To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Nitj'sefni - 23 Stycznia 2012, 10:08

Cieszy mnie wczorajszy wynik Borussii Dortmund. 5:1 z HSV na wyjeździe robi wrażenie. Ale to, na co przede wszystkim trzeba zwrócić uwagę, to fantastyczna gra Polaków - Kuba i Robert strzelili po dwie bramki, a "Lewy" miał jeszcze asystę. Cały mecz zagrał też Piszczek. No rewelacja.
Jotha - 24 Stycznia 2012, 11:40

Błaszczykowski, Lewandowski, Piszczek i Peszko błyszczą w Niemczech, Dudka i Obraniak dobrze spisują się we Francji, Szczęsny , choć trochę spuścił z tonu, dalej jest pierwszym bramkarzem Arsenalu, Glika chwalili we Włoszech - to w zasadzie czemu mamy nie powalczyć o mistrzostwo Europy? :)
hrabek - 24 Stycznia 2012, 12:00

A jeszcze właśnie zadebiutował Świerczok, którego niemiecka prasa nachwalić się nie może.
dalambert - 24 Stycznia 2012, 12:00

Jotha, i sądzisz, zę z grupy "lwów-samotników" jeden baran na usługach stada hien zrobi "grupę szturmową " :evil: Mocno wątpię :mrgreen:
Jotha - 24 Stycznia 2012, 12:06

A co Ci, Dalambercie, przeszkadza, ze będę sobie optymistą? W 74 też byłem, a pamiętam co się pisało o reprezentacji Górskiego po ostatnich sparringach przed mistrzostwami...
A ten "baran" już kilka niespodzianek potrafił zrobić.

dalambert - 24 Stycznia 2012, 12:14

Jotha, ależ Twój optymizm wcale mi nie przeszkadza, nawet podziwiam jego głęboką wiarę w cuda, ale niestety ja tam realista jestem.
Jotha - 24 Stycznia 2012, 12:24

Realista? A w tzw. polską prawicę wierzysz? :shock:
Nitj'sefni - 28 Stycznia 2012, 16:00

Ha ha, kolejny Manchester pożegnał się na Anfield z Pucharami. Brawo Liverpool!
Chal-Chenet - 5 Lutego 2012, 19:10

Piękna pogoń United i z 0:3 na wyjeździe z Chelsea robi się 3:3. Żenująca postawa Webba, ale do tego zdążyliśmy się przyzwyczaić. Mimo tylko remisu, dzisiejsza postawa Czerwonych Diabłów bardzo cieszy. Glory!
dalambert - 8 Lutego 2012, 16:49

W związku z niemożnością PRAWDZIWEGO otwarcia stadionu narodowego i brakiem możliwości łączności miedzy policją na poszczególnych piętrach stadionu,
Pan dziennikarz Sportowy Zarzeczny zalecił przed chwilą w TVInfo by, cytuję
- Policja ciągnęła druta miedzy piętrami rzeczonego stadionu
Coż nowa dyscyplina sportowa sie szykuje :shock: :?:

Nitj'sefni - 8 Lutego 2012, 18:42

Cóż, Zarzeczny... Lubi wywoływać kontrowersje. Swego czasu słyszałem od jego, byłego już chyba, przełożonego, że sporo miał z nim problemów, gdy pisał u niego felietony.

Co do samego odwołania meczu o Superpuchar, to trochę lipa. Oby tylko Pan Prezes nie zaczął wygłupiać się z tym przenoszeniem meczu z Portugalią do Wrocławia.

mesiash - 9 Lutego 2012, 13:41

Mecz międzynarodowy to co innego niż mecz między dwiema drużynami pałającymi do siebie antypatią, myślę że tutaj nie będzie problemu.
dalambert - 9 Lutego 2012, 13:56

mesiash, problemu nie będzie, bo i meczu nie będzie. Przecież z tym stadionem i jego jakoby odbytym otwarciem, to istny kabaret jest, że Mucha nie siada ;P:
Chal-Chenet - 9 Lutego 2012, 14:10

Powinni wywiesić kartki, że "Stadion zamknięty z powodu otwarcia".
Nitj'sefni - 9 Lutego 2012, 21:03

Dobry pomysł. Smutne, ale prawdziwe :roll:
Chal-Chenet - 11 Lutego 2012, 15:47

W Anglii bez niespodzianek.
Manchester United 2:1 FC Liverpool

Glory, Glory!

Nitj'sefni - 11 Lutego 2012, 15:51

Ehh, Manchester był lepszy, a Liverpool miał tylko momenty. Teraz pora na Puchary. YNWA!!!
Jotha - 16 Lutego 2012, 13:59

Cuuuud! Legia KUPIŁA zawodnika!

No to dziś będzie 2-1 dla Legii (i 2-1 dla Wisły, a co tam, jak optymizm to optymizm) :)

Agi - 16 Lutego 2012, 14:45

Jotha napisał/a
Cuuuud! Legia KUPIŁA zawodnika!

A do tej pory kradła? :wink:

Jotha - 16 Lutego 2012, 14:48

Żeby... ale gorzej, bo sprzedawała i oddawała :)
Chal-Chenet - 16 Lutego 2012, 17:48

Dzisiaj najbardziej mnie interesuje i obchodzi mecz Manchesteru United w LE z Ajaxem, a jak przy okazji graja polskie zespoły to i im życzę powodzenia. :)
Taselchof - 16 Lutego 2012, 23:34

o kurde mecz Wisły naprawdę mocny, mieli więcej szczęścia jak rozumu... Brawo dla Czekaja za piękne rozpoczęcie sezonu :wink:

Legia jednak grała za chaotycznie w końcówce szkoda szans Liuboji sam na sam mogli spokojnie wygrać to spotkanie a teraz trzeba się modlić o powtórkę z Moskwy.

Ogólnie miłe rozczarowanie bo obie drużyny mają szansę przejść dalej :D

terebka - 17 Lutego 2012, 15:18

Czekaj się trochę sfrajerował. Przeciwnik sam się pod nim położył. Ale prawdziwy soczysty kop w *beep* należy się Gerwazemu od Nunezów :twisted: Swoją drogę, to bez Czekaja Wisła nadal była drużyną bez porównania silniejszą od Belgów i bramka była następstwem bardzo dobrej gry.
Nitj'sefni - 17 Lutego 2012, 20:44

Polskie drużyny grały lepiej, ale nie wykorzystane sytuacje (gdyby Ljuboja trafił na 2:0, byłoby po meczu) i błędy, takie jak Nuneza, się mszczą. Ciągle jest szansa...
Jotha - 19 Lutego 2012, 21:41

Ale Legia wystartowała do wiosennej rundy... :evil:
Nitj'sefni - 20 Lutego 2012, 18:44

Ten wczorajszy mecz był brzydki. Brzydki stadion, brzydka murawa, brzydka pogoda, brzydka gra Legii i nie lepsza Górnika. Tylko bramki były ładne. Zwłaszcza "Prezes" przycelował.
Chal-Chenet - 20 Lutego 2012, 19:49

Marne pocieszenie przy porażce Lecha, ale zawsze. ;)
Nitj'sefni - 24 Lutego 2012, 20:40

Znowu byli lepsi, ale znowu nieskuteczni (sytuacji było jak na lekarstwo, ale jednak). Polskie drużyny odpadły z europejskich pucharów :evil:
Jotha - 5 Marca 2012, 14:30

Mamy lidera...
I, jak odpowiedział Żewłakow na pytanie o najgroźniejszego przeciwnika w walce o mistrzostwo... "my sami..." :)

Nitj'sefni - 5 Marca 2012, 17:45

Ma Michał rację.

Partner forum