Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Pako - 31 Maj 2006, 13:02
Nowy
Młot Thora w dłoń i do dzieła! Miazga!
Rodion - 31 Maj 2006, 13:34
Kruk
Cytat | do stu łysych wron!! Pomyliłeś się! Pobudzasz mu ośrodek przyjemności!
No zobacz co mu się porobiło... fe, niesmaczne. |
Na szczescie to chyba nie Barbarella?! I wynik koncowy bedzie zgodny z oczekiwaniami!
gorat - 31 Maj 2006, 13:40
Ohoho, witam
(Napuszcza wesz-mózgojadkę mamrocząc "w dziełach stoi, że jedna nie zaszkodzi, hihi". Nagle strzela mu do głowy kapitalny pomysł. Postarać się musiał, ale oto już legiony muszek owocowych po drobnej modyfikacji genetycznej (geny z węża i skorpiona) lecą ku dareko.
"Reszta należy do was...").
Albion - 31 Maj 2006, 15:28
Witam wszystkich!
(Pogwizdując pcha przed sobą betoniarkę, podchodzi do dareko, pluje w donie ujmuje mot bojowy made in Khazad i wali na odlew. Przechula betoniarkę i zalewa nieprzytomnemu dareko nogi, ręce i gowę z uwzględnieniem lejka w ustach. Zapala papierosa i czeka aż beton zastygnie, sprawdzając co jakiś czas motem, czy dareko nadal jest nieprzytomny, po czym przez lejek wlewa mieszankę wasnej roboty - napalm, denaturat i plyn po goleniu "Bestja", odsuwa się proceduralnie 2 metry i rzuca peta)
Siemasz dareko, mam nadzieję, że lubisz pieczyste.
Albion - 31 Maj 2006, 15:28
KTO CHCE GRILLA !?
Kruk Siwy - 31 Maj 2006, 15:34
Generalnie lubię surowe... jednakowoż grill w dobrym towarzystwie. I piwo. (Otwiera flaszkę, pokazuje ją sadystycznie Dareko i wypija mlaskając).
Duke - 31 Maj 2006, 15:53
Jak zabawa to zabawa! (Duke wpuszcza pod stój Dareko czerwone mrówki)
Aga - 31 Maj 2006, 17:23
Ja dzisiaj nawet nie mam siły bić. Zresztą, panowie chyba już przywitali Dareko odpowiednio. Więc ja, wychodząc, rzucam tylko granat
Godzilla - 31 Maj 2006, 19:18
Zmęczona jestem, leżanki potrzebuję. Przyda się paru nowych w charakterze materaca. Któren chętny?
elam - 31 Maj 2006, 20:46
<gremlinek uchyla sie przezornie spod lapy godzilli, zabiera kawalek grillowanego mieska, puszke piwa i siada z boku, kolo Rodiona>
- popatrz, dzieci sie granatami bawia, a potem znowu trzeba bedzie sprzatac...
Pako - 31 Maj 2006, 20:50
Wiedziałem, że elam się tu pokaże
To ja tez mięska wezmę.. bo w tak zacnym (od zacu) towarzystwie to i mięsko można zszamać takie
Zawsze się cholewcia zastanawiałem, czy topór duński przebije czaszkę, czy całą głowę w pył (miazgę raczej..) rozniesie. Mogę spróbować ?
Ixolite - 31 Maj 2006, 23:01
Widze, ze musze nowa animacje pogladowa skombinowac
Indy - 1 Czerwca 2006, 08:02
Czego nikt mnie na grilla nie zawołał ? Został coś dla mnie ?
Godzilla - 1 Czerwca 2006, 09:02
A zrób sobie kotleta mielonego. Mięska masz pełno dookoła.
Rodion - 1 Czerwca 2006, 18:17
Tylko czemu to miesko tak pelza w kolo? I cos tam belkoce?
Znowu przeterminowane kotlety uciekly z lodówki?
Sroka - 1 Czerwca 2006, 18:44
Witam wszystkich.
Pako - 1 Czerwca 2006, 18:51
A.. a akurat cie pogodniłęm tutaj
Piłą mechaniczna i do dzieła
Aga - 1 Czerwca 2006, 19:00
Yeah... Mięsko przypełzło!
(Wyciąga karabin maszynowy i częstuje nowego serią... Albo <oczy jej się świecą diabelsko> znam jeszcze lepszą torturę. Wychodzi na chwilę i wraca z gorsetem. No, chodź tu, Sroko, nie bój się. To najnowsze trendy mody męskiej. Prosto od Armaniego! No to jak, sznurujemy? Co mówisz? Mocniej? Co tam mamroczesz? Jeszcze przyciągnąć tasiemki? Że co? Że problemy z oddychaniem? Phi, kobiety nosiły gorset przez tyle wieków i jakoś żyły... Kurczę, jakiś siny się zrobił... I już leży. Czyżbym za mocno go ściągnęła? Phi, a ja myślałam, że to silny facet, a nie jakaś tam królewna Śnieżka [w wersji braci Grimm]... )
Rodion - 1 Czerwca 2006, 19:13
Gdzie miotacz plomieni?
Znowu pod***....Tego!
I jak w takich warunkach grila robic?
TEApot - 1 Czerwca 2006, 21:14
Dobra chłopcy i dziewczęta, kurcze, nie było mnie przez tydzień, rewolucja sie skroiła, załopotały czerwone sztandary, polegli pierwsi męczennicy i pierwsze "zaplute karły reakcji" jak za dawnych czasów, łazka kręci się w oku a dziadek marszałek przewraca się zapewne na powązkach (prawdopodobnie, choć nie ręczę, że na powązkach bo przewraca się z pewnością : P). Ja śpieszę by powitać "nowych". Kurcze, no... a moge sobie kopnąć? Co moge moge chłopaki, i dziewczęta? łahahaha. Nick jest czysto konspiracyjny , jestem niczym J23, znowu nadaje : P. A poza tym to Ciesze się, że jestem spowrotem z wami!
Kruk Siwy - 2 Czerwca 2006, 08:21
Kogo tu dziobać na łyse wrony? Sami nowi! Sroke bym se zadziobał co mi tu będzie latała! A to drugie to co? Herbatka napotna? (Tea- pot), czy jak to rozumieć? I tak to zadziobię, w piątkowym przypływie energii.
Indy - 2 Czerwca 2006, 14:36
Hej wszystkim nowym!
O to dla was od mistrza prądu 40.000 voltów! + bomba atomowa GRATIS! ( Aha już zaczeła doliczać 2 minuty ).
TEApot - 2 Czerwca 2006, 17:27
Nie napotna tylko z prądem, od INDY'ego. A tak poza tym to ja jestem przedtygodniowy, żaden ze mnie nowy ( się obruszył, uuu) Już sobie nawet kopnałem nowego . Przez cały ten czas nie skończyłem lustrować jeszcze tego wątku, czas zacząć działać w innych, będę zagladał, pamiętajcie, człowiek z gór (czytaj najsławniejszy mieszkaniec Gorji) Nigdy nie zasypia, zawsze nad miastem carów czerwonych w małym okienku na szczycie wieży płoneło światełko. Chłopak był jak Sauron, prawie : P (podjarany, takie ładne stare słowo, ech z nostalgią : P)
TEApot - 2 Czerwca 2006, 17:29
Witaj Sroko! Uwazaj na nisko latajace siekiery
Pako - 2 Czerwca 2006, 22:55
Wysoko też. ale o tych zaopmniał wspomnieć
elam - 2 Czerwca 2006, 23:32
nisko pelzaja noze troche wyzej pila mechaniczna, siekiery tak srednio wysoko a tuz nad glowami wisza miecze i grorzom. zupelnie jak zarowki firmy OSRAM
Pako - 2 Czerwca 2006, 23:41
Też nie wiadomo, co spadnie na głowę
Kuras - 3 Czerwca 2006, 00:06
Witam całą forumiastą gwiedź, spokojniejszą część i tę troszki mniej co to wręcz niemoże sie doczekac żeby zobaczyć swieżą krew ( czyt. nowego forumowicza ) i jej zasmakować.
Teraz nowy ( czyt. ja ), grzecznie staje pod scianą i kwili : prosze o łagodny wymiar kary i jeśli mozna to nie po nerach, coś mnie rwą ostatnio. :DDDD , szeptem dodając : ja się nieboje bo w du......... duszy mi gra muza z Rudego 102 .............hmmmmm Szarika ........... hmmmm Szarika 102 .............. nieważne było ich czterech, mieli psa i czołg no i to mi własnie gra :DDDDDD
P.S Jeśli kto nierozumie o co chodzi autorowi tego posta to ........................niema co się dziwić.
Pako - 3 Czerwca 2006, 00:17
Nie rozumiem. Ale coś o nerkach było. Znaczy wyciąć? iła mechaniczna się nada
I trafiłeś prosto do celu. Dzięki ci za to
Albion - 3 Czerwca 2006, 10:09
Nie przejmuj się Kuras, ja cię rozumiem
(przygotowuje zestaw do lobotomii - piłę mechaniczną, młot, obcęgi skalpel, zakłada maskę hokejową na twarz i uruchamia piłę)
To ci na pewno pomoże.... he,he,heeee, heeeee HA, HA, HAAAAAAAA, BUHAHAHAHA !!!!! A mówili, że jestem szalony !?
|
|
|