Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie spotkania w Grodzie Kraka
Virgo C. - 20 Wrześ¶nia 2009, 17:42
| shenra napisał/a | | Ziuta, co ¶cie, co ¶cie? Virgo krakał |
Kiedy ? Ja niewinny
shenra - 20 Wrześ¶nia 2009, 18:02
| Virgo C. napisał/a | | Ty się ciesz, że on tego jeszcze w logarytmach nie zliczał | | Virgo C. napisał/a | | Drugiego takiego oryginała jak pan doktor z Instytutu Fizyki PK to chyba nigdzie nie ma, więc Ziuta może spać spokojnie | | Virgo C. napisał/a | | Ty chyba nigdy nie słyszałe¶, że Ci do zaliczenia brakuje 0,012 pkt |
No i trza było mordkę rozdziawiać?
Virgo C. - 20 Wrześ¶nia 2009, 18:13
Że pojadę klasykiem "Nie rozpoznaje siebie w tych słowach" (czy jako¶ tak)
shenra - 20 Wrześ¶nia 2009, 18:24
Zacznij się leczyć , najwyższa widać pora.
shenra - 20 Wrześ¶nia 2009, 19:47
No to misie pysie, ja się wtr±cę W ramach spotkanka, kto reflektuje? Jewgienij wyraził chęć picia w naszym szlachetnym i zacnym gronie. Jako, że również chcę być obecna przy tej wiekopomnej chwili W zależno¶ci komu, jak pasuje.
W tym tygodniu, osobi¶cie proponowałabym ¶rodę, bo potem za¶ ja znikam. Albo następny tydzień to już jak chcecie.
Martva - 20 Wrześ¶nia 2009, 19:49
Mnie jest wszystko jedno, pewnie się zjawię
Virgo C. - 20 Wrześ¶nia 2009, 19:55
Mi też wsio rawno, byle nie czwartek
shenra - 20 Wrześ¶nia 2009, 19:55
Czwartek odpada dla mnie też, bo w pi±tek rano jadę.
hardgirl123 - 21 Wrześ¶nia 2009, 17:25
dla mnie może być ¶roda, tylko dajcie znać smskiem co i jak bo w pracy nie mogę wchodzić na forumka :>
Virgo C. - 21 Wrześ¶nia 2009, 17:32
Ok, damy znać smsikiem w którym bareczku będziemy zasiadywać
Ozzborn - 21 Wrześ¶nia 2009, 17:35
Zasiadywuniać
Ciekawostka: w języku ukraińskim można zdrabniać nawet czasowniki... serio
Martva - 21 Wrześ¶nia 2009, 17:40
Ozzborn, eee, już my¶lałam że tu piszesz bo się do nas wybierasz...
Ozzborn - 21 Wrześ¶nia 2009, 17:45
nie, nie to zwykły spam
Tak se ostatnio zagl±dam do tematu i widzę, że niezłe imprezy.
Trochę daleko to... chociaż, jak jaki¶ większy BalCon będzie to kto wie, kto wie
Ziuta - 21 Wrześ¶nia 2009, 17:57
| Ozzborn napisał/a | | Ciekawostka: w języku ukraińskim można zdrabniać nawet czasowniki... serio |
A u nas się niby nie da?
Martva - 21 Wrześ¶nia 2009, 18:00
zdrobniusiać czasowniki?
Ozzborn, sprecyzuj 'większy'.
Ozzborn - 21 Wrześ¶nia 2009, 18:03
A da się? Jako¶ nie mogę sobie żadnego takiego znaleĽć, a u nich to każdy czasownik można zdrobnić i funkcjonuje to u nich tak naturalnie (i wręcz nachalnie) jak u nas z rzeczownikami.
edytka: Martva, większy czyli taki na który będzie mi się chciało przyjechać
druga edytka: paskudny ortograf
Chal-Chenet - 21 Wrześ¶nia 2009, 18:08
| Ozzborn napisał/a | Trochę daleko to... chociaż, jak jaki¶ większy BalCon będzie to kto wie, kto wie |
Nie marudĽ, z Poznania dalej, a się wybiorę.
Tej, a może zgadamy się w ten sam weekend na przyjazd, huh?
Martva - 21 Wrześ¶nia 2009, 18:20
| Ozzborn napisał/a | | rzadnego takeigo znaleĽć, |
nie dziwię się
| Ozzborn napisał/a | będzie mi się chciało przyjechać |
Pfff i foch z przytupem!
| Chal-Chenet napisał/a | z Poznania dalej, a się wybiorę. |
I to się nazywa prawidłowa postawa.
EDIT: pamiętacie jak ostatnio opowiadali¶my o dziwnych telefonach i pytali mnie milion lat temu czy jestem firm± brukarsk±? odebrałam przed chwil± komórkę i facet mówi: 'Czy mogę rozmawiać z mężem?' no to ostrożnie odpowiedziałam że nie mam męża. A jego zatkało i pyta: 'ale m±ż się zajmuje kamieniami?' Nie, nie mam męża, i/więc nie zajmuje się kamieniami. 'I nie ma pani nic wspólnego z firm± kamieniarsk±?'
Chyba się powinnam pój¶ć położyć na 'Kozetkę' Dlaczego mi się tak numery totkowe nie wymy¶laj±?
Virgo C. - 21 Wrześ¶nia 2009, 20:45
Cholera, ostatni dziwny telefon do mnie to chyba wszyscy pamiętaj± bo to był chyba pierwszy Balkon i dostali¶my pozdrowienia od ludzi bawi±cych się w Płocku (a może to Warszawa była?)
Ozzborn - 21 Wrześ¶nia 2009, 21:23
| Martva napisał/a | Ozzborn napisał/a:
rzadnego takeigo znaleĽć,
nie dziwię się |
polecę cytatem "ej ludzie nie wiecie co to psopeich? ema"
A serio to niezły wstyd zupełnie nie wiem czemu żadnio¶ć kojarzy mi się z rzadko¶ci±
shenra - 21 Wrześ¶nia 2009, 21:41
Ozzy rzadkie to jest gów...znaczy kupa . Ty nie marudĽ, wielkich balkonów nie oczekuj, tylko się wybieraj. Widzisz ja na ten przykład do Poznania jadę.
Ozzborn - 21 Wrześ¶nia 2009, 22:20
Ale widzisz problem w tym, że jak gdzie¶ trzeba daleko jechać to trzeba jechać... i to daleko Poza tym ja to jestem człowiek zajęty, studia, praca, treningi kilka kursów językowych. I to wszystko jeszcze się w weekend wpierdziela. Ale będzięm kombinować...
Virgo C. - 21 Wrześ¶nia 2009, 23:22
No widzisz, a od nas oczekujesz że na SKOFe przyjedziemy, a Tobie się chociaż raz do nas tyłka ruszyć nie chce
corpse bride - 21 Wrześ¶nia 2009, 23:24
jak z kotami wszystko będzie ok, to się pojawię chętnie na następnym forumowym piwie. nie było mnie w krk parę dni, stęskniłam się za ćmowanim barowym.
Virgo C. - 21 Wrześ¶nia 2009, 23:31
To jaka knajpa ? W Omercie nam zostało jeszcze sporo piw do wypróbowania
corpse bride - 21 Wrześ¶nia 2009, 23:34
jak dla mnie omerta jest cool. w katedrze na poselskiej jest też sporo piw, ale nie aż tyle.
Ozzborn - 22 Wrześ¶nia 2009, 09:58
| Virgo C. napisał/a | No widzisz, a od nas oczekujesz że na SKOFe przyjedziemy, a Tobie się chociaż raz do nas tyłka ruszyć nie chce |
Ależ ja tylko się cieszę jak przyjeżdżacie, niczego nie ż±dam
shenra - 22 Wrześ¶nia 2009, 10:55
To kiedy w końcu, bo jewgienij co¶ piszczał u siebie, że przyszły tydzień?
jewgienij - 22 Wrześ¶nia 2009, 11:30
A co szkodzi, jak spotkacie się w ¶rodę, a w przyszły weekend np. też?
shenra - 22 Wrześ¶nia 2009, 11:39
Bynajmniej nie szkodzi. Tylko tak już czas się okre¶lić, co do dnia, godziny i miejsca. Bo o ile mój kalendarz dobrze działa, to ¶roda jest jutro
|
|
|