To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

hrabek - 21 Grudnia 2007, 12:36

Tez tak mialem w twoim wieku :)

Mnie wkurzylo, ze prad w robocie sie skonczyl i dowiezli dopiero przed chwila.

Pako - 21 Grudnia 2007, 12:39

mnie to wkurza już strasznie poważnie. Każde spodnie mi z tyłka lecą, pasek z dodatkową dziurką dorobioną okazuje się i tak być za długi powoli, kości za chwilę zaczną mi przebijać ubrania.
A żrę ile chcę, ile mam ochotę i kiedy tylko mam ochotę. Żrę niezdrowo i tłusto - od tego się tyje podobno. I co? I nico...

hrabek - 21 Grudnia 2007, 12:41

Jak mowilem: tez tak mialem. Jak przestaniesz rosnac, to zaczniesz tyc. A im starszy bedziesz, tym czesciej bedziesz o diecie myslal ;)
Chal-Chenet - 21 Grudnia 2007, 13:11

Irytuje mnie dzisiaj bieganina i chaos w pracy. Człowiek prawie nie może spokojnie napisać posta... :|
Martva - 21 Grudnia 2007, 13:15

Mnie irytuje to, ze chociaż nie mam 180cm i 60 kilo, i tak nie mogę kupić na siebie spodni.
I jeszcze zima. Kto wymyślił zimę i pod co? Na cerę mi szkodzi :evil:

Fidel-F2 - 21 Grudnia 2007, 13:17

a ja nigdy nie mam problemów z kupieniem spodni
wystarczy, że pójdę do sklepu i są
zawsze

banshee - 21 Grudnia 2007, 13:37

Pako :shock: o ja...
wpadnij do mnie to cię trochę podtuczę ;P:

wkurza mnie to, że muszę zacząć sprzątać przed świętami, a jeszcze bardziej, że trzeba będzie potem posprzątać po świętach :roll: jedna baba + cztery chłopy = total syf :roll:

hrabek - 21 Grudnia 2007, 13:42

banshee: nie da rady, taki wiek i taka budowa ciala. Ja mialem tak samo, jadlem tyle co cala rodzina razem wzieta, a wygladalem jak patyk.
Pako - 21 Grudnia 2007, 13:56

A do tego wszystkiego kompilator wmawia mi, że to co jest klasą wcale klasą nie jest...
Martva - 21 Grudnia 2007, 14:02

Komp mi znów świruje, 90% stron się nie otwiera, bo błąd wczytywania, avast krzyczy że nie może się zaktualizować, z drugiej strony radio leci przez winampa i nie przerywa bardziej niż zwykle, forum działa... Nie wiem co jest grane, ale wkurzające to.
hjeniu - 21 Grudnia 2007, 14:14

Martva sprawdź programik WinsockFix-XP jest ściągnięcia ze strony http://www.bhtproject.org...hp?dir=Utils%2F - ostatnia pozycja na liście. Czasem pomaga.
Martva - 21 Grudnia 2007, 14:25

Wiesz, nie mam pojęcia co sie robi z takimi programami, ale postanowiłam go obejrzeć. I, jakby to powiedzieć... :oops:
MozillaFirefox napisał/a
Firefox nie może odnaleźć serwera www.bhtproject.org.

hjeniu - 21 Grudnia 2007, 14:47

No to będzie dłuższa jazda bo Ci się serwer DNS wykrzaczył (prawie na pewno). Pisz na GG (jeśli działa) póki jestem w pracy, bo potem mam nadzieję być pijany :mrgreen:
Martva - 21 Grudnia 2007, 14:51

Nie mam zielonego pojęcia co do mnie mówisz ;P: ale właściwie to działa mi forum i tylko forum, nic innego się nie otwiera. GG chyba działa, poczta działa, radio mi leci z sieci. Internet Explorera odpaliłam, też odmawia współpracy. Szczerze mówiąc mam wrażenie że mój anioł stróż w delikatny sposób sugeruje mi że powinnam wstać od kompa i iść robić coś pożytecznego...
hjeniu - 21 Grudnia 2007, 14:59

Przesadzasz :D Co niby miałabyś robić - wegetariańskiego karpia? Po prostu serwer tłumaczący nazwy typu www.onet.pl na tajemnicze cyferki dzięki którym informatycy mogą zarabiać na swoje pół litra chleba - wziął i wysiadł. Ewentualnie wziął i wysiadł serwer proxy co z punktu widzenia użyszkodnika na jedno wychodzi.
ihan - 21 Grudnia 2007, 16:16

Z obserwacji własnych wsi, gdzie mieszka mój koń - złości mnie społeczne przyzwolenie na pijaństwo i lenistwo. Baby zasuwają przy sprzątaniu, pieczeniu i okołoświątecznych zajęciach, a panowie i władcy siedzą u kolegów i piją od rana. Czy którykolwiek pomyślał, że niepomaganie jest grzechem, czy ksiądz na kazaniu wymienia takie postępowanie wśród grzechów?
banshee - 21 Grudnia 2007, 16:18

coś z tym forum dziś nie tak. pozjadało mi strony we wszystkich wątkach :evil:
Martva - 21 Grudnia 2007, 18:18

Wkurzył mnie komputer dziś, ale jak tylko przesiadłam się na laptopa, to uległ samonaprawieniu ;)
Wkurza mnie, że jutro będę musiała pójść do miasta po różne jadalne rzeczy i chyba nie dam rady nie widzieć stoisk z karpiami i biednych ryb miotających się w siatkach.
Wkurza mnie że totalnie nie mam natchnienia na robienie prezentów.

ihan napisał/a
Baby zasuwają przy sprzątaniu, pieczeniu i okołoświątecznych zajęciach, a panowie i władcy siedzą u kolegów i piją od rana.

Coś w tym jest, pomóc nie pomogą, ale potem do jedzenia tych smakołyków są pierwsi. Przerażające. I to właściwie wcale nie jest tylko problem wsi.

ihan - 21 Grudnia 2007, 18:58

Nie wiem o co chodzi, ale w tym roku ani jednego punktu ze sprzedażą ryb/karpi nie widziałam. Chyba zeszli do podziemia.
Martva - 21 Grudnia 2007, 19:16

Ja się wybieram na Kleparz, pewnie będą ze cztery :/
Iwan - 21 Grudnia 2007, 19:31

a mnie drażni to iż mimo że moja kochana żona wie że pod choinke najchętniej dostałbym książke to uparła się że książki pod choją nie bęrdzie :(
banshee - 22 Grudnia 2007, 00:37

A może zrobi Ci niespodziankę ;P:

Cierpię na bezsenność i to jest wkurzające :roll:

Godzilla - 22 Grudnia 2007, 17:19

Po przeżyciu tego tygodnia chyba długo nic mnie już nie wkurzy. Witajcie, wynurzam się na powierzchnię... to znaczy, chyba nie ten wątek. Powitalnia wzywa.
ihan - 22 Grudnia 2007, 19:40

Ślicznie. Drugi raz otwierali Kołodziejowi rączkę żeby wyjąć blachy, po czym się okazywało, że klucz nie pasuje. Normalnie miodzio.

http://www.unia.tarnow.pl/index/nowosci/1295/

May - 22 Grudnia 2007, 20:54

Francowate slimaki zezarly mi polowe kwiatkow na zimowych pierwiosnkach. Nie znosze ich!!! (slimakow rzecz jasna!). Mialam nadzieje, ze mrozik je wykonczy, ale sie okazalo, ze nic z tego :evil: bede chyba znow musiala france truc...
Gwynhwar - 23 Grudnia 2007, 11:18

Komputery, pech, mój ojciec, pech, dyski twarde...
Martva - 23 Grudnia 2007, 11:27

Laptop i jego plusowe połączenie sieciowe, a raczej jego brak :evil:
Anko - 23 Grudnia 2007, 12:19

Martva napisał/a
Laptop i jego plusowe połączenie sieciowe, a raczej jego brak :evil:
Ha, i od kolejnej osoby dowiaduję się, że co do iPlusa, to jak się nad jego kupnem zastanawiam, tak się powinnam dalej jeszcze pozastanawiać... :|
Fidel-F2 - 23 Grudnia 2007, 12:20

a jaki jest limit przesyłu miesięcznie w tym plusowym połączeniu?
Martva - 23 Grudnia 2007, 12:33

Nie mam pojęcia jaki jest limit, ale on po prostu mówi że karta sieciowa, czy jak to sie to ustrojstwo tam nazywa, nie jest podłączona. A jest.

Partner forum