To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 7 Stycznia 2008, 16:47

E - jak piwo Cię uspokaja to nie jest tak źle.
Albo naciągnij czapkę na oczy i przejdź się w poblizu uniwerka...
ktoś się znajdzie.

mawete - 7 Stycznia 2008, 16:50

A po co mam bić dzieci? wypiję pare piw przetłumaczę sobie i wrócę. Wybacz Kruku staram sie pisać na spokojnie - dawno taki wkurwiony nie byłem.
Iscariote - 7 Stycznia 2008, 19:49

Jestem baaardzo wkurzony i baaardzo mi sę nudzi i baaardzo nie wiem co ze sobą zrobić. :evil:
Anonymous - 7 Stycznia 2008, 22:54

Uparcie polecam wino plus dwie kumpele. :wink:
Adashi - 8 Stycznia 2008, 00:28

No wino i dwie kumpele to są dobre na wszystko, tylko nie wiem, czy jedno wino wystarczy na dwie panny, o sobie nie mówiąc :wink: Ale generalnie to nie polecam tej metody :twisted:
Iscariote - 8 Stycznia 2008, 06:54

A w życiu nie próbowałem (albo nie lubię wina, albo nie mam aż tylu kumplei, i teraz nie wiem, która obcja prawdziwsza...) ;P:
mawete - 8 Stycznia 2008, 09:09

Miria napisał/a
Uparcie polecam wino plus dwie kumpele. :wink:

Dokładnie o tym myślę :mrgreen:

Chal-Chenet - 8 Stycznia 2008, 09:15

Rano śliskie jak zaraza ulice.
Godzilla - 8 Stycznia 2008, 09:39

Obolała ręka.
Rafał - 8 Stycznia 2008, 09:48

mawete: a co na to żona? :mrgreen:

I jakby to powiedzieć, od ponad roku nie palę, a wczoraj i dziś tak cholernie mi się chce zapalić, ze szok.

hrabek - 8 Stycznia 2008, 10:07

A mi sie popsul telefon komorkowy. Szlag by to trafil, mam nadzieje, ze serwis cos z nim wymysli. Jak nie to trzeba bedzie kilkaset zlotych na nowy wylozyc. Ehh...
Rafał - 8 Stycznia 2008, 10:36

A po co takie drogie telefony kupujesz? :shock:
Martva - 8 Stycznia 2008, 10:42

Żeby się nie psuły ;P:
hrabek - 8 Stycznia 2008, 10:43

Bo maja duze ekrany i dobrze na nich dziala nawigacja. Gdybym kupil tanszy, to musialbym dokupic nawigacje osobno, co by drozej wyszlo.

Poza tym taki telefon ma pelna klawiature qwerty, ktora przydaje sie do pisania smsow, robienia notatek, itp. Sa tez bardzo rozbudowane opcje synchronizacji ksiazki adresowej, kalendarza, przegladarki dokumentow, czego tanie telefony nie maja.

EDIT: I zeby sie nie psuly :) Martva dobrze prawi.

Czarny - 8 Stycznia 2008, 10:44

A Ty kupujesz telefon czy komputer przenośny :? :shock:
hrabek - 8 Stycznia 2008, 10:49

Komputer przenosny z funkcja dzwonienia. Jak sie nauczylem wykorzystywac mozliwosci jakie daje, to bardzo sie one przydaja.
dzejes - 9 Stycznia 2008, 02:36

Materiał o samobójstwie chłopca podobno zaszczutego przez proboszcza-pedofila.

I nie, nie wkurza mnie ów probosz. Nie wkurza mnie reakcja jego przełożonych (czy raczej jej brak), nawet nie wkurzają mnie dziennikarskie hieny - to znaczy wkurza mnie to wszystko, ale standardowo. Ale w wątku piszę, bo oglądałem to na TVN24 i szlag mnie niemal trafił, gdy wypowiadał się jeden ze "zbulwersowanych mieszkańców". Otóż opisywał do kamery jak to ksiądz obmacywał jego córki. I co? Zgłosił sprawę na Policję? Wziąl sztachetę i obił czarnemu gębę? Nie. Nic nie zrobił, a teraz przed kamerą się chwali swoją postawą. No normalnie ręce opadają. I gdzie ta zdrowa moralnie wieś, z której ma wyjść odrodzenie Polski?

Martva - 9 Stycznia 2008, 09:06

No nie wiem, ten jego przełożony zareagował, w sposób... no słów mi brakuje.
A niestety taka reakcja, to znaczy brak reakcji, jest zawsze. Ludzie nic nie robią bo się boją, bo dziecko zmyśla, bo to przecież ksiądz dobrodziej. I musi się stać tragedia.
Paranoja, normalnie.

Fidel-F2 - 9 Stycznia 2008, 10:05

przyroda ale nóż się otwiera
Gwynhwar - 9 Stycznia 2008, 10:06

Analfabetyzm funkcjonalny - sytuacja, w której osoby nie posiadające wykształcenia lub posiadające formalne wykształcenie nie potrafią wykorzystać wiedzy do tego, by sprawnie funkcjonować w codziennym życiu w nowoczesnym społeczeństwie...
dzejes - 9 Stycznia 2008, 13:51

Martva napisał/a

A niestety taka reakcja, to znaczy brak reakcji, jest zawsze. Ludzie nic nie robią bo się boją, bo dziecko zmyśla, bo to przecież ksiądz dobrodziej.

Nie chcę mówić o tym przypadku, bo spraę znam tylko z krótkiego materiału, ale jeśl itak było - że "wszyscy wiedzieli", że ksiądz ma lepkie łapki, to to owszem, jest paranoja. Nie oczekuję od nikogo samotnej walki z systemem, wiem, że takie małe środowisko skuwa naprawdę silnymi mentalnymi kajdanami, ale cholera - jeśli nie możesz pokonać systemu, to go wykorzystaj. Przecież tak samo nikt by nie zareagował, gdyby naprawdę taki ojciec pojechał i spuścił łomot gnojkowi.

A teraz wkurza mnie jutrzejsza wizyta konserwatora. Nie, nie zabytków, chyba że zaliczymy do nich rury kanalizacyjne w moim bloku.

mawete - 9 Stycznia 2008, 16:30

Lodowisko na drogach...
Agata - 9 Stycznia 2008, 18:07

...że pomimo prezemiłych planów na wieczór siedzę w robocie :evil:
Anonymous - 9 Stycznia 2008, 18:34

Ucho moje, w którymś coś stuka. Obcy?
banshee - 9 Stycznia 2008, 18:38

znowu będę chora, łeb mi pęka
Rafał - 10 Stycznia 2008, 08:47

Wczoraj jeden głupi *beep* w tirze drugiego wymijał, ledwo się zmieścił przedemną, tak na żyletę - a tu za nim tuż przed moją maską drugi głupi *beep* w tirze. Ja na pobocze - ten debil też na pobocze. W ostatniej chwili, ślizgiem wbiłem się pomiędzy dwa równolegle zapierdzielające tiry. Też na zyletę. Jakbym zwolnił, albo zaczął w trakcie myśleć, to już by mnie nie było. Piata rano, jakieś 15 km przed Bełchatowem na siódemce od strony Wrocławia, zapamiętam sobie to miejsce na długo :?
merula - 10 Stycznia 2008, 08:55

Perspektywa kolejnego zebrania szalenie czasochłonnego, na którym cała masa ludzi będzie chciała sobie pogadać i pomarudzic, nic z tego nie bedzie jak zwykle, klepnie się to co trzeba było klepnąć, wścieknie i sfrustruje po nic i wróci do domu zjechanym jak koń po westernie.

A ja chcę się poprzytulać do łóżeczka.

edit: ja wiem, że w świetle postu Rafała to bzdura jest, ale szalenie irytująca.
Dobrze, że nie dałeś sie zabić kretynom na kółkach.

Fidel-F2 - 10 Stycznia 2008, 10:24

Rafał napisał/a
Wczoraj jeden głupi *beep* w tirze drugiego wymijał, ledwo się zmieścił przedemną, tak na żyletę - a tu za nim tuż przed moją maską drugi głupi *beep* w tirze. Ja na pobocze - ten debil też na pobocze. W ostatniej chwili, ślizgiem wbiłem się pomiędzy dwa równolegle zapierdzielające tiry. Też na zyletę. Jakbym zwolnił, albo zaczął w trakcie myśleć, to już by mnie nie było. Piata rano, jakieś 15 km przed Bełchatowem na siódemce od strony Wrocławia, zapamiętam sobie to miejsce na długo :?
najgorsze jest to, że puki Cię nie zabiją to nic im zrobić nie można, dobrze, że nie mam pozwolenia na broń bo juz bym siedział za zabójstwo
dzejes - 10 Stycznia 2008, 10:41

www.polskieradio.pl

Co za badziewny odtwarzacz! Czy ktoś wie czy mogę słuchać Trójki przez sieć, ale nie przez tę stronę? Antyradio potrafi dać link do Winampa.

Ech, aż chce się powiedzieć: Tej strony by nie było, gdyby nie Twój abonament...

hjeniu - 10 Stycznia 2008, 10:54

dzejes, itvp.pl nadaje Trójkę w formacie AAC+ działa dużo lepiej.

Partner forum