Ludzie z tamtej strony świata - Milena Wójtowicz
Madlenita - 12 Marca 2009, 16:42
Kamień z serca, akurat wchodzę w fazę agitacji, więc mogę być nieco męcząca rozpisując się o jakimś autorze...
I tylko dodam, że książki A. Pilipiuka bardzo lubię(pomogły mi zdać egzaminy z historii średniowiecznej), tylko ostatnia seria jakoś mi nie podeszła... Chyba przyzwyczaiłam się do stylu Jakubowego, a ja jeśli nie muszę, to nie zmieniam przyzwyczajeń...
To tylko wyjaśnienie do poprzedniego postu, juz będę uważać co, gdzie piszę...
Kasiek - 13 Marca 2009, 09:32
Ja sobie na podróż do warszawy wzięłam oba tomy Wrót, przynajmniej nie będę zwracać uwagi na otoczenie. I mam nadzieję, że ta podróż minie lepiej niż poprzednia. Ostatnio miałam w przedziale trzy starsze panie, których zapach nie należał do najwspanialszych i kolejną, która jeszcze mniej wspaniały rozsiewała całą drogę. Jezusicku...
A wracając do naszej wspaniałej autorki, której właśnie tworzy się kółeczko adoracji... Weźmy się wszyscy za ręce a potem zróbmy wielkie serce dla Milenki, za to jak nam pisze
magda2em - 13 Marca 2009, 09:39
Kasiek napisał/a | A wracając do naszej wspaniałej autorki, której właśnie tworzy się kółeczko adoracji... Weźmy się wszyscy za ręce a potem zróbmy wielkie serce dla Milenki, za to jak nam pisze |
Chętnie się dołączę *wyciąga łapki i wciska się w kó... eee... serduszko*
Magd.
Madlenita - 13 Marca 2009, 11:31
O, żeby tylko Fabt=ryka szybko wydała kolejną książkę naszej autorki, bo cierpię na niedobór ksiązek z poczuciem humoru (nowych), bo Wrota, zwłaszcza Wrota 2 znam już na pamięć, na Podatek czeka miejsce na pólce (do tej pory bezczelnie pasożytowałam na koleżance, która miała tę książkę, i za nic nie chciała sprzedać...).
Już postanowiłam, że wszystko opatrzone tym nazwiskiem kupuję w ciemno ...
MilleniumFalcon - 13 Marca 2009, 13:27
Rany, ale się słitaśnie zrobiło.
Nie mam pojęcia na razie, kiedy będzie nowa książka, ale raczej określenia "szybko" bym nie użyła. Napisana już jest, ale teraz cały proces wydawniczy się kłania.
MOFFISS - 13 Marca 2009, 13:30
Madlenita napisał/a | O, żeby tylko Fabt=ryka szybko wydała kolejną książkę naszej autorki, |
polecam ostatnie posty w topicu: szorty, może zaciekawią nasze panie...pomogę http://www.science-fictio...1121&start=2340
Madlenita - 13 Marca 2009, 13:49
Pani z Fabryki właśnie poradziła bym napisała za kilka miesięcy to już będą wiedzieć więcej....
MOFFISS - 13 Marca 2009, 14:22
Madlenita napisał/a | Pani z Fabryki właśnie poradziła bym napisała za kilka miesięcy to już będą wiedzieć więcej.... |
e, chodzi o sponsorowanie nagrody dla najlepszego szorta, tzn. książki z dedykacją autora dla zwycięzcy konkursu. Przy okazji promocja książki i wydawnictwa oraz co najważniejsze radość z nagrody, w końcu unikalnej...bo chyba nie jest tym samym co przypadkowa dedykacja np. w EMPIKU
MilleniumFalcon - 13 Marca 2009, 14:27
Albo mi się wydaje, albo płaszczyzny komunikacji Wam się rozminęły...
MOFFISS - 13 Marca 2009, 14:35
MilleniumFalcon napisał/a | Albo mi się wydaje, albo płaszczyzny komunikacji Wam się rozminęły... |
errare humanum est
Madlenita - 13 Marca 2009, 14:43
Myslałam, że do mnie w szortach był post" jest na forum jedna pani co cały czas pisze o innej pani, może funclub"...
Agi - 14 Marca 2009, 11:35
MilleniumFalcon, śniło mi się Twoje spotkanie autorskie i długa kolejka po autograf, normalnie dopchać się nie mogłam
MilleniumFalcon - 14 Marca 2009, 11:46
Agi, Tobie zawsze, wszędzie - a najlepiej w knajpie konwentowej - i poza kolejką. Ale sny ponoć się na odwrót sprawdzają.
Madlenita - 14 Marca 2009, 11:56
A gdzie może zdobyć autograf zwykły czytelnik?
MilleniumFalcon - 14 Marca 2009, 12:30
Na konwencie - na spotkaniu autorskim/prelekcji względnie w dowolnym punkcie na terenie konwentu, pod warunkiem przydybania tam niżej podpisanej.
Najbliższa okazja będzie na Pyrkonie.
Madlenita - 14 Marca 2009, 12:40
Czyli muszę się stale dowiadywać.
A na majowych targach ksiązki w Warszawie?
MilleniumFalcon - 14 Marca 2009, 12:49
Nie. W Warszawie najpewniej dopiero w lipcu będę, na Avangardzie.
Madlenita - 14 Marca 2009, 15:40
Na Pyrkon raczej nie dotrę, ale może znajdę jakąś inną okazję.
Dzięki za wiadomość...
Kasiek - 20 Marca 2009, 11:19
Lublin niedaleko, w środę będzie okazja przydybania Autorki
Ciekawe czy nad gorącą czekoladą, czy już nie. Po ostatnim nie mogę patrzeć na gorącą czekoladę, ani na inne słodycze...
Madlenita - 28 Kwietnia 2009, 19:05
Mam pytanko dotyczące Dni fantastyki we Wrocławiu. Znalazłam na liście gości Milenę Wójtowicz. Wiadomo już, kiedy będzie się można zgłosić po autograf?
MOFFISS - 28 Kwietnia 2009, 19:10
może tak sławna pisarka szarpnie się na książkę z dedykacją dla biednych szortowiczów?
MilleniumFalcon - 28 Kwietnia 2009, 19:54
Madlenita napisał/a | Mam pytanko dotyczące Dni fantastyki we Wrocławiu. Znalazłam na liście gości Milenę Wójtowicz. Wiadomo już, kiedy będzie się można zgłosić po autograf? |
Na pewno w sobotę. Biorę udział w sumie w trzech punktach programu, z tego co wiem na pewno jeden czy dwa będą w sobotę, trzeci w piątek albo niedzielę (za jakiś tydzień pewnie pojawi się szczegółowy program). Poza tym pewnie przez całe DFy będę gdzieś na terenie konwentu.
Madlenita - 29 Kwietnia 2009, 10:37
No to będę polować...
Wybieram się na całość, ale z doświadczenia z konferencji wiem, że wszytkiego nie zdążę wysłuchać, obejrzeć itp...
Chyba będzie tam ogłoszenie z listą co, gdzie o jakiej godzinie?
MilleniumFalcon - 29 Kwietnia 2009, 10:58
Powinno być z tydzień wcześniej na stronie DFów, na miejscu na pewno też - przy wejściu dostaje się program.
Madlenita - 29 Kwietnia 2009, 11:18
O, to super.... Pierwszy raz jadę na taką imprezę.... Dobrze, że znajoma zaofiarowała się jako przewodnik po Wrocławiu....
To do zobaczenia...
joe_cool - 7 Maj 2009, 17:35
Madlenita, na zamku w Leśnicy trudno się zgubić, więc nie ma strachu
Dabliu - 7 Maj 2009, 17:46
joe_cool napisał/a | Madlenita, na zamku w Leśnicy trudno się zgubić, więc nie ma strachu |
http://www.zamek.wroclaw....rtual_tour.html
Madlenita - 11 Maj 2009, 18:27
Mnie chodzilo o to, ze nie znam samego Wroclawia, bede pierwszy raz w zyciu w tym miescie....
MilleniumFalcon - 11 Maj 2009, 18:40
Z Wrocławia Głównego do Leśnicy można dojechać osobowym - to tak informacyjnie, najprostsza i chyba najkrótsza droga, jaką ja, niewrocławianka znam. Z dworca leśnickiego do zamku idzie się 5-10 minut.
A z tego co się dowiedziałam, to będę coś miała każdego dnia. Autorskie w piątek, panel (z Dabliu ) w sobotę, prelekcję w niedzielę.
Madlenita - 18 Maj 2009, 18:19
W ogóle łatwo dojechać, spod dworca PKP tramwajem 22 i do samego końca... O sam Zamek już musiałam pytać, ale szybko go znalazłam....
Niestety w końcu nie byłam na całości, tylko od sobotniego popołudnia.
Ale autograf zdobyłam ....
Edit:
Miałam się o to zapytać we Wrocławiu, ale przez pośpiech zapomniałam...
Czy będzie dalszy ciąg przygód Małej Żaby?
|
|
|