To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.

Anonymous - 14 Sierpnia 2007, 07:22

spoko ;P:
MrMorgenstern - 13 Października 2007, 11:05

Dezerte666, jesteś/byłes metalowcem? :)
Agi - 13 Października 2007, 11:19

MrMorgenstern, Dezerter666, dostał bana, nie ma go już na Forum.
Fidel-F2 - 3 Stycznia 2008, 10:57

Agi, przykro mi, że nie wyjaśniłaś bio z jakiego powodu jego zachowanie jest niestosowne
Agi - 3 Stycznia 2008, 19:47

Fidel-F2, obaj daleko odbiegliście od tematu wątku i tylko to było powodem mojej interwencji. Waszych wzajemnych relacji nie oceniałam.
joe_cool - 21 Lutego 2008, 18:21

może to nie jest konkretnie sugestia co do zasad, ale
dzejes na swoim blogu napisał/a
Kurczę - czy Gorat nie mógłby zaimplementować czata jakiegoś, gdzie możnaby gadać swobodnie? I nie, nie jest tak, że nikt mi nie przeszkadza rozmawiać o czym chcę. Przeszkadza mi to spamowanie. Przeszkadza przez przytłaczanie. Nie ma z kim, nie ma o czym, zalew tego g**** powoduje, że się odechciewa.

właśnie, nie dałoby się zainstalować jakiegoś shoutboxa czy cuś?

Adashi - 21 Lutego 2008, 18:29

joe_cool, chyba oddałaś dzejesowi niedźwiedzią przysługę :roll:
Anonymous - 21 Lutego 2008, 18:31

To jest dobry pomysł właśnie. Chyba wszyscy byliby zadowoleni.
joe_cool - 21 Lutego 2008, 18:31

a czemu?

edit: to do Adashiego

Adashi - 21 Lutego 2008, 18:36

joe_cool, nie wiem czy to jest dobry wątek, aby udzielić odpowiedzi, nie będę tutaj spamował czy też offtopował ;P:
dzejes - 21 Lutego 2008, 18:38

Adashi napisał/a
joe_cool, nie wiem czy to jest dobry wątek, aby udzielić odpowiedzi, nie będę tutaj spamował czy też offtopował ;P:

...wystukał Adashi - co było jego 9077. postem na forum. :roll:

Adashi - 21 Lutego 2008, 18:41

Znowu się zaczyna (o matko) :twisted:

EOT :lol:

dzejes - 21 Lutego 2008, 18:43

Co się zaczyna? Ja nic nie zaczynałem, wyraziłem swoją opinię na blogu, Nie ja oficjalnie przeniosłem pomysł tutaj, nie ja napisałem dziwaczny komentarz bez słowa wytłumaczenia.

Chyba, że chcesz zabronić mi pisania w moim wątku?

Adashi - 21 Lutego 2008, 18:51

W jakim Twoim wątku? Na blogu? dzejes, bój się Boga, pisz co chcesz, co Ci się żywnie podoba, oczywiście dopóki nie obrażasz innych, mnie to rybka.
I chyba właśnie o to chodzi, żeby każdy pisał to co lubi.

A komentarz dotyczył postu joe_cool, a nie Twojego :idea:

Ok, miał być EOT to będzie, jak coś to proszę na PW :wink:

Pako - 21 Lutego 2008, 18:52

Osobiście zupełnie zgadzam się z dzejesem. Shoutbox byłby bardzo dobrym rozwiazaniem, który odrobinę spamu by obciął. Dodatkowo można też założyć czat, na którym można by rozmawiać już zupełnie na żywo. Wszystko za darmo w sieci jest.

Boże, mam już w diabli ignorowanych tematów, a ciągle postów po sto dziennie nowych jest. Nie wyobrażam se, co by było jakbym miał dzień dobry i inne takie przeglądać. No masakra... I żeby tylko tam spam siedział...

elam - 21 Lutego 2008, 20:42

ja osobiscie popieram dzejesa i Pako
ale coz .... :|

Fidel-F2 - 21 Lutego 2008, 20:59

co to
joe_cool napisał/a
shoutbox
?

a jak któregos pieknego wieczoru dogryzlem komus, że nie daję rady ze spamem to na mnie zaraz wskoczyli, a teraz, proszę

nihil novi

Gwynhwar - 21 Lutego 2008, 21:08

Kolejna wyprawa krzyżowa? Swojego czasu, o ile pamietam to Pako miał opinię spamera. Znów będziemy sobie szukać kozła ofiarnego?
Chal-Chenet - 21 Lutego 2008, 21:15

Mam pytanie odnośnie ankiet przy wybieraniu tekstu numeru. Może lepiej byłoby, gdyby nie były one ograniczone czasowo? Bowiem z tego co zauważyłem, zdarza się tak, z różnych przyczyn, od braku czasu, aż po "niemienie" danego numeru i czytanie go później, że nie zawsze można zagłosować w terminie. A patrząc chociażby na wątek "Tekstu numeru 19", gdzie zagłosowałem teraz ja, zagłosowała rysiull i zwycięzca jest już inny niż było to ogłoszone oficjalnie.
Poddaję ten pomysł pod rozwagę władzy ;)

Adashi - 21 Lutego 2008, 21:18

Wiem, że mówiłem EOT, ale pytanie mam :|

Kod
elam Posty: 10558

Kod
Fidel-F2 Posty: 8484

Rozumiem, że to same posty merytoryczne, zero spamu, tak?

A zapomniałem dodać, że to było pytanie retoryczne.

elam - 21 Lutego 2008, 21:19

nie chodzi o to, zeby szukac kozla ofiarnego, Gwyn.
tylko o to, ze SUMA spamu WIELU osob staje sie uciazliwa.
gdyby ludzie rzeczywiscie ograniczali sie do pisania postow o malo merytorycznej zawartosci w odpowiednich tematach, byloby fajnie. ale niestety, prawie kazdemu ZDARZA sie popelnic "male conieco" tu i tam. ja mam juz kilkadziesiat tematow ignorowanych, a mimo to codziennie odhaczam okolo 300 postow - w tematach, do ktorych zdarza mi sie jeszcze zagladac.
robi sie hyde park, a nie forum. tresc i zamiar jego istnienia gubi sie, rozplywa w ilosci. postow
o to chodzi.
na forum OT moderatorzy pilnuja porzadku i przeklejaja albo wyrzucaja posty do "czarnej dziury". i jest porzadek. kurcze, jak ja to lubie. ostatnio chyba wiecej pisuje tam, niz tu...

edit ; ADASHI.
znowu na mnie wlazisz :twisted: odczep sie w koncu, ok? :twisted:
zobacz moze srednia, ile postow dziennie mam ja, Fidel, banshee, czy TY, a potem sobie cytuj ; jestem na tym forum o wiele dluzej, niz ty, naleze do tych, co je rozkrecali, wiec - - :twisted: to raz;
po drugie, TAK, mam o wiele wiecej postow merytorycznych, niz ty. chocby we wlasnym watku autorskim

juz kiedys cie prosilam, zebys dal mi spokoj, od kliku miesiecy nie reaguje na twoje "smieszne" zaczepki, ale ilez mozna.
czy ty kiedys masz zamiar dorosnac i traktowac ludzi, ktorych nigdy na oczy nie widziales, z minimum naleznego innej istocie szacunku?
ja sie po tobie nie woze przy kazdej okazji. wiec i ty przestan w koncu, na litosc Boska !
i prosze nie udawaj zdziwienia, o co chodzi; jak poszukam, moge zacytowac twoje posty, w ktorych sie do mnie odnosisz, zupelnie bezcelowo, bo ja nic o tobie do tej pory nie pisalam, od czasu naszej pamietnej klotni.
po prostu nie odpisuj na tego posta, bo ja i tak juz ci nie odpowiem. szkoda slow.

Gwynhwar - 21 Lutego 2008, 21:21

No Adam ma trochę racji elam. Twoje 10000 postów też jest w pełni merytorycznych?
dareko - 21 Lutego 2008, 21:28

elam napisał/a
nie chodzi o to, zeby szukac kozla ofiarnego, Gwyn.
tylko o to, ze SUMA spamu WIELU osob staje sie uciazliwa.
gdyby ludzie rzeczywiscie ograniczali sie do pisania postow o malo merytorycznej zawartosci w odpowiednich tematach, byloby fajnie. ale niestety, prawie kazdemu ZDARZA sie popelnic male conieco tu i tam. ja mam juz kilkadziesiat tematow ignorowanych, a mimo to codziennie odhaczam okolo 300 postow - w tematach, do ktorych zdarza mi sie jeszcze zagladac.
robi sie hyde park, a nie forum. tresc i zamiar jego istnienia gubi sie, rozplywa w ilosci. postow
o to chodzi.
na forum OT moderatorzy pilnuja porzadku i przeklejaja albo wyrzucaja posty do czarnej dziury. i jest porzadek. kurcze, jak ja to lubie. ostatnio chyba wiecej pisuje tam, niz tu...

Gwynhwar, czytamy ze zrozumieniem.

elam - 21 Lutego 2008, 21:30

cha, wlasnie...

edytowalam w miedzyczasie poprzedniego posta
GWYN - procenowo wypadam lepiej, chcesz sie zalozyc?

zeby nie bylo - nie mam nic przeciwko Bashee...

Gwynhwar - 21 Lutego 2008, 21:30

Czytamy dareko, coś jest niezrozumiałe? Chętnie wyjaśnię.
banshee - 21 Lutego 2008, 21:33

elam napisał/a
zeby nie bylo - nie mam nic przeciwko Bashee...

spoko, spoko

i tak wszyscy wiedzą o kogo chodzi

elam - 21 Lutego 2008, 21:35

Elam - 12.26 postow dziennie

Adahi - 12.37

Fidel - 11.77

Gwynhwar - 21 Lutego 2008, 21:37

No to lecim Inkwizycjo...
Adashi - 21 Lutego 2008, 21:38

elam, ja się nie czepiam, tylko pytam.

elam napisał/a
jestem na tym forum o wiele dluzej, niz ty, naleze do tych, co je rozkrecali

Nie wiem nic o tym, żeby przysługiwały w związku z tym jakiekolwiek przywileje, ale dobra...

elam napisał/a
Elam - 12.26 postow dziennie

Adahi - 12.37

A faktycznie znaczna różnica :lol: Mój wynik to nie dziennie tylko na godzinę tak? :bravo

Rodion - 21 Lutego 2008, 21:38

Uwaga będzie nie cenzuralnie!

Mam ochotę zapytać: Ludzie K... Po... Was? O co wam chodzi?
To forum powstało na spamie, złośliwościach i dygresjach. Każdy z nas w dobry dzień wali tu tyle tego ze głowa boli. Dla tego ze ma taka możliwość, ochotę i ludzi którzy mu odpowiedzą. A teraz co? Będziemy mieli podział na słuszne i nie słuszne pogaduszki?
Prosta zasada: Nie chcesz nie czytasz.

Partner forum