To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - PSZCZYKON - PAZDZIERNIK 2007 ?

Ixolite - 17 Grudnia 2006, 14:39

ślyj hijo, jak bys je pakowal, to zmien rozszerzenie pliku, zeby nie bylo .zip .rar czy cos takiego, dopisz na koniec cokolwiek.
Aga - 17 Grudnia 2006, 14:44

Raczej siedzę i obserwuję. Taka natura ;) A poza tym - jak widać - jestem przez to intrygująca :mrgreen:
hijo - 17 Grudnia 2006, 14:54

Aga, ale do mnie się odzywasz :D
Aga - 17 Grudnia 2006, 15:13

:mrgreen: No bo to przecież nie, żeby całkiem nic nie mówić...
hijo - 17 Grudnia 2006, 15:16

Coś mi się zdaje, że Agę onieśmielała obecnosć NURS'a :mrgreen:
Ixolite - 17 Grudnia 2006, 16:09

http://ixolite.info/pszczykon/ - pszczykonowe fotki hijo, galerii nie robiłem, klikać każden umie :wink:
Aga - 17 Grudnia 2006, 16:32

No i widzicie - wszystko grzeczniutko, spokojniutko... (rzucanie koralikami w Dzejesa nie zostało zarejestrowane :P )
Anonymous - 17 Grudnia 2006, 16:45

A pozostałe zdjęcia? :|
dzejes - 17 Grudnia 2006, 16:49

A Ty co wojerysta jakiś? Następnym razem rusz się, to nie będziesz miauczał o zdjęcia.
Lu - 17 Grudnia 2006, 16:55

elam
Cytat

aaa, a co z Anko, dojechala szczesliwie? nie odezwala sie jeszcze. chyba nie ma mi za zle, ze gremlinek ze mnie wyszedl? :)

oooo! To gremlinek po trzecim piwie robi się awanturna ? :twisted: Ciekawe, ciekawe.... poobserwujemy sobie gremlinka przy najbliższej nadażajacej sie okazjii ... ;)

Aga - 17 Grudnia 2006, 16:56

Piwa były cztery, choć pani kelnerka uparcie twierdziła, że trzy :P
Ixolite - 17 Grudnia 2006, 17:28

Hmm... wlaśnie wymyśliłem czemu dzejesa nie poznałem - jakoś sobie włosów poprzyklejał do czaszki :mrgreen:
Anonymous - 17 Grudnia 2006, 17:38

Cytat
A Ty co wojerysta jakiś? Następnym razem rusz się, to nie będziesz miauczał o zdjęcia.

Dżizas... :roll: Musicie więcej takich spotkań przed samymi świętami i Sylwestrem robić. Wtedy na pewno przyjadę.

elam - 17 Grudnia 2006, 18:10

nastepne, na ktorym mam zamiar radosnie pogremlinic, to juz po sylwestrze raczej bedzie.

noo, chyba, ze spotkalibysmy sie (- tylko kto??) w Sylwestra w Bielsku, Katowicach lub w Krakowie....

Tomcich - 17 Grudnia 2006, 18:24

elam
Cytat
No i Tomcichowi, oczywisicie; Tomcich - buziak :)

No nie ma to jak do domu wrócić i od razu buziaka na wstępie dostać. :D

Co do fotek - to 3 jakieś, takie surrealistyczne wyszło. :shock: Jakieś rogi mi wyrosły :mrgreen: Ale cóż taka moja uroda. :mrgreen: Dobrze chociaż, że Panie po bokach ładnie wyszły :D

krisu
Cytat
Musicie więcej takich spotkań przed samymi świętami i Sylwestrem robić. Wtedy na pewno przyjadę.

No krisu może być ciężko :| , Sylwester tylko raz do roku wypada. :mrgreen:

Podsumowując - spotkanie było fajne, pierniczki smaczne, a rozmowy ciekawe i na każdy temat. :mrgreen: Elam słowa dotrzymała i mnie wyściskała. :D Dodatkowo dziękuję Wiedźmie i Dracenie za przygarnięcie zbłąkanego wędrowca i wycieczkę krajoznawczą do Opola. :D

Ziuta - 17 Grudnia 2006, 18:27

Jak Kraków koło Sylwka, to ja bym się pisał. Kidy i fdzie indziej, to bym się nie wyrobił. Ale Krak... to baardzo dobra idea. Duże piękne miasto, ważny węzeł komunikacyjny, kulturalna stolica Galicji (odkąd Ruskie wykolegowali Lwów)...
elam - 17 Grudnia 2006, 18:29

hmmm, to co, robimy sylwka w krakowie? pod chmurka? :)
Wiedźma - 17 Grudnia 2006, 18:34

Wycieczka do Opola była raczej przymusowa, bo obowiązki mnie wzywały. :(
Na szczęście okazało się, że Tomcichowi z Opola lepiej pociągi pasują.

Ziuta - 17 Grudnia 2006, 18:36

Czemu pod chmurką! Mała rundka po kwadratach forumowiczów! :mrgreen:
No, w moim przypadku byłby problem (dziadkowie też ludzie, chcą czasem pospać), ale za to mam (uwaga Elam!) ogródek. :D

Aga - 17 Grudnia 2006, 18:36

Pod chmurką to niekoniecznie, zważywszy na możliwe warunki pogodowe :P
elam - 17 Grudnia 2006, 18:44

zalozylam nowy temat a propos :)
mawete - 17 Grudnia 2006, 18:47

Fajne fotki :D ale mało :D
Tomcich - 17 Grudnia 2006, 18:57

Wiedźma no i Opole trochę zwiedziłem, byłem tam pierwszy raz. :D
Aga - 17 Grudnia 2006, 19:11

Mało, bo ja znowu aparatu z domu zapomniałam :roll: Sierota...
hijo - 17 Grudnia 2006, 23:47

A ja oszczędzałem baterie bo długo leżały bezczynnie w aparacie i po piątym zdjęciu flash nie bardzo chciałsięzaładować i by były zdjęcia zdziebko ciemne,

Ixo dzięki za plac na serwerze :mrgreen:

Ixolite - 17 Grudnia 2006, 23:53

no problemo
Anko - 18 Grudnia 2006, 02:22

hijo:
Cytat
muszę jeszcze zliczyć wszystkich co będą, żeby wiedzieć ile ciastek mamie z kuchni wykraść
Za mało ich było! :mrgreen:
Przepraszam wszystkich, którym zmiotłam sprzed nosa pierniczki, ale tak kusząco przede mną stały... :oops:
Jestem słodyczoholikiem i gdybym przyturlała się przed chatkę Baby Jagi zamiast Małgosi (nie od Mistrzunia), to by Baba Jaga bezdomna została. :twisted:

elam:
Cytat
Anko za to, ze mnie zniosla :)
Co też Ty opowiadasz, po tym, jak -śmy sobie piątkę przybijały? :o
Cytat
wskoczylam do jadacego juz pociagu. ktoren to pociag byl do Bielska, a nie do Gliwic :)
I to wszystko przeze mnie. :oops: :cry:
Cóż, ale byłam taka skołowana, że nie widziałam szklanki stojącej przede mną. :lol:
Nadaję się na bohaterkę humorystycznego fantasy. :D
Cytat
aaa, a co z Anko, dojechala szczesliwie?
Anko jak już się przywlecze z Torunia, to w niedzielę rodzinę odwiedza (zwłaszcza kiedy dostaje od niej prezenty urodzinowe :mrgreen: ).

Aga:
Cytat
Raczej siedzę i obserwuję. Taka natura ;) A poza tym - jak widać - jestem przez to intrygująca :mrgreen:
Nawet bardzo. :wink: Po osobie mającej prawie 2000 postów nie spodziewałam się, że będzie taka cichutka. :) I tajemnicza. :D

Wiedźmo, mam nadzieję, że następnym razem zdróweczko dopisze i nas odwiedzisz. :D

Aga - 18 Grudnia 2006, 16:18

Anko, popieram zdecydowanie w kwestii pierniczków. Były za dobre i było ich za mało.

Cytat
Cóż, ale byłam taka skołowana, że nie widziałam szklanki stojącej przede mną. :lol:

Ani szklanki, ani Nestea :)

Cytat
Aga:
Cytat

Nawet bardzo. :wink: Po osobie mającej prawie 2000 postów nie spodziewałam się, że będzie taka cichutka. :) I tajemnicza. :D

Ja mam słowotok tylko na piśmie :lol: Dzisiaj pobiłam własny rekord - zdanie sześciokrotnie złożone :lol:

Anko - 18 Grudnia 2006, 16:28

Dzięki Ci, Aga, za świetną imprezę.
Aga:
Cytat
Anko, popieram zdecydowanie w kwestii pierniczków. Były za dobre i było ich za mało.
I tak zostałam piernikowym skrytożercą. :mrgreen:
Cytat
Ani szklanki, ani Nestea :)
Chociaż tyle dobrze, że nie trąciłam i nie rozlałam jej na wejściu, bo i takie przypadki mi się przytrafiają.
Aga - 18 Grudnia 2006, 18:06

Dobrze, że się w ostatniej chwili dorwałam do tych jasnych ciastek, bo inaczej by mnie ominęły :D

Partner forum