Z archiwum X - Warunki prenumeraty
Czarny - 24 Czerwca 2008, 09:28
Nie wszyscy prenumeratorzy mieszkają w dużych miastach, gdzie InPost w ogóle istnieje.
Ziemniak - 24 Czerwca 2008, 10:50
Ale sporo forumowiczów jednak mieszka, a zainteresowanie jest zerowe, nawet NURS się nie wypowiedział czy bierze pod uwagę taką możliwość
NURS - 24 Czerwca 2008, 11:03
Ziemniak, a weź sobie przejrzyj ten temat, a potem mów czy się wypowiedziałem, czy też nie
Ziemniak - 24 Czerwca 2008, 11:38
Przejrzałem.Cytat | BTW niedługo poczta straci monopol i choc jestem za tym, żeby nasze firmy mogły konkurowac, to w tym przypadku pierwszy pójde do konkurencji. |
Cytat | Jesli ktoś będzie chciał, to ja nie bede robil problemow, ale na razie kurierzy kasują za dużo |
Ale to są wypowiedzi sprzed dwóch lat
Jak w tej chwili wygląda sytuacja, jakie są koszty InPostu w porównaniu do PP i ilu prenumeratorów musiałoby się zdecydować na InPost, żeby sprawa zaczęła się opłacać?
andre - 7 Lipca 2008, 12:21
nadal nie mam prenumeraty,szlag by to trafił...
NURS - 7 Lipca 2008, 16:40
U mnie biuro inpostu zostalo skasowane
Andre, wysle zastepniki, jak do piatku nie dojdzie.
Martva - 7 Lipca 2008, 19:59
U mnie też jeszcze nie ma ale listonosz dziś nie chodził, może przyniesie jutro?
jelun - 4 Września 2008, 19:03
Wiem, że to głupie ale wole miec pewność .Podczas wpłacie kasy na wasze konto imie, nazwisko i adres wpisuje w nazwie zleceniodawcy a ten kod książki w "tytułem"??
agnieszka_ask - 4 Września 2008, 23:06
a dokładna instrukcja zawsze na stronie z drukiem przelewu...
NURS - 4 Września 2008, 23:58
kod już dawno niekatualny, niestety. ale powiem wam, sporo książek tak poszło.
BTW goracie, musimy zmienić zapis na stronie.
gorat - 5 Września 2008, 00:06
Na jaki? Może na privie szczegóły.
mawete - 10 Września 2008, 21:12
Podoba mi się nazwa działu w którym znajduje się ten wątek
jelun - 13 Września 2008, 10:19
Czyli te książki gratisowe już nie aktualne?
Fidel-F2 - 13 Września 2008, 22:08
jelun napisał/a | nie aktualne |
Ziemniak - 7 Października 2008, 20:39
Na stronce SFFH w dziale prenumerata dalej widnieje info o trzyliterowych kodach, które jest dawno nieaktualne.
phombre - 24 Listopada 2008, 16:57
Może już było ale nie znalazłem? Jak mogę zaprenumerować na adres zagraniczny?
Agi - 24 Listopada 2008, 17:16
NURS napisał/a:
26 grudnia 2006, 12:08 Do GB roczna to ok. 180 zeta. Zwyczajowo prenumeraty europejskie todwukrotność krajowych. Ale możesz wybrac opcję wysyłki co dwa miechy, wyjdzie taniej, czyli około 120-130 zeta. Jest też możliwość żeby ktoś z rodziny odbierał i wysyłał razem z paczkami własnymi, albo autobusami.
Jak widzisz jest to post sprzed dwóch lat, ale tylko to znalazłam.
Taniej chyba namówić kogoś w kraju, żeby kupował i wysyłał.
Agi - 24 Listopada 2008, 17:26
Scaliłam dwa tematy dotyczące prenumeraty. Zastanawiam się, czy zostawić tu, czy przenieść do działu Do redakcji
phombre - 24 Listopada 2008, 23:03
Agi napisał/a | NURS napisał/a:
26 grudnia 2006, 12:08 Do GB roczna to ok. 180 zeta. Zwyczajowo prenumeraty europejskie todwukrotność krajowych. Ale możesz wybrac opcję wysyłki co dwa miechy, wyjdzie taniej, czyli około 120-130 zeta. Jest też możliwość żeby ktoś z rodziny odbierał i wysyłał razem z paczkami własnymi, albo autobusami.
Jak widzisz jest to post sprzed dwóch lat, ale tylko to znalazłam.
Taniej chyba namówić kogoś w kraju, żeby kupował i wysyłał. |
No dzięki wielkie. Ale jestem już tak zwapniały (stary i leniwy, czytaj) że nie chce mi się szukać znajomych w "Starym Kraju". A chodziło mi o to, jak mogę tą prenumeratę do GB załatwić. Do tej pory czytałem PISMO na urlopach w PL. Spodobało się i chciałbym mieć na własność choć parę numerów... Ile jeszcze zdążę przeczytać...
Sandman - 3 Grudnia 2008, 15:07
Czy w tym miesiącu prenumerata była normalnie wysyłana, bo do mnie do dziś SF nie dotarł.
Iwan - 3 Grudnia 2008, 15:25
do mnie też, ale przestaje mnie już to dziwić
xan4 - 3 Grudnia 2008, 15:44
ja też jeszcze nie dostałem
Chal-Chenet - 3 Grudnia 2008, 21:13
W tym momencie cieszę się, że nie zamawiałem prenumeraty.
4 opka już przeczytane.
Witchma - 3 Grudnia 2008, 21:14
Chal, a ja się cieszę, że prenumeraty nie przedłużyłam
hrabek - 4 Grudnia 2008, 14:11
Ja i tak przedluze, bo za leniwy jestem, zeby chodzic po kioskach i wypatrywac, ale wkurza mnie, ze tyle to trwa.
Kruk Siwy - 4 Grudnia 2008, 14:13
W grudniu poczta ledwo dycha.
Nie jest to usprawiedliwienie ino stwierdzenie faktu. Tak jest co roku.
Adashi - 4 Grudnia 2008, 14:18
hrabek napisał/a | Ja i tak przedluze, bo za leniwy jestem, zeby chodzic po kioskach i wypatrywac |
Dobrze, że się przyznajesz Nie musisz polować na nowy numer, jak na forum kilka osób zapoda info, że już mają w posiadaniu, to idziesz kupić i finito.
hrabek - 4 Grudnia 2008, 14:58
Ta. I sie okaze, ze wszedzie jest, tylko nie u mnie i trzeba bedzie druga wyprawe szykowac.
Powazniej rzecz biorac, wole wspomoc Nursa jednorazowo kasa, ktora bedzie mogl zainwestowac w rozwoj pisma (czytaj: zalac merca ) i miec spokoj. Nie zalezy mi na tym, zeby dostac pismo pierwszego dnia obecnosci w kiosku, moge poczekac, bylebym sie doczekal. Wciaz mam co czytac, przypuszczam, ze do konca przyszlego roku mi wystarczy, wiec nie zabijam sie o nowe numery. Aczkolwiek przyznaje, ze jak zaczynaja docierac do mnie sygnaly, ze juz jest, a ja wciaz nie mam, to troche sie niepokoje.
Adashi - 4 Grudnia 2008, 14:59
hrabku drogi, rozumiem Cię doskonale, ale tak to już jest z tą Pocztą
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2008, 15:31
hrabku drogi, lepiej Ci teraz?
|
|
|