Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Virgo C. - 23 Wrześ¶nia 2009, 11:56
A może z Ciebie zrobimy Anię z Zielonego Wzgórza ?
shenra - 23 Wrześ¶nia 2009, 12:05
No to akurat trudne nie będzie
Virgo C. - 23 Wrześ¶nia 2009, 12:32
I dlatego lepiej się do tej roli nadajesz
Martva - 23 Wrześ¶nia 2009, 12:49
| shenra napisał/a | No to akurat trudne nie będzie |
To sk±d się bierze zielon± farbę? ^^
Ziuta - 23 Wrześ¶nia 2009, 13:48
Uch, ja nie dam rady przyj¶ć. Szkoda. Będę wolny dopiero w paĽdzierniku.
Ziemniak - 23 Wrześ¶nia 2009, 15:16
Ziuta, a weekend nie wchodzi w grę?
hardgirl123 - 23 Wrześ¶nia 2009, 15:45
Ziemniak, będziesz dzi¶ w omercie:>??
corpse bride - 23 Wrześ¶nia 2009, 22:03
uh, musiałam dzi¶ zmienić plany... c u next time.
Virgo C. - 24 Wrześ¶nia 2009, 11:20
Dziękuje za wspaniale spędzony wieczór, oby więcej tak wesołych spotkań było
Rudus - 24 Wrześ¶nia 2009, 11:40
Ugh....
I Sebastian ktory wnosil troche ... naturalnego ....eee... powiewu do zycia tych smutnych robotnikow, kiedy oni wypruwali sobie zyly a on ku ich niewatpliwej uciesze paradowal w stroju adama po mieszkaniu...
J(do K o tym ze ona paraduje nago gdy robotnicy zagladaja do mieszkania): Czyli nie dajesz im tej przyjemnosci poogl...
S(wtracenie): Ale za to ja daje!
Bezcenne
Martva - 24 Wrześ¶nia 2009, 11:47
Rany boskie, ja jestem trochę umarnięta. Nie powinnam pić piwa
Virgo C. - 24 Wrześ¶nia 2009, 11:49
Powinna¶, co najwyżej wolniej i w mniejszych ilo¶ciach
Martva - 24 Wrześ¶nia 2009, 11:53
Znaczy od 18.30 do 1.00 jedno małe?
Virgo C. - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:05
Jedno duże, drugie małe
Martva - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:13
Nie wiem czy 200 ml zrobiłoby tu jak±¶ różnicę, zrobiłam się bardzo radosna w okolicach połowy pierwszego Chyba że masz na my¶li objawy poranne.
Rudus - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:14
I nastepny temat szortow...
Sc-fi analne LUB Fantastyka od tylu....
Martva - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:17
MOFFISS byłby zachwycony.
Virgo C. - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:19
@Martva
Że była¶ radosna nikomu nie przeszkadzało chyba. Bardziej chodziło mi o siłę syndromu dnia następnego
illianna - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:27
| Rudus napisał/a | Ugh....
I Sebastian ktory wnosil troche ... naturalnego ....eee... powiewu do zycia tych smutnych robotnikow, kiedy oni wypruwali sobie zyly a on ku ich niewatpliwej uciesze paradowal w stroju adama po mieszkaniu... | dobrze, że już potem nic nie pamiętasz, Sebastian miał jeszcze dwa dobre wej¶cia co najmniej
Martva, potrenujesz picie piwa, za którym¶ razem będzie lpiej
ja, jakby nie to, że spałam extremalnie krótko i że dalej ¶niła mi się nasza impreza, czyli jakbym wcale nie spała, to spoko, bez kaca nawet
kiedy powtórka Rudus co¶ mówił, że chciałby na trzeĽwo, bo potem nic nie pamięta, tylko nie wiem, czy pamieta, że to mówił i czy to na pewno dobry pomysł jest, bo ja bym wolała paru rzeczy nie pamiętać tak dokładnie, no cóż widać po to muszę wypić więcej następnym razem
Martva - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:31
Ale on chciał na trzeĽwo i bez dziewczyn, więc wiesz... Może na zakupy pójdziemy albo poszydełkować?
illianna - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:33
| Martva napisał/a | Ale on chciał na trzeĽwo i bez dziewczyn, więc wiesz... Może na zakupy pójdziemy albo poszydełkować? | jeste¶ pewna, ze on, bo mi sie co¶ wydawało, że kto¶ inny, ale może jednak nie wszystko pamiętam dokładnie, a na zakupy możemy i¶ć tak czy siak, dzisiaj mi w pracy przypomnieli, że mi wisz± 700 zł
Rudus - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:33
hmm cos takiego bylo... hm hm hm to bylo przy drugim miodowym ...
Pozatym troche mnie zawsze omijalo bo zawsze kiedy wracalem do stolika to juz bylo "po" :[ no i zjesc cos bylem - pewnie wtedy poszly najfajniejsze gagi Sebastiana :]
Edit - to Virgo chcial bez dziewczyn... albo z wieksza iloscia dziewczyn.. jakos tak w kazdym razie to nie ja :]
illianna - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:34
| Rudus napisał/a | | pewnie wtedy poszly najfajniejsze gagi Sebastiana | a figę, one były zawsze a propos tego, co mówiłe¶
E: to Virgo chcial bez dziewczyn... albo z wieksza iloscia dziewczyn.. jakos tak w kazdym razie to nie ja :] czyli nie jest ze mn± jeszce tak Ľle i nadal pamiętam, gdzie mieszkasz
Virgo C. - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:34
Jak to kiedy ? W przyszłym tygodniu, tym razem z udziałem jewgienija. A pić nie możemy, ale wtedy chyba trzeba by co¶ innego zorganizować
Plus ja was w sobotę nawiedzam (je¶li jeszcze o tym nie wiesz)
@Rudus
Ja temat podchwyciłem to raz, a dwa - spotkanie męskiej czę¶ci forum nie znaczy wcale, że kobiet tam nie będzie
illianna - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:37
| Virgo C. napisał/a | | Plus ja was w sobotę nawiedzam (je¶li jeszcze o tym nie wiesz) | znowu się chłopaki chcieli¶cie za moimi plecami.. hym, no to już wiem, zpraszamy
shenra - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:53
No wła¶nie, powtóreczka w przyszłym tygodniu Im czę¶ciej z wami piję, tym mi lepiej
illianna - 24 Wrześ¶nia 2009, 12:56
| Virgo C. napisał/a | | spotkanie męskiej czę¶ci forum nie znaczy wcale, że kobiet tam nie będzie | to ja już nic nie rozumiem, znaczy jakie kobiety masz na my¶li
Virgo C. - 24 Wrześ¶nia 2009, 13:07
Takie co przy rurach tańcz± (mam się w końcu młodym krukiem zajmować ne ?)
Ziuta - 24 Wrześ¶nia 2009, 13:10
A kto¶ Młodego wiedzie na pokuszenie, czy co?
shenra - 24 Wrześ¶nia 2009, 13:13
Nieee, starzy się wodz±. Za nos
illianna luzik, my sobie babski kr±g wtedy zrobimy, zobaczymy kto się będzie lepiej bawił
|
|
|