzostwo. ;) Ale bądź co bądź to jej do tego jednak najbliżej.
Jotha - 17 Kwietnia 2012, 12:03

Zdobędzie, zdobędzie.
A swoją drogą ilość zdobytych punktów akurat nie musi świadczyć o słabości mistrza, bo może być wynikiem tego, że liga składa się z silnych, wyrównanych zespołów... no, u nas akurat może są wyrównane, ale silne to już nie :)

Chal-Chenet - 18 Kwietnia 2012, 23:33

:bravo Chelsea! Teraz utrzymać zaliczkę w rewanżu i będzie wspaniale.
Taselchof - 18 Kwietnia 2012, 23:57

:bravo Mówimy stanowcze i zdecydowanie raczej nie , El clasico w finale LM. :)
Nitj'sefni - 19 Kwietnia 2012, 09:27

Prawda jest taka, że te wyniki są dla hiszpańskich drużyn nie najgorsze (zwłaszcza dla Realu, który trafił na wyjeździe), ale nie miałbym nic przeciwko temu, żeby Farsa odpadła ze Smerfami. A w finale chciałbym jeszcze Królewskich.
Matrim - 19 Kwietnia 2012, 11:23

Chal-Chenet napisał/a
Teraz utrzymać zaliczkę w rewanżu i będzie wspaniale.

Wydaje mi się, że Barca ich u siebie rozniesie. Trzy bramki różnicy najmniej.

hrabek - 19 Kwietnia 2012, 12:04

Podobnie pewnie Real, ale dla dramaturgii rewanżu oba wyniki są bardzo dobre. Tylko szkoda chłopaków z Monachium i Londynu, bo cały tydzień nadzieją żyć będą.
Chal-Chenet - 19 Kwietnia 2012, 12:40

Nie przekreślałbym ani jednych ani drugich. W końcu obie drużyny wygrały i są w lepszej sytuacji. Jak zagrają mądrze, mają spore szanse awansu.
terebka - 19 Kwietnia 2012, 15:11

Musi być El clasico. Pragnę znów zobaczyć łzy w oczach seniority Christiano :twisted:
Chal-Chenet - 19 Kwietnia 2012, 17:18

To już nie w tym sezonie, amigo. ;)
terebka - 19 Kwietnia 2012, 22:35

Jestem pełen dobrych myśli :)
Nitj'sefni - 20 Kwietnia 2012, 19:15

terebka napisał/a
Pragnę znów zobaczyć łzy w oczach seniority Christiano :twisted:

Ale łzy szczęścia, prawda? :twisted:

Taselchof - 20 Kwietnia 2012, 20:32

Nitj'sefni, +1

Łzy szczęścia to jutro będą mieli Legioniści :mrgreen:

Chal-Chenet - 20 Kwietnia 2012, 21:36

Że przegrali tak nisko, a powinni wyżej. ;)
dalambert - 21 Kwietnia 2012, 10:17

No , Mazowiecki pan Wojewoda postanowił nie wpuszczać kibiców Kolejorza na stadion Legii, no to kibice zapowiedzieli, skoro i tak już do Warszawy jedziemy / pociąg wykupiony/ weźmiemy udział w Marszu w obronie TVTrwam.
i stał się cud Jaśnie Wielmozny POan Wojewoda zmienił zdanie i jednak wpuścił Wiarę Lecha na Stadion.
Wpływ TVTrwam jest zbawienny w wielu dziedzinach ;P: :D

Chal-Chenet - 21 Kwietnia 2012, 11:24

dalambert napisał/a
no to kibice zapowiedzieli, skoro i tak już do Warszawy jedziemy / pociąg wykupiony/ weźmiemy udział w Marszu w obronie TVTrwam.

A to nie było czasem tak, że zgłosili w urzędzie zgromadzenie (?) na Łazienkowskiej i chcieli dopingować Lecha pod stadionem Legii?

terebka - 21 Kwietnia 2012, 15:43

Nitj'sefni, jakbyś nie wiedział - a jak nawet wiesz, to i tak nie przyznasz - że z radości seniorita nigdy nie płacze, bo senioricie wydaje się że taka jest wspaniała, doskonała, genialna, iż sukcesy z tytułu się jej należą. Jeżeli łzy jej ciekną to tylko z urazy, że ktoś ośmielił się ją skrzywdzić odebraniem zwycięstwa.

I stworzył Pan człowieka na swoje podobieństwo. I rzekł: Będzie nosił imię Christiano, i czego dotknie, w złoto się zamieni
Ewangelia wedł. Christiano Ronaldo Roz. 1, 1

:twisted:

dalambert - 21 Kwietnia 2012, 15:51

Chal-Chenet, tyż , zapowiedzieli i to , ale spacerek tyż był w planach. Przynajmniej tak TVN straszyła.
Nitj'sefni - 21 Kwietnia 2012, 15:53

Ja wiem jaki Ronaldo jest. Podziwiam jego talent i umiejętności, ale z charakteru go nie znoszę. Ale jako kibica Realu bardziej denerwują mnie gracze Barcelony, co chyba nie jest niczym dziwnym.
Chal-Chenet - 21 Kwietnia 2012, 15:53

dalambert, a to w takim razie sorki, nie wiedziałem. Ale nie oglądam TVN. Nie będę się dobrowolnie ogłupiał. ;)
Matrim - 21 Kwietnia 2012, 16:11

Nitj'sefni napisał/a
Podziwiam jego talent i umiejętności, ale z charakteru go nie znoszę.

Bo gdy Sir Alex przestał za ucho ciągnąć i grozić palcem, to się chłopak rozswawolił :) W United, to był zupełnie inny piłkarz, część składowa. W Realu, jak większość tam - jest "gwiazdą", a gwiazdy muszą błyszczeć.

terebka - 21 Kwietnia 2012, 16:15

Jako kibica Barcelony, denerwuje mnie wyolbrzymianie jej rzekomych cech negatywnych, słowem wad, przy kompletnym ignorowaniu tych samych cech typowych u drużyn, którym się kibicuje oraz pocieszanie się jej słabościami, jakby one właśnie stanowiły wielkość przeciwników. Nie ma takiej drużyny, która by wygrywała wszystko jak leci. Nawet Barca taka nie jest, co nie zmienia faktu, że mimo pojedynczych sukcesików, nie ma obecnie siły, zdolnej ją zdominować.

Nitj'sefni napisał/a
Ale jako kibica Realu bardziej denerwują mnie gracze Barcelony, co chyba nie jest niczym dziwnym.

Zbyt mało danych bym mógł potwierdzić, lub zaprzeczyć. Nie wiem, czemu miałoby to być niczym dziwnym, bo mnie nie denerwują.

Partner forum