To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)

Kuba - 19 Listopada 2007, 18:18

Ależ wtopa.
Chłoszczę się po plecach wyrwanymi z piersi włosami...

Gwynhwar - 19 Listopada 2007, 18:20

o.o

Chcę to zobaczyć na żywo :twisted:

Adashi - 19 Listopada 2007, 23:57

Kuba, :bravo :mrgreen:
A mapkę narysowała nadworny kartograf Gwynfka i dla niej wielkie :bravo

Jutro się widzimy, wiara :D

mad - 20 Listopada 2007, 00:40

Nie łam się, Kuba! Ja niemal identycznie podpadłem Gwyn :oops: . W końcu wybaczyła, chociaż nie było łatwo :wink:

Niestety, Kochani, jutro nie zjawię się. Nie dam rady: późno kończę robotę, w środę extremalnie wcześnie zaczynam. Paskudne 2 dni mnie czekają.
Bawcie się dobrze! Jak ktoś dostanie czkawki po piwsku to znak, że myślałem o Was. Ale jak nie dostanie, to i tak wiedzcie, że pomyślę!

Easy - 20 Listopada 2007, 10:42

Dobra, o 14 na autobus do Poznania i jestem na PiwoKonie.

Życie to nie bajka, niestety żeby dotrzeć do was muszę się wlec autobusami, pociągami i innymi dziadostwami.

Chal-Chenet - 20 Listopada 2007, 11:01

Easy napisał/a
żeby dotrzeć do was muszę się wlec autobusami, pociągami i innymi dziadostwami.

poświęcenie doceniamy ;) tym badziej świetnie, że Ci się chce tu tłuc.

mad - 20 Listopada 2007, 21:22

Ech, kiedy piszę tego posta, Wy sobie pewnie miło gawędzicie przy piwku...
Gwynhwar - 20 Listopada 2007, 23:20

Ja już powrócona, ale skoro już okrzyknięto mnie orgiem pragnę wszystkim serdecznie podziękować za atencję na naszym małym konwencie, cieszę się że stanowimy coraz większą grupę (nie fandom ;) cytując Adashiego fandom jest zuy), i mam nadzieję, że systematycznie będziemy się poszerzać i systematyzować :D

Podczas dzisiejszej odsłony obgadaliśmu kogo trzeba, przedyskutowaliśmy przyszłość naszej braci, a także poruszyliśmy wiele tematów niezwiązanych. Wszystko to przy dobrym piwie i w doborowym towarzystwie :)

Sheila - 21 Listopada 2007, 00:12

Po raz kolejny dziękuję za super spotkanie 8)
Oto foteczki, żeby nie było, że relacja do bani :P
Od lewej: Piotrek, Adashi, Gwyn, Easy, Kuba, Chal-Chenet

Edit: coś tam chyba nagrzebałam w tych fotkach, w każdym razie rozmiar przyjazny dla oka osiągniemy dopiero po kliknięciu na te monstrualnie wielkie foty. :evil:

Adashi - 21 Listopada 2007, 00:44

Było odlotowo :D Dzięki wszystkim za miłe spotkanie, PiwoKon się rozwija pięknie i to wasza zasługa :bravo
Sheila, świetne fotki :bravo ale chyba jedną gdzieś wcięło :wink:

Do zobaczenia następnym razem :D
Pozdrawiam

Adanedhel - 21 Listopada 2007, 08:19

W końcu jakieś zdjęcia macie :P Może Ix jednak nie będzie musiał zamieszkać w Poznaniu :mrgreen:
Kuba - 21 Listopada 2007, 09:41

Miło było Was wszystkich poznać. Było bardzo bardzo fajnie, dzięki.
Mam nadzieję, że na kolejnych edycjach też będę mógł się pojawić.
A ranek był dzisiaj tragiczny :)

Piotrek Rogoża - 21 Listopada 2007, 10:20

Było bardzo OK, viva Piwkon :) . Właśnie zauważyłem, że na fotkach siedzę dokładnie w tym samym miejscu i w tym samym swetrze, co spotkanie temu - można się bawić w szukanie szczegółów, którymi się różnią Rogoże :) .
Easy - 21 Listopada 2007, 10:25

Było git (młodych trochę dżentelmeńskich zachowań nauczyłem), choć niestety musiałem się urwać dość wcześnie (pociąg i takie tam).

No cóż, ciężko z tymi dojazdami, ale na następny PiwoKon postaram się również dotrzeć.

Gwynhwar - 21 Listopada 2007, 10:28

Jacy my wszyscy na tym pierwszym jesteśmy poważni :shock: no oprócz Kuby... :D
Easy - 21 Listopada 2007, 11:07

Gwynhwar napisał/a
Jacy my wszyscy na tym pierwszym jesteśmy poważni :shock:

Bo to poważne spotkanie było.

Gwynhwar - 21 Listopada 2007, 11:17

Easy napisał/a
(pociąg i takie tam)

I takie tam, czyli Grzędowicz...

Easy - 21 Listopada 2007, 11:20

Gwynhwar napisał/a
Easy napisał/a
(pociąg i takie tam)

I takie tam, czyli Grzędowicz...

Grunt, że udało mi się dorwać PLO.

Chal-Chenet - 21 Listopada 2007, 12:35

ano było siiiiii.
z czasem przestałem mówić, ale ja tak mam, że czasami wolę słuchać bez dodawania swoich uwag :D
za to więcej mówiłem na początku :D
dzięki wam za świetną atmosferę. dobrze, że powoli robi się z PiwoKonu spotkanie cykliczne.
już teraz zapowadam obecność na kolejnej edycji, na początku grudnia, jak mniemam...

mad - 21 Listopada 2007, 23:10

Fajne zdjęcia. Miło jest (chociaż) popatrzeć. Może następną razą dotrę...
Sheila - 21 Listopada 2007, 23:18

mad, koniecznie! Piotrek, zauważyłeś, że wszyscy siedzieliśmy w tych samych miejscach, co ostatnio? Ja, jak tylko weszłam to wiedziałam, które krzesełka się rozsuną :D Dzięki raz jeszcze! Ja osobiście się bardzo cieszę, że tyle pogadaliśmy o muzyce. Potwierdziła się teza, że łączy ona ludzi, mimo tego, że klimaty przecież pojawiły się skrajnie różne. (plus ten lajtowy Vader 8) ). Do zobaczenia jak najprędzej! :D
Gwynhwar - 30 Listopada 2007, 11:19

Ogłasza się wszem i wobec, że dnia 8 grudnia (sobota), odbędzie się kolejna odsłona Piwokonu.
Impreza organizowana jest z powodu przyjazdu stołecznej znakomitości w postaci Adanedhela.

Czas i miejsce bez zmian: 17.00 Valhalla/Empik w zależności od zaawansowania uczestnika ( zwykle czekamy pod Empikiem do 17.15 po czym wyruszamy ).

Zaproszeni są wszyscy zainteresowani!

I teraz tak: wiem, że niektórym bardzo ten termin nie pasuje. I przepraszam za takie jego narzucenie, ale w tym wypadku nie mam już innej opcji. To nie ostatnia tego typu impreza, zatem mam nadzieję widzieć tych, którzy tym razem nie dotrą na kolejnych odsłonach. Cykliczność i ekipę mamy już chyba zapewnioną.

Chal-Chenet - 30 Listopada 2007, 11:22

ja na 95% będę, mimo, że 8my to 2 dni przed 10tym a więc z sianem może być kiepsko, ale dla chcącego nic trudnego, coś się wykombinuje, a chcący to ja w tym przypadku ewidentnie jestem, więc spodziewać się mnie można.
trochę zawiłe wyszło to zdanie, ale mam nadzieje, że jednak jest czytelne :D

Adashi - 30 Listopada 2007, 16:52

Będę na 98 % :D
Fearfol - 30 Listopada 2007, 18:23

ojoj trochę późno nie mam pociągu powrotnego, więc jeżeli byście chcieli moją skromną osobę gościć to trzeba było mi załatwić jakiś nocleg. ;P:
Gwynhwar - 1 Grudnia 2007, 23:48

Ze względu na nowe informacje (8 w Valhalli odbędzie sie goth impreza), byc może trzeba będzie poszukać innej miejscówki.

Pierwsza propozycja- czeska knajpa.

Czekam na za i przeciw :D

Adashi - 2 Grudnia 2007, 11:32

U Honzika? Wypas, jestem ZA!!! :D
Adanedhel - 2 Grudnia 2007, 12:48

Jako gość jestem za a nawet przeciw :wink: Pasuje mi i Valhalla i to "U kogośtam" :mrgreen:
mad - 2 Grudnia 2007, 12:55

Niestety, nie przyjadę :( Idę na imieniny.
Bawcie się dobrze. Może następnym razem?

Gwynhwar - 2 Grudnia 2007, 19:40

Kochani! Impreza gotycka zaczyna się o 20, zatem planowo zaliczamy Valhallę, a gdy zrobi się za głośno wybywany do Czech :)

Partner forum