To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Rafał - 19 Czerwca 2006, 12:57

Heł, heł, hełlo! Piszecie kochani jak szaleni, ponad 3000 postów do przeczytania, zwariowaliście czy co? kiedy mam to nadrobić??? A fe, wstydzilibyście się.
Anonymous - 19 Czerwca 2006, 13:44

Cześć. O jeden dzień bliżej do wakacji! :mrgreen:
Pako - 19 Czerwca 2006, 14:41

O jeden dzień wakacji mniej.
elam - 19 Czerwca 2006, 14:44

dzieki miria - w koncu dobre podejscie do rzeczy...
Fidel-F2 - 19 Czerwca 2006, 14:49

Kilka dni mnie nie było a tu ponad 3000 postów. Rany boskie!
Pako daj spokój, co ty wyrabiasz? :D
Znajdź sobie dziewczynę alboco, może wtedy zajmiesz palce czym innym. Choć przez chwilę. :mrgreen:

Godzilla - 19 Czerwca 2006, 15:00

Wakacje, wakacje. Niektórym to dobrze. Chlip.
Aga - 19 Czerwca 2006, 15:02

Gorąco mi. Umieram. Woooody!!! Niewolnika z liściem do wachlowania ;) A tak w ogóle to witam.
Jeżeli myśleliście, że w Pszczynie łatwo jest kupić prezent na osiemnastkę, to byliście w błędzie. Wszystkie sklepy obeszłam, nic nie ma. Trzeba się będzie do Bielska wybrać... :|

Pako - 19 Czerwca 2006, 15:08

A tam.. Aga.. bo prezent trzeba umieć kupować ;) Ja nie umiem, ale wiem, że jak się umie wybierać fajną bieliznę, to nawet w Wodzisławiu da się kupić śliczne stringi czy przewiewną do granic możliwości koszulkę nocną ;)

Fidel - nie piszę więcej niż elam, jej to by się chłop przydał :P

Lu - 19 Czerwca 2006, 15:08

Witam wszystkich słonecznie :)
Aga - 19 Czerwca 2006, 15:13

Pako:
Cytat
A tam.. Aga.. bo prezent trzeba umieć kupować ;) Ja nie umiem, ale wiem, że jak się umie wybierać fajną bieliznę, to nawet w Wodzisławiu da się kupić śliczne stringi czy przewiewną do granic możliwości koszulkę nocną ;)

Ale kumpela się uparła na biżuterię, a jak na złość żadnej fajnej w Pszczynie nie ma (i w rozsądnej cenie). To i tak dobrze. W pierwszej wersji chciała pejcz i skórzane krótkie spodenki...

elam - 19 Czerwca 2006, 15:15

Pako - oj, piszesz, piszesz. :mrgreen:
Pako - 19 Czerwca 2006, 15:20

A może i piszę ;) Ale ja was lubię i się rozstać z wami nie mogę :*

Aga - a sexshopu u was w pszczynie nie ma? bo w wodzsławiu też nie ma... po takie tam to do Rybnika jeździli ;)

Aga - 19 Czerwca 2006, 15:25

Pako:
Cytat
Aga - a sexshopu u was w pszczynie nie ma? bo w wodzsławiu też nie ma... po takie tam to do Rybnika jeździli ;)

No nie ma, nie ma. W tej Pszczynie to zresztą mało co jest ;) Oprócz zamku i skansenu ;)

Pako - 19 Czerwca 2006, 15:32

Hyhy... w wodzisławiu sexshop był.. ale klientów nie było :P
A Pszczyna mi się zawsze z miastem prawdziwym kojarzyła... a wychodzi z tego wioska powoli ;)

Aga - 19 Czerwca 2006, 15:40

No nie da się ukryć. Samo stare miasto jest piękne, klimatyczne itp. itd., ale jeżeli chodzi o przyciąganie turystów, to klapa. Zresztą, skoro ludzie się wybierają do Pszczyny w sobotę i zastają wszystkie sklepy pozamykane, to jasne, że drugi raz nie przyjadą, a miasto powoli umiera. I to mnie boli, bo ja naprawdę lubię Pszczynę.
Pako - 19 Czerwca 2006, 15:50

Coż... weź sprawy w swoje ręce ;)
Albo tak.. forum zrobi nalot na pszczynę i ożywimy ich ;)
Ale zamek tam macie. Bractwo rycerskie jakieś jest na nim? Jak nie to mogliby coś zorganizować, turyści to lubią, ajk sie dóch kolesi po łepetynach napieprza ;)

Fidel-F2 - 19 Czerwca 2006, 15:50

Racja Pako, elam też cóś by się przydało. Hmmmm... a może byście tak razem...hmmm...dwie pieczenie przy jednym ogniu....hmmmmm... :mrgreen:
Pako - 19 Czerwca 2006, 15:52

To ja mam pomysł. Ja się połączę kontem z elam :mrgreen: Razem będziemy pisać, wtedy nikt nas nie dogoni :D
Aga - 19 Czerwca 2006, 16:00

Bractwo rycerskie w Pszczynie jest. Znajomy znajomego jest członkiem tego bractwa. Czy coś robią - chyba nie, a nawet jeżeli, to nie potrafią się rozreklamować.
Do Pszczyny oczywiście serdecznie zapraszam, ale tak po prawdzie, to tam za bardzo nie ma co robić. Bo oprócz starówki, zamku, skansenu i dwóch kościołów (ew. można doliczyć moją szkołę), to za bardzo nie ma co oglądać. Jest jeszcze - dla zainteresowanych - muzeum prasy śląskiej, ale jeżeli ktoś nie lubi zwiedzania, to ma w Pszczynie przechlapane. Chyba że lubi się włóczyć po parku pełnym pijaków, albo siedzieć na rynku z menelami ;)

Ziuta - 19 Czerwca 2006, 16:13

To tak samo jak w Krakowie, tylko mniej ludzi. :D
Pako - 19 Czerwca 2006, 16:14

menele sa cool 8)
Znaczy jak przyjeżdżamy, to tylko po to, żeby ciebie spotkać? Też można :D
Ale bractwo, to jak ma zamek pod nosem, to na zamek powinno się wpakować, z miastem dogadać, imprezę jakąś zrobić, turystów bawić albo coś. Dałoby radę ;)

Selithira - 19 Czerwca 2006, 16:16

Dzień dobry :) Albo raczej dzień, który byłby dobry, gdyby było o pięć stopni chłodniej... :wink:
Aga - 19 Czerwca 2006, 16:18

Zamek, zamek... To się tylko tak nazywa. Naprawdę to raczej pałac z XIX-wiecznymi wnętrzami, bo całość kilka razy przebudowywano, i to gruntownie. Tylko piwnice są gotyckie, oryginalne. Niedawno urządzono tam zbrojownię. Trza by się wybrać.
Cytat
Znaczy jak przyjeżdżamy, to tylko po to, żeby ciebie spotkać? Też można :D

No ba ;)

Pako - 19 Czerwca 2006, 16:22

Jak chłodniej? Toż pogoda dziś genialna jest. Ani stopnia mniej nie chcę!
Cześć :D

Tomcich - 19 Czerwca 2006, 17:32

Powitać, powitać,
Zdradzę wam pewną tajemnicę - pierwszy dzień w robocie po urlopie jest najgorszy :evil: . Następnym razem na ten dzień też sobie urlop wezmę. :mrgreen:

Pako - 19 Czerwca 2006, 17:39

Hehe... Tomcich.. ty się bój.. elam polowanie na ciebie uirządza :twisted:
joł

elam - 19 Czerwca 2006, 20:36

ja nie z takich. :mrgreen:
ech staszny dzien.
rani dostalam opieprz od szefowej, wiec kupilam jej piekny bukiet na przeprosiny, wszystkie pieniadze wydalam... wsadzilam jej ten bukiet w najladniejszy wazon, ktory... przewrocil sie i rozbil :mrgreen:
teraz jeszcze musze chodzic i wazonu szukac, k**, k**, k*** !!!!!!!!!!!

Pako - 19 Czerwca 2006, 20:42

Eh... elam... może lepiej było dziś nie wstawać ;)
Ale teraz będzie lepiej. Tylko niczego na kompie nie instaluj ;)

Ixolite - 19 Czerwca 2006, 20:56

Gremlinek psoci? :)

Jak ja nienawidze sesji, pierwszy dzien do przodu jakims cudem, ale co bedzie dalej to sie nawet boje myslec

Tomcich - 19 Czerwca 2006, 20:59

Ja w sprawie wazonów nic nie będę doradzał. Powinno się udać. :)

Partner forum