To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Z archiwum X - Warunki prenumeraty

Czarny - 24 Czerwca 2008, 09:28

Nie wszyscy prenumeratorzy mieszkają w dużych miastach, gdzie InPost w ogóle istnieje. :twisted:
Ziemniak - 24 Czerwca 2008, 10:50

Ale sporo forumowiczów jednak mieszka, a zainteresowanie jest zerowe, nawet NURS się nie wypowiedział czy bierze pod uwagę taką możliwość :?
NURS - 24 Czerwca 2008, 11:03

Ziemniak, a weź sobie przejrzyj ten temat, a potem mów czy się wypowiedziałem, czy też nie :-)
Ziemniak - 24 Czerwca 2008, 11:38

Przejrzałem.
Cytat
BTW niedługo poczta straci monopol i choc jestem za tym, żeby nasze firmy mogły konkurowac, to w tym przypadku pierwszy pójde do konkurencji.
Cytat
Jesli ktoś będzie chciał, to ja nie bede robil problemow, ale na razie kurierzy kasują za dużo

Ale to są wypowiedzi sprzed dwóch lat
Jak w tej chwili wygląda sytuacja, jakie są koszty InPostu w porównaniu do PP i ilu prenumeratorów musiałoby się zdecydować na InPost, żeby sprawa zaczęła się opłacać?

andre - 7 Lipca 2008, 12:21

nadal nie mam prenumeraty,szlag by to trafił...
NURS - 7 Lipca 2008, 16:40

U mnie biuro inpostu zostalo skasowane
Andre, wysle zastepniki, jak do piatku nie dojdzie.

Martva - 7 Lipca 2008, 19:59

U mnie też jeszcze nie ma :( ale listonosz dziś nie chodził, może przyniesie jutro?
jelun - 4 Wrzeœśnia 2008, 19:03

Wiem, że to głupie ale wole miec pewność :P .Podczas wpłacie kasy na wasze konto imie, nazwisko i adres wpisuje w nazwie zleceniodawcy a ten kod książki w "tytułem"??
agnieszka_ask - 4 Wrzeœśnia 2008, 23:06

a dokładna instrukcja zawsze na stronie z drukiem przelewu...
NURS - 4 Wrzeœśnia 2008, 23:58

kod już dawno niekatualny, niestety. ale powiem wam, sporo książek tak poszło.
BTW goracie, musimy zmienić zapis na stronie.

gorat - 5 Wrzeœśnia 2008, 00:06

Na jaki? Może na privie szczegóły.
mawete - 10 Wrzeœśnia 2008, 21:12

Podoba mi się nazwa działu w którym znajduje się ten wątek :D :D :D
jelun - 13 Wrzeœśnia 2008, 10:19

Czyli te książki gratisowe już nie aktualne?
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2008, 22:08

jelun napisał/a
nie aktualne

Ziemniak - 7 Października 2008, 20:39

Na stronce SFFH w dziale prenumerata dalej widnieje info o trzyliterowych kodach, które jest dawno nieaktualne.
phombre - 24 Listopada 2008, 16:57

Może już było ale nie znalazłem? Jak mogę zaprenumerować na adres zagraniczny?
Agi - 24 Listopada 2008, 17:16

NURS napisał/a:
26 grudnia 2006, 12:08 Do GB roczna to ok. 180 zeta. Zwyczajowo prenumeraty europejskie todwukrotność krajowych. Ale możesz wybrac opcję wysyłki co dwa miechy, wyjdzie taniej, czyli około 120-130 zeta. Jest też możliwość żeby ktoś z rodziny odbierał i wysyłał razem z paczkami własnymi, albo autobusami.

Jak widzisz jest to post sprzed dwóch lat, ale tylko to znalazłam.
Taniej chyba namówić kogoś w kraju, żeby kupował i wysyłał.

Agi - 24 Listopada 2008, 17:26

Scaliłam dwa tematy dotyczące prenumeraty. Zastanawiam się, czy zostawić tu, czy przenieść do działu Do redakcji
phombre - 24 Listopada 2008, 23:03

Agi napisał/a
NURS napisał/a:
26 grudnia 2006, 12:08 Do GB roczna to ok. 180 zeta. Zwyczajowo prenumeraty europejskie todwukrotność krajowych. Ale możesz wybrac opcję wysyłki co dwa miechy, wyjdzie taniej, czyli około 120-130 zeta. Jest też możliwość żeby ktoś z rodziny odbierał i wysyłał razem z paczkami własnymi, albo autobusami.

Jak widzisz jest to post sprzed dwóch lat, ale tylko to znalazłam.
Taniej chyba namówić kogoś w kraju, żeby kupował i wysyłał.

No dzięki wielkie. Ale jestem już tak zwapniały (stary i leniwy, czytaj) że nie chce mi się szukać znajomych w "Starym Kraju". A chodziło mi o to, jak mogę tą prenumeratę do GB załatwić. Do tej pory czytałem PISMO na urlopach w PL. Spodobało się i chciałbym mieć na własność choć parę numerów... Ile jeszcze zdążę przeczytać...

Sandman - 3 Grudnia 2008, 15:07

Czy w tym miesiącu prenumerata była normalnie wysyłana, bo do mnie do dziś SF nie dotarł.
Iwan - 3 Grudnia 2008, 15:25

do mnie też, ale przestaje mnie już to dziwić
xan4 - 3 Grudnia 2008, 15:44

ja też jeszcze nie dostałem
Chal-Chenet - 3 Grudnia 2008, 21:13

W tym momencie cieszę się, że nie zamawiałem prenumeraty.
4 opka już przeczytane. ;P:

Witchma - 3 Grudnia 2008, 21:14

Chal, a ja się cieszę, że prenumeraty nie przedłużyłam :D
hrabek - 4 Grudnia 2008, 14:11

Ja i tak przedluze, bo za leniwy jestem, zeby chodzic po kioskach i wypatrywac, ale wkurza mnie, ze tyle to trwa.
Kruk Siwy - 4 Grudnia 2008, 14:13

W grudniu poczta ledwo dycha.
Nie jest to usprawiedliwienie ino stwierdzenie faktu. Tak jest co roku.

Adashi - 4 Grudnia 2008, 14:18

hrabek napisał/a
Ja i tak przedluze, bo za leniwy jestem, zeby chodzic po kioskach i wypatrywac

Dobrze, że się przyznajesz :wink: Nie musisz polować na nowy numer, jak na forum kilka osób zapoda info, że już mają w posiadaniu, to idziesz kupić i finito.

hrabek - 4 Grudnia 2008, 14:58

Ta. I sie okaze, ze wszedzie jest, tylko nie u mnie i trzeba bedzie druga wyprawe szykowac.

Powazniej rzecz biorac, wole wspomoc Nursa jednorazowo kasa, ktora bedzie mogl zainwestowac w rozwoj pisma (czytaj: zalac merca ;) ) i miec spokoj. Nie zalezy mi na tym, zeby dostac pismo pierwszego dnia obecnosci w kiosku, moge poczekac, bylebym sie doczekal. Wciaz mam co czytac, przypuszczam, ze do konca przyszlego roku mi wystarczy, wiec nie zabijam sie o nowe numery. Aczkolwiek przyznaje, ze jak zaczynaja docierac do mnie sygnaly, ze juz jest, a ja wciaz nie mam, to troche sie niepokoje.

Adashi - 4 Grudnia 2008, 14:59

hrabku drogi, rozumiem Cię doskonale, ale tak to już jest z tą Pocztą :|
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2008, 15:31

hrabku drogi, lepiej Ci teraz?

Partner forum