Ludzie z tamtej strony świata - Robert J. Szmidt aka PP NURS.
NURS - 9 Sierpnia 2006, 08:00
Ależ cienia tejze podejrzliwości nie było w mojej wypowiedzi. Skąd takie odczucie u ciebie Agi55?
Agi - 9 Sierpnia 2006, 08:10
A to przepraszaaam
mawete - 9 Sierpnia 2006, 09:02
Przeczytałem właśnie wywiad nawet QCF się znalazło
QCF!!!
NURS - 9 Sierpnia 2006, 09:38
A jakżeby nie miało się tam znaleźć
QCF!
Rafał - 9 Sierpnia 2006, 11:50
Cytat | (...) godzinka na forum, albo dwie, a czasem i trzy (QCF) |
NURS - 9 Sierpnia 2006, 11:53
Pańskie oko konia toczy
Agi - 9 Sierpnia 2006, 12:19
NURS
Cytat | Pańskie oko konia toczy |
A w jakim kierunku koń jest toczony
draken - 9 Sierpnia 2006, 12:22
przeczytałem wywiad, ciekawe rzeczy, ciekawe...
i... całkiem inaczej sobie Redaktora wyobrażałem... jakoś wyszło, że po raz pierwszy widze twarz na zdjeciu... i takie zaskoczenie.
co to znaczy QCF?
Słowik - 9 Sierpnia 2006, 12:25
Q Chwale Forum !!!
NURS - 9 Sierpnia 2006, 12:53
Ejże, drakenie, przeciez zdjęć to troche po sieci się pałęta Nawet w twoim avatarowym wieku.
draken - 9 Sierpnia 2006, 13:49
no ale ja nigdy nie szukałem specjalnie, moze gdzieś widziałem ale nie zwróciłem uwagi...
w każdym razie, zaskoczenie było
NURS - 9 Sierpnia 2006, 13:57
Az taki brzydki nie jestem
draken - 9 Sierpnia 2006, 14:01
ale czy ja mówie, że brzydki? (właściwie na ładności i brzydkości facetów się nie znam, pokażę zdjecie żonie, niech sie wypowie )
mówię, że inny.. od ee.. wyobrażenia które jak to wyobrażenie wzięło się znikąd
myślałem, że jesteś ascetyczno-żylasty z rozwianym włosem
serio...
Pako - 9 Sierpnia 2006, 14:25
Też sobie wyobrażałem NURSa jako chuderlawego kolesia, a tu masz, postawny facet, nie wiem, jak ze wzrostem. Romka zaś wyobrażałem sobie jako takiego bardziej "konkretnego" faceta, a okazało się, że on mojej postury ejst, znaczy kości i worek na kości
Romek P. - 9 Sierpnia 2006, 15:24
Sam worek, Pako
Pako - 9 Sierpnia 2006, 16:09
Znaczy kości wyjedli? Kurde.. to rozumiem już, czemu jedziesz w bagażniku
Ixolite - 9 Sierpnia 2006, 18:33
Teraz mieści się do schowka na rękawiczki, dobrze poskładany i uprasowany
Kaxi - 9 Sierpnia 2006, 18:54
Pako napisał/a | Też sobie wyobrażałem NURSa jako chuderlawego kolesia, a tu masz, postawny facet, nie wiem, jak ze wzrostem |
Ja widziałem NURSa w tym roku na Dniach Fantastyki we Wrocławiu, a i gdzieś indziej wcześniej widywałem foty. Więc zaskoczenia nie było. Ale wywiadzik całkiem ciekawy, choć przydługawy
Anko - 9 Sierpnia 2006, 19:38
Przyznam szczerze, że dawno nie czytałam tak fajnego i treściwego wywiadu, jak ten. Denerwuje mnie, jak pisarz udziela wywiadów w stylu gwiazdki pop, czyli gadka, z której nic nie wynika - a ostatnio na to moda panuje. A tutaj przynajmniej wielu interesujących rzeczy można się dowiedzieć (jeden, szczególnie smakowity kąsek wkleiłam w wątku Piotrka Rogoży ).
elam - 9 Sierpnia 2006, 19:43
ja wiem z autopsji ze nurs jest sredniej postury, ani wysoki, ani niski; rozwianego wlosa niestety nie ma
ale za to ma sliczne duze oczy z rzesami jak sarenka
NURS - 9 Sierpnia 2006, 20:33
O, żesz rzesy jak Bambi, elam, prosze nie niszcz mojego wizerunku macho, kobiety ci nie wybaczą.
A włosy kiedyś miałem! Rozwiane. Mam zdjęcia
A co do wywiadu, to się streszczałem.
elam - 9 Sierpnia 2006, 20:37
heh, ale te oczy to prawda, cala prawda i tylko prawda....
NURS - 9 Sierpnia 2006, 20:43
Wiem, zawsze mi to ludzie mówią
Hmm, ciekawe, Romek nigdy o tym nie wspomniał
elam - 9 Sierpnia 2006, 20:45
czyzby nie patrzyl ci w oczy??
hmm, ale moze po prostu ma inne orientacje seksualna...
Pako - 9 Sierpnia 2006, 21:48
tak... Romek pewnie w redaktorach nie gustuje
NURS - 9 Sierpnia 2006, 21:50
Zboki jesteście Jedno wam w głowie, a my z Romkiem jesteśmy konkurencja i sobie w teksty patrzymy, nie w oczy
Pako - 9 Sierpnia 2006, 22:03
Za to z tego co pamiętam NURS gustuje w pisarzach. W końcu kto jak nie NURS Romka na grillu przypiekał :> ?
NURSie, tak na zakończenie offtopa - smaczny był ten Romek?
NURS - 9 Sierpnia 2006, 22:08
Zaraz tam przypiekał. Romek mi ciągle wpadał w węgle pomiedzy prętami grilla i tylko psuł zapachy to go wyjałem i na balustradzie powiesiłem coby odczadział.
a potem wiatr go do parku zawiał i tyleśmy go widzieli.
Pytaj się wiewiórek, one największe szanse na spróbowanie miały.
A z innej beczki Romek jak wino, im starszy, tym lepszy. Podobno
ale do cholerki to mój kącik, nie Romka!
Anko - 9 Sierpnia 2006, 23:06
mawete: Cytat | Przeczytałem właśnie wywiad nawet QCF się znalazło | Znalazła się także ta historyjka: Cytat | anegdotyczna jest też sytuacja, kiedy to na jednym z konwentów prelegent rozprawiający o polskiej fantastyce raczył był się zdziwić, że SFFH nadal jest wydawane, | Skądże ja ją znam?!
NURS - 9 Sierpnia 2006, 23:08
Twoja jest
Ja jestem jak komp, gromadze dane, analizuję i powielam
a ta historyjka jest symptomatyczna, pokazuje jak to środowisko jest zakłamane, skoro człowiek referujący dane zjawiska jest w stanie nie zauważyć największego wydawnictwa na rynku
|
|
|