Konwenty dawno minione - PSZCZYKON - PAZDZIERNIK 2007 ?
Ixolite - 17 Grudnia 2006, 14:39
ślyj hijo, jak bys je pakowal, to zmien rozszerzenie pliku, zeby nie bylo .zip .rar czy cos takiego, dopisz na koniec cokolwiek.
Aga - 17 Grudnia 2006, 14:44
Raczej siedzę i obserwuję. Taka natura A poza tym - jak widać - jestem przez to intrygująca
hijo - 17 Grudnia 2006, 14:54
Aga, ale do mnie się odzywasz
Aga - 17 Grudnia 2006, 15:13
No bo to przecież nie, żeby całkiem nic nie mówić...
hijo - 17 Grudnia 2006, 15:16
Coś mi się zdaje, że Agę onieśmielała obecnosć NURS'a
Ixolite - 17 Grudnia 2006, 16:09
http://ixolite.info/pszczykon/ - pszczykonowe fotki hijo, galerii nie robiłem, klikać każden umie
Aga - 17 Grudnia 2006, 16:32
No i widzicie - wszystko grzeczniutko, spokojniutko... (rzucanie koralikami w Dzejesa nie zostało zarejestrowane )
Anonymous - 17 Grudnia 2006, 16:45
A pozostałe zdjęcia?
dzejes - 17 Grudnia 2006, 16:49
A Ty co wojerysta jakiś? Następnym razem rusz się, to nie będziesz miauczał o zdjęcia.
Lu - 17 Grudnia 2006, 16:55
elam
Cytat |
aaa, a co z Anko, dojechala szczesliwie? nie odezwala sie jeszcze. chyba nie ma mi za zle, ze gremlinek ze mnie wyszedl? |
oooo! To gremlinek po trzecim piwie robi się awanturna ? Ciekawe, ciekawe.... poobserwujemy sobie gremlinka przy najbliższej nadażajacej sie okazjii ...
Aga - 17 Grudnia 2006, 16:56
Piwa były cztery, choć pani kelnerka uparcie twierdziła, że trzy
Ixolite - 17 Grudnia 2006, 17:28
Hmm... wlaśnie wymyśliłem czemu dzejesa nie poznałem - jakoś sobie włosów poprzyklejał do czaszki
Anonymous - 17 Grudnia 2006, 17:38
Cytat | A Ty co wojerysta jakiś? Następnym razem rusz się, to nie będziesz miauczał o zdjęcia. |
Dżizas... Musicie więcej takich spotkań przed samymi świętami i Sylwestrem robić. Wtedy na pewno przyjadę.
elam - 17 Grudnia 2006, 18:10
nastepne, na ktorym mam zamiar radosnie pogremlinic, to juz po sylwestrze raczej bedzie.
noo, chyba, ze spotkalibysmy sie (- tylko kto??) w Sylwestra w Bielsku, Katowicach lub w Krakowie....
Tomcich - 17 Grudnia 2006, 18:24
elam
Cytat | No i Tomcichowi, oczywisicie; Tomcich - buziak |
No nie ma to jak do domu wrócić i od razu buziaka na wstępie dostać.
Co do fotek - to 3 jakieś, takie surrealistyczne wyszło. Jakieś rogi mi wyrosły Ale cóż taka moja uroda. Dobrze chociaż, że Panie po bokach ładnie wyszły
krisu
Cytat | Musicie więcej takich spotkań przed samymi świętami i Sylwestrem robić. Wtedy na pewno przyjadę. |
No krisu może być ciężko , Sylwester tylko raz do roku wypada.
Podsumowując - spotkanie było fajne, pierniczki smaczne, a rozmowy ciekawe i na każdy temat. Elam słowa dotrzymała i mnie wyściskała. Dodatkowo dziękuję Wiedźmie i Dracenie za przygarnięcie zbłąkanego wędrowca i wycieczkę krajoznawczą do Opola.
Ziuta - 17 Grudnia 2006, 18:27
Jak Kraków koło Sylwka, to ja bym się pisał. Kidy i fdzie indziej, to bym się nie wyrobił. Ale Krak... to baardzo dobra idea. Duże piękne miasto, ważny węzeł komunikacyjny, kulturalna stolica Galicji (odkąd Ruskie wykolegowali Lwów)...
elam - 17 Grudnia 2006, 18:29
hmmm, to co, robimy sylwka w krakowie? pod chmurka?
Wiedźma - 17 Grudnia 2006, 18:34
Wycieczka do Opola była raczej przymusowa, bo obowiązki mnie wzywały.
Na szczęście okazało się, że Tomcichowi z Opola lepiej pociągi pasują.
Ziuta - 17 Grudnia 2006, 18:36
Czemu pod chmurką! Mała rundka po kwadratach forumowiczów!
No, w moim przypadku byłby problem (dziadkowie też ludzie, chcą czasem pospać), ale za to mam (uwaga Elam!) ogródek.
Aga - 17 Grudnia 2006, 18:36
Pod chmurką to niekoniecznie, zważywszy na możliwe warunki pogodowe
elam - 17 Grudnia 2006, 18:44
zalozylam nowy temat a propos
mawete - 17 Grudnia 2006, 18:47
Fajne fotki ale mało
Tomcich - 17 Grudnia 2006, 18:57
Wiedźma no i Opole trochę zwiedziłem, byłem tam pierwszy raz.
Aga - 17 Grudnia 2006, 19:11
Mało, bo ja znowu aparatu z domu zapomniałam Sierota...
hijo - 17 Grudnia 2006, 23:47
A ja oszczędzałem baterie bo długo leżały bezczynnie w aparacie i po piątym zdjęciu flash nie bardzo chciałsięzaładować i by były zdjęcia zdziebko ciemne,
Ixo dzięki za plac na serwerze
Ixolite - 17 Grudnia 2006, 23:53
no problemo
Anko - 18 Grudnia 2006, 02:22
hijo: Cytat | muszę jeszcze zliczyć wszystkich co będą, żeby wiedzieć ile ciastek mamie z kuchni wykraść | Za mało ich było!
Przepraszam wszystkich, którym zmiotłam sprzed nosa pierniczki, ale tak kusząco przede mną stały...
Jestem słodyczoholikiem i gdybym przyturlała się przed chatkę Baby Jagi zamiast Małgosi (nie od Mistrzunia), to by Baba Jaga bezdomna została.
elam: Cytat | Anko za to, ze mnie zniosla | Co też Ty opowiadasz, po tym, jak -śmy sobie piątkę przybijały?
Cytat | wskoczylam do jadacego juz pociagu. ktoren to pociag byl do Bielska, a nie do Gliwic | I to wszystko przeze mnie.
Cóż, ale byłam taka skołowana, że nie widziałam szklanki stojącej przede mną.
Nadaję się na bohaterkę humorystycznego fantasy.
Cytat | aaa, a co z Anko, dojechala szczesliwie? | Anko jak już się przywlecze z Torunia, to w niedzielę rodzinę odwiedza (zwłaszcza kiedy dostaje od niej prezenty urodzinowe ).
Aga: Cytat | Raczej siedzę i obserwuję. Taka natura A poza tym - jak widać - jestem przez to intrygująca | Nawet bardzo. Po osobie mającej prawie 2000 postów nie spodziewałam się, że będzie taka cichutka. I tajemnicza.
Wiedźmo, mam nadzieję, że następnym razem zdróweczko dopisze i nas odwiedzisz.
Aga - 18 Grudnia 2006, 16:18
Anko, popieram zdecydowanie w kwestii pierniczków. Były za dobre i było ich za mało.
Cytat | Cóż, ale byłam taka skołowana, że nie widziałam szklanki stojącej przede mną. |
Ani szklanki, ani Nestea
Cytat | Aga:
Cytat | Raczej siedzę i obserwuję. Taka natura A poza tym - jak widać - jestem przez to intrygująca |
Nawet bardzo. Po osobie mającej prawie 2000 postów nie spodziewałam się, że będzie taka cichutka. I tajemnicza. |
Ja mam słowotok tylko na piśmie Dzisiaj pobiłam własny rekord - zdanie sześciokrotnie złożone
Anko - 18 Grudnia 2006, 16:28
Dzięki Ci, Aga, za świetną imprezę.
Aga: Cytat | Anko, popieram zdecydowanie w kwestii pierniczków. Były za dobre i było ich za mało. | I tak zostałam piernikowym skrytożercą.
Cytat | Ani szklanki, ani Nestea | Chociaż tyle dobrze, że nie trąciłam i nie rozlałam jej na wejściu, bo i takie przypadki mi się przytrafiają.
Aga - 18 Grudnia 2006, 18:06
Dobrze, że się w ostatniej chwili dorwałam do tych jasnych ciastek, bo inaczej by mnie ominęły
|
|
|