To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Piech - 6 Kwietnia 2006, 15:55

Cytat
dziewczyny za mną piszczą, mdleją i rzucają uwagi w stylu Boże, jaki on jest seksowny. Patrz, jaką ma klatę, Wiesz, pojadę do Anglii i on się ze mną ożeni - seans Troi. Przy ostatnim nie wytrzymałam i ryknęłam śmiechem, chociaż scena na ekranie wcale śmieszna nie była.

Tu jest śmieszna scena z "Troi", ale dziewczyny mogą nie zauważyć dowcipu.
http://www.abunawaf.com/mix/may04/ot10061.jpg

Aga - 6 Kwietnia 2006, 16:30

To na niebie to jest samolot? :shock: Kto wtedy takiej zaawansowanej techniki używał? Grecy? :mrgreen:
Emilia - 6 Kwietnia 2006, 16:34

Cytat
Aga: I dlatego te napalone trzynastolatki kolekcjonują plakaty Blooma czy innych Zakościelnych, a potem całują je na dobranoc i dzień dobry (znałam dziewczynę, która tak robiła :shock: ). Zresztą, tych aktorów (choć zazwyczaj pod względem gry to dno i metr mułu) lansują tak poczytne i opiniotwórcze gazety jak szmatławce typu Bravo. Dlatego wszystkie słit dziewczynki, które to czytają, mają spaczony gust. Ale potem w większości im przechodzi.

A co mają biedne robić. Koledzy w tym wieku to raczej samochodzikami sią zajmują, albo strzelaniną. Starsi natomiast wolą te z większymi piersiami. Zostaje plakat, albo jakiś kuzyn. Z wiekiem przechodzi, bo wybierać jest w czym. Mówisz jakbyś od razu w dorosłość wskoczyła. :lol:

joe_cool - 6 Kwietnia 2006, 16:41

Pako
Cytat
joe_cool, może A man apart - nie wiem jak to po polsku, o narkotykach itp? Bo mi się podobał film, ot, rozrywkowy amerykański...

To pewnie ten, bo było o narkotykach i żonę mu zabili, i w ogóle oddział specjalny... Chyba nawet nie obejrzałam do końca.

Piech - 6 Kwietnia 2006, 17:33

Cytat
To na niebie to jest samolot?

Brawo. Naprawdę ciekaw jestem ile sekund mija zanim "statystyczna" kobieta" zauważy samolot jeżeli na tym samym zdjęciu jest Pitt, a ile to samo zajmuje statystycznemu mężczyźnie.

Tu jest inny test na spostrzegawczość. Kobietom to też trochę trwa. Natomiast mężczyznom na ustach wykwita uśmiech w czasie rzędu milisekundy.
www.ief.hr/draco/fun/files/ot10062.jpg

Przepraszam za off-topa.

Emilia - 6 Kwietnia 2006, 17:50

Cytat
Piech: Tu jest inny test na spostrzegawczość. Kobietom to też trochę trwa. Natomiast mężczyznom na ustach wykwita uśmiech w czasie rzędu milisekundy.

A z czego się śmiejesz? :shock: Ja bym taki kostium ubrała. Całkiem ładny.

Aga - 6 Kwietnia 2006, 18:02

Piech:
Cytat
Aga:
Cytat

To na niebie to jest samolot?

Brawo. Naprawdę ciekaw jestem ile sekund mija zanim statystyczna kobieta zauważy samolot jeżeli na tym samym zdjęciu jest Pitt, a ile to samo zajmuje statystycznemu mężczyźnie.

Ja może statystyczna nie jestem, ale powiem - od razu zauważyłam. Rzuca się w oczy. Serio serio. Jak te adidasy "Gladiatorze".

Emilia:
Cytat
Cytat
Piech: Tu jest inny test na spostrzegawczość. Kobietom to też trochę trwa. Natomiast mężczyznom na ustach wykwita uśmiech w czasie rzędu milisekundy.

A z czego się śmiejesz? :shock: Ja bym taki kostium ubrała. Całkiem ładny.

Rany, ale te figi są trochę... ekhm, za małe na tę panią... :mrgreen: A kostium faktycznie niczego sobie

Lu - 6 Kwietnia 2006, 18:34

Piech napisał/a
Naprawdę ciekaw jestem ile sekund mija zanim statystyczna kobieta zauważy samolot

jakieś 4 sekundy

Piech napisał/a
Kobietom to też trochę trwa.

ok 2,3 sekund

elam - 6 Kwietnia 2006, 19:55

ja mysle troche jak mezczyzna (gdzies w linkach w temacie "chiromanci, astrolodzy.." byl test na plec mozgu :) ) i samolot zauwazylam OD RAZU. moze tez dlatego, ze nie znosze Brada Pitta.
co do drugiego zdjecia, wiem, gdzie najpierw patrza mezczyzni.. i tez tam popatrzylam :mrgreen:

Iscariote - 6 Kwietnia 2006, 19:58

Cytat
i tez tam popatrzylam

Nie wiem czy powinnaś tak się cieszyć z tego powodu :twisted:

elam - 6 Kwietnia 2006, 20:09

he he tez mam cos takiego: pani czy nie pani??
Urbaniuk - 6 Kwietnia 2006, 21:19

Miria: Jakieś roznegliżowane to zdjęcie.

Miała być cała naga sylweta, ale mnie moderator obcinał :D :D :D

Aga: co do Pitta to jedyny "ładniutki" dla którego robię wyjątek, może dlatego ze jest świetnym aktorem i pamiętam jak wyglądał w 12 małpach i true romance.

Piech - 6 Kwietnia 2006, 22:25

Cytat
A z czego się śmiejesz?

Nie śmieję się, tylko uśmiecham.

Emilia - 6 Kwietnia 2006, 22:45

Cytat
Piech: Nie śmieję się, tylko uśmiecham.

Dobrze. A co z tego twojego zdjęcia wynika? Kostium jest ładny. Zdjęcie słabe ale to typowo reporterskie ujęcie, więc nie należy zbyt wiele wymagać.

Edit: Jeśli chodzi o urodę modelki to też powinna się podobać. Zresztą to zdjęcie z konkursu piękności, a panowie lubią miss nawet te zajmujące dalsze miejsca.

Piech - 7 Kwietnia 2006, 09:18

Całkowicie się z Tobą zgadzam, Emilio.
elam - 7 Kwietnia 2006, 10:24

no dobrze. wrocmy do tematu.:)
ja sie pochwale, ze nabylam wlasnie setny numer "cine live" i pieeeknym johnnym jako jack sparrow w piratach 2, i juz sie cieszylam, ze tez plakat z nim bedzie, ale nie, jeden - zbiorowka, a drugi - orlando... sliczny jest orlando, moim zdaniam, ale coz, gowniarz jeszcze... no to na pocieche poczytam sobie reportaze, wywiady i spojlery..
a potem powiesze sobie plakat z piratow 2 obok tego z "jedynki", fajnie to bedzie wygladalo. na plakatach , to musicie przyznac, johnny wychodzi zawsze fenomenalnie. chyba najlepiej z nasze listy. :)

Emilia - 7 Kwietnia 2006, 10:44

Cytat
Piech: Całkowicie się z Tobą zgadzam, Emilio.

No tak. :| Niezłą zabawę z siebie zrobiłam (tupnięcie nogą).
Przeczytałam inne odpowiedzi i już wiem. :oops: Brzydale! :roll:

A dlaczego nie mogę głosować? Coś się popsuło :?: :?: :?:

elam - 7 Kwietnia 2006, 10:51

- to ty jeszcze nie glosowalas??? :twisted:
pamietaj, 3 glosy mozna! (i na karla, i na karla!!! )

Angelus - 7 Kwietnia 2006, 11:21

Wracając do Vin Diesela to ostatnio oglądałam film, gdzie gliniarza grał i walczył z mafią narkotykową.Odwet bodajże.Takie sobie filmidło ale głosu Vina mogę słuchać bez końca! :oops: :mrgreen:
A Riddick to najlepsza postać kina sf ostatnich lat! :bravo Genialny był w Pitch Black.W sumie zdominował ten film swoją rolą i gdyby nie on, to film nie byłby zapamiętany i taki dobry! :D Golenie czaszki nożem i smarem i wyskok na solo z alienem to mistrzostwo świata! :bravo :mrgreen: W Kronikach najlepsza scena dla mnie to motyw z kubkiem. :wink: Wiecie o czym mówię...? :twisted:

elam - 7 Kwietnia 2006, 23:43

- zabije cie tym kubkiem?? :) no, niezla. ale ja i tak mialam oczy tylko dla lorda Vaako... :oops:
Pako - 7 Kwietnia 2006, 23:46

Vaako? Nie.. ten to mi się jakoś w pamięć nie wrył w ogóle... a poza tym ładny pewnie nie był :)
A kubek jest świetny... i końcowa scena też wymiot :) Diesel wymiata :) Aktor taki średni, ale przystojny całkiem a i filmy dobre są :)

Angelus - 8 Kwietnia 2006, 10:12

Riddick na tronie! :mrgreen: Finał sugeruje, ze teraz władza trafiła w ręcę Riddicka i jestem bardzo ciekawa świata pod jego władaniem. :wink: Chociaż on się raczej nie nadaje na króla... :mrgreen:
Anonymous - 8 Kwietnia 2006, 10:55

A na mnie od wczoraj patrzy z pulpitu kapitan Jack Sparrow. :mrgreen: Bardzo mi to poprawia samopoczucie.

Mąż się pyta, czemu w ankiecie nie ma Harrisona Forda?

Angelus - 8 Kwietnia 2006, 11:26

Ankieta ogólnie jest uboga. :(
A gdzie Gary Oldman,Mel Gibson,Hugh Jackman,Harrison Ford,Alan Rickman,Clive Owen, Anthony Hopkins,Robert De Niro,Christopher Walken,Viggo Mortensen ...i inni? :wink:

Argael - 8 Kwietnia 2006, 11:26

Też kiedyś o to pytałem :)
Hauer - 8 Kwietnia 2006, 12:28

Nie starczy wam, ze na Rutgera mozecie głosowac? Przeciez pozostali i tak przy nim odpadają :lol:
elam - 8 Kwietnia 2006, 13:19

no to odpowiadam raz jeszcze, ze ankieta jest, jaka jest, bo wiecej pozycji mi sie nie zrobilo, nie wiem czemu, i edytowac jej nie moge. a wpisujac te pozycje sugerowalam sie pierwszymi wypowiedziami w temacie. wiec nie marudzcie, tylko cieszcie sie, ze w ogole ankieta jest :)
ja naprawiam kompy, nie internet. na tym sie JESZCZE :) nie znam. dopiero odkrywam uroki html :lol:

Anonymous - 8 Kwietnia 2006, 13:30

Elam:
Cytat
wiec nie marudzcie, tylko cieszcie sie, ze w ogole ankieta jest

Elam, cieszę się bardzo. Mój mąż ma we krwi marudzenie, niestety. :wink:

Mnie Johnny w ankiecie najzupełniej wystarczy. Więcej głosów nie oddawałam. 8)

Emilia - 8 Kwietnia 2006, 13:40

Cytat
Angelus: Ankieta ogólnie jest uboga. :(
A gdzie Gary Oldman,Mel Gibson,Hugh Jackman,Harrison Ford,Alan Rickman,Clive Owen, Anthony Hopkins,Robert De Niro,Christopher Walken,Viggo Mortensen ...i inni? :wink:

Clive Owen :bravo
Hugh Jackman :bravo

Argael - 8 Kwietnia 2006, 14:35

I tak Sean Bean wciąga wszystkich nosem...

Partner forum