Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
Pako - 19 Czerwca 2006, 21:09
Ixolite - dasz radę. Jak nie ty, to kto
Tomcich - masz rację. O ile gremliny Elam ma tresowane, to ty akurat je denerwować strasznie musisz
Indy - 19 Czerwca 2006, 21:13
Jak narazie podoba mi się ten dzień to bardzo ładny dzien. Mogłoby być tak całe wakacje (no od czasu do czasu musi popadać) . Życzę wam miłego podwieczorku
Pako - 19 Czerwca 2006, 22:56
Łezka mi się w oku kręci.. a może to przez to że wentylator mi w twarz wieje? Nie wiem.
Ale Jestem aktualnie o dwa posty do przodu względem NURSa. Awansowałem na mega-spammer beast tego forum.
Z tego miejsca chciałbym serdecznie podziękować na pierwszym miejscu NURSowi, że stworzył to forum i pozwolił mi poznać tu szereg interesujących, ciekawych, różnorodnych i lubianych przeze mnie osób. Dzięki temu forum poznałem Romka i Rosselina, a także Filippona, który dzielnie bronił mnie na maturze. Dzięki temu forum spotkałem Wiedźmę i Deracenę, dwie przemiłe osóbki.
Kilka razy miałem możliwość pokazania mawetemu, gdzie raki zimują. Raz on mi pokazał, jak może mi tyłek skopać w Herosach.
To forum sprawia, że mam co robić na kompie Tutaj są ludzie mi bliscy, których lubię.
Dziękuję też wam, forumowicze. Bez was to forum nie byłoby dla mnie tak miłe. I tak nie będę wymieniał komu dziękuję najbardziej, bo mija się to z celem, bo wszsycy jesteście tak charakterystyczni, że drugich takich nie ma. Wielu z was znam już całkiem nieźle (jak na znajomośc przez neta). W ogóle to ja was bardzo lubię wszystkich, mimo, że z niektórymi czasem były pewnie małe utarczki (tyle postów napisałem, że pewien do końca nie jestem, czy to utarczki były, czy takie żarty ).
Co ja tu więcej będę pisał. Bądźcie dla mnie dalej tacy, jak jesteście
A teraz spać, dobranoc
Romek P. - 19 Czerwca 2006, 23:05
Pako, bracie, ale to nie była - mam nadzieję - mowa pożegnalna, tylko przygotowanie nas na następnych pięć tysięcy postów?
Aga - 19 Czerwca 2006, 23:06
Jejku, Pako, cóż za wystąpienie...
A ja (diabełek) też mówię "dobranoc"
Tomcich - 19 Czerwca 2006, 23:06
Pako .
Teraz nikogo nie musisz już gonić, teraz WSZYSCY będą gonić ciebie.
elam - 19 Czerwca 2006, 23:10
zalamalam sie...
Pako, jak mozesz...
..
..
..
Selithira - 19 Czerwca 2006, 23:35
Brawa dla Pierwszego Spamera Forum SFFiH !
Kuras - 19 Czerwca 2006, 23:43
yocto-, zapto-, atto-, femto-, piko-, nano-, mikro-, mili-, centy-, decy-, deka-, hekto-, kilo-, mega-, giga-, tera-, peta-, eksa-, zatta-, yottaspamerem SFFiH
Ixolite - 19 Czerwca 2006, 23:46
Pako - nowe wyzwanie, teraz kazdy post musi byc rownie rozbudowany co ta mowa
ide spac, jutro kolejny egzamin
elam - 19 Czerwca 2006, 23:47
no, mikro- mili- i tak dalej, to on nie jest... raczej te przedrostki w druga strone...
a ja chyba, po raz pierwszy od baaaardzo dawna, wylacze komputer przed polnoca. ten dzien taki byl... taki.. taki...
do zapomnienia
Selithira - 20 Czerwca 2006, 00:02
Dobranoc Wprawdzie trochę wcześnie, ale jakaś senna je... eeeeestem
mawete - 20 Czerwca 2006, 07:13
Witam o poranku
Czarny - 20 Czerwca 2006, 07:16
Się kurna przywitam, a co! Chociaż i tak wszyscy śpią jeszcze.
Już miałem to wysłać, ale mawete się obudził i zdeaktualizował drugie zdanie.
mawete - 20 Czerwca 2006, 07:42
Otworzyłem kaprawe oczka i spojrzałem na świat z wyraźną niechęcią...
Ixolite - 20 Czerwca 2006, 08:13
Dzień dobermanek! Słonko świci od świtu, ptaszęta świergolą, niech je ptasia grypa, także od świtu, dzień drugi sesji i egzaminów. Hip hip kurrrnaaa
Słowik - 20 Czerwca 2006, 08:58
Cześć dziewczyny
Sandman - 20 Czerwca 2006, 09:34
Dobry wszystkim. Gratulacje Pako
wszechobecność - 20 Czerwca 2006, 09:36
Cześć
Pako - 20 Czerwca 2006, 09:42
Ello!
Kolejne 5000 postó przede mną. I świat wydaje się od razu piękniejszy
Ziuta - 20 Czerwca 2006, 09:56
Bry.
Widzę, ze jubel był. Gratulacje, Pako.
Ixolite, trzymaj się, powodzenia! Tylko nie dziękuj, nie wolno!
Godzilla - 20 Czerwca 2006, 09:58
Witajcie. Gratulacje, Pako
Pako - 20 Czerwca 2006, 10:01
cześć
Godzilla, aj wiem, że Gidorah jestem.. ale mnie nie bij
NURS - 20 Czerwca 2006, 10:02
No, skandal jakiś! Zostałem zdetronizowany we własnym mateczniku! Teraz Pako, jest ojcem redaktorem, ja się obrażam i sobię idę! Pa, pa! A poza tym dzięń dobry, byłbym zapomniał z tego zdenerwowania
elam - 20 Czerwca 2006, 10:09
zbanowac go!!!!
dzien dobry - mowie pelna nadziei, ze taki bedzie...
NURS - 20 Czerwca 2006, 10:14
Otóż to! dobry pomysł! Pako ma bana! Na 600 lat, na wszystkie IP.
Słowik - 20 Czerwca 2006, 10:15
Przyjmując średni czas życia Pako, żadna amnestia go nie ratuje
NURS - 20 Czerwca 2006, 10:17
Amnestii nie będzie. I jak cicho i spokojnie od razu się zrobiło
elam - 20 Czerwca 2006, 10:22
eee jeszcze nie do konca cicho
Pako - 20 Czerwca 2006, 10:22
Haha... a jak widać dalej tu jestem. Bo znam tajemne sztuki połączenia internetowego bez adresu ip! I nie ma na mnie mocnych, muahahaha!
NURS - najpierw forum, potem wydawnictwo! Muhahaha!
A potem będę tam puszczał Harlequiny, dodawał płyty z romansami filmowymi do każdego numeru i wprowadzę dział dla młodych amtek! MUAHAHAHA!
|
|
|