To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

Agi - 29 Marca 2016, 20:59

Nie , bo nie chce mi się z Tobą gadać.
bio - 29 Marca 2016, 21:38

Ostatnio przywieźli dziewuchę z wypadku. Dachowała. Tylko poobijana na szczęście. Miała 2 promille. To zabawne, że kilka chwil wcześniej, tą samą dziouszkę zatrzymały psy za brak świateł. Pogadali, puścili. Miała dziewucha gadane, albo urodę z gadanym. U zarania epoki feminizmu dało się słyszeć sugestie, że kobiety są lepszymi kierowcami. Naturalnie nikt tego nie udowodnił, ale tak się niektórym wydawało. Naturalnie jest to niemożliwe. Mogły być ostrożniejszymi kierowcami. Ale już nie są. Do czego ten feminizm doprowadzi? Pani równie profesor, jak profesor Pawłowicz, Środa mówi w jakiejś TV, że czas poświęcany swej urodzie, to dla kobiety czas stracony. Zgadzam się, że w pewnych przypadkach, tak.
To tyle do śmiechu.

gorat - 29 Marca 2016, 21:52

Fidel-F2 napisał/a
Paździerz wielopoziomowy

https://youtu.be/wjBiEsU9hPMq

Co się Fidel śmiejesz z produkcji amatorskiej, to jeszcze nie Gracjan, choć oczy i tak bolą. Jedna szkoła, druga, jeszcze trochę więcej doświadczenia i będzie coś dobrego.

Fidel-F2 - 30 Marca 2016, 07:46

Agi, nie ma obowiązku, naturalnie. Ale w takim przypadku byłoby miło byś nie robiła bezpodstawnego czarnego PR-u.

gorat, nie, raczej nie. Myślę, że to ich życiowy szczyt.

Agi - 30 Marca 2016, 09:17

Fidel-F2, w robieniu czarnego PR absolutnie nie muszę Ci pomagać. Sam sobie świetnie z tym radzisz.
Nocturn - 1 Kwietnia 2016, 08:37

Heh,

Uwaga na bąka zemsty, który poruszy Twój umysł

Szwecja .....

thinspoon - 6 Kwietnia 2016, 22:10

Jak skompromitować feministkę? Wystarczy jej nie przerywać :mrgreen:

Zawadzka w akcji

Fidel-F2 - 7 Kwietnia 2016, 07:26

:mrgreen:

Co za durna baba

feralny por. - 7 Kwietnia 2016, 07:50

:omg: :omg:
ketyow - 7 Kwietnia 2016, 08:15

Morozowski sam nie lepszy. Nie wiem czy on taki głupi, czy jego czytelnicy/słuchacze są tak głupi, że może sobie pozwolić na całkowitą szczerość. Niemniej obstawiam, że i jedno i drugie:

http://natemat.pl/176495,...o-przedwczesnie

Cytat
Ja nie mogę sobie pozwolić, aby mój widz miał poczucie, że kompletnie nie panuję nad tym, co się dzieje w programie, że można do mnie przyjść i powiedzieć wszystko.

Cytat
zawsze postrzegam coś takiego jako swoją porażkę, jakby tego inni nie widzieli. To porażka polegająca na tym, że nie dość wnikliwie zweryfikowałem zaproszonego gościa. Ale jest to również porażka dlatego, że jestem zwolennikiem rozsądnych kompromisów w sprawie aborcji, a nawet zliberalizowania obecnych przepisów. Mam poczucie, że w moim programie wydarzyło się coś, co takim poglądom zaszkodziło.

Czyli w zasadzie: nie prowadzę programu po to, żeby była jakaś dyskusja, a gości dobieram sobie tak, żeby pod koniec można było zatwierdzić postawioną przeze mnie tezę :lol: (tak, wiem, to jest dla wszystkich oczywiste, ale jak dotąd chyba nikt tak otwarcie tego nie przyznawał)

I choć jestem przeciwny zaostrzaniu obecnej ustawy, to niezmiernie śmieszy mnie to, że żeby obalić wszelkie teorie tych lewicowych durni wystarczy im nie przerywać jak mówią :mrgreen: Geniusze dziennikarstwa :mrgreen:

dalambert - 7 Kwietnia 2016, 09:13

ketyow napisał/a
Geniusze dziennikarstwa
jakiego DZIENNIKARSTWA :?: - i paniusia i redaktur to Agitatorzy i propagandziści -zresztą jednej sprawy - tylko się przed ustawką nie dogadali i kupa wyszła :twisted:
feralny por. - 7 Kwietnia 2016, 09:19

I to jest takie odkrycie, że dziennikarz nie jest bezstronny i ma poglądy, albo swoje własne, albo takie za jakie mu zapłacono?
ketyow - 7 Kwietnia 2016, 09:20

Z drugiej strony barykady nie jest o wiele lepiej, tylko ich w mediach nie lansują :twisted: Dopóki się czyta dziennikujstwa to jest zabawnie - wiadomo, ustawki, manipulacje - oni po prostu za to mają pieniądze, że robią z siebie kretynów (niektórzy po prostu nimi są), czasami jak im się noga powinie to jest się z czego porechotać. Gorzej to wygląda jak się czyta komentarze zwolenników jednej jak i drugiej opcji, które to łykają jak pelikany - na facebooku trwa wielka wojna kretyni kontra kretyni i aż się czytać tego nie da. No, ale to nie na ten wątek temat, więc nie będę kontynuował ;P:
Fidel-F2 - 7 Kwietnia 2016, 09:53

ketyow, też nie jesteś całkiem zdrowy, wszak przyszło ci do głowy czytać taką dyskusję. Na świecie jest pierdyliard wartościowych opcji które wymagają poświęcenia czasu i z których z braku owego czasu człowiek nie jest w stanie skorzystać a Ty wybierasz dyskusję kredytów. #facepalm Na facebooku!!! #doublefacepalm
ketyow - 7 Kwietnia 2016, 12:21

Fidel-F2, a nigdy nie mówiłem, że ja to w pełni władz umysłowych jestem. O ile kiedyś myślałem, że jestem nie do końca normalny, o tyle teraz wiem, że jestem do końca nienormalny :twisted:

Rafał - 8 Kwietnia 2016, 10:49

Heh, taka sytuacja mi się rano przydarzyła: stoję sobie na skrzyżowaniu, z prawa w lewo droga z pierwszeństwem, puściutka, ja skręcam w lewo, naprzeciwko pani w matizie chce jechać prosto. Stoję, czekam, patrzę na panią, rozglądam się, dalej pusto, macham jej ręką co by w końcu przejechała skrzyżowanie, ... a ta mi odmachała i czegoś się cieszy.

Baby w matizach są jakieś inne :lol:

feralny por. - 8 Kwietnia 2016, 11:48

Oh, you silly...

Przecież byłeś z prawej, to maiłeś pierwszeństwo... ;P:

Rafał - 8 Kwietnia 2016, 14:08

Ale z tej drugiej prawej :wink:
Luc du Lac - 22 Kwietnia 2016, 12:29

http://pc-eko.pl/~xangel/...nie_w_pracy.pdf
mesiash - 22 Kwietnia 2016, 15:17

starsze niż PiS...
Luc du Lac - 1 Maj 2016, 15:44

Fidel-F2 - 1 Maj 2016, 15:58

Kiepsko wykadrowane, w zasadzie nie wiadomo co jest głównym motywem.
Luc du Lac - 1 Maj 2016, 16:16

ehh

mnie po prostu setnie ubawił ten znak
zdjęcie starałem się zrobić tak żeby miało sens...
a nie tam jakieś kadry

Fidel-F2 - 1 Maj 2016, 22:04

I uważasz, że Ci się udało?

Edit: jakieś inne znaki też wzbudzają w Tobie wesołość? albo inne emocje? stany?

Luc du Lac - 2 Maj 2016, 02:58

tak udało się, przy innym kącie nie byłoby w ogóle widać pałacu.

ale po co w ogóle ta gadka ...

Fidel-F2 - 2 Maj 2016, 06:15

Sam zacząłeś.

Jednak się udało. No popatrz, a zupełnie nie widać.

Ach, to pałac jest głównym motywem. Interesujące.

I dobra rada. Jednak przykładaj się do kadrowania. To ma znaczenie.

gorbash - 2 Maj 2016, 18:53

Wpisujemy w google "niebianskie wrota sekta" i klikamy "zdjęcia".
Fidel-F2 - 2 Maj 2016, 19:30

i?
gorbash - 2 Maj 2016, 19:33

Agrafek.
thinspoon - 7 Maj 2016, 12:29

Elektroniczny kalendarz NCBR

Zgadnijcie, ile za niego zapłacili. Osobie, która zgadnie, stawiam piwo :mrgreen:

Partner forum