Park marzeń [gry] - Co robić? Czyli w co grać?
ketyow - 5 Września 2011, 13:39
W jakich grach samochodowych oprócz kultowego Lotusa Turbo Challenge oraz Test Drive Unlimited na peceta mogę pojeździć Lotusem Espritem?
Ilt - 5 Września 2011, 13:58
Lista prosto z Moby.
ketyow - 5 Września 2011, 14:09
Oooo, super, nie wiedziałem o czymś takim, dzięki ogromne! Kiedyś kupię Esprita, moje marzenie Chyba tylko będę musiał kupić pas jakiegoś lotniska, albo się z kraju wynieść
Edit: w mordę, czyli w niczym innym nie można pojeździć.
Nutzz - 5 Września 2011, 14:15
Nie no, zostają Ci jeszcze emulatory.
ketyow - 5 Września 2011, 15:20
No, będę musiał kiedyś się tym zająć. Tymczasem chyba po zakupie procesora pożyczę od brata GTA IV i ściągnę po prostu mod z Espritem. Choć fizyka jazdy nie jest zachwycająca, bo brak przyczepności jest mocno przesadzony, nie wiem też czy jest jakaś prosta gdzie można się rozpędzić, a pewnie za co drugim zakrętem banda czarnuchów będzie próbowała mi ukraść/rozwalić auto ale mimo wszystko to chyba najrozsądniejsza opcja O ile po zaczęciu roku akademickiego będę miał czas na cokolwiek
Ixolite - 5 Września 2011, 20:06
Wydawało mi się, że w Test Drive Unlimited jest Esprit. A TDU na pieca jak najbardziej jest dostępne.
Ilt - 5 Września 2011, 20:36
ketyow napisał/a | oprócz kultowego Lotusa Turbo Challenge oraz Test Drive Unlimited na peceta mogę pojeździć Lotusem Espritem? |
Ixolite napisał/a | Wydawało mi się, że w Test Drive Unlimited jest Esprit. A TDU na pieca jak najbardziej jest dostępne. |
Brak kawy?
Hubert - 5 Września 2011, 22:41
Przeszedłem "główny wątek" Arkham Asylum. Zostały mi już tylko wyzwania i rozwiązywanie zagadek. Zobaczymy, czy będzie mi się chciało (warto rozbroić wszystkie zagadki Riddlera, czeka za to jakaś nagroda?) walczyć o te 50 pozostałych sekretów...
ketyow - 5 Września 2011, 22:57
TDU za pierwszym podejściem mi się podobało. Za drugim po 5 minutach wyłączyłem. No i szukałem czegoś innego dlatego.
Nutzz - 5 Września 2011, 22:59
Sosne: Nowe wpisy w Bio, modele, osiągnięcia. I trochę easter-eggów.
Ixolite - 6 Września 2011, 10:48
Ilt napisał/a | ketyow napisał/a | oprócz kultowego Lotusa Turbo Challenge oraz Test Drive Unlimited na peceta mogę pojeździć Lotusem Espritem? |
Ixolite napisał/a | Wydawało mi się, że w Test Drive Unlimited jest Esprit. A TDU na pieca jak najbardziej jest dostępne. |
Brak kawy? |
Najwyraźniej
ilcattivo13 - 6 Września 2011, 18:04
ketyow napisał/a | Kiedyś kupię Esprita, moje marzenie |
lepiej postaraj się o kasę, bo LTE to jeden z niewielu samochodów z ostatnich ~ 30 lat, który z wiekiem nie traci na wartości, tylko ją zyskuje.
Widziałem kilka takich w Neuilly i muszę przyznać, że mamy zbieżne marzenia Ale jakby co - czerwony kolor rezerwuję dla siebie
Nutzz - 6 Września 2011, 18:19
Dziwne macie te marzenia. Dla mnie istnieje tylko jeden model samochodu o którym pozwalam sobie śnić <ślini się>
ilcattivo13 - 6 Września 2011, 18:39
widać od razu, że Top Gear nie oglądasz
Nutzz - 6 Września 2011, 18:42
A co mnie tam z Top Gear wyjeżdża? Esprit jest po prostu brzydki
ilcattivo13 - 6 Września 2011, 18:45
pfff
Nutzz - 6 Września 2011, 18:47
Trololololo
ketyow - 6 Września 2011, 18:47
pfffff
Krągłości są dla kobiet!
Nutzz - 6 Września 2011, 18:49
Cóż, jeśli wolisz płaskie, tak jak ten Esprit
ketyow - 6 Września 2011, 18:52
Właśnie napisałem, że krągłości są dla kobiet. Kobieta ma mieć krągłości, auto nie.
BTW. W planach mam najpierw kupić DeLoreana, cofnąć się w czasie i dopiero wtedy kupić Esprita, prosto z taśmy
Nutzz - 6 Września 2011, 18:54
Pffff.
Matrim - 6 Września 2011, 22:57
ilcattivo13 napisał/a | widać od razu, że Top Gear nie oglądasz |
Ty też nie Bo zamiast Esprita lub McLarena wolelibyście Murcielago
Ziemniak - 6 Września 2011, 23:12
Ja tam chciałbym mieć Veyrona. Natychmiast bym go sprzedał i kupił sobie kilka ciekawszych samochodów
ketyow - 6 Września 2011, 23:16
Matrim, ja do Esprita mam przede wszystkim sentyment. No i tak się składa, że na Esprita raczej będzie mnie stać, bo dobrą sztukę można dostać już za 30.000$ a nie za 300.000
Matrim - 6 Września 2011, 23:36
A ja bym chciał DB9, ale co z tego? Jedynym marzeniem w zasięgu jest stary Mustang. Kiedyś
Memento - 6 Września 2011, 23:39
Max Payne 2. Znowu.
All this time we got the fable of Sleeping Beauty wrong. The prince didn't kiss her to wake her up. No one who slept for a hundred years is likely to wake up. It was the other way round. He kisses her to wake himself up from the nightmare that has brought him there.
Cudownie przygnębiająca gra. Byłaby dziełem sztuki, gdyby nie była tak krótka. ;]
ilcattivo13 - 7 Września 2011, 01:00
Matrim napisał/a | Bo zamiast Esprita lub McLarena wolelibyście Murcielago |
o-szy-wi-ście, to może od razu Peela P50?
No dobra, chcę mieć Peela, ale nie zaczęli nowej produkcji, a stare są praktycznie nie do zdobycia :/
Dunadan - 7 Września 2011, 07:53
Memento, nic mi nie mów, grałem w "jedynkę" w zimowe wieczory...
Nutzz - 7 Września 2011, 07:59
Pierwszy Max Payne...
Mhhhraww.
Dunadan - 7 Września 2011, 10:56
Nieee... pierwszy Max Payne grany w zimowe wieczory. Na dwa tygodnie zapanował u mnie Ragnarok
|
|
|